2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne kitabı ayol bu link açılmıyo adı ney nerden istediniz

Canım Sabiha Paktuna Keskin'in bebeğimi beklerken kitabı. piyasa fiyatı 25tl. Boyut yayıncılık hediye ediyor, bir kaç bilgi istiyor.. sadece kargoyu sen ödüyorsun..Ayrıntılara burdn bak Boyut Yayıncılık yapman gereken tek şey, 4445353 ü aramak

kızlar msjımı görmediniz mi

canım ben de aynı düşünclerle gittim gözkürmü diye 16 da mı gitsem diyordum dayanamadım 14+3 te gittim fıkır fıkırdı gösterdi koca pipisini :)
kek yemiştim oğluşum çok begenmiş olmalıki çok hareketliydi.

Benim Çin Takvimine göre Erkek, Rus Takvimine göre Kız

Al benden de o kadar canım çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kızım olacak öğrensekte rahatlasak cinsiyet ben 16 şubatta gideceğim doktora 12 haftayı yeni doldurmuş olcak inşallah belli olur tabi öncelikle inşallah sağlıklı rahatı keyfi yerindedir :)

oh maşallah yavruşa :) Ben 12. haftamda çok çikolata yemiştim kıpır kıpırdı ama netice yoktu :):) dayanmaya çalışıyorum ama eşim hadi gidelim dedikçe gitsem mi ki diye tereddüt ediyorum :) bakalım hafta sonuna kadar fikrim değişmezse haber veririm :)

gambişim parasından değil ya :) İçinde bisürü var. Ben alcam 5-6 tane daha içcem sonra atmak zorunda kalcam. Hani çöpe atılan ilaçlar çevreye çok zararlı ya o açıdan bebişim

Canım canım çok çok geçmiş olsun. Ben onu 5 haftadayken bi yaşadım. Aman allahım hayatımda gördüğüm en berbat soğuk algınlığıydı. Sanırım vücut direncimiz düşük olduğum için daha ağır geçiriyoruz. Ben seni hep merak ederim canım benim :) dikkat et kendine dinlen ve meyve ye bol bol öpüyorum

kızlar msjımı görmediniz mi

Ben 14 de gidersen öğrenebilirsin diye düşünüyorum :) Arkasını dönenlerin dışında çoğu kişi öğrendi. Ki arkasını döncek olsa 16da da döner 18de de

Son düzenleme:
Günaydın anneler;
Puset fikirleri için teşekkür ederim. Acaba ben mi abarttım diye düşünüyordum. Daha erken diyordum ama yalnız olmadığımı görünce çok sevindim. Aslında annem 7. aya kadar alışveriş yapmayın sakın diyor ama alınacak o kadar çok şey var ki... Yavaş yavaş alsak nasıl olur diye düşünmüyor değilim.

Yaaaa. bi de bu kilo meselesi var kızlar... Gelecek hafta diyetisyenime tekrar gideceğim ve kadın kızacak bana. Çünkü şimdiden 2 kilo aldım. Çok moralim bozuluyor. Boyum 1.75 hamilelik öncesi kilom 65 şimdi 67. düşünün 80 olursam uzun boylu dev gibi bişey olucam. Ki 5-6 yıl önce 80 idim. arkamdan çirkin laflar atılırdı. eve gelince ağlar dururdum. Sonra hırs yaptım verdim zaten. .Doğumdan sonra verirsin diyen çok oluyor ama kendimi biliyorum. İştahım açıldımı bir daha tutmam zor olur. İpin ucu kaçar gider. Mutsuz olurum. Şöyle toplamda 10-11 kilo alsam ne güzel olurdu...

O bendim işte
Lite way'in tarevl sisteminin türkiyeye gelmesini bekleyeceğim. Gelmezse yine liteway almayı planlıyorum. Mac laren de çok iyi diyorlar ama onunda ucuzunu denk getirisek anca. Travel sistemler hem pahalı hem hantal bence de . Hafif bişey olması ve küçük kolay taşınması benim için önemli. Arabamızın bagajı küçük. Diğerleri sığmaz zaten. Arabayı da değiştirecek durumumuz yok . Ablana rica etsem sorar mısın? mac larenin hangi modeliydi kullandığı???

Bebeconfort milayı ben de beğendim. pahalı gelnişti. Ne güzel indirime denk getirmişsiniz. Ayyyy heveslendim valla. Acaba biz de mi alsak ne yapsak. Durur bi köşe de seyrederiz ne güzel

ayyyy rengi modeli çok gizel. Bi de kapandıktan sonra dik durabilmesi çok güzelmiş. Bunu atlamışım. valla çok beğendim. Chicco liteway den vazgeçebilirim. jokerin internet sitesinde 300 gözüküyor hala. Alsak mı yaaaaaaa??????? anakucağı alırsanız bize de haber verirmisin?

slin almayı ben de düşünüyorum. neko marka sling var onu çok beğendim. Diğer slinglerde neko gibi giyiliyor mu/ takılıyor mu bilmiyorum. Sahiden yaaaa. Sling giyilir mi takılır mı? ne deniyor???

Benim çin takvimi olayım biraz karışık :) 88 kasım doğumluyum.. yaşıma girdim 1 hafta içinde hamile kalmışım. Yani hangi yaşıma bakacağımı bilemedim :) 24 ise kız 25 ise erkek :)

Ben cuma gidiyorum inşaallah kontrole.. Tatlıda yiyeceğim fıkır fıkır kıpır kıpır olsun deyu En önemlisi sağlık tabiki sağlıklı olsun kuzuşlar ne olduğu önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…