- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.241
bu cinsiyet olayıııı benimde içim içimi yiyoooo yaaa bugün gitmedim yarın gitsem mi hafta içi gel bakalım dediydiiii
benimde yıllardır hayalim bi kızım olsun adı zeynep olsundu Allahıma çok şükür oo hayalimi gerçekleştirdi.
şimdi de ondan bi oğlum olsun oğluşuuummm diye seviyim istiyorum Allahım sen bilirsin yine de :)
ya tarihleri girdim saçma bir şey çıktı ama sonucu nasıl anlayacağım ki?
folik asit kullanılırken başka bi şey kullanılmıyo değil mi?
ben de folicplus kullanıyorum, günde 3 tane alıyorum, toplamı 400 mcg yapıyor zaten,
az miktarlarda aldığım için midemi de rahatsız etmiyor,
kan testine göre ekstra başka vitaminler verdi mi doktor,
yoksa tamamen folik bitince mi başlanıyor diğer takviyelere...
Walla Su Rus icadı tutmadı bende ters tepti:26: ama cın takvımınde oglum tutuyor sımdı de kız dıyorayyyyyy inşallahhh
Allah gönlüne göre versin kankuşsenin çin takviminde durum ne poli kızında tutmuşmuydu ? şimdi ne çıkıyo ? eklemeliye mi bakıyosun normal olana mı
Arkadaşlar;
Unnado diye bir site var. hatta aşağıda reklamları çok olur. Bugün orda Ebru maternity diye bir markanın hamile kıyafetleri var. Pahalıları da var ama uygun fiyatlıları da var. Yazlık tiril tiril elbiseler var. Eşime söz verdiğim için şubattan önce alışveriş yapamıyorum.Kredi kartım fulll+full ama imkanı olan baksın alsın. resmini de burdan paylaşsın görelim. hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla kanka kızımda tutmuştu şimdi eklemesiz direk yaşımla bakınca erkek çıkıyo ekleyince kız çıkıyo şu siteden bakıyorum başka bildiğim yokk:44:
Çin Takvimi 2013 | Çin Takvimi
ayyy dayanamıyorum beğendiklerimin fotoğraflarını koyayım bari....
Eki Görüntüle 625809
Eki Görüntüle 625810
Eki Görüntüle 625813
Eki Görüntüle 625811
Eki Görüntüle 625816
Hem de nasıl kuşum hem de nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllBabamız da kız istiyo ben de :)
canım sabiha paktuna keskin'in bebeğimi beklerken kitabı. Piyasa fiyatı 25tl. Boyut yayıncılık hediye ediyor, bir kaç bilgi istiyor.. Sadece kargoyu sen ödüyorsun..ayrıntılara burdn bak boyut yayıncılık yapman gereken tek şey, 4445353 ü aramak
bu cinsiyet olayıııı benimde içim içimi yiyoooo yaaa bugün gitmedim yarın gitsem mi hafta içi gel bakalım dediydiiii
benimde yıllardır hayalim bi kızım olsun adı zeynep olsundu Allahıma çok şükür oo hayalimi gerçekleştirdi.
şimdi de ondan bi oğlum olsun oğluşuuummm diye seviyim istiyorum Allahım sen bilirsin yine de :)
aynı duyguları paylaşıyoruz canım kız delisiyiz resmen, ama ben hep erkekmiş gibi hissediyorum
ayyyyyyyyyyyy hiç sorma ben de öyle hissediyorum şaka gibi
arkadaşlar;
unnado diye bir site var. Hatta aşağıda reklamları çok olur. Bugün orda ebru maternity diye bir markanın hamile kıyafetleri var. Pahalıları da var ama uygun fiyatlıları da var. Yazlık tiril tiril elbiseler var. Eşime söz verdiğim için şubattan önce alışveriş yapamıyorum.Kredi kartım fulll+full ama imkanı olan baksın alsın. Resmini de burdan paylaşsın görelim. Hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hani bir de diyorlarki erkek bebekte hamilelerin göbüşleri fazlasıyla tüylenirmiş.Bir de normal tüyleri kızlara nazaran daha çabuk uzarmış.Bakın bakalım test edelim.Özellikle cinsiyeti belli olanlar test sonuçlarını yazsınlar.
ben unnadodan bir pantolon birde diz hizasında kot etek aldım.çok kaliteli ve güzeller..hoşuma gitti...))
ayyyyyyyyyyyy hiç sorma ben de öyle hissediyorum şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?