- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.021
selam canlar beslenme için listemi tamamladım gerçi isetberry dışında kimsenin ilgisini çekmedi ama ben yine de paylaşayım belki sonradan ilgilenen arkadaşlar olur...
günde;
3 bardak süt (az yağlı)
3 kase az yağlı yoğurt
1 yumurta
100 gr et
c vitamini için kışın 4 küçük portakal yazın 3 büyük domates
avuç içi büyüklüğünde az tuzlu peynir
6 kuru kayısı
bol yeşillikli mevsim salata
en az 2 porsiyon meyve
1 tabak bulgur pilavı ( ya da 2 dilim tam tahıllı ekmek)
4 dilim tam tahıllı ekmek
şalgam suyunda demir varmış ama almamız gerekn miktarı yazmamışlar demire ihtiyaç çok olduğu için ama günde 1 bardağın faydası olur zararı olmaz
ara öğünlerde kuru yemiş ve kurutulmuş meyveleri öneriyorlar...
Güzel soru... Liste ile ilgilenecek kimsemiz yok ...:44:
rica ederim canım ben okudukça ayımızla paralel ilginç bilgileri paylaşmayı düşünüyorum sizinle geyik arasında iyi gider... bu beslenmeye bulantıların geçince yavaş yavaş başlarsın canım mesela günde 1 kase yoğurtla başlarsın kendini iyi hissettikçe arttırırsın zaten iştahımız baya açılacakmış yavaş yavaş çok gelmez bunlar o zaman az gelmese bari diye düşünüyorum
canım listen çok hoş fakat bu kadar süt yoğurt 1 gün için fazla değil mi acaba çünkü fazlası demir emilimini azaltıyor diye biliyorum.
süper menü bayıldım,
uamrım yakın zamanda aynen uygulamaya başlarım,
yalnız etle sorunum var,
önceden ayıla bayıla yerdim,
et ciğer herşey,
şimdi kasabın önünden geçerken içim kalkıyo,
hatta bi kasabın önünde öğürdüm bile:):):)
benim sanırım psikolojik,
geçen hafta 4 kilo sütten yoğurt yapmıştım, kase kase 2 günde bitirdim,
bu haftada 5 litreden yaptım,
onu da biraz hızım yavaşlamakla birlikte bitirmek üzereyim,
ama sanırım yoğurttan da midem bulanmak üzere,
geçen yerken yoğurdu bi şeye benzettim, söylemeyim iğrenç bi şeye,
sonra etkilendim tabi son kaşığı götürüken ağzıma öğürmeye başladım:):)
böyle paylaşımlar çok güzel hep bekleriz,
ben de merak ediyorum,
demirden, kalsiyumdan, proteinden kaçar porsiyon yemeliyiz günde,
bu arada ayvanın bi vitamini var mı acaba,
meyve olarak sadece ayva yiyebiliyorum,
o da psikolojik annem iyi gelir dedi ondan...
benide eklermisiniz.yas 30 sehır izmir sat01kasım//tahmını dogum 08aug.sevgıler:)))
Bakarız artık 2 bardak sütle bi kase yoğurtta anlaşalım mı ? :111::111:
hergün günlük süt bulmak pek mümkün değil ben haftada bir alıyorum. pastörize uht sütlere de güvenemiyorum açıkcası o yüzden ben süt yerine sabah öğle akşam yoğurt tüketiyorum
he canım he şimdilik anlaşırız da 1 ay sonra açım diye ağlama olur mu
selam,
lısteye eklermısınız benıde bende adımı gormek ıstıyorum.
Yas 30
sehır ızmır
sat 1 kasım
tahmını dogum 8 aug.
Bende süt içemediğim için yoğurt yiyorum. Doktorum daha iyi olduğunu bile söyledi. Özellikle evde mayalanmış yoğurdu tavsiye etti. 1 bardak yoğurt 2 bardak süt yerine geçiyormuş. Günde 2 bardak yoğurt yiyerek 4 bardak süt içmiş oluyorum
birkaç haftaya geçer inşallah canım ben de senin gibiyim bulantılarım tam geçmedi henüz artık müsade ettikçe uygularız... bu arada ciğeri fazla tüketmemek gerekiyormuş canım zaten a vitaminin fazlası zehirli olabiliyormuş
selam,
lısteye eklermısınız benıde bende adımı gormek ıstıyorum.
Yas 30
sehır ızmır
sat 1 kasım
tahmını dogum 8 aug.
kızlar bu yemek muhabbetinden sonra oldumu bilmiyorum ama öğlen dışarı çıktım lcw ve defactonun hamile reyonlarına baktımmmya benim baktığım mağazalarda çeşit yoktu bilmiyorum artık ama çok kötüydü yaaa hayal kırıklığı oysaki onlar uygun çeşit çeşit alırım diye umutlanmıştımmmm
Ankaralı arkadaşlar hamile kıyafetleri UYGUN fiyatlı UÇMAMIŞ olanlardan nerden bakarız yaaahuuuu
kızlar bu yemek muhabbetinden sonra oldumu bilmiyorum ama öğlen dışarı çıktım lcw ve defactonun hamile reyonlarına baktımmmya benim baktığım mağazalarda çeşit yoktu bilmiyorum artık ama çok kötüydü yaaa hayal kırıklığı oysaki onlar uygun çeşit çeşit alırım diye umutlanmıştımmmm
Ankaralı arkadaşlar hamile kıyafetleri UYGUN fiyatlı UÇMAMIŞ olanlardan nerden bakarız yaaahuuuu
slm kızlar yahu bende lcw den pantolon almıştım 38 bedeb aldım bir bolaldı birde tüy çekiyo allahım yok böyle bişey ya lcw ürünleri kötü diyorlardı ama bukadar beklemiyordum sakın almayın 1hafta giydim daha giyemiyorumpolicim, c&a'nin de hamile reyonu var aklında bulunsun, ben de defactoda olduğunu bilmiyodum bak. ben aldım bikaç parça bişey ama üst giyim olarak bol kesim iki bluz aldım, hamile üstler beni hiç mi hiç açmadı çünkü. pantolon olarak da LCW'den aldım mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?