- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.361
merhaba,
ben 2012 ağustos annesiyim. geçen yıl bu zamanlarda neler yapıyormuşuz diye bir bakayım dedim. o sırada blogunuza takıldım, gerçekten çok hoş anlatmışsınız. önümüzdeki günlerde çok daha farklı ve güzel paylaşımlarınız olacağına eminim. bu arada meslektaş olduğumuzu da farkettim. insan kaynakları değil mi? :)
beyazçekirgeeesonunda geldin canım ya nerdesin kaç gündür bugün özel mesaj atayım diye düşünüyordum artık... naptın canım iyi misin? gördün mü bebişini?
bende bende :13:
çok kısa süren bi kayıt yapıyolar zaten, sorular soruyolar. ben bi de hamileliğimin başında gitmiştim, kan testlerimi yapmışlardı ama toplamda 1 saat sğrmemişti zaten. hafta içi evde oluyosan süper o zaman, hiç sorun olmaz.
yok be canım ben kim hafta içi evde olmak kim.
sabah 7 olmadan çıkıyorum akşam yediye doğru anca gidiyorum eve.
günün yarısı dışarda geçiyor yani. eee uykuyu da düşersen iş dışında geçirdiğim zaman öyle az ki. yemeğe mi, temizliğe mi, sohbete mi, kişisel bakıma mı .... vb...
neye istersen ayır
amaannnn yaralarım deşildi birden
sen ne dedin ben ne anlatıyorum amma dertliymişim
bugün arkadaşımın bebegi doğdu bi kızı oldu hastaneye gittim ziyeretine kuzum ne tatlı bi görseniz oburda bişe maşallah annesini emip uyuyo çok duygulandım aklım hala onda sevesim gelio kedi yavrusu kadar unutmuşum hemen ne kadar küçük olduklarını kucagıma alırken bile tedirgin oldum oyyy kuzummm ya çok tatlıydı çıksada hergün sevsem darısı hepimizin başına
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Darısı başımıza inşallah
arkadaşlar ultrason NT:1.01 çıktı sizce nasıl..çokmu düşükk:44:
ne değeridir bu ben anlamadım cnm
annesiyle kuzusu kızlarr bu benim blogum, ilk hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yazıyorum :) belki okumak istersiniz :) okursanız anasayfada görünen ilk yazıdan değil de en son yazıdan başlayın okumaya... yan tarafta tarihler var, 2012den başlayabilirsiniz
hemen bakıcam. çok seviyorum hamile blogları okumayı
ama olmaskiii ben size çok imrendimben 50 kiloyla evlendim ve 1 yıl boyunca kilomu korudum sonra kilo almaya başladım ve 56yla hamile kaldım. şuanda kaç kiloyum bilmiyorum ama zaten kilo almış olduğum için güçlükle sığıyorum kıyafetlerimin içine.gönlüme görede hamile pantolonu eteği bulamadım.lcwdakileri falan beğenmedim pazartesi okulda başlıyo ne giycem bennn???
h&m ve c&a mağazalarına da bak istersen
evet, insan kaynakları uzmanıyım :) Allah bağışlasın yavrunuzu, nasıl gidiyor annelik, kız mı erkek mi :)
aslında biraz daha vakit ayırmak istiyorum bloguma, tasarımına falan. sırf metin değil de resimler de eklemek istiyorum ama üşeniyorum biraz, önümüzdeki haftalarda çehresi bayağı değişir ama. çok sevindim sizin de beğenmenize :)
saol canım iyi olmaya çalışıyoruzpazartesi gittim dr.a ama bebeğimi göremedim,
devlet hastanesinde ultrasonu göstermiyor dr. ters çevirmiş sadece kendi bakıyo
cinisyeti belli değilmiş , "daha çok küçük belli olmaz diyo dr. uyuz etti beni zaten. sanki herkesinki büyük te benimki küçük
belli olan oluyor, madem göremedin belli değil de, neden küçük diyorsun bebeğime. gayet te olması gereken büyüklükte
neyse canım devlet hastanesine gitmek büyük bir hataydı, ama başka bir dr.a daha görünmek adına gittik boyumuzun ölçüsünü aldık. rezillikten başka birşey değil. bütün öğleden sonramı mahvetti, dr. la 2 dk sürdü toplam görüşme ama 2 saat bekledim. dr. odası kadınlar hamamı gibi, içerisi maşallah kadınların bir örgülerini getirmediği kalmışdr. sesi bile duyulmuyor gürültüden aahhh aahhh anlat anlat bitmez ya, düşündükçe sinirleniyorum.
