- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.081
Günaydın kızlarrrhadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel canm..
tesekkur ederım kızlar cok sukur bırsey cıkmadı sonuclar gayet guzel cıktı saedce trıoıdım yukselmıs bıraz kadın dogumdan dahılıye ugradım testımı yaptırdım ılacımın dozu yukseltıldıiçini ferah tut ve hayırlı haberlerle gel inş canımm
cnm bence sen al ıcmeye devam et zaten cok pahalı bır ılşac degıl drun bırak derse bırakırsın ben decavıt ıcıyorum ıcınde folı kasıt var ama drum bana haftada 2 3 gun yıne almaya devam et arda demıstıŞimdi kızlar bir şey sorcaktım ben
Folik asitim 11+2 de bitiyo, bi tabletini kaybettim çünkü.
Doktorum 12. haftada bırak folik asiti demişti. Yeni bi kutu almalı mıyım ? Doktora mı sormalıyım? ''Amaaaan canım sen de amma da gereksiz soru sordun alma tabii'' mi ?
oglumun fravorı sarkısııııdün gece bikaaaç film seyrettim canııım çıktı aaaağlamaktan o türkan yokmuuu o türkan yine öptürmediiii dudaktannn
hamişler özledim sizleri 1 hafta oldu nerdeyse bizim telefon hatlarını yenilediler beceriksiz tipler beceripte bir türlü yapamadılar en son 720. sayfada kaldım kaçırdım yazılanları anlayacağınız hımm hastalara şifalar yaa biri bana özet geçse yaa 31 ocaktan sonra neler oldu :))) hepinizi öpüyoruım
slm hamişler sag salim bebeklerimizi bi kucamıza alsak sıkıntısız bi doğumla inşallah ben aniden karsıma bişey cıkarsa cok korkarım bugünde aniden kedi cıktı cığlık cığlıga kaldım cok korktum inşallah bebegime birsey olmamıştır benim gibi durumu olanlar var mı yada böyle korkanlar yaaaaa
ikili testimin sonucu çıktı maşallah çok güzel herşey
Sağlıklıyız da
tek eksiğimiz bebişimizin pipisini yada tutusunu görmek
göster anneye meleğim aç bacakları ayrımız gayrımız mı var
Kuzum günaydın.. 11 görünüyo da, şu an ben 10+4 üm. ayın 19'unda 12+4 olcam sıkıntı yok
İyi yapmışsın balım.Bana da lazım o taytlardan. Var olanlar sıkıyo.
tesekkur ederım kızlar cok sukur bırsey cıkmadı sonuclar gayet guzel cıktı saedce trıoıdım yukselmıs bıraz kadın dogumdan dahılıye ugradım testımı yaptırdım ılacımın dozu yukseltıldı
cnm bence sen al ıcmeye devam et zaten cok pahalı bır ılşac degıl drun bırak derse bırakırsın ben decavıt ıcıyorum ıcınde folı kasıt var ama drum bana haftada 2 3 gun yıne almaya devam et arda demıstı
oglumun fravorı sarkısıııı
maths 55 bende sen gibiyim ... bizim hatkar yenilenmedi ama bende fırsat bulup giremedim, gündüz iş, akşam yemek çocuk yorgunluk derken....
şu doğum izninin 24 hafta olması için nasıl dua ediyorum bilseniz.. hani diyorum toplu yapılan dua makbuldür ya yağmur duası gibi... hep beraber bi dua etsek...bebişler büyüsün, doğumlar sağlıkla geçsin, izinle uzasın....
selam cici annişleer :) nabersiniz? ben bebişimi çok özledim yaaaonu hissetmek istiyorum artık karnımda bööle kımıl kımıl kımıldasa
hisseden varmı bu arada ? gerçi daha erken ama...
caım benim ben de o yasayı dört gözle bekliyordum. ancak geçen hafta meclisten döndü kabul edilmedi(((((( nasıl üzüldüm anlatamam. ben öğretmenim doğum iznim hem öncesinden hem sonrasındanyaz tatilinde yanıyor (((
caım benim ben de o yasayı dört gözle bekliyordum. ancak geçen hafta meclisten döndü kabul edilmedi(((((( nasıl üzüldüm anlatamam. ben öğretmenim doğum iznim hem öncesinden hem sonrasındanyaz tatilinde yanıyor (((
Cnm netteki tabirlerin hepsi saçma sakın kaptırma kendini gerçek olsaydı bnm ilk bebeğim kız değil erkek ikincisi de erkek değil kız olacaktı başka tabirlerde baktım hepsi yanlış sana kötü gibi gelen rüyaları anlatma Yafa suya anlat ve suyu dök batış inanç değil emin ol
Kızlar rüyadan anlayanlarımız vardır, bana yardım eder misiniz? İnternette tabirleri okuyunca içim karardı.
Rüyamda babam bize değerli bir arsadan çok kocaman bir ev almış. Apartman mübarek gez gez bitmiyor. Ama bakımsızmış o ev. Yağmur yağmaya başlayınca tavandan olduğu gibi sular akıyor şarıl şarıl. Evin her odası aynı şekilde. Neyse yaptırırız, olmadı satarız diye düşünüyorum rüyamda.
Yorumlarını okudum, genelde o evde ölüm veya hastalık sebebiyle gözyaşı diyor. Babam ve bebeğim geldi ilk önce aklıma delirecek gibi oldum.
Ben genelde çok takılmazdım bu rüya işlerine ama çok içime dert olmuştu sabahtan beri, okumadan geçemedim.
Of imdat.
Napıyosun canım görüşemedik bayadır :107: bebiş nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?