2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşimden tiksinme yok bende ama galiba eşim bıktı artık benden ilgisiz ilgisiz konuşuyo falan acaba ben kendi anneme o da kendi annesine mi gitse bi süre ne dersiniz kızlar ?

ben olsam gitmezdim ama durumumda cok fena diyosun ayrı kalmak bana göre cözüm değil ama bikaçgün belki iyi gelir
bende cok fenaydım evim hep kokuyodu ama evimde atlattım esimin desteği ailemin desteğiyle sabır canım az kaldıı inş. yakın zamanda gecer

valla sabahtan beri bir elma azıcıkta bisküvi yedim ama annemde bi çok şeyi az da olsa yiyebiliyorum.eşimde galiba artık naz yaptığımı düşünüyor kötü olduğumu bildiği halde geç geleceğini söyledi neyse en iyisi akışına bırakmak galiba

Hayırlısı canım , bir sonraki muayenen ne zaman ?o zaman öğreniriz yüzde yüzü bende merak ediyorum.

sanki beni anlattın canım.erkeklerin tuzu kuru tamam nazda yapıyorum belki ama kusmalar bulantılar bişey yemedende oluyo

kızlar yaa kendimden çok utandım eşim geç geleceğim falan demişti meğer benim çok istediğim seramik tencere setini almaya gitmiş ama tam olarak hangi boyutları istediğimi hatırlaymadığı için arayıp süprizi bozdum falan dedi.bende bende sıkıldı diyorum.canım kocam benim yaaa

sanki beni anlattın canım.erkeklerin tuzu kuru tamam nazda yapıyorum belki ama kusmalar bulantılar bişey yemedende oluyo

bazen diyorum buyur sen taşı mide bulantısı çek ben sana bakayım inan razı olurum biyolojik olarak böyle bişey mümkün olsa.

ama ben suçunu almışım kocacığımın bana süpriz yapmak için uğraşıyormuş meğer

ama yarın anneme gideceğim ben böyle çok halsiz düşüyorum kendime eziyet ediyormuşum gibi geliyor azıcık daha bakıversin anneciğim ah ah anne olmak ne zormuş kızlar yaaa

merhaba arkadaşlar. ben de bu hafta sonu gittim doktora bebeğim 12+6 . doktor ense kalınlığına burun kemiğine ve kan akışına baktı hepsi normal bu bize bebeğin %80 sağlıklı olduğunu gösterir dedi. bende 2 li 3 lü testleri yaptırmadım. zaten bebeğimi her şekilde dünyaya getiricrm boşu boşuna kafam karışsın psikolojim bozulsun istemedim. bu testlerin kötü çıkması sonucu hamileliği boyunca stres yaşayan fakat sağlıklı bebekler dünyaya getiren arkadaşlarım var. umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz. bu arada doktor cinsiyeti söylemedi ama ben nub teorisine göre erkek olduğunu tahmin ediyorum..:) hayırlısı.

oh ne güzel bakacak birisi var sana biz böyle gurbet ellerde zor annemi şimdi daha iyianlıyorum anne olmak hemde daha doğmadan hem güzel hem zor

gözün aydın canım cinsiyeti de hayırlısı ne ise o olsun canım

oh ne güzel bakacak birisi var sana biz böyle gurbet ellerde zor annemi şimdi daha iyianlıyorum anne olmak hemde daha doğmadan hem güzel hem zor

kıyamam canım ya hangi şehirdesin canım belki aynı şehirdeyizdir annem ikimize de bakar

kıyamam canım ya hangi şehirdesin canım belki aynı şehirdeyizdir annem ikimize de bakar[/QUOTE]
kocaelindeyim canım sağolasın bi akrabanın olması bile iyi olurdu şu durumda

kıyamam canım ya hangi şehirdesin canım belki aynı şehirdeyizdir annem ikimize de bakar
kocaelindeyim canım sağolasın bi akrabanın olması bile iyi olurdu şu durumda [/QUOTE]

çok uzakmışız canım ben antalyadayım artık yazışarak konuşarak destek olacağız buradan belki diğer annelerden kocaelinde yaşayan vardır

kocaelindeyim canım sağolasın bi akrabanın olması bile iyi olurdu şu durumda

çok uzakmışız canım ben antalyadayım artık yazışarak konuşarak destek olacağız buradan belki diğer annelerden kocaelinde yaşayan vardır
[/QUOTE]

face grubunda yazıyor herkesin yaşadığı şehir malesef yok evet burdan az da olsa kendimize geliyoruz

Oy kıyamam ben sizeeee maşallah

kızlar merhaba

hamileliğimin 13.haftasına geldim ama mide bulantılarım hala var vede hiç iştahım yokbenim gibi olan var mı acaba?

face grubunda yazıyor herkesin yaşadığı şehir malesef yok evet burdan az da olsa kendimize geliyoruz [/QUOTE]

bende kocaelinde oturuyorum.sen neresindesin arzu?

iyi aksamlar kizlar, umarim herkes iyidir
biz iyiyiz cok sükür. Almanyadayiz annecigimin yaninda. Pazar dönüyoruz evimize, saltanat sona eriyor malesef.

Burayi cok takip edemiyorum isteyen varsa devredebilirim yani yanlis anlamayin ugrasmak istemedigimen degil ama yazmaya okumaya firsatim olmuyor vakit ayiramiyorum yeterince o yüzden... öptüm hepinizi

isetberry sana bişi sorucam ayarlarla oynadım ve ne yaptıysam son sayfayı göremiyorum son sayfa diorum başka sayfa çıkıo ne oldu acaba yardım edebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…