2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah gönlüne göre versin kankuş senin çin takviminde durum ne poli kızında tutmuşmuydu ? şimdi ne çıkıyo ? eklemeliye mi bakıyosun normal olana mı

kızlar güzel haberlerle geldimmm :) bugün 13+2 olmamız gerekirken 13+4 çıktık ense kalınlığı 1.3 mm burun kemiği kol ve bacak kemikleri midesi böbrekleri hepsini gördük çok şükür sağlıklı ikili test istemedim ama doktorumuz saolsun fikir olsun diye hepsine baktı gerçi burun kemiğini zor gösterdi sıpam ellerini emiyodu :) doktor cinsiyet için erken bir ay sonra kesin belli olur dedi bende bi tahmin dedim şimdi zor dedi aaa galiba erkeğe benzio dedim ben daha çok kıza benzettim dedi böylelikle ters köşe yapmış olduk doktorumuza :))) ama değişebilir bir ay sonra netleşir dedi darısı sağlıcakla kucağımıza almaya hastane araştırması yapın dedi hangisinde istiyorsanız onda yaparız doğumu dedi.

TATLIM 15 gun sonra gıttıgımde demır ılacı baslıcaz dedı 13. haftadayım suan

Son düzenleme:

butikbebe'de de vardı bu marka. Hakikaten yarı fiyatına inmiş diyordu bir arkadaşım. öncesinde YKMde görmüş fiyatları.

sabiha paktuna gerçekten Mucize bir insan arkadaşlar beni bir otizmli öğrencim ona seansa gidiyor ve çocuk konuşmayı öğrendi..harika bişey..

Son düzenleme:

Ah anaaaam vallahi içim dağlandı.Allahım hepimizin kalbindekini verir inşallah.Benimki de ikiz olaydı iyiydi.Şimdi ne olursa diğeri tek kalacak.Neyse belki 35 yaşımda falan 4.için uğraşabiliriz

ayyyyyyyyyyyy hiç sorma ben de öyle hissediyorum şaka gibi

Hani bir de diyorlarki erkek bebekte hamilelerin göbüşleri fazlasıyla tüylenirmiş.Bir de normal tüyleri kızlara nazaran daha çabuk uzarmış.Bakın bakalım test edelim.Özellikle cinsiyeti belli olanlar test sonuçlarını yazsınlar.

ben unnadodan bir pantolon birde diz hizasında kot etek aldım.çok kaliteli ve güzeller..hoşuma gitti...))

diğer tüylerimde oldugundan fazla uzamıyor ama göbek çevremde tüylenme oldu sankimm Cinsiyetimiz belli olmasa da yazayım dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…