2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıınnnn kızlarrr nabersiniz bugün ???
kızlar aklıma bişey takıldı her muayeneye gittiğinizide 4d ultrasona mı giriyorsunuz benim doktorda 4d ultrason varmış ama hep gittiğimde renksiz görüyorum bebişimi yani acaba bunun için ayrı bi ücret mi istiyolar doktora sormadım hiç var mı bilgisi olan ön danışma yapayım size

bide şundan ötürü tedirgin oldum geçen haftalarda da baygınlık geçirmiştim doktora gittim bulantımın olduğunu sölemiştim mide bulantısı kabızlık bunlar hamileliğin iyi olduğuna işaret demişti bulantım geçri e kabızlığım da çok afedersiniz ama normalde 5 6 gün sürüyodu o bile yok artık yani bunlara sevinemiyorum bi tedirginlik kaplıyo içimi Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah c.tesi gitcem doktora bidaha aramiim dedim yakın tarih diye ama içim içimi yiyo :18:

tatlım yalnız değilsin inşallah c.tesi randevumuzu iyi bir şekilde atlatalım bende başlıcam yavaş yavaş çünkü benimdi birden alıcak durumum yok yavaş yavaş almam gerekiyo Rabbim sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah bebişlerimizi yapılcak olablar yapılır bi şekilde napalım hayırlısı herşeyin

sen de benim gibisin sanırım elfida,
hiç kilo almadım, sadece 2-3 kez çıkardım hepi topu ama alamadım kilo,
üstelik 2 kilo vermiştim başında onları bile alamadım,
teyzem yeni doğum yaptı, 25 kilo aldı, 3 kilo doğdu bebeği,
çok yakın arkadaşım da 9 kilo aldı yine 3 kilo doğdu bebeği,
bu örenkleri görüp kilo alamasak da uamrım bebişlerimiz 3 kilo ve üzeri doğar ve sağlıklı olur,
ben bu ara çok takıyorum bu kilo konusuna...

Ben de senin gibiyim sürekli alışveriş yapmak yapmak istiyorum bebek mağazalarının önünden geçerken girmemek için zor tutuyorum kendimi zaman nasıl geçecek bilmiyorum :))

bu sorunun cevabını bende merakla bekliyorum.

ya kızlar siz böyle diyince ben tedirgin oluyorum. maşallah çok şükür benim hiç bulantım olmadı, kokulardan rahatsız olmadım, ağrım sızım olmadı, bağırsaklarım hiç olmadığı kadar güzel çalıştı. bu şimdi benim bebğimde sorun mu olduğunu gösteriyor

ben de renksiz görüyorum kuşum. Diğerleri nasıl bilmiyorum ama bizim hastanede ekstra ücreti var bu boyutlu ultrasonun 120 miydii 170 miydi tam hatırlamıyorum şu an ( şu 14 hafta muhabbetine cevap verdim bu arada bi önceki sayfada )

dün arkadaşım ve onun küçük oğluyla alışveriş merkezine gittik. aslında yemek yiyip ufaklığı oynatıp gelecektik. taaaki bir bebek mağazasına girene kadar =)

ben dayanamadım minişime bir tulum aldım ama ama çoook güzeldi tutamadım kendimi. Aslında bukadar erken almak istemiyordum ama nefsime yenildim =) al beni al beni dedi bana.

Eve gelip yatak odasındaki yatağın üzerine açtım.Eşim akşam gelince üstünü değiştirmeye gittiğinde gördü =) Almış eline koşa koşa geldi =) karşımızdaki koltuğa koyduk baktık baktık duygusallaştık. Allah ım içi boş kalmaz inşallah....

tatlım ya böle düşünme lütfen üzülürüm eğer bunları düşündürürsem sana ne bileyim benimde hiç bulantım olmadı bir kere çıkarttım sadece sonra geçti neyse tamam kapatıyorum ben bu konuyu Allah'ın izniyle bebişlerimiz sağlıklı ve sağlıklı bir şekilde alırız inş kucağımıza mis kokularını çekeriz içimize ohh misss.... pozitif olamk gerekiyo sanırım bende çok saldım benim randevum c.tesi ilk trimester dönemini de geçtik çok şükür inş bundan sonra da herşey güzel olucak