neyse sonra ağrılarım şiddetlendi bel ve sırt derken bütün vücudum ağrıyodu kaç gündür, hakan beyi aradım, parol alabilirsin dedi, evde dinlendim salı günü, dün iş çok yoğundu hiç fırsat bulamadım. bugün daha iyiyim ve burdayım .... özlemişim hepinizi
annelik çok keyifli, daha doğrusu artık çok keyifli, ilk aylar zordu.. artık kızımla birbirimize iyice alıştık :)
ultrason fotoğrafları şekillenmeye başladığında onları da paylaşırsınız blogunuzda.
bu arada hamilelik ve doğumla ilgili soracağınız birşeyler olursa seve seve yanıtlarım. özelden mesaj atabilirsiniz. sizin foruma sık girmiyorum çünkü.
ha unutmadan babyshower, doğum vs. için kurabiyeler, kapı süsleri, şekerler yapıyoruz bir arkadaşımla hobi olarak. daha çok erken sizler için gerçi ama aklınızda olsun.
kızlar uğraşmayın, kilo almadım daha eskilerin içine girerim diye. ben 4 kilo verdim bulantılardan ama haftalar önce başladım hamile pantolonuna, keşke daha önce de alaymışım dedim. böyle bi rahatlık yok. kendinize de bebeğinize eziyet etmeyin
Kızlar günaydın herkese,birazcık morelim bozuldu bugün sağlıkocağında ilk randevum vardı rutin kontroller işte tansiyon kilo şişliğe baktı,tansiyonum düşüktü çıkmaya başlamış,kilo derseniz almış başını gidiyo 58 le hamile kaldım şu an 62 :125:hemşire dedi ne yaptın sen ne yapmışım dedimgörseniz öye bariz bellide değil kilo aldığım görenler aynısın diyo,ne yiyorsun dedi,çokda yemiyorum öğlenleri iş yerinde kepekli ekmek yiyorum,ara öğünler öyle ceviz fındık ne kadar dedi bi avuç dedim bi avuçmu en fazla 3-4 adet dedi böyle kilo almaya devam edersen doğumun için riskli bak tansiyonda çıkmış dikkat et dedi ne yicem ben yaa siz nasıl dikkat ediyorsunuz bi diyiverin bana ya
valla canım dikkat et bu aylarda çok çabuk kilo alınabiliyo düzenli yersen. şimdi hoşumuza gidebilir göbişimizin çıkması ama ileriki aylar için sıkıntı az az ama sık sık yemeye çalış. ben henüz kilo almadım hatta bulantılardan verdiklerimi bile geri alamadım hala 48 kiloyum bu gidişle çöp gibi bi bebiş doğcak
Günaydın annişler..
Dün aksam yaptım yine yapacağımı.. Misafirliğe gitmiştik, kadıncağız da bir sürü hazırlık yapmış. Eve gelince hepsi .....Off bebegim yaa bitsin artık bunlar, tadını cıkartmak istiyorum senin.. Deli gibi yemek yemek, bir sürü değişik şeyleri aşermek istiyorum Kocamı koşturmak istiyorum
ayni sorunu bnde yasiyorum pek yiyemiorm 46kiloyum suan 1kilo verdm bebism gelisemick die korkuyorum ama doyana kadr yemek istedgmde hazimszlik ve bulanti bsliyo ac kalincada bulaniyo anlamadim vala napicami ama artik kilo almak istiyorum
yok azalmak yerine gün aşırı çekiyorum o ağrıyı. Çok ii analrım seni bıktım gerçekten geçti dememe fırsat vermeden gene başlıyor. Çalıştığım için yatıp dinlenemiyorumda :2:
gün gelicek bizde yemek yicezinanıyorum ben
teyzeleri bugun bzm 3bucukta doktorumuzda olucz ikili teste gidiyoruz dua edin bzim icin.ins hersey guzel olur
valla canım dikkat et bu aylarda çok çabuk kilo alınabiliyo düzenli yersen. şimdi hoşumuza gidebilir göbişimizin çıkması ama ileriki aylar için sıkıntı az az ama sık sık yemeye çalış. ben henüz kilo almadım hatta bulantılardan verdiklerimi bile geri alamadım hala 48 kiloyum bu gidişle çöp gibi bi bebiş doğcak
ayni sorunu bnde yasiyorum pek yiyemiorm 46kiloyum suan 1kilo verdm bebism gelisemick die korkuyorum ama doyana kadr yemek istedgmde hazimszlik ve bulanti bsliyo ac kalincada bulaniyo anlamadim vala napicami ama artik kilo almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?