- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.101
Kızlar rüyadan anlayanlarımız vardır, bana yardım eder misiniz? İnternette tabirleri okuyunca içim karardı.
Rüyamda babam bize değerli bir arsadan çok kocaman bir ev almış. Apartman mübarek gez gez bitmiyor. Ama bakımsızmış o ev. Yağmur yağmaya başlayınca tavandan olduğu gibi sular akıyor şarıl şarıl. Evin her odası aynı şekilde. Neyse yaptırırız, olmadı satarız diye düşünüyorum rüyamda.
Yorumlarını okudum, genelde o evde ölüm veya hastalık sebebiyle gözyaşı diyor. Babam ve bebeğim geldi ilk önce aklıma delirecek gibi oldum.
Ben genelde çok takılmazdım bu rüya işlerine ama çok içime dert olmuştu sabahtan beri, okumadan geçemedim.
Of imdat.
Teşekkür ederim canım.
Sizlerin sayenizde biraz ferahladım çok teşekkür ederim hepinize...
Rüyada cinsiyet tersine çıkar derler, bilmiyorum doğru mu...
İnşallah dediğin gibi olur, o kadar korkuyorum ki anlatamam
oğlumun odasına yere yorgan serdim beşiğinin başında sabahlıyacağım uykusunda balgam tıkıyor çünkü. Yarına oğlum iyileşmiş olsa ne güzel olurdu gülmeye bile hali yok bebeğimin
Merhaba canım bende izmirdenim, topic sahibine özelden msj at bence.
Canım sling mi alsam kangurumu sağlıklı şeyler mi çekindim biraz sen araştırmışsındır.
Kraft twist benim arkadaşım kullandı ama 1 yaşına kadar anca kullandı ağır ve yer kapladığı için zor geliyor dedi kipadan çok ucuza baston aldı heryerde hep onu kullanıyor, şimdi kızı 1,5yaşında. Etrafımdaki bütün anneler 3-4 yaşına kadar kullanmak istiyorsan baston al diye baskı yapıyorlar
Biz de uzun süren araştırmalar sonunda arabamızı aldıkbaşlarda ben "stokke" diye tutturdum fakat bagajda çok yer kaplıyor tatile falan giderken ben zaten çok eşya alıyorum bagaj doluyor. birde minyonum haftaiçi tek başıma kullanıcam bana bagajdan hemen indirip kurabileceğim pratik özellikle çok hafif birşey lazımdı mecburen vazgeçtik ama çok güüzel çok rahat bir araba kumsalda bile kullanılabilen mama sandalyesi de olabilen bir araba bagajınız bütçeniz uygunsa minyon değilseniz stokke alın aklım hala stokkede Hemen hemen bütün modellerin youtubedaki videolarını izledik mağazalarda denedik, kullananları yollarda çevirip sordum, stokke bebeconfort ve macleren da karar verdim, macleren çok hafif doğumdan itiberen kullanılabiliyor ama ana kucağıyla kullanılmadığı için vazgeçtik. ben hem baston olsun hem hafif olsun hem anakucağı (otokoltuğuyla) kullanılabilsin hem de kaliteli sağlam olsun istedim bebeconfort mila modelinde karar verdik (6,5-7 kilo). Sadece joker mağazalarında satılıyor, bebeconfort ve maxicosi anakucağı(otokoltuğu) ve aksesuarlarıyla kullanılabiliyor. Biz ilk baktığımızda sadece araba 600tl mi neydi hatırlamıyorum belki kampanyaya girer diye almamıştık 1hafta önce kampanyaya girdi diye aradılar 300tl olmuş hemen aldık hala devam ediyor mu bilmiyorum, ama bebeconfort ana kucağı hala 400tl maxicosi 500tl, anakucağını almadık şimdi onlarında îndirime girmesini bekliyoruz nisan gibi jokerde kampanya oluyormuş, olmazsa da el mahkum alıcaz. Normalde anakucağı ve araba 1000tl ye geliyor. Anakucağı indirime girmezse bize 700-800e gelmiş olucak.
buda kızımızın kırmızı arabası arkadaşlar;
Eki Görüntüle 625489 Eki Görüntüle 625490 Eki Görüntüle 625491
saol canım amın ınsallahhhhhcok sevindim gamzeeee maşallah cok sükür darısı diğer annişlerimize
günaydınnnn herkeseeeee
Kızlar rüyadan anlayanlarımız vardır, bana yardım eder misiniz? İnternette tabirleri okuyunca içim karardı.
Rüyamda babam bize değerli bir arsadan çok kocaman bir ev almış. Apartman mübarek gez gez bitmiyor. Ama bakımsızmış o ev. Yağmur yağmaya başlayınca tavandan olduğu gibi sular akıyor şarıl şarıl. Evin her odası aynı şekilde. Neyse yaptırırız, olmadı satarız diye düşünüyorum rüyamda.
Yorumlarını okudum, genelde o evde ölüm veya hastalık sebebiyle gözyaşı diyor. Babam ve bebeğim geldi ilk önce aklıma delirecek gibi oldum.
Ben genelde çok takılmazdım bu rüya işlerine ama çok içime dert olmuştu sabahtan beri, okumadan geçemedim.
Of imdat.
Günaydın hanımlar, bulantısız, enerji dolu olduğumuz brgün olsunnn
Cinsiyet için buna bakan varmı????
Google Google Translate
ben yaptım tuttuda merak ettım
Günaydın hamişlerHastalara şifa, dertlilere deva dilerim kızlar, tez zamanda tüm sıkıntılarınız dinsin inşaallah...
Kızlar size başımdan geçen çok ilginç bir şey anlatacağım.. 2 gün önce arkadaşlarımıza oturmaya gittik.. Evleri sobalı, sobada bişey pişirmişler, hepimizin evinde olan kolay bulunan.. Ama ben yemedim, hiç canım çekmedi o zaman... Gecesinde rüyamda onlardan gördüm, ve kalktığımda göğüslerim de nasıl bir ağrı vardı anlatamamZaten büyüktüler, inanın doğrulamadım.. Kalkınca acıdan öldüm.. Anneme anlattım dün; öyle gördüğün şeylerden yemen lazım, sen istemesen de bebek isteyebilir dedi.. Dün akşam eşime söyledim sağolsun yaptı ve yedim.. Önemliymiş böyle şeyler kızlar yaw:44:
Günaydın hamişlerHastalara şifa, dertlilere deva dilerim kızlar, tez zamanda tüm sıkıntılarınız dinsin inşaallah...
Kızlar size başımdan geçen çok ilginç bir şey anlatacağım.. 2 gün önce arkadaşlarımıza oturmaya gittik.. Evleri sobalı, sobada bişey pişirmişler, hepimizin evinde olan kolay bulunan.. Ama ben yemedim, hiç canım çekmedi o zaman... Gecesinde rüyamda onlardan gördüm, ve kalktığımda göğüslerim de nasıl bir ağrı vardı anlatamamZaten büyüktüler, inanın doğrulamadım.. Kalkınca acıdan öldüm.. Anneme anlattım dün; öyle gördüğün şeylerden yemen lazım, sen istemesen de bebek isteyebilir dedi.. Dün akşam eşime söyledim sağolsun yaptı ve yedim.. Önemliymiş böyle şeyler kızlar yaw:44:
Günaydın annişler ve sıcacık karınlarımızdaki bebişler
Cinsiyet için bahsettiğin şey dil çevirici ondan nasıl bakılıyor canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?