- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.301
Eki Görüntüle 625895 kızlar sonuçlar bu ama bişey anlamadım daha once test sonucunu alıp dr u yorumlayan varmı?
Canım taraman iyi çıkmış. 1:250 den yüksekse riskli sayılıyor.Yani 1:249 olsa riskli oluyor bu testlerin mantığına göre.
Canım risklerin negatif yazıyor zaten sorun yok yani.Bu arada Dr. cinsiyetini tahmin etti mi? Bana seninki erkek gibi geliyor ama bakalım hayırlısı.Bu arada maşallah bebişinın boyu uzun gözüküyor
öncelikle yorum yapıcam ama çok engin bilgilere sahip değiliz doğrumu olur burdan bunu yazmak onuda bilemed. sağlıkçı yada
dr değiliz ama riskler kabul edilendende düşük yani sıkıntı bi durum yok, 1/250 yazanlar kabul edilebilir aralık gibi düşün,yani 250 de 1 ihtimal gibi....
sol taraftaki de senin değerlerin. 779 da bir 668 de bir gibi değerler düşük değerler sıkıntı yok canım. geçmiş olsun....
az önce sağlık ocağındaki ebe aradı, tetanoz aşım için çağıdı... oo aşı olacak kadar büyümüşmüyüz dedim:) güldük... ilk hamileliğimde olmuştum. ama aramızda olan varmı erken gibi geldi sanki...
ay benim de aynı sorun ben bakıyorum kız çıkıyo yengemin bir arkadaşı var o da bakıyomuş hep cüzdanında taşıyomuş hatta takvimi geçen telefon etti erkek çıktı diyo :) ben bakıyorum kız çıkıyo. ilk hamileliğimde erkek çıkıyodu dr.um ne hissediosun deyince dedim çin takvimini dr. um geçen hamileliğimde o takvimler bebğin cinsiyeti belli olunca tutar demişti :) hakikaten kızım olucağını öğrenince aktım kız çıktı anlayamadım ben mi beceremiyom acaba
az önce sağlık ocağındaki ebe aradı, tetanoz aşım için çağıdı... oo aşı olacak kadar büyümüşmüyüz dedim:) güldük... ilk hamileliğimde olmuştum. ama aramızda olan varmı erken gibi geldi sanki...
bugün nefret ediyorum çalışmaktan, bu sabahki doktor randevuma iş yoğunluğu yüzünden yine gidemedim,
şunu da yap çık bunu da derken, bir baktım randevu geçeli 1 saat olmuş,
kimsede anlayış yok,
raporu dayayıp Türkiye'ye gitmesini bilirim aslında ama eşim yalnız kalcak ona kıyamıyorum,
doktorlar artık kızcak defalarca randevu erteletiyorum,
aslında bir arkadaş onun olduğu ülkede toplamda sadece 3 kez ultrasona girildiğini yazmıştı, belki de çok girmekte iyi değil,
gitmemek de iyi olabilir mi acaba diye içimi rahatlatıyorum,
13.haftamdayım 2 kez girdim ultrasona,
ama bu hafta kritik girip bu kemik yapılarına falan baktırmak gerekiyor sanırım tıpkı sizdeki gibi...
saolasın cnm valla ıcım rahatladı...
çok sukur cnm vala ıcıme su serptınız ben neyın ne oldugunu anlamıorum bıraz tecrubesızımbu arada erkek oldugunu nasıl dusundun cnm? boyunu drda dedı 1gun once dıe inş ole devam eder :) doktora sorduk cınsıyet nedır dıe söylemedı bnm tüp bebek oldugu ıcın kendı doktorum baska bı doktora yonlendırdı bu test ıcın bu testı yapan doktorda solemıcem kendı doktorun soyler dedı sinir oldum 16sına kadar daha beklıcem artık
hmm..cnm açıklayıcı anlattıgın ıcın saol sımdı kafamda oturdu bısyler vala çok sukurcnm o zmn kurban oldugum bebeısleırmızı sağlıkla bağışlasın bızlere valaa....
