- Konu Sahibi beyazcekirge
-
kıslar huhuu kimse yok muu:)
lekelenmesi olan arkadaşlarım Allah acil şifa versin sizlere inşallah tez zamanda kurtulursunuz....
buarada kalp atışları için benim doktorum 8. hafta dolmadan dinleyemeyiz dedi yaa ama çok merak ediyorum,bir de hayırlısıyla sağlıklı olduğunu bir öğrensem ikili test sonucunda dünya benim olacak sadaka vercem o gün valla....
canımm iyiyiz napalım iki sohbet edıyoz gıdıyoz gerı gelıyoz yavrumla bakıyoz kımse yok bıdaha gerı gıdıyoz
kuzum ben 5ğ5 haftalıkken gordum kalp atımını dr niye oyle dedı anlamadım.ikiili test konusunda aynı fıkırdeyız.Rabbimm yavrulamızı korusun inşallah.
bilmem öyle dedi hatta annem vardı yanımda ve dr bey ben 5 haftalıkken duymuştum ama diyince de olamaz yaa dedi ben 35 yıllık doktorum su kesesi ancak içindeki sadece su sesi duyulur kalp mi var ki atsın dedi...
8.haftayı bekliyorum bende şimdi...ya bu arada ben sex yapmıyorum düşer ya da sistit fln olurum diye halbuki doktor serbest dedi ama ne bilim kasılırım gibi geliyor bir de vallahi edepsizlik benimki ama çok azgınım zor duruyorum valla:))))
doktorun oyle dıyorsa oyledır bişey dıyemeyecegım canım.ilişki konusuna gelınce madem serbestsiniz yap tabi.bende kanama oldugu ıcın yasak hazır yasak yok sende yap bence.
yok cnm bende henüz duymadım haftaya inş.yok cnm daha duymadık c.tesi kontrolüm var inş. o zaman duyaruz. Sen duydun mu?
cnm sen hangi semttesincnm bende ankaradayım sen hanhi hastaneye gideceksin ?
cnm lokman hekimin hangisine gideceksin ben oğlumda sincan lokman hekime gittim aylin hanıma çok memnun kaldım ama 5 aydan sonra gidiyorum ben özele. bu arada doğumumuda orda yaptım çok güzeldiben de ankaradayım. lokman hekimde sebahat hanıma gideceğim bir kaç arkadaşım onda doğum yaptı şimdi yakın bir arkadaşımda gidiyor çok memnun. ancak sıra beklemek çok sürüyor maalesef o yüzden 25. haftadan itibaren gitmeye karar verdim. o zamana kadar da bir tıp merkezine gideceğim bldiğim bir doktora. bakalımhayırlısı çok aranmak ya da gezinmek iyi değil diye düşünüyorum. sonuçta nasip kısmet bu işler.
ben keçiörendeyim canım pardon yanlış anlamışım
hadi yaa sende kanama mı var?? ay Allah yardımcın olsun o zaman canım...ya ne bilim herkesin doktoru ayrı söylüyor demekki benim bir arkadaşım var ona da doktoru demişki:"sen her ihtimale karşı 8 hafta dolmadan yapma" demiş ben de bekliyorum ama dediğim gibi sadece psikolojikmen korkuyorum ... ara ara kasıklarım ağrıyor eğer ilişki sonrası lekem gelirse vicdan azabı çekerim...
ayy bir doğursamda kocama kavuşsam:)))
canım bende ilişki zamanında gelmedı kanama.normal zamanda geldı oyuzden prhıze gırdıkolsun sorun deıl yavrum sağlıklı olsunda gerısı onemlı deıl.için nasıl rahat edıyorsa oyle yap aklın kalmasın enazından.kasık ağrısı normal buarada için rahat etsın herkeste oluyor hemen hemen
çok teşekkür ederim cevabın için canım yaa... ben hiç dr araştırmadım iş yerime yakın olana gittim hatta hastahane bile değil tıp merkezi ama drlar uzman....her branştan bir tane dr var.
benim drm ise pek konuşmuyor merak ettiklerimi soramıyorum bile...bebeğimi görünce keseyi sevindim oh dedim iç gebelik ne güzel dedim dr dedi ki hemen sevinme 12 hafta olsun ikili test yapalım öyle sevin dedi... ayy sinirim bozuldu bir de antibiyotik alıyorum yaa iice işkillendim acaba birşey gördü de bana mı söylemiyor triplerine girdim zaten duygusalım
kızlar kendinizi korkutmayın bu kaçıncı yazmam bilmiyorum ama benim oğlumda 7. haftamda ve 11. haftamda kanamam oldu baya çok ama şükür bi sorun olmadı çok dert etmeyin bence rabbim meleklerimizi korusun
evet canım ben ilkgunler cokdert ettım ama arrtık rahatım şükür allahın ıznıyle yavrularımız iyi olucak hep.
kızlar kendinizi korkutmayın bu kaçıncı yazmam bilmiyorum ama benim oğlumda 7. haftamda ve 11. haftamda kanamam oldu baya çok ama şükür bi sorun olmadı çok dert etmeyin bence rabbim meleklerimizi korusun
doğru söylüyorsun 12 hafta bitsin bakcam bir çaresine....bizim burada tam teşekküllü bir hastane vardı oraya gidiyordum oradaki dr ise bana korunmayı bırak sen çünkü yumurtlama tembelliği var sende hemen çocuğun olmaz demişti ve korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım...şimdi bir hastane daha var evimin yakınında orayı biraz araştırcam....istanbuldayım bu arada yenibosna:)
yirmilik dişim apse yaptı ağladım günlerce bayılıyordum ağrıdan largopen verdi 1000miligram 12 saat arayla alıyorum çok şükür geçti acısı ama şiş inmedi hala....hem dişçim hem jinekoloğum hem de eczane hamilelere bunu veriyoruz deyince rahatladım...inanın doğal yolla geçmiyor apse ya da geçse bile beni öldürürdü heralde çünkü 3 gün uyku nedir bilmeden gittim işe...
avrupa yakasında çok hastane var ama anadolu yakasında seçim yapmak cok zor.çok geçmiş olsun canım buarada iyi geceler.
canım bız bu hafta tekrar gıdıyoruz ilk orda sorucaz bakalım.eşim araştırıcam dedi.bende yarın hastanede çalışan arkadaşlarım var onlara sorucam.
kuzumm hayırlı olsun inşallah.keseyi görmek ve kalp atımnı duymakda nasıp olsun inşallah.
canım ben cok hastane dolandım şimdi medicine var kaynarca yolu uzerınde oraya gıdıcem.şimdi buldum buldum yoksa birkaç ay sonra değiştirmek zor olur.doktorun nasıl iyimi?
kızlar hamileliğin ilk muayenesinden sonra kalp atışı için gidilecek ya inş.
burda bir takım testler yapılıyormuş kan sayımı idrar guatr vs. bu testleri yaptıran var mı ve ssk yapıyormu sadece özelde mi yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?