- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.321
İyi akşamlar Kraliçe adayları
:79: :79:Ben deniz kaçar
lili malesef hiç kilo alamadım,
üstelik hamileliğin başında verdiğim 2 kiloyu bile alamadım,
ama ben 34-36 beden birisiyim, bel bölgem de fazla dardı,
12. haftamda göbek resmen çıktı ortaya,
yapı meselesi sanırım anneminde hemen çıkarmış göbeği, doğumdna sonrada dümdüz olurmuş,
34 beden kotlar belime kadar giriyor fakat düğmeler ve fermuarlar kapanamıyor,
şimdi işyerinde üzerimde eskiden belimden düşek bi etek var, sıktığından oturamıyorum arkamdan fermuarı açtım.
çok çıkcak galiba, minyonda tipim, nasıl bir görüntü olacak çok merak ediyorum.
lili malesef hiç kilo alamadım,
üstelik hamileliğin başında verdiğim 2 kiloyu bile alamadım,
ama ben 34-36 beden birisiyim, bel bölgem de fazla dardı,
12. haftamda göbek resmen çıktı ortaya,
yapı meselesi sanırım anneminde hemen çıkarmış göbeği, doğumdna sonrada dümdüz olurmuş,
34 beden kotlar belime kadar giriyor fakat düğmeler ve fermuarlar kapanamıyor,
şimdi işyerinde üzerimde eskiden belimden düşek bi etek var, sıktığından oturamıyorum arkamdan fermuarı açtım.
çok çıkcak galiba, minyonda tipim, nasıl bir görüntü olacak çok merak ediyorum.
kızlarr selamlar bugün kontrol vardı burun ve ense kalınlıgına çok şükür iyi dedi.kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuç inşallah iyiçıkar kan ilacı yada elevit vermedi folikasite devam et dedi martın 15 bir test daha var ama unuttum adını neydi acaba bebişim erkek olabilirmiş tabbii kesin değil sağlıklı olsunda farketmez artık
gozun aydın cnm ınsallah kan son uclarında temız cıkarr
Ben de ince yapılıyımdır. Göbeğim sanki 3 aylık değil 6 aylıkAnnem benim kadar olduğunda 8. ayındaymış, o da zayıftır.
kızlarr selamlar bugün kontrol vardı burun ve ense kalınlıgına çok şükür iyi dedi.kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuç inşallah iyiçıkar kan ilacı yada elevit vermedi folikasite devam et dedi martın 15 bir test daha var ama unuttum adını neydi acaba bebişim erkek olabilirmiş tabbii kesin değil sağlıklı olsunda farketmez artık
bende sizin gbiyim kizlar minyonum ve 46kiloyum gobusum cikti bu bnm cok hosuma gdio ama
Ben de ince yapılıyımdır. Göbeğim sanki 3 aylık değil 6 aylıkAnnem benim kadar olduğunda 8. ayındaymış, o da zayıftır.
kedicik seviniyorum yalnız olmadığıma, zaten zayıflarda göbek daha çabuk çıkıyormuş,
gerçekten tüm giysilerim dar geliyo, sıfır kilo artışı, tek sorun göbek düğmeleri kapanmıyo...
bende sizin gbiyim kizlar minyonum ve 46kiloyum gobusum cikti bu bnm cok hosuma gdio ama
kızlar uğraşmayın, kilo almadım daha eskilerin içine girerim diye. ben 4 kilo verdim bulantılardan ama haftalar önce başladım hamile pantolonuna, keşke daha önce de alaymışım dedim. böyle bi rahatlık yok. kendinize de bebeğinize eziyet etmeyin
İlk hamileliğimde 20. Haftada falandı ama ben aşı olmadım. Kol agrısı ateş falan oluyormuş. Gerek yok dedi doktorumaz önce sağlık ocağındaki ebe aradı, tetanoz aşım için çağıdı... oo aşı olacak kadar büyümüşmüyüz dedim:) güldük... ilk hamileliğimde olmuştum. ama aramızda olan varmı erken gibi geldi sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?