2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olur olur degiselim, ben direk yasa gore bakıyorum birşey eklemiyorum. Yasa ve sata gore bakıyorum. Sata 14 gün de eklemiyorum.

Hem de nasıl kuşum hem de nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Babamız da kız istiyo ben de :)

ayyy benim bi kızım olsa deli olurum heralde kafayı yicem o derece ccok ıstıyorum Allah biliyor ya evlenmden once bıle kızım olsun kokos kokos giydireyim saclarını tarayayım derdim tutkum evlenince daha da arttı.Tabi erkek de baska anne-ogul ılıskısı ve askı tarifsiz ama ne bilim anladın sen beni minnoşum oglumda hıcbır hamılelık belırtısı yasamamıstım bunda cok fenayım mıde bulantım gerı geldı sagolsun herkes kız bu dıyo ama yok dıyorum cok ıstıyorum ya Allah bana vermez neyi cok ıstesem

aynısı bende de var, ama anlamadım sizi nerde, benim karın bölgemde inanılmaz bir kaşıntı,
pütür pütür kırmızı olmaya başladı, yolar gibi kaşıyorum.
çok genişlediğinde mi acaba, kremde kullanıyorum egzama mı olduk ki...

Olur olur degiselim, ben direk yasa gore bakıyorum birşey eklemiyorum. Yasa ve sata gore bakıyorum. Sata 14 gün de eklemiyorum.
hof ya benimki o eklemeliden yaparsam kız ama normale göre bakarsam erkek çıkıyo deliriciğim

Aynen hazarım ya benim de tee eskiden beri bi kız çocuk tutkusu. Eşim de üstüne kızım kızım diye seviyo iyice tavan yaptı arzularım. Neyse benimki ilk nası olsa çok da küstürmemek lazım bebişi. Hayırlısı.
Ama öyle deme ya bak takvim de tuttu :) Kızdır bence seninki. Hem bu efsane doğru olabilir. Bende de zerre bulantı olmadı takvim de erkek diyo. Seninki kızdır kız

Son düzenleme:

aslında benim eşimin öyle erkek olsun yada kız olsun diye bir şeyi yok ama çevreden herkes erkek diyince birde bu daha hamile olduğumu bile bilmiyordum ben çok sevdiği birine kahve falı baktırmış oda erkek çocuk geliyor çok yakın zamanda demiş bunların etkisine kendini erkeğe kaptırdı

mesela ben tatlıyı çok severdim ilk başlarda hiç yiyemedim şurda 3-4 gündür tatlıyı yemeye başlasım ama başından beri favorim ekşi ve mayhoşş e buda kızı çağrıştırıyor.dediğim gibi akşamda poposu dönük olunca acaba dedim şimdi çinde de rus tada kız çıktı iyice bir kıza doğru gitti kafam

bakalım hayırlısı.en başta sağlıklı ve güzel ahlaklı olması ama bir an önce belli olsada kurtulsam meraktan

kesinlikle ne hayırlıyza o olsun, ve ne olursa çok sağlıklı hayırlı güzel bir evlat olsun, ben sadece öyle dua ediyorum...
cinsiyet tabi merak ediliyor, annem oğlunda aşırı bulantı yaşamış,
benim de içime oğlum olcak giib doğuyor, ama kız çocuklarına da bayılıyorum ne yalan söyleyeyim,
sağlıkla sıhhatle, sorunsuz güzel güzel doğsunlar da, cinsiyet falan en öenmsiz konu...

Ne diyim Allah gönlümüze göre hayırlı bir evlat versin inş . Evet kuşum sen cok da takılma bence nolursa olsun İLK in tadı baska , nolursa olsun senin , ailenizin gözbebeği, bitanesi olacak ama ikinci kız olsa yok diyemicimmm yaniii

Bebe yagida sürebilirsin bol bol , çok kaşımamaya çalış canım. Kasirken tahris edersen çatlamana neden olabilir. Egzama olduğunu sanmıyorum. Hamilelikte normal, kan dolaşımınla ilgili.

hem gönlüne göre hem de çok güzel olsun hazar...

canım benımde kasınıo,kaşyınca çatlaklar belli olurmuş diye duydum sen de kaşıma istersen. ben bebe yağı sürüyorum.

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Senin gibi sempatik sıcak bi kızın olsun Hayırlısı diyelim sağlıklı olsunlar başka ihsan istemez

Sanada günaydın, erkencisin...
Ne güzel uzun boyluymussun eğer fazla kilo almazsan gebelikte uzun boy büyük avantaj. Karnın çok fazla çıkmaz ve iç organların bebeği sigdirabilmek icin sikismayacagindan ilerleyen aylardaki sancı ve gebelik şikayetlerin minyon kadınlardan çok daha az olur.

canım benımde kasınıo,kaşyınca çatlaklar belli olurmuş diye duydum sen de kaşıma istersen. ben bebe yağı sürüyorum.

bunu engellemenin bir yolu yok mu acaba,
annemin de çok genişlmeişmiş karnı ama hiç çatlağı olmamış,
normal bşr krem sürüyorum, lyriac kremi alamadım hala,
o çatlak kremi de acaba yumuşatıp kaşınmasına engel olur mu...

bu arada Lisa Scottoline - Anne Kalbi isimli kitabı bitirdim kesinlikle okumayın aglamaktan içim şişti. Ana fikri de zaten ''Bazı cocuklar annelerinin karnında büyür, bazıları ise yüreğinde'' . ay cok duygusal oldum ama ben yaa. Bu arada ladycim dünyalar tatlısı bi bebişin olacağı ıcın pek yoruma gerek yok senın gıbı datlu dilli olsun yitir. Güzel sözlerin için çokk merci sekerimm

haydi sor sor sorrr deki biizm arkadaşın de saçı kaçınıyomuş ne önerirsiniz deee
:26::26::26::26::26::26:

canım geçen eczaneye gttim oradaki bayan genetik dedi.
belki çok su içip içmemekle alakası da olabilir. mesela benım annemın hiç çatlağı olmamış ama çok su içer.
ben daha ilk okuldayken bile zayıf bir çocuk olmama rağmen çatlakalrım vardı kalçalarımda yapı meselesi bence.

Arkadaşlar;

Unnado diye bir site var. hatta aşağıda reklamları çok olur. Bugün orda Ebru maternity diye bir markanın hamile kıyafetleri var. Pahalıları da var ama uygun fiyatlıları da var. Yazlık tiril tiril elbiseler var. Eşime söz verdiğim için şubattan önce alışveriş yapamıyorum. Kredi kartım fulll+full ama imkanı olan baksın alsın. resmini de burdan paylaşsın görelim. hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu cinsiyet olayıııı benimde içim içimi yiyoooo yaaa bugün gitmedim yarın gitsem mi hafta içi gel bakalım dediydiiii

benimde yıllardır hayalim bi kızım olsun adı zeynep olsundu Allahıma çok şükür oo hayalimi gerçekleştirdi.

şimdi de ondan bi oğlum olsun oğluşuuummm diye seviyim istiyorum Allahım sen bilirsin yine de :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…