2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annen bosuna dememıs canım buyuklerde emzırırkende hamıle ıkende bır yerde bırseye denk gelsen tok olsan bıle bır lokmada olsa yer bebek ıster yada sutun ceker derler

günaydınnnn herkeseeeee

saol canım amın ınsallahhhhh

gunaydınnnnnn

hepinize gunaydın kızlarrrr

Günaydın hanımlar, bulantısız, enerji dolu olduğumuz brgün olsunnn

Cinsiyet için buna bakan varmı????

Google Google Translate

ben yaptım tuttuda merak ettım

Günaydın annişler ve sıcacık karınlarımızdaki bebişler

Cinsiyet için bahsettiğin şey dil çevirici ondan nasıl bakılıyor canım ?

günaydıııııın hanımlar kan demir ve vitamin kullanmaya başladınızmı hepiniz?

günaydın can-lar bulantılarım azaldı dedim dün akşam sen misin onu diyen dedi bebişim bana neyse az kaldı az kaldı...

ben decavıt ıcıyorum folık aıttte var ıcınde ama drum tam kesmedı haftada 2 3 gun aklına geldıkce arda ıc bı zararı yok faydası var dedı bırde dun dr gıtmıstım kan degrıme baktı suan ıcın guzel ama bır ay sonra geldıgınde hatırlat kan ılacına baslıcaz artık bebekte kullanıyor senın degerlerın eksılmesın takvıye yapıcaz dedi

benim doktorum daha 16 haftada tahlilleri yapıcaz dedi canım o zamana kadar yetiyor sanırım sendekiler bi de okuduğuma göre demir dışındaki vitaminleri beslenme bozukluğunda verilmeli diyordu bizim doktor da o kafada sanırım...

bir de kızlar siz ikili test sonuçlarını almaya gittiğinizde de ultrasona girdinizmi yoksa sadece doktorunuza test sonuçlarını mı gösterdiniz

bir de kızlar siz ikili test sonuçlarını almaya gittiğinizde de ultrasona girdinizmi yoksa sadece doktorunuza test sonuçlarını mı gösterdiniz

Ben telefon ederk öğrendim canım. Dr. um çalışıyorsun izin alma tel. ile söylerim sana demişti. Birdahaki kontrolüme gittiğimde sonucu bende dursun diye vericek.

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Birdahaki kontrolüm şubat 23 te. 12. haftamda dr. gittiğimde cinsiyetini göremediğini söyledi ve 1 ay sonra kesin görürüz demişti. şuan 13+4 haftalığım bu cumartesi 14. haftam olacak. eşimde dr.dan randevu al gidelim belki öğreniriz diyo ama ben gene öğrenemezsek diye 16. haftamı beklemek istiyorum Sizce bu hafta gitsem öğrenirmiyim. Yoksa bukadar beklemişken 16. haftamda mı gitsem

Günaydın hanımlar, bulantısız, enerji dolu olduğumuz brgün olsunnn

Cinsiyet için buna bakan varmı????

Google Google Translate

ben yaptım tuttuda merak ettım

Canım burdan tıkladığımda açılmadı bende çok merak ediyorum :18: nasıl bakılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…