- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.181
ben baslamdım cnm folık devam bıtınce gıdıcem
kızlarr yaa bende şu sön günlerde acaip bi kaşıntı başladııı yaaa öleceemmm
anlaşıldı bugün belden aşağı konuşacaz kaka rengi kaşıntıı oofff yaaa çok kötüüüü...
oradaki DOC kısmın ahangi tarihiyazacağız:44::44:
Yook Cnm bn kızımda küpe görmüştüm küpe kız demek nette erkek Diyor oğlumda salatalık ve armut görmüştüm erkek cocuk demek nette kız yazıyo annemde gzl rüya yorumlar vede yorumları tutar oda baktı çoğu yanlış dedi
Canlarım bende ilk gebeliğimde sizler gibi çok araştırıyordum. Hatta turkcelin msj sistemine kaydolmuştum ücretsiz hergün bebeğimin gelişimi hakkında msjlar geliyordu hem bu msjdan hemde kagan kocatepenin sitesinde okumuştum hamilelikte su içerikli rüyaların çok görüldüğü bunu ise araştırmalar aminiyo sıvısının oluşmaya başlamasına bağlıyorlarmış. Vücudumuz büyük bir değişimin içinde bu rüyalar cok normal. Ama zaten yağmur rahmettir sen bana güven
kedicik, rüyalar açılmamış hediye paketi gibidir, ilk nasıl yorarsan öyle çıkar. herzaman iyiye yormak lazımdır, o nedenle rüyalarını asla kötü yorumlayabileceğini düşündüğün kimselere anlatma mesela. ben şöyle yoruyorum, ev eski de olsa arsası değerliymiş. o yüzden size değerli,iyi bir kısmet var. hayırlara vesile olsun canım, asla kötü düşünme.
kızlarr yaa bende şu son günlerde acaip bi kaşıntı başladııı yaaa öleceemmm
anlaşıldı bugün belden aşağı konuşacaz kaka rengi kaşıntıı oofff yaaa çok kötüüüü...
Neren kaşınıyo bacımgöbişin mi
Ayyyyy seviyorum sizi
Rahatladım oh be...
Gece hiç uyuyamadım kabus görürsem diye, sonra da 11,5ta uyandım tabi.
Çinde de rusta da kız çıkıyor, içime ilk 2,5 ay kız diye doğdu, sonraki haftalarda erkek diye, şimdi ise hissizim
Benim de göbişim kaşınıyor, kuruyor heralde, krem ya da yağ sürmek lazım hergün.
yokkk yaaaa saçımda bi kaşıntı var şampuanımımı değiştirsemm????????
yokkk yaaaa saçımda bi kaşıntı var şampuanımımı değiştirsemm????????
hahahahahabi fırça edin kaşırsın arada sırada
Kedicik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlamadın kadını bi türlüüüüüüüüüŞampuanını değiştir canım kuruyordur belki saç diplerin. Ya da belki alerji falan yapmış olabilir mi?
fırçaaaaaaaaaaa??????
Şampuanını değiştir canım kuruyordur belki saç diplerin. Ya da belki alerji falan yapmış olabilir mi?
Kedicik yaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlamadın kadını bi türlüüüüüüüüü
Didoş yok ben cevap verim mi :) Son adet tarihini yazcan savascım
yaptım kız çıktı
polianna dr.a sor çünkü benim dr.her gittiğimde kaşıntı yanma var mı diye soruyor
bizde dün dr.daydık11+5 mişiz ama minik kuşum poposunu dönmüş yatıyordu bişey göremedikbir dahaki kontrole kaldı
10 gün sonra çağırdı beni ense ve ikili test için bakalım o zman önünü dönecekmi
bu arada bizim burada doğum evi 2li test yapmmıyormuş oda kaldı özele özeldende 100 lira tutuyıormuş.yarın sağlık ocağından çağırdılar kan verecekmişlim değerlere göre gerekliyse vitamin ve kan hapı vereceklermiş
yaptım kız çıktı
kızlarr yaa bende şu son günlerde acaip bi kaşıntı başladııı yaaa öleceemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?