2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hamilelikteki ilk testleri yaptırmak için gittiğim bi hastane bana 750 tl fiyat çıkardı gerisini sen düşün

Son düzenleme:

evet gerçekten bu markaların ürünleri çok kötü...normal kıyafetlerinden 10 kat daha özensiz..halbuki kumaşına,dokusuna daha bir dikkat edilmesi lazım...siz yine büyük şehirlerde bulursunuz,ben internetten isteyeceğim...e-gebe falan var güzel ama pahalı...bir iki tane kaliteli ürün bulsam yeter..

arkadaşlar forum ayarlarım altüst oldu ve saçma sapan bişe ye dönüştüğü için nickimi değiştirdim livanisa yerine artık livanisa3 bu arada beyazcekirgeyi merak ettim dün radevusu vardı dünden beri yazmadı meraklandım

evet sonunda okudum :))))))))) kızlar az önce kuzenimle konuşuyordum doğum hakkında. o da normal doğum yapmıştı.bana dedi ki doğumun en kötü anı sancı çektiğin zamanlar. tam doğum başladığında seni kesseler bile duymuyorsun dedi.dünyanın en güzel rahatlığı da bebek çıktıktan sonraki rahatlama dedi. o kadar rahatlıyorsun ki kuş gibi oluyorsun diyo :)bakalım bizde nasıl olacak ???? :18:

ben 36 beden almıştım, inşallah çok bol olmaz (normalde 38-40) giyiyordum. tüy çekmesi kumaşla ilgili bişey, belki farklı kumaşlar çekmez. ama ne yapalım, diğerleri de 100 Tl den başlıyo

ama kumaşına görede çok uygun değil 40 tl kötü çıktı boşuna aldımyaz geleydi incecik taytlarımızı giyeydik

kızlar şimdi şubat anneleri paylaşıö alanına baktımda ne özendim onlara anlatamam hepsinin son günleri ,günlerini doldurup doğurmayanlar bile var offf gözümü kapatıp açsam ağustos olsa çok yoruldum şimdiden bugün kızımı yüzmeye götürdüm ama oğlum beni çıldırttı saniye oturmadı desem yeri onun peşine koşmaktan helak oldum bayılmadan eve gelebildimya çok şükür kızlar sakın çocuklarınız büyümeden tekrar bebek yapmaya kalkmayın yada benim gibi kazara kalmayın dikkat edin çok zor

gelin anam ben doğurturum. o kadar okuma araştırma, video izleme. kadın doğumcu değilde bi ebe kadar bilgim oldu. normal doğum tecrübemde var, daha ne olsun :)))

bi kaç sene sıkıntı sonra oohh hepsi bir boy koca koca çocuklar. Allah yardımcın olsun.

selam cici annişleer :) nabersiniz? ben bebişimi çok özledim yaaa onu hissetmek istiyorum artık karnımda bööle kımıl kımıl kımıldasa
hisseden varmı bu arada ? gerçi daha erken ama...

puset konusunda bir arkadaş sormuştu,
chicco nun lite way ını ben kullandım, hafif ve kolay taşınabiliyor. ablamda da mc laren vardı o daha hafif daha sağlam çıktı.
travel sistemler havalı duruyor ama hantal geliyor bana.
küçük bebeği olanlarda ikiz pusetlerine bakabilir. ikinci elleri internette uygun oluyor.

selam cici annişleer :) nabersiniz? ben bebişimi çok özledim yaaa onu hissetmek istiyorum artık karnımda bööle kımıl kımıl kımıldasa
hisseden varmı bu arada ? gerçi daha erken ama...

:) inşallah canım. birkaç arkadaş hissediyordu. bende henüz tık yok. gerçi beklemiyorumda çünkü ilk bebeğimi çok geç ve çok az hissetmiştim.

selam,

lısteye eklermısınız benıde bende adımı gormek ıstıyorum.

Yas 30
sehır ızmır
sat 1 kasım
tahmını dogum 8 aug.
Merhaba canım bende izmirdenim, topic sahibine özelden msj at bence.
Canım sling mi alsam kangurumu sağlıklı şeyler mi çekindim biraz sen araştırmışsındır.

Ben de 1 dz isteyecem.bebege ne kadar az ilac giderse o kadar iyi.5 sene korur 1 dz.

Ben kraft twist aliyorum bu hafta super bisey.bi hava yastigi eksik.bana kalsa o kadar para vermem ama esim cok heveslendi.bak internettentavsiye ederim.
Kraft twist benim arkadaşım kullandı ama 1 yaşına kadar anca kullandı ağır ve yer kapladığı için zor geliyor dedi kipadan çok ucuza baston aldı heryerde hep onu kullanıyor, şimdi kızı 1,5yaşında. Etrafımdaki bütün anneler 3-4 yaşına kadar kullanmak istiyorsan baston al diye baskı yapıyorlar
Biz de uzun süren araştırmalar sonunda arabamızı aldık başlarda ben "stokke" diye tutturdum fakat bagajda çok yer kaplıyor tatile falan giderken ben zaten çok eşya alıyorum bagaj doluyor. birde minyonum haftaiçi tek başıma kullanıcam bana bagajdan hemen indirip kurabileceğim pratik özellikle çok hafif birşey lazımdı mecburen vazgeçtik ama çok güüzel çok rahat bir araba kumsalda bile kullanılabilen mama sandalyesi de olabilen bir araba bagajınız bütçeniz uygunsa minyon değilseniz stokke alın aklım hala stokkede Hemen hemen bütün modellerin youtubedaki videolarını izledik mağazalarda denedik, kullananları yollarda çevirip sordum, stokke bebeconfort ve macleren da karar verdim, macleren çok hafif doğumdan itiberen kullanılabiliyor ama ana kucağıyla kullanılmadığı için vazgeçtik. ben hem baston olsun hem hafif olsun hem anakucağı (otokoltuğuyla) kullanılabilsin hem de kaliteli sağlam olsun istedim bebeconfort mila modelinde karar verdik. Sadece joker mağazalarında satılıyor, bebeconfort ve maxicosi anakucağı(otokoltuğu) ve aksesuarlarıyla kullanılabiliyor. Biz ilk baktığımızda sadece araba 600tl mi neydi hatırlamıyorum belki kampanyaya girer diye almamıştık 1hafta önce kampanyaya girdi diye aradılar 300tl olmuş hemen aldık hala devam ediyormu bilmiyorum, ama bebeconfort ana kucağı 400tl maxicosi 500tl, anakucağını almadık şimdi onlarında îndirime girmesini bekliyoruz nisan gibi jokerde kampanya oluyormuş, olmazsa da el mahkum alıcaz. Normalde anakucağı ve araba 1000tl ye geliyor. Anakucağı indirime girmezse bize 700-800e gelmiş olucak.

slm hamişler sag salim bebeklerimizi bi kucamıza alsak sıkıntısız bi doğumla inşallah ben aniden karsıma bişey cıkarsa cok korkarım bugünde aniden kedi cıktı cığlık cığlıga kaldım cok korktum inşallah bebegime birsey olmamıştır benim gibi durumu olanlar var mı yada böyle korkanlar yaaaaa

hamişler özledim sizleri 1 hafta oldu nerdeyse bizim telefon hatlarını yenilediler beceriksiz tipler beceripte bir türlü yapamadılar en son 720. sayfada kaldım kaçırdım yazılanları anlayacağınız hımm hastalara şifalar yaa biri bana özet geçse yaa 31 ocaktan sonra neler oldu :))) hepinizi öpüyoruım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…