2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 625895 kızlar sonuçlar bu ama bişey anlamadım daha once test sonucunu alıp dr u yorumlayan varmı?

öncelikle yorum yapıcam ama çok engin bilgilere sahip değiliz doğrumu olur burdan bunu yazmak onuda bilemed. sağlıkçı yada
dr değiliz ama riskler kabul edilendende düşük yani sıkıntı bi durum yok, 1/250 yazanlar kabul edilebilir aralık gibi düşün,yani 250 de 1 ihtimal gibi....

sol taraftaki de senin değerlerin. 779 da bir 668 de bir gibi değerler düşük değerler sıkıntı yok canım. geçmiş olsun....

az önce sağlık ocağındaki ebe aradı, tetanoz aşım için çağıdı... oo aşı olacak kadar büyümüşmüyüz dedim:) güldük... ilk hamileliğimde olmuştum. ama aramızda olan varmı erken gibi geldi sanki...

Canım taraman iyi çıkmış. 1:250 den yüksekse riskli sayılıyor. Yani 1:249 olsa riskli oluyor bu testlerin mantığına göre.

saolasın cnm valla ıcım rahatladı...

Canım risklerin negatif yazıyor zaten sorun yok yani.Bu arada Dr. cinsiyetini tahmin etti mi? Bana seninki erkek gibi geliyor ama bakalım hayırlısı.Bu arada maşallah bebişinın boyu uzun gözüküyor

çok sukur cnm vala ıcıme su serptınız ben neyın ne oldugunu anlamıorum bıraz tecrubesızım bu arada erkek oldugunu nasıl dusundun cnm? boyunu drda dedı 1gun once dıe inş ole devam eder :) doktora sorduk cınsıyet nedır dıe söylemedı bnm tüp bebek oldugu ıcın kendı doktorum baska bı doktora yonlendırdı bu test ıcın bu testı yapan doktorda solemıcem kendı doktorun soyler dedı sinir oldum 16sına kadar daha beklıcem artık

hmm..cnm açıklayıcı anlattıgın ıcın saol sımdı kafamda oturdu bısyler vala çok sukurcnm o zmn kurban oldugum bebeısleırmızı sağlıkla bağışlasın bızlere valaa....

İlk dozu 20. Haftadan sonra yapıyorlar genelde. Benim doktorum 23 ü doldur öyle ol dedi. Ben ilk dozu dün vuruldum. Doktorunla görüşmeden yaptırma bence.

Ben de anlamadım hiç canım valla. Çinde başka Rusta başka ekleyince başka çıkarınca başka :) Yine doktorlara kaldı işimiz takvimle falan olmıcak galiba

22 Martta benimki de.:44: Bana da erken gibi geldi canım benim

Bence de erken çünkü 5.ayını doldurduğun zaman gitmen gerekir.Yani 22.haftadan sonra. bence onlar seni kayıt için falan aramıştır gel diye de aşıyı ortaya atmıştır.Dr. sormadan gitme canım erken haftalarda bebekte risk yaratabilir Allah korusun

Evetben fransa da yasiyorum ve cok acil bir durum soz konusu degilse sadece 12 24 ve 36. Haftalarda ultrasano girebiliyorsun her hafta her ay hikaye:))) sordum dr gerek yok dedi . Tr dekiler cok zengin heralde dedi:)))Her ay duzenli kan tahlili yapip jinekolaga muayne oluyosun hep alttan bakiyo isin kotu tarafi.

bana 19.hafta gel demişti hemşire biraz erken çağırmış sanki seni:26:

ya kızlar
beni sağlık ocağından kimse aramıyor. çalıştığım için bende gitmedim. zaten nerde olduğunu bilmiyorum bile.
başıma iş açmasın bu durum

mmlkk,
daha önce de sormuştum ama görmedin sanırım. sen nerde yaptırdın tüp bebek işlemlerini

benim bu teoriye göre erkek olması lazım. ama daha doktor randevuma bir ay var. bakalım doğru çıkacak mı?

cnm kusura bakma görmedim sanırımm sordugunuu..cnm ben memorialda yaptırdım semra kahraman a çok sukur ılk denemede bekletmeden geldı mınıgım..

Selam Kızlar.. Bayadır Girmiyorum Foruma, Geçmiş Baya Kabarmış, Okuyamadım Hepsini
1 Haftadır Baş Ağrısıyla Birlikte, Baş Dönmesi, Göz Kararması Şikayetlerim Oluyor. Tek Başıma Dışarı Çıkmaya Korkuyorum Düşüp Kalacağım Yollarda Diye. Bu Tür Şikayeti Olan var Mı Hiç? Doktorumu Arama Gereği Duymadım Gebeliktendir Diyerek. Ciddi Birşey Değildir Değil Mi? :44:

erken değilmi biraz ? kaç kilo aldın ki .. ben 14. haftamdayım hala tüm kıyaftlerim oluyor hiç birşey almadım kendime, kotlarım pantolonlarım bile oluyor fakat sık iymemeye çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ..

ben de riskli gebelik olmayan durumlarda toplamda 3-4 kez girilmesinin yeterli olacağını düşünüyorum.
zaten bebeğin neye ihtiyacı olduğu kan testleri ile ortaya çıkıyor, ona göre vitamin takviyesi yapılıyor,
belki son haftalarda ultrasona sık girmekde de bebeğin boynuna kordon dolanıp yaşam riski taşıması ihtimalini kontrol amaçlı iyi olabillir,
ki böyle durumları farkettiklerinde 37. 38. haftada hemen sezeryanla bebeği alıyorlar,
neyse hiç kötü durumları akla getirmemk lazım, herşey hepimiz için çok güzel olsun...

cnm kusura bakma görmedim sanırımm sordugunuu..cnm ben memorialda yaptırdım semra kahraman a çok sukur ılk denemede bekletmeden geldı mınıgım..

bende bende :13:

lili malesef hiç kilo alamadım,
üstelik hamileliğin başında verdiğim 2 kiloyu bile alamadım,
ama ben 34-36 beden birisiyim, bel bölgem de fazla dardı,
12. haftamda göbek resmen çıktı ortaya,
yapı meselesi sanırım anneminde hemen çıkarmış göbeği, doğumdna sonrada dümdüz olurmuş,
34 beden kotlar belime kadar giriyor fakat düğmeler ve fermuarlar kapanamıyor,
şimdi işyerinde üzerimde eskiden belimden düşek bi etek var, sıktığından oturamıyorum arkamdan fermuarı açtım.
çok çıkcak galiba, minyonda tipim, nasıl bir görüntü olacak çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…