- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.281
anaeeemm benim bacaklardaki tüyler belgrat ormanı gibi olmuştu geçen hafta ağdaya gittim kurtuldumm
daha çok uzadı yani ama cinsiyet belli deeel dahaa
Tarihlerini yazarsan ben yardımcı olayım canım sana
Emirhan diye bir öğrencim var, ondan dolayı asla koymam o ismi :) umarın arkadaşının oğlu uyanık ve zeki olur :)
Yok hareketli de çok mızmız. Yok ayran içmem yok portakal yemem, hiçbişey beğendiremiyoruz. Biraz da pısırık, hakkını hiç savunamıyor, hep anne ön plandaDikkati ilgisi dağınık, zor öğreniyor öyle de olunca. Ama çok yakışıklı
Deniz ismini eşim de çok beğeniyor, erkek olursa deniz koyalım diyor. Bizim soyadımız da çok var öyle olunca aynı ad ve soyadı taşıyan binlerce kişi olacak diye pek yanaşmıyorum ben. Annem muhtarlıkta görev yapıyor, hep yanlış tebligatlar gider isim benzerliği olan kişilere. İlla gidip ben o değilim diye sen kanıtlayacaksın. Uğraş dur. Biraz da ondan tırsıyorum
Kız sende ne garip laflar varr
Örseydin barime o kadar uzatmışsın insan kıyar mıAlan kızcağıza üzüldüm şimdi.Resmen çürümüştür kızcağız belki patronu 10 günlük istirahat bile vermiştir senden sonra ayyy ne güldüm vallahi yanımda çalışan Ahmet Abi bana bakıyor neye güldüğümü merak ediyor galiba
bebisler gosterseydi artik bi taraflarini da kurtulsaydk kil tuy tahminnden çin takvimnden bilmem neydençin ve rus takvimine baksan kiz ama kil tuy olayina girersek bnmki erkek
Günaydın anneler;
Puset fikirleri için teşekkür ederim. Acaba ben mi abarttım diye düşünüyordum. Daha erken diyordum ama yalnız olmadığımı görünce çok sevindim. Aslında annem 7. aya kadar alışveriş yapmayın sakın diyor ama alınacak o kadar çok şey var ki... Yavaş yavaş alsak nasıl olur diye düşünmüyor değilim.
Yaaaa. bi de bu kilo meselesi var kızlar...Gelecek hafta diyetisyenime tekrar gideceğim ve kadın kızacak bana. Çünkü şimdiden 2 kilo aldım. Çok moralim bozuluyor. Boyum 1.75 hamilelik öncesi kilom 65 şimdi 67. düşünün 80 olursam uzun boylu dev gibi bişey olucam. Ki 5-6 yıl önce 80 idim. arkamdan çirkin laflar atılırdı. eve gelince ağlar dururdum. Sonra hırs yaptım verdim zaten. .Doğumdan sonra verirsin diyen çok oluyor ama kendimi biliyorum. İştahım açıldımı bir daha tutmam zor olur. İpin ucu kaçar gider. Mutsuz olurum. Şöyle toplamda 10-11 kilo alsam ne güzel olurdu...
O bendim işte
Lite way'in tarevl sisteminin türkiyeye gelmesini bekleyeceğim. Gelmezse yine liteway almayı planlıyorum. Mac laren de çok iyi diyorlar ama onunda ucuzunu denk getirisek anca. Travel sistemler hem pahalı hem hantal bence de . Hafif bişey olması ve küçük kolay taşınması benim için önemli. Arabamızın bagajı küçük. Diğerleri sığmaz zaten. Arabayı da değiştirecek durumumuz yok . Ablana rica etsem sorar mısın? mac larenin hangi modeliydi kullandığı???
Bebeconfort milayı ben de beğendim. pahalı gelnişti. Ne güzel indirime denk getirmişsiniz. Ayyyy heveslendim valla. Acaba biz de mi alsak ne yapsak. Durur bi köşe de seyrederiz ne güzel
ayyyy rengi modeli çok gizel. Bi de kapandıktan sonra dik durabilmesi çok güzelmiş. Bunu atlamışım. valla çok beğendim. Chicco liteway den vazgeçebilirim. jokerin internet sitesinde 300 gözüküyor hala. Alsak mı yaaaaaaa???????anakucağı alırsanız bize de haber verirmisin?
slin almayı ben de düşünüyorum. neko marka sling var onu çok beğendim. Diğer slinglerde neko gibi giyiliyor mu/ takılıyor mu bilmiyorum. Sahiden yaaaa. Sling giyilir mi takılır mı? ne deniyor???
bende decavit ve ferrumu kullanıyorum ama afedersiniz dışkımın rengi değişti nerdeyse siyah bu normalmi
benim içime kız doğuyor hep başından beri.ama çevremde şuana kadar kızın olacak diyen olmadı hepsi görenler,kendilerince test uygulayanlar falan hep erkek dedi.ne yalan söylüyeyim kız olması gönlümde yatan ama allah hayırlısını versin diyorum yinede bakalım.inş. bir dahakinde gösterirde bizde rahatlamış oluruz
ay benim de aynı sorun ben bakıyorum kız çıkıyo yengemin bir arkadaşı var o da bakıyomuş hep cüzdanında taşıyomuş hatta takvimi geçen telefon etti erkek çıktı diyo :) ben bakıyorum kız çıkıyo. ilk hamileliğimde erkek çıkıyodu dr.um ne hissediosun deyince dedim çin takvimini dr. um geçen hamileliğimde o takvimler bebğin cinsiyeti belli olunca tutar demişti :) hakikaten kızım olucağını öğrenince aktım kız çıktı anlayamadım ben mi beceremiyom acaba
Anlıyorum. Değişelim mi senlen bebekleriYa ben bu işi bi türlü anlamadım esasında. Bazı sitelerde direk olarak yaşına ve hamile kaldığın aya bakarak hesaplama yapıyosun bazısında ise önce çin takvimine göre yaşını hesaplıyosun, 1 ekliyosun 2 ekliyosun falan. Sen hangisini kullandın
al al al birlikte kullanırızBebeconfort chiccodan daha kaliteli cnm milanın indirîmli hali aynı fiyat. dedîğin gibi dik durması 5-6kilocuk olması bütün kumaşın çıkıp yıkanabilmesi anakucağıyla kullanılması aslında sırtı tamamen yatıyor doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama ben anakucağıyla kullanmak istiyorum 1yaşına kadar. Bana dönük olsun. Alırsanız beni eklersin canım bende anakucağı alırsak sana haber verebilirim. Bu arada bende sling almak istiyorum senin bahsettiğin ne kadar? Kullanışlı mı ki?
