2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende almak istiyorum ancak bedenleri olmucak diye güvenip alamıyorum

canım bu sitedekinde beden tablosu var bel basen ölçümü falan veriyor cm hesabı basenini ölç..ona karşılık gelen bedeni seç. Kalıpları dar oluyo ben 44 değilim ama basenimi ölçtüm o tabloya göre 44 e denk geldi...ve oldu tam uydu

diğer tüylerimde oldugundan fazla uzamıyor ama göbek çevremde tüylenme oldu sankimm Cinsiyetimiz belli olmasa da yazayım dedim

Ayy benim kesin erkek o zaman... cuma günü görürüz inşaallah

Görümcem hamileydi geçen sene ilk 3 ayda tüyleri uzamadı aylarca hatta göbüşündeki tüyleri de döküldü alınmış gibi . Kendisi bile inanamadı ve bir kızı oldu şimdi.Ben çocuklarımda bunları bilmediğimden kendimde deneyemedim malesef ama bakalım yani doğru da olabilir çünkü erkek bebeklerin hormonları öyle şeylere neden olabilir ne dersiniz

bugün nefret ediyorum çalışmaktan, bu sabahki doktor randevuma iş yoğunluğu yüzünden yine gidemedim,
şunu da yap çık bunu da derken, bir baktım randevu geçeli 1 saat olmuş,
kimsede anlayış yok,
raporu dayayıp Türkiye'ye gitmesini bilirim aslında ama eşim yalnız kalcak ona kıyamıyorum,
doktorlar artık kızcak defalarca randevu erteletiyorum,
aslında bir arkadaş onun olduğu ülkede toplamda sadece 3 kez ultrasona girildiğini yazmıştı, belki de çok girmekte iyi değil,
gitmemek de iyi olabilir mi acaba diye içimi rahatlatıyorum,
13.haftamdayım 2 kez girdim ultrasona,
ama bu hafta kritik girip bu kemik yapılarına falan baktırmak gerekiyor sanırım tıpkı sizdeki gibi...

kızlarr takvimimde yazan olay şuan gerçek oluyor galiba sol elimin işaret ve orta parmağı kemikleri sancıyor güçsüzleşti birden. Sabah o ne ya olmaz öyle birşey ne alaka derken

Kızımıza isim bile hazır ama oğlumuz olursa bulamıyoruzz bi türlüü bulamadıkk bulamadıkk :):)

Allahın izniyle doğum yaklaşınca bir çok öneri gelir hangisini koyacağını şaşarsın.Geçen 2 arkadaşımızın kızları oldu birisi AZRA NEHİR , diğeri DEFNE koydu. Erkek bebeklerde de bir arkadaşım EMİRHAN ismini koydu.Ben de beğendim bu isimleri...

Son düzenleme:

Bence de yazsınlar yazsınlar

Kızımıza isim bile hazır ama oğlumuz olursa bulamıyoruzz bi türlüü bulamadıkk bulamadıkk :):)

Bizde de durum aynı İşimize gelmiyo heralde erkek bebek ismi düşünmek

ya tarihleri girdim saçma bir şey çıktı ama sonucu nasıl anlayacağım ki?

Tarihlerini yazarsan ben yardımcı olayım canım sana

Emirhan diye bir öğrencim var, ondan dolayı asla koymam o ismi :) umarın arkadaşının oğlu uyanık ve zeki olur :)

Son düzenleme:
Isetberry senin bebişin belliydi sanırım niye şu tüy testini uygulayıp bizi bilgilendirmiyorsun bacım:44:

Kesin değil daha yüzde seksen kiz dedi. Tüylerimde bı degisiklik yok canım normal uzuyorlar iste. Göbeğimde tüy yoktu zaten halen de yok.
Kızıma hamileyken de tuylenme olmamıştı göbeğimde. Ama galiba diger bolgeler daha yavaş üzüyorlardi.Hatta bir bölgede bir miktar dökülme olmuştu.

al al al birlikte kullanırız Bebeconfort chiccodan daha kaliteli cnm milanın indirîmli hali aynı fiyat. dedîğin gibi dik durması 5-6kilocuk olması bütün kumaşın çıkıp yıkanabilmesi anakucağıyla kullanılması aslında sırtı tamamen yatıyor doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama ben anakucağıyla kullanmak istiyorum 1yaşına kadar. Bana dönük olsun. Alırsanız beni eklersin canım bende anakucağı alırsak sana haber verebilirim. Bu arada bende sling almak istiyorum senin bahsettiğin ne kadar? Kullanışlı mı ki?

Tarihlerini yazarsan ben yardımcı olayım canım sana

Emirhan diye bir öğrencim var, ondan dolayı asla koymam o ismi :) umarın arkadaşının oğlu uyanık ve zeki olur :)

Saf bir çocuk mu öğrencin? Arkadaşımın çocuğu şu anda 4 yaşında düz duvara tırmanıyor.Bu zekilik mi bilemem artık. Benim oğlumun adı da DENİZ ama o da aynı düz duvara tırmanıyor. 9 aylıkken yürümeye başladı

Son düzenleme:
anaeeemm benim bacaklardaki tüyler belgrat ormanı gibi olmuştu geçen hafta ağdaya gittim kurtuldumm
daha çok uzadı yani ama cinsiyet belli deeel dahaa

Yok hareketli de çok mızmız. Yok ayran içmem yok portakal yemem, hiçbişey beğendiremiyoruz. Biraz da pısırık, hakkını hiç savunamıyor, hep anne ön planda Dikkati ilgisi dağınık, zor öğreniyor öyle de olunca. Ama çok yakışıklı

Deniz ismini eşim de çok beğeniyor, erkek olursa deniz koyalım diyor. Bizim soyadımız da çok var öyle olunca aynı ad ve soyadı taşıyan binlerce kişi olacak diye pek yanaşmıyorum ben. Annem muhtarlıkta görev yapıyor, hep yanlış tebligatlar gider isim benzerliği olan kişilere. İlla gidip ben o değilim diye sen kanıtlayacaksın. Uğraş dur. Biraz da ondan tırsıyorum

Son düzenleme:
anaeeemm benim bacaklardaki tüyler belgrat ormanı gibi olmuştu geçen hafta ağdaya gittim kurtuldumm
daha çok uzadı yani ama cinsiyet belli deeel dahaa

Örseydin barime o kadar uzatmışsın insan kıyar mı Alan kızcağıza üzüldüm şimdi.Resmen çürümüştür kızcağız belki patronu 10 günlük istirahat bile vermiştir senden sonra ayyy ne güldüm vallahi yanımda çalışan Ahmet Abi bana bakıyor neye güldüğümü merak ediyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…