2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsini okudum bayildim:) resmen konusuyorsun yavrunla:)))

unnadoda gör&sin maternity collection adlı bi butikti..ama şu an sitede satışta deil..şu an ebru maternity var..

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin güç versin canım,oğluşunda iyileşir inşallah biran evvel, vicks sürmeyi yada üzerlik kaynatıp solutmayı denedin mi canım? en iiyisi babanne usulü.

Allah kolaylık versin güç versin canım,oğluşunda iyileşir inşallah biran evvel, vicks sürmeyi yada üzerlik kaynatıp solutmayı denedin mi canım? en iiyisi babanne usulü.

öksürükle ilgili bende internetten ayağın altına vicks sürülmesi gerektiğini okudum. hatta yakın bir arkadaşım denemiş çok etkili olduğunu söyledi. ayak altına sürülen şeyler çok kısa sürede vücudu etkiliyormuş.istersen bi dene latifeelif.Allah acil şifalar versin

paylaşımın için teşekkürler
bak sana tavsiyem 2 tayt al :) üzerine gömlek okuldada önlük giy ohhh rahat edersin ben öyle yapıyorum :)

Günaydın annişler..

Dün aksam yaptım yine yapacağımı.. Misafirliğe gitmiştik, kadıncağız da bir sürü hazırlık yapmış. Eve gelince hepsi ..... Off bebegim yaa bitsin artık bunlar, tadını cıkartmak istiyorum senin.. Deli gibi yemek yemek, bir sürü değişik şeyleri aşermek istiyorum Kocamı koşturmak istiyorum

Gunaydin, bugun guzel bir gun olsun,

Hatice88 hosgeldin, annenler gelince sıkılmalarin gwcti mi

Math ve kedicikler isimler paylasimi icin tesekkurler, zaten yeni senil uydurmaauyon isimleri sevmiyorum ben
Gerci bir isim moda oldu mu her bebek ayni
Benim butun etrafim zeynep :)
Oglum bebekken butun kiz bebekleree zeynep diyordu.
Birde duru cok var.

Merhaba arkadaşlar ben ikili teste gittiğimde ki o zaman 11 hafta 4 günlüktüm ultrason doktoru bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Bu kadar erken beklemiyordum aranızda benim gibi erkenden öğrenen var mı? Bir de şu anda 13. Haftadayım karnım tok olsa da açlıktan midem kazınıyor çok rahatsız edici bunun bir çözümü yok mudur?

beyazçekirgeee sonunda geldin canım ya nerdesin kaç gündür bugün özel mesaj atayım diye düşünüyordum artık... naptın canım iyi misin? gördün mü bebişini?

ayy çook sevindim beğenmene :) umarım o da ileride beğenir :)

merhaba,
ben 2012 ağustos annesiyim. geçen yıl bu zamanlarda neler yapıyormuşuz diye bir bakayım dedim. o sırada blogunuza takıldım, gerçekten çok hoş anlatmışsınız. önümüzdeki günlerde çok daha farklı ve güzel paylaşımlarınız olacağına eminim. bu arada meslektaş olduğumuzu da farkettim. insan kaynakları değil mi? :)

Günaydın herkese... Kaç gündür yine migren ağrısı çekiyordum ve giremedim. Hamilelikte azalır sanmıştım ama olmadı.

yok azalmak yerine gün aşırı çekiyorum o ağrıyı. Çok ii analrım seni bıktım gerçekten geçti dememe fırsat vermeden gene başlıyor. Çalıştığım için yatıp dinlenemiyorumda :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…