O çin takvimi zaten benim 2 çocuğumda da tutmadı. Kıl tüye de bakarsak her ne kadar Belgrat ormanı gibi olmasa da yine de en geç 15 günde bir almak zorunda kalıyorum. Eskiden daha uzundu bu süre. Ama tüylerim siyah olmadığından pek belli olmuyor.
sorma tam iş çıkışı gittim akşam 19:30 kız yarım saat sonra kapatıp çıkacak ben gittim kaşmı dedi ııhh dedim tüm bacak ve pakett gözleri faltaşı gibi açıldı ama dükkan sahibi eşiyle kendi çalışıyo yani eleman olsa nazlanır neyse 2 dk da aldı ama çok korkarak gittim hamile iken daha çok acıyo dedilerr evvt biraz daha fazla acıdı ama şimdi bal dök yala
kızlar oğlum uyuyamıyor öksürmekten.. Sabahı sabah ettik şimdide ayağıma yatırdım ancak öyle yatabiliyor.. İlaçları bile içirmekte zorlanıyoruz. Enjektörle ağzına sıkıyoruz. Tabi yutarmı bizimki tükürüyor şurubu.. Bu gecede sabahlıcam. Heryerim ağrıyor. Bulantı bi yandan ölüyom ben
kızlar oğlum uyuyamıyor öksürmekten.. Sabahı sabah ettik şimdide ayağıma yatırdım ancak öyle yatabiliyor.. İlaçları bile içirmekte zorlanıyoruz. Enjektörle ağzına sıkıyoruz. Tabi yutarmı bizimki tükürüyor şurubu.. Bu gecede sabahlıcam. Heryerim ağrıyor. Bulantı bi yandan ölüyom ben
Canım bazı çocuklar ailevi durumlardan dolayı içine kapanık ve hoşnutsuz olabilir.Sen kendinde bile test edebilirsin ;örneğin mutlu olduğun zaman tanıdık tanımadık herkese "günaydın, nasılsınız,sizi çok seviyorum" demek istersin, mutsuz olduğun zaman da kimseyle konuşmak istemez ve hiçbir şeyden hoşnut olmazsın.Belki o yavrum da öyle olabilir. Hani belki çocuğa çok şey sunarsan herşey ona yetersiz ve basit gelir ya öyle bir şeyler de olabilir. Bu arada Deniz ismine uysal olur derler benim oğlum çok uyumlu ama uysal değil çok hareketli sabit duramıyor resmen çocukta enerji taşması var.Akşama kadar anaokulunda yaptığı faaliyetler ona yetmiyor maalesef
Bu kısa bahçıvan tarzı kıyafete bayıldım ama mesleğim gereği kot yasak sadece haftasonları giyilebilir.
Hangi butikti hatırlıyor musun canım? Güzelse bir daha indirime girdiğinde ben de bakarımben unnadodan bir pantolon birde diz hizasında kot etek aldım.çok kaliteli ve güzeller..hoşuma gitti...))
al al al birlikte kullanırızBebeconfort chiccodan daha kaliteli cnm milanın indirîmli hali aynı fiyat. dedîğin gibi dik durması 5-6kilocuk olması bütün kumaşın çıkıp yıkanabilmesi anakucağıyla kullanılması aslında sırtı tamamen yatıyor doğumdan itibaren kullanılabiliyor ama ben anakucağıyla kullanmak istiyorum 1yaşına kadar. Bana dönük olsun. Alırsanız beni eklersin canım bende anakucağı alırsak sana haber verebilirim. Bu arada bende sling almak istiyorum senin bahsettiğin ne kadar? Kullanışlı mı ki?
ben baba sling aldım pouch sling denilen model sen takıyosun cocuk içinde oturuyor ya da yatıyor çok rahat ettik kızımla parasını sonuna kadar haketti en çok kullandığım üründü. senin dediğin marka slinge ise wrap sling deniliyor bir tane de ondan alacağım ya da dikerim bilmiyorum o da çok kullanışlı yalnız onu giymesi biraz daha zahmetli pouch slingleri hemen boynuna takıyosun wrap slingleri ise dolayıp bağlıyosun falan..
bence slinglerin hepsi kullanışlı sen sadece bebğin ve senin rahat edebileceğini seçeceksin wrap slingi bağlama kızmı daha uğraştırıcı ama mesela onda bebeği sırtına da bağlayabilirsin
pouch slinglerde önünde yanında ve kucağında taşıyabiliosun. ben babslingden çok memnun kaldım ama bir de ilk aylar için bir wrap sling edineceğim
Eki Görüntüle 625895 kızlar sonuçlar bu ama bişey anlamadım daha once test sonucunu alıp dr u yorumlayan varmı?
Eki Görüntüle 625895 kızlar sonuçlar bu ama bişey anlamadım daha once test sonucunu alıp dr u yorumlayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?