2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

süper menü bayıldım,
uamrım yakın zamanda aynen uygulamaya başlarım,
yalnız etle sorunum var,
önceden ayıla bayıla yerdim,
et ciğer herşey,
şimdi kasabın önünden geçerken içim kalkıyo,
hatta bi kasabın önünde öğürdüm bile:):):)

benim sanırım psikolojik,
geçen hafta 4 kilo sütten yoğurt yapmıştım, kase kase 2 günde bitirdim,
bu haftada 5 litreden yaptım,
onu da biraz hızım yavaşlamakla birlikte bitirmek üzereyim,
ama sanırım yoğurttan da midem bulanmak üzere,
geçen yerken yoğurdu bi şeye benzettim, söylemeyim iğrenç bi şeye,
sonra etkilendim tabi son kaşığı götürüken ağzıma öğürmeye başladım:):)

böyle paylaşımlar çok güzel hep bekleriz,
ben de merak ediyorum,
demirden, kalsiyumdan, proteinden kaçar porsiyon yemeliyiz günde,
bu arada ayvanın bi vitamini var mı acaba,
meyve olarak sadece ayva yiyebiliyorum,
o da psikolojik annem iyi gelir dedi ondan...

canım listen çok hoş fakat bu kadar süt yoğurt 1 gün için fazla değil mi acaba çünkü fazlası demir emilimini azaltıyor diye biliyorum.

evet canım birlikte yememen gerekiyor zaten sonraki mesajımda belirttim demiri c vitaminiyle almak gerekiyor diye bol limonlu lahanalı marullu salata ve bi portakalın üzerine içilen şalgam suyu süt yoğurt bunları ara öğün olarak değerlendirilebilir süt gece ve sabah iyi olr içmek ben 400 ml bardağımla içiyorum geceleri o da 2 bardak yapıyor zaten yoğurdu da ara öğünlerde kurutulmuş meyvelerle yemek bu sorunu çözer diye düşünüyorum...

birkaç haftaya geçer inşallah canım ben de senin gibiyim bulantılarım tam geçmedi henüz artık müsade ettikçe uygularız... bu arada ciğeri fazla tüketmemek gerekiyormuş canım zaten a vitaminin fazlası zehirli olabiliyormuş

Ayvanın hamilelikte faydalı olduğunu bir yerde okumuştum. incirde bebek ve anneye zararlı olan toksinlerin atılmasını sağlıyormuş ben günde her sabah yemeye çalışıyorum inşallah işe yarıyordur.

Bakarız artık 2 bardak sütle bi kase yoğurtta anlaşalım mı ? :111::111:

hergün günlük süt bulmak pek mümkün değil ben haftada bir alıyorum. pastörize uht sütlere de güvenemiyorum açıkcası o yüzden ben süt yerine sabah öğle akşam yoğurt tüketiyorum

merhaba kızlar,
yemek listesi çok hoşuma gitti, kevok08 ellerine sağlık uygulayabilir miyim bilmiyorum. dünkü diyetten yeni çıktım canım devamlı hamur işi ve ekmekli ekmekli şeyler istiyor. aylarca yemediğim için herhalde. çok korkuyorum ama çok kilo alacağım galiba.
neyse birçok sayfa okudum ama oğlum omuzumun üstünden ayrılmadığı için devamlı konuştuğu için okuduklarımdan çok aklımda kalan olmadı.

ikili test sonuçları hayırlı olsun. ben yaptırmayı hiç düşünmedim. şubat 15 gibi gideceğim kontrole.

bir arkadaş bulantıları sormuş benimki gayet iyi gidiyorsu birden bire eksilmişti ama dün yine kötü oldum. aman öyle böyle geçiyor işte.

çok saçma sapan rüyalar görüyorum. ama bu geceki saçmalıkta pik yaptı. göya eşim cinsiyeti çok merak ediyor. randevumuze daha var diyorum iyi diyo doğur bakalım geri koyarız. doğuruyorum sonrada geri yerleştiriyolar hemde evde. el kadar bebek arkadarn bakıyoruz işte kızmış diyoruz sonra önüne ceviriyoruz pipi:). sonra konuşuyor bebek ben abimi görücem abimi çok seviyorum onu görömeden beni geri koymayın diyor. bizde gösteriyoruz yürüyo bu arada :)). . Allahım benim nasıl bir bilinçaltım var acaba. uyanınca dehşete düştüm.

hergün günlük süt bulmak pek mümkün değil ben haftada bir alıyorum. pastörize uht sütlere de güvenemiyorum açıkcası o yüzden ben süt yerine sabah öğle akşam yoğurt tüketiyorum

Bende süt içemediğim için yoğurt yiyorum. Doktorum daha iyi olduğunu bile söyledi. Özellikle evde mayalanmış yoğurdu tavsiye etti. 1 bardak yoğurt 2 bardak süt yerine geçiyormuş. Günde 2 bardak yoğurt yiyerek 4 bardak süt içmiş oluyorum

arkadaşlar bu AOÇ 'nin, sütaş'ın ya da Pınar'ın günlük sütleri vardı,
Türkiyedeyken ben onlardan alıp mayalardım yoğurdu,
Pastorize olmayan süt ürünlerini kesinlikle tüketmemek gerekmiş,
burdada pastorize günlük süt satan bir çiftlik buldum,
haftada 2 kez 5'er litre alıyorum,
ama endişeliyim açıkçası temiz bi yerdi ama gerçekten nasıl pastorize ediyorlar bilmiyorum,
annem bi şey olmaz dedi, şimdi abartıyolar dedi,
o bize hamileyken gayet direk inekten sağılmış sütle yapılan şeyleri yemiş:):):)

kevok zaten sanırım bebişler çok zeki,
neyin yarayıp neyin yaramadığını anlıyorlar,
ona göre biz de o gıdaları yiyebiliyoruz ya da yiyemiyoruz,
sonuçta mide kabul etmiyorsa çok da zorlamamak en iyisi olsa gerek...

kızlar bu yemek muhabbetinden sonra oldumu bilmiyorum ama öğlen dışarı çıktım lcw ve defactonun hamile reyonlarına baktımmm ya benim baktığım mağazalarda çeşit yoktu bilmiyorum artık ama çok kötüydü yaaa hayal kırıklığı oysaki onlar uygun çeşit çeşit alırım diye umutlanmıştımmmm
Ankaralı arkadaşlar hamile kıyafetleri UYGUN fiyatlı UÇMAMIŞ olanlardan nerden bakarız yaaahuuuu

ben lcw ye bakmıştım ama sezon sonu kışlık ürünler vardı. yeni sezonlar çıkınca belki istediğin gibi bulabilirsin.

policim, c&a'nin de hamile reyonu var aklında bulunsun, ben de defactoda olduğunu bilmiyodum bak. ben aldım bikaç parça bişey ama üst giyim olarak bol kesim iki bluz aldım, hamile üstler beni hiç mi hiç açmadı çünkü. pantolon olarak da LCW'den aldım mecburen.

hahah nicky bu arada baksana senin takvimde ne yazıyo kız ...

bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)

Son düzenleme:
slm kızlar yahu bende lcw den pantolon almıştım 38 bedeb aldım bir bolaldı birde tüy çekiyo allahım yok böyle bişey ya lcw ürünleri kötü diyorlardı ama bukadar beklemiyordum sakın almayın 1hafta giydim daha giyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…