2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sağlık ocağına ben ilk yaptırdığım kan testini götürdüm yeniden istemediler. Elindeyse onu al git istersen belki seninkini de kabul ederler.

ben hamile olduğumu öğrendiğim gün hastaneye yatıp ameliyat olacaktım ee sonra bebeği duyunca kaldı ameliyatta.o zmana ame.öncesi bütün tahlillerrimi yapturdım diye bnm dr.um başka tahlile gerek duymadı.sağlık ocağınada onalr göstereyim bakalım belki kabul ederler

Yaptın kız çıktı e hadi gözün aydın

ayy ne biliim yaa şimdi kız çıktı akşamda poposu dönük olunca ded,m acep kız mı hakkatten

merhaba kızlar,

hepiniz iyisinizdir umarım.

bende aynı şeyi yaşadım ve test etmek için birgün içmedim ilacı. artık emin oldum ki ilaçtan.

kan ilacini bilemicem ama decavit ten snra tuvalete ilk gttgnde karsilastgn manzara berbatmisablam demsti bndr decavite bslicm yakn zamnda hazrlikliym yani

hamile kalmadan once zaman zamn oluodu bndede antiseptik kremlelerle gciodu ama smdi o da yok.hart hart kasinti insann gunluk hayatini etkilio ya kasinicak bi yer dilki hamileyken hc olmadim daha ins olmam sen gne devm et sirkeli duya ii gelir allah yardm etsn kuzum

hay ne güzel ya :) Hayırlısı inşalla. Benim ikisi de erkek çıkıyo. Tamam sağlıklı olması en en en mühimi ama üzülüyorum yalan mı söliyim

benim içime kız doğuyor hep başından beri.ama çevremde şuana kadar kızın olacak diyen olmadı hepsi görenler,kendilerince test uygulayanlar falan hep erkek dedi.ne yalan söylüyeyim kız olması gönlümde yatan ama allah hayırlısını versin diyorum yinede bakalım.inş. bir dahakinde gösterirde bizde rahatlamış oluruz

aynen canım karnıma ağrılar girdi kedicik öldürdü beni :76: isetberry senin kızında bu çin takvimi tutmuşmuydu ?

Tutmuştu canım. Cin takvimi bizim ailede doğru çıktı hep. Kuzenlerim ben, eltim, bizim doğumlarımız... Toplamda on doguma baktım dokuzu tuttu. Ben de yine kiz gösteriyor cin takvimi, nasil inanmayım ben bu durumda? Ben aslında ikinciyi cin takvimine gore ayarliyacaktimda olmadı iste beklenmedik bir anda geliverdi:44:

Son düzenleme:
kızlar modern erkek isimleri tavsiyeleriniz olursa sevinirim :)

Walla Su Rus icadı tutmadı bende ters tepti:26: ama cın takvımınde oglum tutuyor sımdı de kız dıyor ayyyyyy inşallahhh

Anlıyorum. Değişelim mi senlen bebekleri Ya ben bu işi bi türlü anlamadım esasında. Bazı sitelerde direk olarak yaşına ve hamile kaldığın aya bakarak hesaplama yapıyosun bazısında ise önce çin takvimine göre yaşını hesaplıyosun, 1 ekliyosun 2 ekliyosun falan. Sen hangisini kullandın

Benimde eşim erkeği çok istiyor, çin takvimi ve çevremdeki herkes de oğlun olcak deyince artık kendimi epey alıştırdım erkek fikrine. hatta alışveriş sitelerine bakarken hep erkek eşyalarına bakar oldum. aslında ultrasonda şaşırmak istiyorum :) aaa kız mı demek istiyorum.Tabi Rabbim hayırlı, sağlıklı, sıhatli, edepli, uslu versin inşallah :) ben onu her şekilde çok severim ilk yavrucum o benim annesinin kuzusuuuuuu.....

günaydın diyicemm amaa çalışanlar kızar şimci

hemen hemen aynı gibiyiz benim de 1.78 boyum. çok zayıf değildim öncesinde de, üstüne de şimdiden 2 kilo almışım -hadi 2,5 diyeyim söylediğin gibi dev gibi bişi olmaktan korkuyorum. bi de ben de çok takarım kiloma, biliyorum sağlıklı doğsun gerisi hallolur ama o lohusalıkta basmasın beni afakanlar...:26: ah bu iştahımm
kızlar geçen hafta ikili teste gitmiştim bu hafta da sonuç almaya gideceğim o zaman 13+3 olacak bebişim. geçen hafta sırtı dönüktü yine ultrasona girsemmi acaba siz ne yaptınız:26:
ben de geçen hafta gitmiştim ikiliye. bugün sonuçlarımı almaya gidicez doktora. ben bi rica edicem tekrar ultrasonla bakar mısınız diye... çünkü nazal kemiğini göstermemişti bebeğimiz. yüzü aşağıya dönüktü, aklım kalmıştı. aslında onu tekrar görmek istiyorum galiba, asıl olay bu çünkü ense değerleri güzel demişti doktor. bakalım 3-4 gibim gidicez. sonra da bi "celal ile ceren" yapar geliriz eşimgille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…