Kızlar benim de hiç bulantım olmadı bazen hamile olduğumu bile unutuyorum pek sorunum olmadı 3 - 4 günlük baş ağrısı oldu , şimdi de bel ağrıları oluyor o kadar ve tabi uyku isteğini de unutmayalım

Kuzum günaydın.. 11 görünüyo da, şu an ben 10+4 üm. ayın 19'unda 12+4 olcam sıkıntı yok

İyi yapmışsın balım. Bana da lazım o taytlardan. Var olanlar sıkıyo.

ozaman ok tam zamanı

günaydın annişler

kızlar ikili testlerimizi yaptırdık. bundan sonra önümüzde hangi test var.
üçlü test mi, ayrıntılı ultrason mu, 3 boyutlu ultrason mu

önümüzdeeee üçlü test var tabi istersen 4lü var buna doktorun karar veriyorrr benimki gerek yok dedi mesela daha sonra ayrıntılı ultrason var bu ayrıntılı ve 3 boyutlu aynı şeyler galiba sonraaa şeker testii....işte öyle gidiiiii....

Son düzenleme:

kuzum benim gittiğim zaten doktorun özel muayenehanesi ay bu kelimeyi her seferinde yazarken zorlanıyorumm neyse zaten dünyanın parasını alıyo sigortadan bide bu ultrason için ayrı ücret isterse yuhhh derimmm yaniii

Son düzenleme:
Evet canım 4D ayrı bi ücret alınıyor. Normalde benim gittiğim hastanede 25tl muayene.. Ama şimdi 4D için randevu aldım 75tl.. (Bu arada batıya göre baya ucuzmuş )
Canım hiç takma.. Ben 74 kiloyla hamile kaldım, şuan 68 kiloyum.. 6 kilo verdim az değil... üstelik daha spor ve egzersize başlamadım.. Benim annemde 12 kilo vermiş bana hamileyken fakat 3 bucuk kilo doğmuşum.. kardeşimde de aynı şeyleri çekmiş yavrum.. önemli olan bizim çok kilo almamız veya vermemiz değil, bebişlerimizin kilolarının normal olması 6. aydan itibaren kocaman göbüşlerimiz olcak hiç korkmayın...
Tatlışım herkesin bünyesi farklı.. Sen aramızdaki şanslılardan birisisin.. Sakın endişeye kapılma bebişlerimizi inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak hepimize nasip olur

Ayy canım yazdıklarını okurken duygulandım valla... bende çok heycanlıyım.. Allah mutluluğunuzu daim eylesin inşaallah..

benim de uykuuuuuuuuuuu

hayatımda hiç uyumadığım kadar uyudum hamilelik döneminde

sonra uyuyamayız belki

tadını çıkaralım boşverrrrrrrrrr

benim de uykuuuuuuuuuuu

hayatımda hiç uyumadığım kadar uyudum hamilelik döneminde

sonra uyuyamayız belki

tadını çıkaralım boşverrrrrrrrrr

Keşke uyuyabilsem ama çalışıyorum erkenden uyanıp işe geliyorum bazen izin alıp evimde dinleniyorum? ama o zaman da sabahın 7'sinde uyanıyorum öğlen uyumak istiyorum sarhoş gibi yatağa gidip uzanıyorum uyuyamıyorum sözde dinlenmek için izin alıyorum daha çok yoruluyorum

MUAYENEHANEye gittiğini biliyorum kuzum hastane için sordun diye düşünmüştüm bence kendi doktorun almayabilir o zaman

kızlar merhaba

bu ikili test sonuçları ne kadar sürede belli oluyor.
ben yarın doğum evinden randevu aldım ikili test ve tiroid tahlili isteyeceğim.benşm dr.un özel muayenehanesi var şuan herhangi bir hast.ile anlaşması yok.bende tahlilimi doğum evinde yaptırayım dedim hem kayıt olur diye

sonuçları alıncada kendi dr.uma gidip göstereceğim inş

benimkinde ayrıca ücret almadı, iki başlığı vardı ultrason cihazının. ama belki çoktan geçirmiştir o ücreti bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…