2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum dün gece ateşlendi öksürüyor hırıltı var ve hiç bişi yemiyor ballı ııhlamur falan içmiyor antibiyotik verdi doktor ilk defa antibiyotik kullanıyor.

Hiç uyumadık sabahı sabah ettik dua edin kızlar oğlum çok hasta

tecrübelerime dayanarak anlatayım seçim senin :)
kızıma ayıptır söylemesi 1500 lira verip travel sistem aldık arabayı
ben doğduğu günden beri her gün dışarı çıkarırım kar yağmur dinlemem
travel sistemler biraz ağır oluyor hem bebeği indir hem arabayı indir eziyet oluyor
sonra merdivenli mağazaya vs giremiyosun zorlanıyosun
bir de sling almıştım o işte hayatımı kurtardı atıyorum kucağıma her yere yürüyerek ohhh
mağazaya gir yokuş çık merdiven çık hele kzıım slingi taktığımı görünce dışarı çıkıcaz diye delirirdi
geçen baharda da kipadan 40 liraya baston puset aldım tek elle aç kapa taşı kızımdan hafif :)

yani baştan o travel sistemi almasaymışım 100 lira sling 40 lira baston puset 10da 1 fiyatına rahat edecekmişim
çocuğunuz olunca anlarsınız bazen bir hırka bile ağır geliyor çantada

geçmiş olsun Allah şifa versin benim kızımda yeni atlattı istemeye istemeye antibiyotik verdim.Çok zor çocuğun hasta olmazı
bir de vics tavsiye ederim göğsüne ve ayaklarının altına sür iyi geliyo

geçmiş olsun çocuklar hiç hasta olmasın

Çok gecmis olsun, cocukların hastaligi zor oluyor maalesef istahlari falanda gidiyor insan üzülüyor tabi... Ama çabuk atlatıyorlar merak etme onların bünyeleri güçlü . İlaçlarını düzenli kullan yeme konusunda hastayken ısrarcı olma iyice tiksinir sonra. Çorba içir, en sevdiği hangisiyse. limonlu bal ver üzerine ılık su içir.

Çok geçmiş olsun. Bi bebeğim olmadığı için tavsiye veremicem ama inşallah hemencik iyileşir paşan

okudum ve çok güldüm poli, Allah razı olsun ben de ne koysam diye düşünüp duruyodum :)

ben 36 beden almıştım, inşallah çok bol olmaz (normalde 38-40) giyiyordum. tüy çekmesi kumaşla ilgili bişey, belki farklı kumaşlar çekmez. ama ne yapalım, diğerleri de 100 Tl den başlıyo

geçmiş olsun canım, çevredeki bikaç anneden duyduğuma göre bi salgın varmış ve antibiyotiksiz geçmiyormuş ne yazık ki...

saolun kızlar... Babamızda hasta ettin çocuğu diye demediği kalmadı yani.. Sanki bilerek yapmısım gibi..

Ankarada hamile kıyafeti için ulusta dönen merdivenler diye bi çarşı var hamile gezegeni diy bi mağza var modern ve bol çeşit hemde ucuz tavsiye ederim..

rüyan beni çok güldürdü arkadaşım.hayır olsun inşallah Allah gönlümüze göre hayırlısını versin. bende çok saçma rüyalar görüyorum. bu gece rüyamda doktora gidiyoruz cinsiyet soruyoruz doktor ultrasonda bakıyor göremiyor. bana çok merak ediyorsanız size bişey önerebilirm diyor. bende çok merak ediyorum deyince bana bi müneccim mi desem ne desem gelecekle ilgili tahminlerde bulunan birinin telefon numarasını veriyor. :)) bizde telle arayıp soruyoz ama adam cinsiyet dışında herşeyi söylüyo :) bu kadar mı saçma rüyalar görülür. hamilelere özgü mü acaba bu durum?

Kızlar hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz, bide hiç fiyat araştırdınız mı?

ben bizim buradaki özel hastanelere sordum sezaryan ort.1200-1300 lira normal doğumda 650-750 arası ama bu hiyatlar yaza kaadar değişebilirmiş

latifeelif geçmiş olsun canım allah biran önce paşanı sağlığına kavuştursun

dönen merdiven dediğin yer anafartalar mı yoksa

ya ne kadannn uygunmuş yaaa ankara uçmuş resmen en beğenmediğin özel hastane 800-900 den başlıyo ve 15000 de bitiyo
mesa -bayındır 5000 civarı
bu 15000i de acı badem hatanesinin fiyatıymış sanki yatakları altınnn

Galiba hamilelere özgü bir durum, bende çok saçma rüyalar görür oldum. İzlediğin ve konuştuğun seyler saçma sapan senaryolar halinde rüyana giriyor. Kızıma hamileyken biara her gece cinayetler görüyordum rüyamda artık uyumaya korkar olmuştum , sonra biyografi chanel i izlediğimi farkettim. Suçluların ve ünlülerin hayat hikayeleri o kanalı izlemeyi bıraktım . Kabuslar bitti. Normaldede izlerdim o kanalı ama rüyalarıma konu olmazdı. Hamilelikte beyinde şaşırıyor ne yapacagını.
Dün rüyamda sünnet operasyonu gördüm. Açık açık ayrıntılı. Hatta benim kesmemi bile teklif ettiler. Çok kötüydü. Sabah uyandığımda oğlum olursa nasil sünnet yaptırırım diye düşünmeye başladım.

birazda daha küçük şehirde yaşamanın avantajı mı diyeyim dez avantaj mıdır bilemem.buranın en iyi özel hastanesi a sınıf belgesi yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan yer normal doğuma 750 sezaryanada 1250 dedi mesela.

bende daha hastane kousunda karar vermedim ama en azından bir fiyat tahminim olsun diye araştırdım.zaten topu topu adam gibi 4 özel hatane var

kızlar bu arada daha erken ama eğer sgklı ve özel hastanede doğum yapacaksanız doğum parası almak için raporlarınızı mutlaka ya sgk hastanesinden yada anlaşmalı hastaneden alın özel hastanelerden alınan işörmez raporu ile doğum parası alamıyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…