Hani bir de diyorlarki erkek bebekte hamilelerin göbüşleri fazlasıyla tüylenirmiş.Bir de normal tüyleri kızlara nazaran daha çabuk uzarmış.Bakın bakalım test edelim.Özellikle cinsiyeti belli olanlar test sonuçlarını yazsınlar.
ya kızlar
beni sağlık ocağından kimse aramıyor. çalıştığım için bende gitmedim. zaten nerde olduğunu bilmiyorum bile.
başıma iş açmasın bu durum
canım başına iş açılmaz ama bi gidip kayıt yaptırsan iyi olur. ben özel hastaneye gidiyorum, tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım, aşılarımı da onlar yapacak. belki devlet hastaneleri yapıyordur aşıyı ama özele gidiyorsan bi uğra. hem doğumdan sonra bebeğin aşılarını da takip ediyolar.
dün ilk hamile pantolonumu aldım, preeman diye bebek ürünleri satan bir mağazadan.
alman markası sanırım, Türkiye'de de vardı görmüştüm alışveriş merkezlerinde,
verdiğim 2 kiloyu bile alamdığım halde hiç bir pantolonum gelmiyor, eteklerimde sıkmaya başladı,
o mağazada baya çeşit vardı, iş için kumaş pantolonlar, kotlar falan,
ben boru paça kot aldım,
streç kotlar da vardı,
ama pek bi komik durdu, bacaklar incecik ortada bi göbüş,
eşimde bu olmadı dedi,
baya çeşit var, tavsiye ederim, ben kotumu 80 tl karşılığı bir fiyata aldım, normal kotlarda o fiyat zaten diye düşünerek aldım,
sanırım bu haftadan sonra artık eski giysilerime sığamıycam gibi, özellikle göbek kısmı:):):)
Evetben fransa da yasiyorum ve cok acil bir durum soz konusu degilse sadece 12 24 ve 36. Haftalarda ultrasano girebiliyorsun her hafta her ay hikaye:))) sordum dr gerek yok dedi . Tr dekiler cok zengin heralde dedi:)))Her ay duzenli kan tahlili yapip jinekolaga muayne oluyosun hep alttan bakiyo isin kotu tarafi.
cnm kusura bakma görmedim sanırımm sordugunuu..cnm ben memorialda yaptırdım semra kahraman a çok sukur ılk denemede bekletmeden geldı mınıgım..
ya kızlar
beni sağlık ocağından kimse aramıyor. çalıştığım için bende gitmedim. zaten nerde olduğunu bilmiyorum bile.
başıma iş açmasın bu durum
canım başına iş açılmaz ama bi gidip kayıt yaptırsan iyi olur. ben özel hastaneye gidiyorum, tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım, aşılarımı da onlar yapacak. belki devlet hastaneleri yapıyordur aşıyı ama özele gidiyorsan bi uğra. hem doğumdan sonra bebeğin aşılarını da takip ediyolar.
özele gidiyorum cnm
haklısın ama hafta içi evde olduğum bir gün gidebilirim ancak
onun için izin kullanamam çünkü
bende bende :13:
özele gidiyorum cnm
haklısın ama hafta içi evde olduğum bir gün gidebilirim ancak
onun için izin kullanamam çünkü
çok kısa süren bi kayıt yapıyolar zaten, sorular soruyolar. ben bi de hamileliğimin başında gitmiştim, kan testlerimi yapmışlardı ama toplamda 1 saat sğrmemişti zaten. hafta içi evde oluyosan süper o zaman, hiç sorun olmaz.
erken değilmi biraz ? kaç kilo aldın ki .. ben 14. haftamdayım hala tüm kıyaftlerim oluyor hiç birşey almadım kendime, kotlarım pantolonlarım bile oluyor fakat sık iymemeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?