- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.121
Günaydın hamişlerHastalara şifa, dertlilere deva dilerim kızlar, tez zamanda tüm sıkıntılarınız dinsin inşaallah...
Kızlar size başımdan geçen çok ilginç bir şey anlatacağım.. 2 gün önce arkadaşlarımıza oturmaya gittik.. Evleri sobalı, sobada bişey pişirmişler, hepimizin evinde olan kolay bulunan.. Ama ben yemedim, hiç canım çekmedi o zaman... Gecesinde rüyamda onlardan gördüm, ve kalktığımda göğüslerim de nasıl bir ağrı vardı anlatamamZaten büyüktüler, inanın doğrulamadım.. Kalkınca acıdan öldüm.. Anneme anlattım dün; öyle gördüğün şeylerden yemen lazım, sen istemesen de bebek isteyebilir dedi.. Dün akşam eşime söyledim sağolsun yaptı ve yedim.. Önemliymiş böyle şeyler kızlar yaw:44:
günaydınnnn herkeseeeee
saol canım amın ınsallahhhhh
gunaydınnnnnn
hepinize gunaydın kızlarrrr
Günaydın hamişlerHastalara şifa, dertlilere deva dilerim kızlar, tez zamanda tüm sıkıntılarınız dinsin inşaallah...
Kızlar size başımdan geçen çok ilginç bir şey anlatacağım.. 2 gün önce arkadaşlarımıza oturmaya gittik.. Evleri sobalı, sobada bişey pişirmişler, hepimizin evinde olan kolay bulunan.. Ama ben yemedim, hiç canım çekmedi o zaman... Gecesinde rüyamda onlardan gördüm, ve kalktığımda göğüslerim de nasıl bir ağrı vardı anlatamamZaten büyüktüler, inanın doğrulamadım.. Kalkınca acıdan öldüm.. Anneme anlattım dün; öyle gördüğün şeylerden yemen lazım, sen istemesen de bebek isteyebilir dedi.. Dün akşam eşime söyledim sağolsun yaptı ve yedim.. Önemliymiş böyle şeyler kızlar yaw:44:
Günaydın hanımlar, bulantısız, enerji dolu olduğumuz brgün olsunnn
Cinsiyet için buna bakan varmı????
Google Google Translate
ben yaptım tuttuda merak ettım
Günaydın annişler ve sıcacık karınlarımızdaki bebişler
Cinsiyet için bahsettiğin şey dil çevirici ondan nasıl bakılıyor canım ?
günaydıııııın hanımlar kan demir ve vitamin kullanmaya başladınızmı hepiniz?
hmmm tamam ben bunu yapmıştım kız çıkmıştı :) İnşallah tutareşim ve ben çok kız istiyoruz. Tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı olması ama insanın içinde illa birtanesi ağır basıyor.
bir de kızlar siz ikili test sonuçlarını almaya gittiğinizde de ultrasona girdinizmi yoksa sadece doktorunuza test sonuçlarını mı gösterdiniz
BENDE ERKEK CIKMISTI ERKEK BEBEGIM:d
cinsiyeti öğrenenler ne güzel ya birde biz öğrenebilsekSen kaç haftalık öğrendin canım
AAAaaa kızlar kitabımız geldi.. 25tl lik kitaba sadece kargo ücreti ödeyerek sahip oldum (6lira)
Uploaded with ImageShack.us
AAAaaa kızlar kitabımız geldi.. 25tl lik kitaba sadece kargo ücreti ödeyerek sahip oldum (6lira)
Uploaded with ImageShack.us
Günaydın hanımlar, bulantısız, enerji dolu olduğumuz brgün olsunnn
Cinsiyet için buna bakan varmı????
Google Google Translate
ben yaptım tuttuda merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?