- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.061
birazda daha küçük şehirde yaşamanın avantajı mı diyeyim dez avantaj mıdır bilemem.buranın en iyi özel hastanesi a sınıf belgesi yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan yer normal doğuma 750 sezaryanada 1250 dedi mesela.
bende daha hastane kousunda karar vermedim ama en azından bir fiyat tahminim olsun diye araştırdım.zaten topu topu adam gibi 4 özel hatane var
aa çok sevindimm körfezdeyim canım merkez ilçe sen?
dönen merdiven dediğin yer anafartalar mı yoksa
kızlar bu yemek muhabbetinden sonra oldumu bilmiyorum ama öğlen dışarı çıktım lcw ve defactonun hamile reyonlarına baktımmmya benim baktığım mağazalarda çeşit yoktu bilmiyorum artık ama çok kötüydü yaaa hayal kırıklığı oysaki onlar uygun çeşit çeşit alırım diye umutlanmıştımmmm
Ankaralı arkadaşlar hamile kıyafetleri UYGUN fiyatlı UÇMAMIŞ olanlardan nerden bakarız yaaahuuuu
hahahh teşekkür ederim döner merdiven diyee çok eskiden derlerdi de tam tahmin etiğim gibi anafartalarTatlım internete hamile gezegeni yaz adres çıkıyor tel.den girdiğim için ekleyemedim. Tam bi adres özürlüyüm
ben 36 beden almıştım, inşallah çok bol olmaz (normalde 38-40) giyiyordum. tüy çekmesi kumaşla ilgili bişey, belki farklı kumaşlar çekmez. ama ne yapalım, diğerleri de 100 Tl den başlıyo
ben bizim buradaki özel hastanelere sordum sezaryan ort.1200-1300 lira normal doğumda 650-750 arası ama bu hiyatlar yaza kaadar değişebilirmiş
latifeelif geçmiş olsun canım allah biran önce paşanı sağlığına kavuştursun
kızlar şimdi şubat anneleri paylaşıö alanına baktımda ne özendim onlara anlatamam hepsinin son günleri ,günlerini doldurup doğurmayanlar bile var offf gözümü kapatıp açsam ağustos olsa çok yoruldum şimdiden bugün kızımı yüzmeye götürdüm ama oğlum beni çıldırttı saniye oturmadı desem yeri onun peşine koşmaktan helak oldum bayılmadan eve gelebildimya çok şükür kızlar sakın çocuklarınız büyümeden tekrar bebek yapmaya kalkmayın yada benim gibi kazara kalmayın dikkat edin çok zor
persembe 2li teste gdicez heyecan var bebegimide nasi ozledmmm
selam cici annişleer :) nabersiniz? ben bebişimi çok özledim yaaaonu hissetmek istiyorum artık karnımda bööle kımıl kımıl kımıldasa
hisseden varmı bu arada ? gerçi daha erken ama...
Günaydın anneler;
Uzun zamandır yazmıyordum ama sizi sürekli okuyorum. Maşallah hızınıza yetişmek mümkün değil. Bu haftasonu ikili test için doktora gideceğiz. Açıkçası biraz gerginim. Beni rahatlatın lütfen... Bulantılarım azaldı ama çıkarmaya devam ediyorum. Hatta dün yediklerim burnumdan çıktıkorkmadım desem yalan olur.
Bu arada bir kilo daha almışım. Haftasonu annem besledi besledi. toplamda 2 kilo almış oldum. Normalde zaten 5 kilo fazlam vardı. Allahım inşallah doğumdan sonra rahat verebilirim.
