2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım rüya yoranındır derler. hayra yoralım hayır olsun inşallah. bende yağmuru hayra yoralım bereket diyelim. yada bilinçaltıdır. özellikle sabah ezanından sonra yani gün doğunca görülen rüyalar için tabire gerek yok derler.

Teşekkür ederim canım.
Sizlerin sayenizde biraz ferahladım çok teşekkür ederim hepinize...

Canlarım bende ilk gebeliğimde sizler gibi çok araştırıyordum. Hatta turkcelin msj sistemine kaydolmuştum ücretsiz hergün bebeğimin gelişimi hakkında msjlar geliyordu hem bu msjdan hemde kagan kocatepenin sitesinde okumuştum hamilelikte su içerikli rüyaların çok görüldüğü bunu ise araştırmalar aminiyo sıvısının oluşmaya başlamasına bağlıyorlarmış. Vücudumuz büyük bir değişimin içinde bu rüyalar cok normal. Ama zaten yağmur rahmettir sen bana güven

Rüyada cinsiyet tersine çıkar derler, bilmiyorum doğru mu...
İnşallah dediğin gibi olur, o kadar korkuyorum ki anlatamam

Yook Cnm bn kızımda küpe görmüştüm küpe kız demek nette erkek Diyor oğlumda salatalık ve armut görmüştüm erkek cocuk demek nette kız yazıyo annemde gzl rüya yorumlar vede yorumları tutar oda baktı çoğu yanlış dedi

oğlumun odasına yere yorgan serdim beşiğinin başında sabahlıyacağım uykusunda balgam tıkıyor çünkü. Yarına oğlum iyileşmiş olsa ne güzel olurdu gülmeye bile hali yok bebeğimin

buda kızımızın kırmızı arabası arkadaşlar;

Son düzenleme:
Hamileligin tum semptomlarini yasamadan dogurmucam galiba. Smdi de hamile nezlesi oldm, burnum gozum saril saril akiyo, hapsirmalar vs. Bi de burnum kanadi gece gece. Hamilelikte burun kanamasini da es gecmiim dedm :)

kedicik, rüyalar açılmamış hediye paketi gibidir, ilk nasıl yorarsan öyle çıkar. herzaman iyiye yormak lazımdır, o nedenle rüyalarını asla kötü yorumlayabileceğini düşündüğün kimselere anlatma mesela. ben şöyle yoruyorum, ev eski de olsa arsası değerliymiş. o yüzden size değerli,iyi bir kısmet var. hayırlara vesile olsun canım, asla kötü düşünme.

Günaydın hamişler Hastalara şifa, dertlilere deva dilerim kızlar, tez zamanda tüm sıkıntılarınız dinsin inşaallah...

Kızlar size başımdan geçen çok ilginç bir şey anlatacağım.. 2 gün önce arkadaşlarımıza oturmaya gittik.. Evleri sobalı, sobada bişey pişirmişler, hepimizin evinde olan kolay bulunan.. Ama ben yemedim, hiç canım çekmedi o zaman... Gecesinde rüyamda onlardan gördüm, ve kalktığımda göğüslerim de nasıl bir ağrı vardı anlatamam Zaten büyüktüler, inanın doğrulamadım.. Kalkınca acıdan öldüm.. Anneme anlattım dün; öyle gördüğün şeylerden yemen lazım, sen istemesen de bebek isteyebilir dedi.. Dün akşam eşime söyledim sağolsun yaptı ve yedim.. Önemliymiş böyle şeyler kızlar yaw:44:

Günaydın hanımlar, bulantısız, enerji dolu olduğumuz brgün olsunnn

Cinsiyet için buna bakan varmı????

Google Google Translate

ben yaptım tuttuda merak ettım

Günaydın hanımlar, bulantısız, enerji dolu olduğumuz brgün olsunnn

Cinsiyet için buna bakan varmı????

Google Google Translate

ben yaptım tuttuda merak ettım

Günaydın annişler ve sıcacık karınlarımızdaki bebişler

Cinsiyet için bahsettiğin şey dil çevirici ondan nasıl bakılıyor canım ?

Evet canım, bende genelde gördüğüm şeyi canım çekmediği için yemem ama illa tattırıyorlar sen özenmesende bebek ister diye daha neler duyucaz bakalım

ANNEN DOĞRU SÖYLEMİŞ CANIM. çok az da olsa ağzına atman lazım öyle derler.bana yeğenlerim ne yiyorsa yediriyorlar zorla canın çeker diye :))9

Ben de önümde ne yense ufacık da olsa bir parça alıyorum hayatta huyum değildir ama kayınvalidem öyle dedi küçük bir lokma bile olsa ye dedi bu aralar bebek için kim derse eyvallah diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…