2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm iyiyiz napalım iki sohbet edıyoz gıdıyoz gerı gelıyoz yavrumla bakıyoz kımse yok bıdaha gerı gıdıyoz

kuzum ben 5ğ5 haftalıkken gordum kalp atımını dr niye oyle dedı anlamadım.ikiili test konusunda aynı fıkırdeyız.Rabbimm yavrulamızı korusun inşallah.

bilmem öyle dedi hatta annem vardı yanımda ve dr bey ben 5 haftalıkken duymuştum ama diyince de olamaz yaa dedi ben 35 yıllık doktorum su kesesi ancak içindeki sadece su sesi duyulur kalp mi var ki atsın dedi...

8.haftayı bekliyorum bende şimdi...ya bu arada ben sex yapmıyorum düşer ya da sistit fln olurum diye halbuki doktor serbest dedi ama ne bilim kasılırım gibi geliyor bir de vallahi edepsizlik benimki ama çok azgınım zor duruyorum valla:))))

doktorun oyle dıyorsa oyledır bişey dıyemeyecegım canım.ilişki konusuna gelınce madem serbestsiniz yap tabi.bende kanama oldugu ıcın yasak hazır yasak yok sende yap bence.

doktorun oyle dıyorsa oyledır bişey dıyemeyecegım canım.ilişki konusuna gelınce madem serbestsiniz yap tabi.bende kanama oldugu ıcın yasak hazır yasak yok sende yap bence.

hadi yaa sende kanama mı var?? ay Allah yardımcın olsun o zaman canım...ya ne bilim herkesin doktoru ayrı söylüyor demekki benim bir arkadaşım var ona da doktoru demişki:"sen her ihtimale karşı 8 hafta dolmadan yapma" demiş ben de bekliyorum ama dediğim gibi sadece psikolojikmen korkuyorum ... ara ara kasıklarım ağrıyor eğer ilişki sonrası lekem gelirse vicdan azabı çekerim...

ayy bir doğursamda kocama kavuşsam:)))

yok cnm daha duymadık c.tesi kontrolüm var inş. o zaman duyaruz. Sen duydun mu?
yok cnm bende henüz duymadım haftaya inş.
cnm bende ankaradayım sen hanhi hastaneye gideceksin ?
cnm sen hangi semttesin
cnm lokman hekimin hangisine gideceksin ben oğlumda sincan lokman hekime gittim aylin hanıma çok memnun kaldım ama 5 aydan sonra gidiyorum ben özele. bu arada doğumumuda orda yaptım çok güzeldi
ben keçiörendeyim canım pardon yanlış anlamışım

sen hangi hastaneye gideceksin cnm

canım bende ilişki zamanında gelmedı kanama.normal zamanda geldı oyuzden prhıze gırdık olsun sorun deıl yavrum sağlıklı olsunda gerısı onemlı deıl.için nasıl rahat edıyorsa oyle yap aklın kalmasın enazından.kasık ağrısı normal buarada için rahat etsın herkeste oluyor hemen hemen

çok teşekkür ederim cevabın için canım yaa... ben hiç dr araştırmadım iş yerime yakın olana gittim hatta hastahane bile değil tıp merkezi ama drlar uzman....her branştan bir tane dr var.

benim drm ise pek konuşmuyor merak ettiklerimi soramıyorum bile...bebeğimi görünce keseyi sevindim oh dedim iç gebelik ne güzel dedim dr dedi ki hemen sevinme 12 hafta olsun ikili test yapalım öyle sevin dedi... ayy sinirim bozuldu bir de antibiyotik alıyorum yaa iice işkillendim acaba birşey gördü de bana mı söylemiyor triplerine girdim zaten duygusalım

rica ederim canım karşılıklı fıkır alışverışı yapıcaz allahın izniyle hepbirlikte.
kuzum kusura bakma ama doktor dedıgın hastanesını motıve etmelıdir.senın dr tam aksı.psıkolojık olarakta tatmın olman lazım bence iyi araştır senı odadan cıkarken gulumseterek cıkarıcak bır doktor bul.bak ben buldum ama aksilikya hastane cok eskı teknoloji geride kalmnış oyuzden tekrar araştırıyorum.sende araştır daha şimdiden seni düşüncelere ıtmesın doktorun olumsuz konuşmalarıyla.
buarada ne antıbıyotıgı kullanıyorsun?

