2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet, insan kaynakları uzmanıyım :) Allah bağışlasın yavrunuzu, nasıl gidiyor annelik, kız mı erkek mi :)
aslında biraz daha vakit ayırmak istiyorum bloguma, tasarımına falan. sırf metin değil de resimler de eklemek istiyorum ama üşeniyorum biraz, önümüzdeki haftalarda çehresi bayağı değişir ama. çok sevindim sizin de beğenmenize :)

beyazçekirgeee sonunda geldin canım ya nerdesin kaç gündür bugün özel mesaj atayım diye düşünüyordum artık... naptın canım iyi misin? gördün mü bebişini?

saol canım iyi olmaya çalışıyoruz pazartesi gittim dr.a ama bebeğimi göremedim,
devlet hastanesinde ultrasonu göstermiyor dr. ters çevirmiş sadece kendi bakıyo

cinisyeti belli değilmiş , "daha çok küçük belli olmaz diyo dr. uyuz etti beni zaten. sanki herkesinki büyük te benimki küçük
belli olan oluyor, madem göremedin belli değil de, neden küçük diyorsun bebeğime. gayet te olması gereken büyüklükte

neyse canım devlet hastanesine gitmek büyük bir hataydı, ama başka bir dr.a daha görünmek adına gittik boyumuzun ölçüsünü aldık. rezillikten başka birşey değil. bütün öğleden sonramı mahvetti, dr. la 2 dk sürdü toplam görüşme ama 2 saat bekledim. dr. odası kadınlar hamamı gibi, içerisi maşallah kadınların bir örgülerini getirmediği kalmış dr. sesi bile duyulmuyor gürültüden aahhh aahhh anlat anlat bitmez ya, düşündükçe sinirleniyorum.

neyse sonra ağrılarım şiddetlendi bel ve sırt derken bütün vücudum ağrıyodu kaç gündür, hakan beyi aradım, parol alabilirsin dedi, evde dinlendim salı günü, dün iş çok yoğundu hiç fırsat bulamadım. bugün daha iyiyim ve burdayım .... özlemişim hepinizi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

annelik çok keyifli, daha doğrusu artık çok keyifli, ilk aylar zordu.. artık kızımla birbirimize iyice alıştık :)
ultrason fotoğrafları şekillenmeye başladığında onları da paylaşırsınız blogunuzda.
bu arada hamilelik ve doğumla ilgili soracağınız birşeyler olursa seve seve yanıtlarım. özelden mesaj atabilirsiniz. sizin foruma sık girmiyorum çünkü.
ha unutmadan babyshower, doğum vs. için kurabiyeler, kapı süsleri, şekerler yapıyoruz bir arkadaşımla hobi olarak. daha çok erken sizler için gerçi ama aklınızda olsun.

anladım canım neyse tecrübe diyelim gitmesen içinde kalırdı hem...doktorcağız belli olmaz deme artık di mi herkes herşeyi biliyor göstermiyor falan de anlamıyorsan hey allam neyse canım dikkat et kendine sırt ve bel ağrılarınla ilgili egzersizler var bi kitapta görmüştüm ya da nette de görebilirsin basit egzersizler dene istersen canım muhtemelen faydası olur...

çok teşekkürler, valla mesaj kutunuzu doldurabilirim soracağım şeylerle ilgili :)
çok keyifli şeylerle uğraşıyorsunuz, o zamanlara geldiğimizde sizinle konuşmak isterim :)

haklısın pemberüya, bir an önce geçmeliyiz, ben de ilk kotumu aldım ve sürekli onu giyiyorum dünya varmış,
ama ben yurtdışındayım burada malesef lcw, c&a, gibi sizin hamile kıyafeti bulabildiğiniz mağazalar yok,
tek preeman denen bir bebek mağazası buldum, kotlar 80-90 tl civarıydı,
ordada vardı biraz çeşit ama tabi Türkiye tekstil ülkesi ordaki seçenekler kadar çok olamaz hiç bir yerde...

merhaba güzel annelerrr ben geldimmmmmmmm :)) çok şükür bu sabah kalktığımdan beri kendimi baya iyi hissediyorumgeçmişi okuyamadım o kadar çok birikmişki....

oynayasım zıplayasım var yaa totomu kaşıyım nazar değdirmiyim kendime

Kızlar günaydın herkese,birazcık morelim bozuldu bugün sağlıkocağında ilk randevum vardı rutin kontroller işte tansiyon kilo şişliğe baktı,tansiyonum düşüktü çıkmaya başlamış,kilo derseniz almış başını gidiyo 58 le hamile kaldım şu an 62 :125:hemşire dedi ne yaptın sen ne yapmışım dedim görseniz öye bariz bellide değil kilo aldığım görenler aynısın diyo,ne yiyorsun dedi,çokda yemiyorum öğlenleri iş yerinde kepekli ekmek yiyorum,ara öğünler öyle ceviz fındık ne kadar dedi bi avuç dedim bi avuçmu en fazla 3-4 adet dedi böyle kilo almaya devam edersen doğumun için riskli bak tansiyonda çıkmış dikkat et dedine yicem ben yaa siz nasıl dikkat ediyorsunuz bi diyiverin bana ya

valla canım dikkat et bu aylarda çok çabuk kilo alınabiliyo düzenli yersen. şimdi hoşumuza gidebilir göbişimizin çıkması ama ileriki aylar için sıkıntı az az ama sık sık yemeye çalış. ben henüz kilo almadım hatta bulantılardan verdiklerimi bile geri alamadım hala 48 kiloyum bu gidişle çöp gibi bi bebiş doğcak

ayni sorunu bnde yasiyorum pek yiyemiorm 46kiloyum suan 1kilo verdm bebism gelisemick die korkuyorum ama doyana kadr yemek istedgmde hazimszlik ve bulanti bsliyo ac kalincada bulaniyo anlamadim vala napicami ama artik kilo almak istiyorum

1 haftadır geçti benim seninde geçer stres yapma yeter ki

yok azalmak yerine gün aşırı çekiyorum o ağrıyı. Çok ii analrım seni bıktım gerçekten geçti dememe fırsat vermeden gene başlıyor. Çalıştığım için yatıp dinlenemiyorumda :2:

sizi cok iyi anliyorum kizlar.gcen hfta cumadan beri basim agrio an gelio hafiflio an gelio siddetlenio ama gecmio napicami sasirmis durumdayim uykudan bas agrisiyla uyanmaktan biktim.9ay boyle surerse isimz var en kisa zamanda gecer ins

teyzeleri bugun bzm 3bucukta doktorumuzda olucz ikili teste gidiyoruz dua edin bzim icin.ins hersey guzel olur

ayni sorunu bnde yasiyorum pek yiyemiorm 46kiloyum suan 1kilo verdm bebism gelisemick die korkuyorum ama doyana kadr yemek istedgmde hazimszlik ve bulanti bsliyo ac kalincada bulaniyo anlamadim vala napicami ama artik kilo almak istiyorum

Kızlar ne güzel yaa sabahları bende istifra ediyorum ama,bana pek etkisi olmadı galiba üzümeyin çünkü ilk 3 ay dan sonra bebekler sizin yediklerinizden almaya başlayacakmış onlar bir şekilde besleniyorlardır ben şu an bebeğe pek birşey vermiyorum yani kendime nasıl beceriyorsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…