2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrr hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel canm..

içini ferah tut ve hayırlı haberlerle gel inş canımm
tesekkur ederım kızlar cok sukur bırsey cıkmadı sonuclar gayet guzel cıktı saedce trıoıdım yukselmıs bıraz kadın dogumdan dahılıye ugradım testımı yaptırdım ılacımın dozu yukseltıldı
cnm bence sen al ıcmeye devam et zaten cok pahalı bır ılşac degıl drun bırak derse bırakırsın ben decavıt ıcıyorum ıcınde folı kasıt var ama drum bana haftada 2 3 gun yıne almaya devam et arda demıstı
dün gece bikaaaç film seyrettim canııım çıktı aaaağlamaktan o türkan yokmuuu o türkan yine öptürmediiii dudaktannn

oglumun fravorı sarkısıııı

hosgeldın canımmm ooooooo sımdık nerden baslasak anlatmaya ki

Ben böceklerden korkarım, aniden çıkarsa karşıma . Kızıma hamileyken basıma gelmişti 7 veya 8 aylık hamileydim. Kapri giymisim , bacağımda bir şey hissettim bir baktım kocaman simsiyah irice bir karafatmaya benzeyen bir böcek bacağıma yapışmış . Çığlıklar atarak tepinmeye başladım hamile oldugumu falan unuttum. Dusmuyorda resmen yapışmış . Kendime geldigimde birde esim kızdı ne yapıyorsun sen bu patoz dedi bir şey yapmaz. Ne bileyim ben patoz nedir. Ben onun gibi doğayla icli dıslı büyümedim ki.

Son düzenleme:

maşallah kuzunaa canım ya cok sevindimmm
nazlı bizim minişler ahh ahh napalım beklicez canım az kaldı

Kuzum günaydın.. 11 görünüyo da, şu an ben 10+4 üm. ayın 19'unda 12+4 olcam sıkıntı yok

İyi yapmışsın balım. Bana da lazım o taytlardan. Var olanlar sıkıyo.

bugünde kızılaya gittim havalar bi açtı bende açıldım evde oturamaz oldumiç çamaşırı aldım kendime
sende haftasonu al kocişini gezin sölee çarşı pazar

cok sevindim gamzeeee maşallah cok sükür darısı diğer annişlerimize

Bugün ikili tarama sonuçlarımı almaya gittim. Her şey yolunda maşallah. doktoruma folik asiti sordum bırak artık dedi. Başka bir şey yazar mı diye sordum ama gerek yok dedi. kan değerlerin çok iyi bir ay sonra gel tekrar bakarız gerekirse kan hapı yazarım dedi.

Bir de bol su iç dedi idrar yolları enfeksyonu olabilirmişim. Aslında içiyorumda amaanlamadım. işte böyle benden. sizden ne haber?

maths 55 bende sen gibiyim ... bizim hatkar yenilenmedi ama bende fırsat bulup giremedim, gündüz iş, akşam yemek çocuk yorgunluk derken....

şu doğum izninin 24 hafta olması için nasıl dua ediyorum bilseniz.. hani diyorum toplu yapılan dua makbuldür ya yağmur duası gibi... hep beraber bi dua etsek...bebişler büyüsün, doğumlar sağlıkla geçsin, izinle uzasın....

caım benim ben de o yasayı dört gözle bekliyordum. ancak geçen hafta meclisten döndü kabul edilmedi (((((( nasıl üzüldüm anlatamam. ben öğretmenim doğum iznim hem öncesinden hem sonrasındanyaz tatilinde yanıyor (((

selam cici annişleer :) nabersiniz? ben bebişimi çok özledim yaaa onu hissetmek istiyorum artık karnımda bööle kımıl kımıl kımıldasa
hisseden varmı bu arada ? gerçi daha erken ama...

evet yaa bende bebişimi 6 haftalıkken görmüştüm.5 ocaktan bu yana bebişimi ne görüyorum ne hissediyorum.tam 11 şubata gün sayarken doktorumun izinli olduğunu öğrendim. benim randevu da 16 şubata kaldı : ( ilçedeyim burda iyi kadın doğumcu yok diye il merkezine özel hastaneye gidiyorum. acaba bu hafta burdaki devlet hastanesine gidip bebişimi bi görsem mii?

arkadaşlar ya bimere yazsak yazılanları dikkate alıyorlar hatta ben eş durumu için yazdığımda beni bakanlıktan telefonla aramışlardı çok şaşırmıştım. mesajımın içeriğiyle ilgili bilgi verdiler

bende öğretmenim benim doğum iznide gümbürtüye gitti :) sağlık olsun ne yapalım

Kızlar rüyadan anlayanlarımız vardır, bana yardım eder misiniz? İnternette tabirleri okuyunca içim karardı.

Rüyamda babam bize değerli bir arsadan çok kocaman bir ev almış. Apartman mübarek gez gez bitmiyor. Ama bakımsızmış o ev. Yağmur yağmaya başlayınca tavandan olduğu gibi sular akıyor şarıl şarıl. Evin her odası aynı şekilde. Neyse yaptırırız, olmadı satarız diye düşünüyorum rüyamda.

Yorumlarını okudum, genelde o evde ölüm veya hastalık sebebiyle gözyaşı diyor. Babam ve bebeğim geldi ilk önce aklıma delirecek gibi oldum.
Ben genelde çok takılmazdım bu rüya işlerine ama çok içime dert olmuştu sabahtan beri, okumadan geçemedim.

Of imdat.

Cnm netteki tabirlerin hepsi saçma sakın kaptırma kendini gerçek olsaydı bnm ilk bebeğim kız değil erkek ikincisi de erkek değil kız olacaktı başka tabirlerde baktım hepsi yanlış sana kötü gibi gelen rüyaları anlatma Yafa suya anlat ve suyu dök batış inanç değil emin ol

Rüyada cinsiyet tersine çıkar derler, bilmiyorum doğru mu...
İnşallah dediğin gibi olur, o kadar korkuyorum ki anlatamam

selam arkadaşlar bende sizin gibiyim benim kimsemde yok gelip bebğime baksın hem doğum öncesi hem sonrası izinler yanıyor şansımıza dua edelim lütfen

Ben o rüya tabirlerine hiç inanmam. Kime göre doğru neye göre doğru.

Yağmur rahmettir. Ne güzel bu bebek size bereket getirecek. Şakır şakır akacak bereket bolluk. Toprak arsa bolluktur ...

ev ise gelecektir amaçlar hedefler hayatta eksik mücadele hiç bitmez. Bi inşaat gibi yapılandırırız geleceğimizi hayırlara vesile olsun canım

Napıyosun canım görüşemedik bayadır :107: bebiş nasıl ?

Canimm cok fena grip oldum bir yandanda migrenim tuttu resmen salya sumuk yatiyorum kolumu kaldircak dermanim yok biraz once msjini gordum cok tsk ederim tatlim merak ettigin icin. Ben daha ozel msj atma mertebesine ulasamamisim :)) umarim senin icin hersey yolundadir dikkat et salgin varmis bebisede kendinede iyi bak tatlim cok optum :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…