kızlar kendinizi korkutmayın bu kaçıncı yazmam bilmiyorum ama benim oğlumda 7. haftamda ve 11. haftamda kanamam oldu baya çok ama şükür bi sorun olmadı çok dert etmeyin bence rabbim meleklerimizi korusun

kızlar kendinizi korkutmayın bu kaçıncı yazmam bilmiyorum ama benim oğlumda 7. haftamda ve 11. haftamda kanamam oldu baya çok ama şükür bi sorun olmadı çok dert etmeyin bence rabbim meleklerimizi korusun

evet canım ben ilkgunler cokdert ettım ama arrtık rahatım şükür allahın ıznıyle yavrularımız iyi olucak hep.

doğru söylüyorsun 12 hafta bitsin bakcam bir çaresine....bizim burada tam teşekküllü bir hastane vardı oraya gidiyordum oradaki dr ise bana korunmayı bırak sen çünkü yumurtlama tembelliği var sende hemen çocuğun olmaz demişti ve korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım...şimdi bir hastane daha var evimin yakınında orayı biraz araştırcam....istanbuldayım bu arada yenibosna:)

yirmilik dişim apse yaptı ağladım günlerce bayılıyordum ağrıdan largopen verdi 1000miligram 12 saat arayla alıyorum çok şükür geçti acısı ama şiş inmedi hala....hem dişçim hem jinekoloğum hem de eczane hamilelere bunu veriyoruz deyince rahatladım...inanın doğal yolla geçmiyor apse ya da geçse bile beni öldürürdü heralde çünkü 3 gün uyku nedir bilmeden gittim işe...

kanamam olursa korkarım tabii çünkü o kadar bilmiyorumki hamilelik nasıl birşey:) annemin 9 ay boyunca olmuş kanaması ama kardeşim 4 kilo 270 gr doğmuştu:)

ama artık ben de güzel düşünmeyi öğrenmeye başladım çünkü ne kadar evham yaparsak sanki o kadar belayı topluyormuşuz gibi geliyor bana...

neyse ben yatar arkadaşlar hepinize iyi geceler....yarın erken gelirim inş bugün o ses türkiyeye baktım:)

ay bır dıs agrısı benden dktora gıttım bırsey yapamam dedı

oyle beklıyorum bazen uyutmuyor

19 aylık oglumda cabası

habıre akıntım oluyor korkarak wc gıdıyorum

ılk hamılelıgımde ıkı kere kanamam oldu baya ygun

Kizlar Rabbim hepimizin evladini sakinsin saklasin kazadan beladan insaAllah.

Hic sikinti vermeyin yüreginize, unutmayin ki daha milim olan yavrularimiz bunu hissetmekde..

InsaAlllaaaah cok kilo almadan, saglikli sihhatli yavrularimizi Dünya'Ya getirmeyi Rabbim her hamile hatuna nasip eylesin.

ayrıca kızlar tecrube olsun dıye soyluyorum

allah korusun kanamanız olursa sakın ha devlet hastanesıne gıtmeyın kanama durumunda kesınlıkle ozel hastaneye veee kanama durumunda asla alttan muayene ettırmeyın bır ıgne yapıyorlar kanama durduruyorlar hemencık eger bebekde sorun yoksa ve ılac alıyorsun bır ıkı haftaaaa aklınızda bulunsun

saol canım bende devlet hastanesine gitme taraftarı deılım (rabbim zor durumda bırakmadığı surece)

Çok sağlıklı gebelik geçirirz inşallah guzel anneler

inşallah canım aminnnnnnnn...

bunları ben doktor ıstemeden kendım yaptırdım ıyıkıde yaptırdım ıdarıda sorun cıktı trıot var zaten

sızde eger ıstemese bıle hatırlatın doktora skk yapıyor testlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…