- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.261
bende almak istiyorum ancak bedenleri olmucak diye güvenip alamıyorum
Hani bir de diyorlarki erkek bebekte hamilelerin göbüşleri fazlasıyla tüylenirmiş.Bir de normal tüyleri kızlara nazaran daha çabuk uzarmış.Bakın bakalım test edelim.Özellikle cinsiyeti belli olanlar test sonuçlarını yazsınlar.
diğer tüylerimde oldugundan fazla uzamıyor ama göbek çevremde tüylenme oldu sankimmCinsiyetimiz belli olmasa da yazayım dedim
Ayy benim kesin erkek o zaman...cuma günü görürüz inşaallah
Kızımıza isim bile hazır ama oğlumuz olursa bulamıyoruzz bi türlüü bulamadıkk bulamadıkk :):)
Hani bir de diyorlarki erkek bebekte hamilelerin göbüşleri fazlasıyla tüylenirmiş.Bir de normal tüyleri kızlara nazaran daha çabuk uzarmış.Bakın bakalım test edelim.Özellikle cinsiyeti belli olanlar test sonuçlarını yazsınlar.
Kızımıza isim bile hazır ama oğlumuz olursa bulamıyoruzz bi türlüü bulamadıkk bulamadıkk :):)
ya tarihleri girdim saçma bir şey çıktı ama sonucu nasıl anlayacağım ki?
Allahın izniyle doğum yaklaşınca bir çok öneri gelir hangisini koyacağını şaşarsın.Geçen 2 arkadaşımızın kızları oldu birisi AZRA NEHİR , diğeri DEFNE koydu. Erkek bebeklerde de bir arkadaşım EMİRHAN ismini koydu.Ben de beğendim bu isimleri...
Isetberry senin bebişin belliydi sanırım niye şu tüy testini uygulayıp bizi bilgilendirmiyorsun bacım:44:
A ile Başlayan İsimler ve Anlamları - İsimler Sözlüğü
bu sitede çok fazla isim ve anlamalr var arkadaşlar, o kadar çokki duymadığım bir sürü isim gördüm burda,
yararlı olur diye düşünüyorum göz atmanızda fayda var...
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Birdahaki kontrolüm şubat 23 te. 12. haftamda dr. gittiğimde cinsiyetini göremediğini söyledi ve 1 ay sonra kesin görürüz demişti. şuan 13+4 haftalığım bu cumartesi 14. haftam olacak. eşimde dr.dan randevu al gidelim belki öğreniriz diyo ama ben gene öğrenemezsek diye 16. haftamı beklemek istiyorumSizce bu hafta gitsem öğrenirmiyim. Yoksa bukadar beklemişken 16. haftamda mı gitsem
Günaydın anneler;
Puset fikirleri için teşekkür ederim. Acaba ben mi abarttım diye düşünüyordum. Daha erken diyordum ama yalnız olmadığımı görünce çok sevindim. Aslında annem 7. aya kadar alışveriş yapmayın sakın diyor ama alınacak o kadar çok şey var ki... Yavaş yavaş alsak nasıl olur diye düşünmüyor değilim.
Yaaaa. bi de bu kilo meselesi var kızlar...Gelecek hafta diyetisyenime tekrar gideceğim ve kadın kızacak bana. Çünkü şimdiden 2 kilo aldım. Çok moralim bozuluyor. Boyum 1.75 hamilelik öncesi kilom 65 şimdi 67. düşünün 80 olursam uzun boylu dev gibi bişey olucam. Ki 5-6 yıl önce 80 idim. arkamdan çirkin laflar atılırdı. eve gelince ağlar dururdum. Sonra hırs yaptım verdim zaten. .Doğumdan sonra verirsin diyen çok oluyor ama kendimi biliyorum. İştahım açıldımı bir daha tutmam zor olur. İpin ucu kaçar gider. Mutsuz olurum. Şöyle toplamda 10-11 kilo alsam ne güzel olurdu...
O bendim işte
Lite way'in tarevl sisteminin türkiyeye gelmesini bekleyeceğim. Gelmezse yine liteway almayı planlıyorum. Mac laren de çok iyi diyorlar ama onunda ucuzunu denk getirisek anca. Travel sistemler hem pahalı hem hantal bence de . Hafif bişey olması ve küçük kolay taşınması benim için önemli. Arabamızın bagajı küçük. Diğerleri sığmaz zaten. Arabayı da değiştirecek durumumuz yok . Ablana rica etsem sorar mısın? mac larenin hangi modeliydi kullandığı???
Bebeconfort milayı ben de beğendim. pahalı gelnişti. Ne güzel indirime denk getirmişsiniz. Ayyyy heveslendim valla. Acaba biz de mi alsak ne yapsak. Durur bi köşe de seyrederiz ne güzel
ayyyy rengi modeli çok gizel. Bi de kapandıktan sonra dik durabilmesi çok güzelmiş. Bunu atlamışım. valla çok beğendim. Chicco liteway den vazgeçebilirim. jokerin internet sitesinde 300 gözüküyor hala. Alsak mı yaaaaaaa???????anakucağı alırsanız bize de haber verirmisin?
slin almayı ben de düşünüyorum. neko marka sling var onu çok beğendim. Diğer slinglerde neko gibi giyiliyor mu/ takılıyor mu bilmiyorum. Sahiden yaaaa. Sling giyilir mi takılır mı? ne deniyor???
Tarihlerini yazarsan ben yardımcı olayım canım sana
Emirhan diye bir öğrencim var, ondan dolayı asla koymam o ismi :) umarın arkadaşının oğlu uyanık ve zeki olur :)
Saf bir çocuk mu öğrencin? Arkadaşımın çocuğu şu anda 4 yaşında düz duvara tırmanıyor.Bu zekilik mi bilememartık. Benim oğlumun adı da DENİZ ama o da aynı düz duvara tırmanıyor. 9 aylıkken yürümeye başladı
anaeeemm benim bacaklardaki tüyler belgrat ormanı gibi olmuştu geçen hafta ağdaya gittim kurtuldumm
daha çok uzadı yani ama cinsiyet belli deeel dahaa
anaeeemm benim bacaklardaki tüyler belgrat ormanı gibi olmuştu geçen hafta ağdaya gittim kurtuldumm
daha çok uzadı yani ama cinsiyet belli deeel dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?