Bir de haftasonu bebebk mağazası gezdik. Mothercare mağazasını. Bebek arabalarına bakalım dedik. Allahım fiyatları uçmuş. Eşimin gözleri aynen böyle olduNasıl karar verip neyi alırız bilmiyorum. Mağazadan gelince biraz araştırma yaptım. ve bir model beğendim. En mantıklısını düşündüm falan. Chicco liteway diye. Çift yön değil diye içime sinmiyordu. en azından ilk 8-9 ay bana dönük olsun istiyordum ki netteki araştırmalarımdan sonra liteway modelin travel sisteminin geliştirildiğini yurtdışında satışa çıktığını gördüm. Ama türkiyeye ne zaman gelir bi fikrim yok. İçime çok sindi valla. Acaba erken mi başladım nedir bu araştırmalara ? Ama yorumları oku videoları izle insan zorlanıyor. Alınması gereken o kadar çok şey var ki. Hepsinin de binbir çeşidi var. Bu olmadı bunu alayım diyecek maddi durumum yok malesef. Aldıklarımdan pişman olmak istemiyorum.
Neyse anlatayım dedim. Aslında itiraf ediyorum. Çok hevesliyim ve hemen bişeyler almak istiyorum
tatlım yalnız değilsin inşallah c.tesi randevumuzu iyi bir şekilde atlatalım bende başlıcam yavaş yavaş çünkü benimdi birden alıcak durumum yok yavaş yavaş almam gerekiyo Rabbim sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah bebişlerimizi yapılcak olablar yapılır bi şekilde napalım hayırlısı herşeyin
Merhaba canım bende izmirdenim, topic sahibine özelden msj at bence.selam,
lısteye eklermısınız benıde bende adımı gormek ıstıyorum.
Yas 30
sehır ızmır
sat 1 kasım
tahmını dogum 8 aug.
Canım sling mi alsam kangurumu sağlıklı şeyler mi çekindim biraz sen araştırmışsındır.tecrübelerime dayanarak anlatayım seçim senin :)
kızıma ayıptır söylemesi 1500 lira verip travel sistem aldık arabayı
ben doğduğu günden beri her gün dışarı çıkarırım kar yağmur dinlemem
travel sistemler biraz ağır oluyor hem bebeği indir hem arabayı indir eziyet oluyor
sonra merdivenli mağazaya vs giremiyosun zorlanıyosun
bir de sling almıştım o işte hayatımı kurtardı atıyorum kucağıma her yere yürüyerek ohhh
mağazaya gir yokuş çık merdiven çık hele kzıım slingi taktığımı görünce dışarı çıkıcaz diye delirirdi
geçen baharda da kipadan 40 liraya baston puset aldım tek elle aç kapa taşı kızımdan hafif :)
yani baştan o travel sistemi almasaymışım 100 lira sling 40 lira baston puset 10da 1 fiyatına rahat edecekmişim
çocuğunuz olunca anlarsınız bazen bir hırka bile ağır geliyor çantada
puset konusunda bir arkadaş sormuştu,
chicco nun lite way ını ben kullandım, hafif ve kolay taşınabiliyor. ablamda da mc laren vardı o daha hafif daha sağlam çıktı.
travel sistemler havalı duruyor ama hantal geliyor bana.
küçük bebeği olanlarda ikiz pusetlerine bakabilir. ikinci elleri internette uygun oluyor.
arkdaşlar aranızda ana kucağı alan var mı ne düşünüyorsunuz hem araba koltuğu olarak hemde ana kucağı olarak kullanılanlar var onlar nasıl acaba ben netten arştırdım graco diye bir marka vara fena durmuyor b,rde maxi consi var sizler hangisinde alacaksınız bu konuda tecrübeli olanlar var mı ?
Kraft twist benim arkadaşım kullandı ama 1 yaşına kadar anca kullandı ağır ve yer kapladığı için zor geliyor dedi kipadan çok ucuza baston aldı heryerde hep onu kullanıyor, şimdi kızı 1,5yaşında. Etrafımdaki bütün anneler 3-4 yaşına kadar kullanmak istiyorsan baston al diye baskı yapıyorlarBen de 1 dz isteyecem.bebege ne kadar az ilac giderse o kadar iyi.5 sene korur 1 dz.
Ben kraft twist aliyorum bu hafta super bisey.bi hava yastigi eksik.bana kalsa o kadar para vermem ama esim cok heveslendi.bak internettentavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?