- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.041
oğlum dün gece ateşlendi öksürüyor hırıltı var ve hiç bişi yemiyor ballı ııhlamur falan içmiyor antibiyotik verdi doktor ilk defa antibiyotik kullanıyor.
Hiç uyumadık sabahı sabah ettik dua edin kızlar oğlum çok hasta
Günaydın anneler;
Uzun zamandır yazmıyordum ama sizi sürekli okuyorum. Maşallah hızınıza yetişmek mümkün değil. Bu haftasonu ikili test için doktora gideceğiz. Açıkçası biraz gerginim. Beni rahatlatın lütfen... Bulantılarım azaldı ama çıkarmaya devam ediyorum. Hatta dün yediklerim burnumdan çıktıkorkmadım desem yalan olur.
Bu arada bir kilo daha almışım. Haftasonu annem besledi besledi. toplamda 2 kilo almış oldum. Normalde zaten 5 kilo fazlam vardı. Allahım inşallah doğumdan sonra rahat verebilirim.
Bir de haftasonu bebebk mağazası gezdik. Mothercare mağazasını. Bebek arabalarına bakalım dedik. Allahım fiyatları uçmuş. Eşimin gözleri aynen böyle olduNasıl karar verip neyi alırız bilmiyorum. Mağazadan gelince biraz araştırma yaptım. ve bir model beğendim. En mantıklısını düşündüm falan. Chicco liteway diye. Çift yön değil diye içime sinmiyordu. en azından ilk 8-9 ay bana dönük olsun istiyordum ki netteki araştırmalarımdan sonra liteway modelin travel sisteminin geliştirildiğini yurtdışında satışa çıktığını gördüm. Ama türkiyeye ne zaman gelir bi fikrim yok. İçime çok sindi valla. Acaba erken mi başladım nedir bu araştırmalara ? Ama yorumları oku videoları izle insan zorlanıyor. Alınması gereken o kadar çok şey var ki. Hepsinin de binbir çeşidi var. Bu olmadı bunu alayım diyecek maddi durumum yok malesef. Aldıklarımdan pişman olmak istemiyorum.
Neyse anlatayım dedim. Aslında itiraf ediyorum. Çok hevesliyim ve hemen bişeyler almak istiyorum
oğlum dün gece ateşlendi öksürüyor hırıltı var ve hiç bişi yemiyor ballı ııhlamur falan içmiyor antibiyotik verdi doktor ilk defa antibiyotik kullanıyor.
Kızlar hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz, bide hiç fiyat araştırdınız mı?
okudum ve çok güldüm poli, Allah razı olsun ben de ne koysam diye düşünüp duruyodum :)hahah nicky bu arada baksana senin takvimde ne yazıyo kız ...
bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
slm kızlar yahu bende lcw den pantolon almıştım 38 bedeb aldım bir bolaldı birde tüy çekiyo allahım yok böyle bişey ya lcw ürünleri kötü diyorlardı ama bukadar beklemiyordum sakın almayın 1hafta giydim daha giyemiyorum
merhaba kızlar,
yemek listesi çok hoşuma gitti, kevok08 ellerine sağlık uygulayabilir miyim bilmiyorum. dünkü diyetten yeni çıktım canım devamlı hamur işi ve ekmekli ekmekli şeyler istiyor. aylarca yemediğim için herhalde. çok korkuyorum ama çok kilo alacağım galiba.
neyse birçok sayfa okudum ama oğlum omuzumun üstünden ayrılmadığı için devamlı konuştuğu için okuduklarımdan çok aklımda kalan olmadı.
ikili test sonuçları hayırlı olsun. ben yaptırmayı hiç düşünmedim. şubat 15 gibi gideceğim kontrole.
bir arkadaş bulantıları sormuş benimki gayet iyi gidiyorsu birden bire eksilmişti ama dün yine kötü oldum. aman öyle böyle geçiyor işte.
çok saçma sapan rüyalar görüyorum. ama bu geceki saçmalıkta pik yaptı. göya eşim cinsiyeti çok merak ediyor. randevumuze daha var diyorum iyi diyo doğur bakalım geri koyarız. doğuruyorum sonrada geri yerleştiriyolar hemde evde. el kadar bebek arkadarn bakıyoruz işte kızmış diyoruz sonra önüne ceviriyoruz pipi:). sonra konuşuyor bebek ben abimi görücem abimi çok seviyorum onu görömeden beni geri koymayın diyor. bizde gösteriyoruz yürüyo bu arada :)). . Allahım benim nasıl bir bilinçaltım var acaba. uyanınca dehşete düştüm.
Kızlar hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz, bide hiç fiyat araştırdınız mı?
saolun kızlar... Babamızda hasta ettin çocuğu diye demediği kalmadı yani.. Sanki bilerek yapmısım gibi..
Ankarada hamile kıyafeti için ulusta dönen merdivenler diye bi çarşı var hamile gezegeni diy bi mağza var modern ve bol çeşit hemde ucuz tavsiye ederim..
ben bizim buradaki özel hastanelere sordum sezaryan ort.1200-1300 lira normal doğumda 650-750 arası ama bu hiyatlar yaza kaadar değişebilirmiş
latifeelif geçmiş olsun canım allah biran önce paşanı sağlığına kavuştursun
rüyan beni çok güldürdü arkadaşım.hayır olsun inşallah Allah gönlümüze göre hayırlısını versin. bende çok saçma rüyalar görüyorum. bu gece rüyamda doktora gidiyoruz cinsiyet soruyoruz doktor ultrasonda bakıyor göremiyor. bana çok merak ediyorsanız size bişey önerebilirm diyor. bende çok merak ediyorum deyince bana bi müneccim mi desem ne desem gelecekle ilgili tahminlerde bulunan birinin telefon numarasını veriyor. :)) bizde telle arayıp soruyoz ama adam cinsiyet dışında herşeyi söylüyo :) bu kadar mı saçma rüyalar görülür. hamilelere özgü mü acaba bu durum?
ya ne kadannn uygunmuş yaaa ankara uçmuş resmen en beğenmediğin özel hastane 800-900 den başlıyo ve 15000 de bitiyo
mesa -bayındır 5000 civarı
bu 15000i de acı badem hatanesinin fiyatıymış sanki yatakları altınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?