2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heeeee amanıın bu boyut yayıcılıktan bende bir kitap almıştım kızımda yine sadece kargo ödemiştim ozaman 4,5 ödemiştim. bu boyut bana bir dadandı sürekli arıyor kızınız için şu kitabı alın yok şu indirimde sülük gibi yapıştılar sende hazır ol bunlara :)))

Son düzenleme:
Herkese muck muck muck Maşallah alışveriş sevdası erken başlamış arabalar,pusetler,ana kucağı...Zaten de hiiiiç sevmeyiz alışverişi ya bir nedenimiz daha oldu Allaha şükür

Kızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı ? Benim takvimimde hissedilebileceği yazıyor ??

Bebeğinizin beyni artık doğum anındaki yapısını aldı ancak henüz daha küçük. Nadir istisnalar dışında bebeğinizin harektlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız. Bebeğinizin yeni oluşan kasları henüz çok zayıf ve rahmim zorlukla genişledi. Bebeğinizin yeri hala kalça çerçeveniz içinde. Bebeğinizin bağırsakları gelişiyor.

Canımcım olumsuzluk eki var es geçme:)

kızlar geçen hafta ikili teste gitmiştim bu hafta da sonuç almaya gideceğim o zaman 13+3 olacak bebişim. geçen hafta sırtı dönüktü yine ultrasona girsemmi acaba siz ne yaptınız:26:

Kızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı ? Benim takvimimde hissedilebileceği yazıyor ??

hahahah al bi benden dahaaa ben de senin gibi hissetmeniz diye okumuştum aynı haftadayken tekrar okurmusun canım ne yazıyo hissetmek mi hissetmemekmi bütün mesele bu

Son düzenleme:
Ay hiç kaldıramadım şu an cidden çok üzüldüm nasıl da istekliyim hissetmeye görmeden okumuşum....

hahahah al bi benden dahaaa ben de senin gibi hissetmeniz diye okumuştum aynı haftadayken tekrar okurmusun canım ne yazıyo hissetmek mi hissetmemekmi bütün mesele bu

Ayıptır söylemesi benim de aklıma hemen sen geldin canım:) İlkokul öğretmenlerinin ölmüşse KEMİKLERİ SIZLIYOR. Halbuki hep PEKİYİ ile geçmiştiniz

Benim 5. haftamdan itibaren doktorum elevit ve ferrum fort kan hapı verdi doktorum hatta emzirmen bitene dek bu ikisini kullan dedi. Kullaniyorum arada ılaveten de folık asıt alıyorum

bende decavit ve ferrumu kullanıyorum ama afedersiniz dışkımın rengi değişti nerdeyse siyah bu normalmi

tünaydın kızlar..bikaç gun yoktum 2gun hızlı gectı evde olmayınca:))

Ayıptır söylemesi benim de aklıma hemen sen geldin canım:) İlkokul öğretmenlerinin ölmüşse KEMİKLERİ SIZLIYOR. Halbuki hep PEKİYİ ile geçmiştiniz

hahaaha bu gebelik bize türkçeyi de unutturduuu

bende decavit ve ferrumu kullanıyorum ama afedersiniz dışkımın rengi değişti nerdeyse siyah bu normalmi

söylemesi ayıp bende aynı durumdayım tek rengi değişse iyi bir de ishal yaptı beniii ama dr normal dedi merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…