2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr yaa bende şu son günlerde acaip bi kaşıntı başladııı yaaa öleceemmm

anlaşıldı bugün belden aşağı konuşacaz kaka rengi kaşıntıı oofff yaaa çok kötüüüü...

Son düzenleme:
ben baslamdım cnm folık devam bıtınce gıdıcem

folik asit kullanılırken başka bi şey kullanılmıyo değil mi?
ben de folicplus kullanıyorum, günde 3 tane alıyorum, toplamı 400 mcg yapıyor zaten,
az miktarlarda aldığım için midemi de rahatsız etmiyor,
kan testine göre ekstra başka vitaminler verdi mi doktor,
yoksa tamamen folik bitince mi başlanıyor diğer takviyelere...

Ayyyyy seviyorum sizi
Rahatladım oh be...

Gece hiç uyuyamadım kabus görürsem diye, sonra da 11,5ta uyandım tabi.

Linki unutmusum burdan cnm

Google Translate

Çinde de rusta da kız çıkıyor, içime ilk 2,5 ay kız diye doğdu, sonraki haftalarda erkek diye, şimdi ise hissizim

kızlarr yaa bende şu son günlerde acaip bi kaşıntı başladııı yaaa öleceemmm

anlaşıldı bugün belden aşağı konuşacaz kaka rengi kaşıntıı oofff yaaa çok kötüüüü...

Benim de göbişim kaşınıyor, kuruyor heralde, krem ya da yağ sürmek lazım hergün.

oofff kedicikkk offffff
:44:

Didoş yok ben cevap verim mi :) Son adet tarihini yazcan savascım

yaptım kız çıktı

polianna dr.a sor çünkü benim dr.her gittiğimde kaşıntı yanma var mı diye soruyor

bizde dün dr.daydık11+5 mişiz ama minik kuşum poposunu dönmüş yatıyordu bişey göremedikbir dahaki kontrole kaldı

10 gün sonra çağırdı beni ense ve ikili test için bakalım o zman önünü dönecekmi

bu arada bizim burada doğum evi 2li test yapmmıyormuş oda kaldı özele özeldende 100 lira tutuyıormuş.yarın sağlık ocağından çağırdılar kan verecekmişlim değerlere göre gerekliyse vitamin ve kan hapı vereceklermiş

Canım sağlık ocağına ben ilk yaptırdığım kan testini götürdüm yeniden istemediler. Elindeyse onu al git istersen belki seninkini de kabul ederler.

Kiz belden aşağı yazmış ne diyorsunuz siz yaa ya canım bendede var hafifti iyice arttı dün aslında doktoru aramak lazım. Ben önlem olarak sirkeli su ile sildim. Rahatlatti. Antiseptik. Mantar oldum galiba , belki bu gün telefon acarım doktora sanada söylerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…