- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.221
Anlıyorum. Değişelim mi senlen bebekleriYa ben bu işi bi türlü anlamadım esasında. Bazı sitelerde direk olarak yaşına ve hamile kaldığın aya bakarak hesaplama yapıyosun bazısında ise önce çin takvimine göre yaşını hesaplıyosun, 1 ekliyosun 2 ekliyosun falan. Sen hangisini kullandın
Hem de nasıl kuşum hem de nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllBabamız da kız istiyo ben de :)
Kiz belden aşağı yazmış ne diyorsunuz siz yaaya canım bendede var hafifti iyice arttı dün aslında doktoru aramak lazım. Ben önlem olarak sirkeli su ile sildim. Rahatlatti. Antiseptik. Mantar oldum galiba , belki bu gün telefon acarım doktora sanada söylerim.
hof ya benimki o eklemeliden yaparsam kız ama normale göre bakarsam erkek çıkıyo deliriciğimOlur olur degiselim,ben direk yasa gore bakıyorum birşey eklemiyorum. Yasa ve sata gore bakıyorum. Sata 14 gün de eklemiyorum.
ayyy benim bi kızım olsa deli olurum heralde kafayı yicem o derececcok ıstıyorum Allah biliyor ya evlenmden once bıle kızım olsun kokos kokos giydireyim saclarını tarayayım derdim tutkum evlenince daha da arttı.Tabi erkek de baska anne-ogul ılıskısı ve askı tarifsiz ama ne bilim anladın sen beni minnoşum oglumda hıcbır hamılelık belırtısı yasamamıstım bunda cok fenayım mıde bulantım gerı geldı sagolsun herkes kız bu dıyo ama yok dıyorum cok ıstıyorum ya Allah bana vermez neyi cok ıstesem
Benimde eşim erkeği çok istiyor, çin takvimi ve çevremdeki herkes de oğlun olcak deyince artık kendimi epey alıştırdım erkek fikrine. hatta alışveriş sitelerine bakarken hep erkek eşyalarına bakar oldum. aslında ultrasonda şaşırmak istiyorum :) aaa kız mı demek istiyorum.Tabi Rabbim hayırlı, sağlıklı, sıhatli, edepli, uslu versin inşallah :) ben onu her şekilde çok severim ilk yavrucum o benim annesinin kuzusuuuuuu.....
ayyy benim bi kızım olsa deli olurum heralde kafayı yicem o derececcok ıstıyorum Allah biliyor ya evlenmden once bıle kızım olsun kokos kokos giydireyim saclarını tarayayım derdim tutkum evlenince daha da arttı.Tabi erkek de baska anne-ogul ılıskısı ve askı tarifsiz ama ne bilim anladın sen beni minnoşum oglumda hıcbır hamılelık belırtısı yasamamıstım bunda cok fenayım mıde bulantım gerı geldı sagolsun herkes kız bu dıyo ama yok dıyorum cok ıstıyorum ya Allah bana vermez neyi cok ıstesem
hof ya benimki o eklemeliden yaparsam kız ama normale göre bakarsam erkek çıkıyo deliriciğim
Aynen hazarım ya benim de tee eskiden beri bi kız çocuk tutkusu. Eşim de üstüne kıcım kıcım diye seviyo iyice tavan yaptı arzularım.Neyse benimki ilk nası olsa çok da küstürmemek lazım bebişi. Hayırlısı.
Ama öyle deme ya bak takvim de tuttu :) Kızdır bence seninki. Hem bu efsane doğru olabilir. Bende de zerre bulantı olmadı takvim de erkek diyo. Seninki kızdır kız
aynısı bende de var, ama anlamadım sizi nerde, benim karın bölgemde inanılmaz bir kaşıntı,
pütür pütür kırmızı olmaya başladı, yolar gibi kaşıyorum.
çok genişlediğinde mi acaba, kremde kullanıyorum egzama mı olduk ki...
hem gönlüne göre hem de çok güzel olsun hazar...Ne diyim Allah gönlümüze göre hayırlı bir evlat versin inş . Evet kuşum sen cok da takılma bence nolursa olsun İLK in tadı baska , nolursa olsun senin , ailenizin gözbebeği, bitanesi olacakama ikinci kız olsa yok diyemicimmm yaniii
aynısı bende de var, ama anlamadım sizi nerde, benim karın bölgemde inanılmaz bir kaşıntı,
Ne diyim Allah gönlümüze göre hayırlı bir evlat versin inş . Evet kuşum sen cok da takılma bence nolursa olsun İLK in tadı baska , nolursa olsun senin , ailenizin gözbebeği, bitanesi olacakama ikinci kız olsa yok diyemicimmm yaniii
günaydın diyicemm amaaçalışanlar kızar şimci
hemen hemen aynı gibiyiz benim de 1.78 boyum. çok zayıf değildim öncesinde de, üstüne de şimdiden 2 kilo almışım -hadi 2,5 diyeyimsöylediğin gibi dev gibi bişi olmaktan korkuyorum. bi de ben de çok takarım kiloma, biliyorum sağlıklı doğsun gerisi hallolur ama o lohusalıkta basmasın beni afakanlar...:26: ah bu iştahımm
ben de geçen hafta gitmiştim ikiliye. bugün sonuçlarımı almaya gidicez doktora. ben bi rica edicem tekrar ultrasonla bakar mısınız diye... çünkü nazal kemiğini göstermemişti bebeğimiz. yüzü aşağıya dönüktü, aklım kalmıştı. aslında onu tekrar görmek istiyorum galiba, asıl olay buçünkü ense değerleri güzel demişti doktor. bakalım 3-4 gibim gidicez. sonra da bi "celal ile ceren" yapar geliriz eşimgille
canım benımde kasınıo,kaşyınca çatlaklar belli olurmuş diye duydum sen de kaşıma istersen. ben bebe yağı sürüyorum.
Kiz belden aşağı yazmış ne diyorsunuz siz yaaya canım bendede var hafifti iyice arttı dün aslında doktoru aramak lazım. Ben önlem olarak sirkeli su ile sildim. Rahatlatti. Antiseptik. Mantar oldum galiba , belki bu gün telefon acarım doktora sanada söylerim.
bunu engellemenin bir yolu yok mu acaba,
annemin de çok genişlmeişmiş karnı ama hiç çatlağı olmamış,
normal bşr krem sürüyorum, lyriac kremi alamadım hala,
o çatlak kremi de acaba yumuşatıp kaşınmasına engel olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?