- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.201
isetberry konuşsana :95:
Canım sağlık ocağına ben ilk yaptırdığım kan testini götürdüm yeniden istemediler. Elindeyse onu al git istersen belki seninkini de kabul ederler.
Yaptın kız çıktı e hadi gözün aydın
ayy ne biliim yaa şimdi kız çıktı akşamda poposu dönük olunca ded,m acep kız mı hakkatten
merhaba kızlar,
hepiniz iyisinizdir umarım.
bende aynı şeyi yaşadım ve test etmek için birgün içmedim ilacı. artık emin oldum ki ilaçtan.
Ekranın basında diildim canım şimdi okumaya başladım , gülüyorum ... Ah kedicik ah...
Kiz belden aşağı yazmış ne diyorsunuz siz yaaya canım bendede var hafifti iyice arttı dün aslında doktoru aramak lazım. Ben önlem olarak sirkeli su ile sildim. Rahatlatti. Antiseptik. Mantar oldum galiba , belki bu gün telefon acarım doktora sanada söylerim.
çinde de kız çıktı
oğluna yaparken oğlunun d. tarihini yazdıysan ondanda olmamış olabilir. Son adet tarihini yazacaktın
hay ne güzel ya :) Hayırlısı inşalla. Benim ikisi de erkek çıkıyo. Tamam sağlıklı olması en en en mühimi ama üzülüyorum yalan mı söliyim
aynen canım karnıma ağrılar girdi kedicik öldürdü beni :76: isetberry senin kızında bu çin takvimi tutmuşmuydu ?
Tutmuştu canım. Cin takvimi bizim ailede doğru çıktı hep. Kuzenlerim ben, eltim, bizim doğumlarımız... Toplamda on doguma baktım dokuzu tuttu. Ben de yine kiz gösteriyor cin takvimi, nasil inanmayım ben bu durumda? Ben aslında ikinciyi cin takvimine gore ayarliyacaktimda olmadı iste beklenmedik bir anda geliverdi:44:
Tutmuştu canım. Cin takvimi bizim ailede doğru çıktı hep. Kuzenlerim ben, eltim, bizim doğumlarımız... Toplamda on doguma baktım dokuzu tuttu. Ben de yine kiz gösteriyor cin takvimi, nasil inanmayım ben bu durumda? Ben aslında ikinciyi cin takvimine gore ayarliyacaktimda olmadı iste beklenmedik bir anda geliverdi:44:
benim içime kız doğuyor hep başından beri.ama çevremde şuana kadar kızın olacak diyen olmadı hepsi görenler,kendilerince test uygulayanlar falan hep erkek dedi.ne yalan söylüyeyim kız olması gönlümde yatan ama allah hayırlısını versin diyorum yinede bakalım.inş. bir dahakinde gösterirde bizde rahatlamış oluruz
ladycimm aaa kuuzumm yoksam sen de kız delüsü müsün ben gibi
hemen hemen aynı gibiyiz benim de 1.78 boyum. çok zayıf değildim öncesinde de, üstüne de şimdiden 2 kilo almışım -hadi 2,5 diyeyimGünaydın anneler;
Puset fikirleri için teşekkür ederim. Acaba ben mi abarttım diye düşünüyordum. Daha erken diyordum ama yalnız olmadığımı görünce çok sevindim. Aslında annem 7. aya kadar alışveriş yapmayın sakın diyor ama alınacak o kadar çok şey var ki... Yavaş yavaş alsak nasıl olur diye düşünmüyor değilim.
Yaaaa. bi de bu kilo meselesi var kızlar...Gelecek hafta diyetisyenime tekrar gideceğim ve kadın kızacak bana. Çünkü şimdiden 2 kilo aldım. Çok moralim bozuluyor. Boyum 1.75 hamilelik öncesi kilom 65 şimdi 67. düşünün 80 olursam uzun boylu dev gibi bişey olucam. Ki 5-6 yıl önce 80 idim. arkamdan çirkin laflar atılırdı. eve gelince ağlar dururdum. Sonra hırs yaptım verdim zaten. .Doğumdan sonra verirsin diyen çok oluyor ama kendimi biliyorum. İştahım açıldımı bir daha tutmam zor olur. İpin ucu kaçar gider. Mutsuz olurum. Şöyle toplamda 10-11 kilo alsam ne güzel olurdu...
ben de geçen hafta gitmiştim ikiliye. bugün sonuçlarımı almaya gidicez doktora. ben bi rica edicem tekrar ultrasonla bakar mısınız diye... çünkü nazal kemiğini göstermemişti bebeğimiz. yüzü aşağıya dönüktü, aklım kalmıştı. aslında onu tekrar görmek istiyorum galiba, asıl olay bukızlar geçen hafta ikili teste gitmiştim bu hafta da sonuç almaya gideceğim o zaman 13+3 olacak bebişim. geçen hafta sırtı dönüktü yine ultrasona girsemmi acaba siz ne yaptınız:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?