2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ince yapılıyımdır. Göbeğim sanki 3 aylık değil 6 aylık Annem benim kadar olduğunda 8. ayındaymış, o da zayıftır.

Aynı durumdayız canım. Ben de 36 bedendim hamile kalmadan önce ama şimdi bir göbek pırtladı! Korkmuyor da değilim açıkçası. Ya hamilelikten sonra veremezsem diye çünkü bundan önce hiç bu kadar kolay kilo almamıştım! Sıkarsam olabilir pantolonlarım ama zorlamanın alemi yok. Neden sıkıştırayım bebeğimi! Tayt giyiyorum genelde, rahat oluyor. Bir tane de hamile kot pantolonu aldım, 36 beden, şimdilik bol ama eski pantolonlarımdan çok daha rahat.

bugün arkadaşımın bebegi doğdu bi kızı oldu hastaneye gittim ziyeretine kuzum ne tatlı bi görseniz oburda bişe maşallah annesini emip uyuyo çok duygulandım aklım hala onda sevesim gelio kedi yavrusu kadar unutmuşum hemen ne kadar küçük olduklarını kucagıma alırken bile tedirgin oldum oyyy kuzummm ya çok tatlıydı çıksada hergün sevsem darısı hepimizin başına

kızlarr selamlar bugün kontrol vardı burun ve ense kalınlıgına çok şükür iyi dedi.kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuç inşallah iyiçıkar kan ilacı yada elevit vermedi folikasite devam et dedi martın 15 bir test daha var ama unuttum adını neydi acaba bebişim erkek olabilirmiş tabbii kesin değil sağlıklı olsunda farketmez artık

gozun aydın cnm ınsallah kan son uclarında temız cıkarr

annesiyle kuzusu kızlarr bu benim blogum, ilk hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yazıyorum :) belki okumak istersiniz :) okursanız anasayfada görünen ilk yazıdan değil de en son yazıdan başlayın okumaya... yan tarafta tarihler var, 2012den başlayabilirsiniz

gozun aydn cnm kan sonuclrnda ii ckar ins.bzde yarin gdicez ikili teste hersey yolunda gder umarim

bende sizin gbiyim kizlar minyonum ve 46kiloyum gobusum cikti bu bnm cok hosuma gdio ama

angys benden zayıfları duyunca seviniyorum, bende hala 48 kiloyum, çok zayıfım diye de üzülüyorum, ama göbek fırladı, eşim şoklarda,
geçenlerde göbeğime bakıp ya gerçekten bebiş geliyor dedi,
ben de yeni mi anladın dedim,
çalıştığım işyerinde yarım yamalak türkçe konuşan mutfak görevlimiz,
küçük parmağını gösterip bu kadarsın, ye biraz dedi bana,
çok moralim bozuldu.
ama alıcam çok kararlıyım, yemek yerken ağzıma gelen iğrenç tadlara aldırmadan yemeye çalışıyorum...

Ben de ince yapılıyımdır. Göbeğim sanki 3 aylık değil 6 aylık Annem benim kadar olduğunda 8. ayındaymış, o da zayıftır.

kedicik seviniyorum yalnız olmadığıma, zaten zayıflarda göbek daha çabuk çıkıyormuş,
gerçekten tüm giysilerim dar geliyo, sıfır kilo artışı, tek sorun göbek düğmeleri kapanmıyo...

kedicik seviniyorum yalnız olmadığıma, zaten zayıflarda göbek daha çabuk çıkıyormuş,
gerçekten tüm giysilerim dar geliyo, sıfır kilo artışı, tek sorun göbek düğmeleri kapanmıyo...

kızlar uğraşmayın, kilo almadım daha eskilerin içine girerim diye. ben 4 kilo verdim bulantılardan ama haftalar önce başladım hamile pantolonuna, keşke daha önce de alaymışım dedim. böyle bi rahatlık yok. kendinize de bebeğinize eziyet etmeyin

bende katılmadan edemiycem bende 3 kilo verdim ama hamile pantolonu benide bebişimide rahatlattı süper bişeymiş :)

ama olmaskiii ben size çok imrendim ben 50 kiloyla evlendim ve 1 yıl boyunca kilomu korudum sonra kilo almaya başladım ve 56yla hamile kaldım. şuanda kaç kiloyum bilmiyorum ama zaten kilo almış olduğum için güçlükle sığıyorum kıyafetlerimin içine.gönlüme görede hamile pantolonu eteği bulamadım.lcwdakileri falan beğenmedim pazartesi okulda başlıyo ne giycem bennn???

Aynen bende epey oldu hamile pantolonu giymeye başlayalı...çok rahat oluyo okulda özellikle.otur kalk yaparken çok rahat oluyo..zaten niye anlamadım kilo çok almamış olmama rağmen,daha bir ay önceden pantolonlarım sıkıyordu...

İlk hamileliğimde 20. Haftada falandı ama ben aşı olmadım. Kol agrısı ateş falan oluyormuş. Gerek yok dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…