- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.161
Canım Sabiha Paktuna Keskin'in bebeğimi beklerken kitabı. piyasa fiyatı 25tl. Boyut yayıncılık hediye ediyor, bir kaç bilgi istiyor.. sadece kargoyu sen ödüyorsun..Ayrıntılara burdn bak Boyut Yayıncılık yapman gereken tek şey, 4445353 ü aramak
Kızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı ? Benim takvimimde hissedilebileceği yazıyor ??
Kızlar bebeğinin hareketini hisseden var mı ? Benim takvimimde hissedilebileceği yazıyor ??
günaydıııııın hanımlar kan demir ve vitamin kullanmaya başladınızmı hepiniz?
hahahah al bi benden dahaaa ben de senin gibi hissetmeniz diye okumuştum aynı haftadayken tekrar okurmusun canım ne yazıyo hissetmek mi hissetmemekmi bütün mesele bu
Benim 5. haftamdan itibaren doktorum elevit ve ferrum fort kan hapı verdi doktorum hatta emzirmen bitene dek bu ikisini kullan dedi. Kullaniyorum arada ılaveten de folık asıt alıyorum
walla ben yaptım da oglumda kız cıktısımdıkı bebişim de erkek cıktı kız mı olcek aceppppppppp
bende decavit ve ferrumu kullanıyorum ama afedersiniz dışkımın rengi değişti nerdeyse siyah bu normalmi
1 hafta oldu heralde canım :26:
walla ben yaptım da oglumda kız cıktısımdıkı bebişim de erkek cıktı kız mı olcek aceppppppppp
bende decavit ve ferrumu kullanıyorum ama afedersiniz dışkımın rengi değişti nerdeyse siyah bu normalmi
Ayıptır söylemesi benim de aklıma hemen sen geldin canım:) İlkokul öğretmenlerinin ölmüşse KEMİKLERİ SIZLIYOR. Halbuki hep PEKİYİ ile geçmiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?