- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.381
Merhaba arkadaşlar ben ikili teste gittiğimde ki o zaman 11 hafta 4 günlüktüm ultrason doktoru bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Bu kadar erken beklemiyordum aranızda benim gibi erkenden öğrenen var mı? Bir de şu anda 13. Haftadayım karnım tok olsa da açlıktan midem kazınıyor çok rahatsız edici bunun bir çözümü yok mudur?
Kızlar günaydın herkese,birazcık morelim bozuldu bugün sağlıkocağında ilk randevum vardı rutin kontroller işte tansiyon kilo şişliğe baktı,tansiyonum düşüktü çıkmaya başlamış,kilo derseniz almış başını gidiyo 58 le hamile kaldım şu an 62 :125:hemşire dedi ne yaptın sen ne yapmışım dedimgörseniz öye bariz bellide değil kilo aldığım görenler aynısın diyo,ne yiyorsun dedi,çokda yemiyorum öğlenleri iş yerinde kepekli ekmek yiyorum,ara öğünler öyle ceviz fındık ne kadar dedi bi avuç dedim bi avuçmu en fazla 3-4 adet dedi böyle kilo almaya devam edersen doğumun için riskli bak tansiyonda çıkmış dikkat et dedi ne yicem ben yaa siz nasıl dikkat ediyorsunuz bi diyiverin bana ya
canım bende hamile reflüsü oldum sanırım. dediğin gibi aç tok sürekli midemde bi haller ve afedersin geğirme isteği var.doktora gidince sormayı düşünüyorum tavsiye edebileceği bişey var mı?
Canım gebelik reflusu off oda ayri bir sikinti bende oda var. Yemek borum boğazıma kadar yanıyor . Ama ilacı var ve neyseki bebege hiç bir zararı yok.
Günaydın herkese,
Çekirge hosgeldin gerçi ben gelene kadar gitmissin. Gecmis olsun. Demek bebeğin küçük olduğu icin gozukmezmisolsun büyüyünce gösterir artık .
Sahi kızlar birşey sorayım size dün akşam karnımı yağlarken farkettim karnımın sol tarafında ceviz büyüklüğünde kabartı şeklinde bir şişlik var nedir ki aceb bu şişlik?
Hoşbulduk canımgitmedim burdayım ama işleirm yoğun arada bakabiliyorum ancak, sayfa kendiliğinden kapatıyor bir süre sonra
Neyse evet benimki küçük müş. çok bilmiş dr. öleeeee dedi. halbuki benim bebeğim bu topiğin en büyüğü çünküm ben temmuz annesi olacağım büyük ihtimal, sanki cinsiyet öğrenenlerinki benimkinden büyük. gıcık oldum kadına,insanı salak yerine koymuyorlar mı ona sinir oluyorum, göstermiyor de bari demi ama uyyuuuuuzzz
Neyse canım sen nasıl oldun görüşmeyeli, bulantıların azalmıştır inşallah
kızlar reflünün ilacı ne bende aynı sıkıntıyı çekiyorum hayatımda öğürmek nedir bilmezdim maşallah şimdi öyle konuşuyorum nerdeyse töbe estagfirullah
Ben gaviscon şurup kullanıyorum , tabletide var. Recetesindede yazıyor gebelikte kullanımında bir sakınca yok çünkü dolaşıma katılmıyor zaten. Kızıma hamileykende çok kullanmıştım. Yanımdan ayiramiyordum.
Canım bana da aynısını dıyor doktorlar kucukmus dıye, aramızda bır gun var senınle... goremıyoruz demıyorlar da
2 gun once 9 cm dı yavrum neresı kucukse
Hoşbulduk canımgitmedim burdayım ama işleirm yoğun arada bakabiliyorum ancak, sayfa kendiliğinden kapatıyor bir süre sonra
Neyse evet benimki küçük müş. çok bilmiş dr. öleeeee dedi. halbuki benim bebeğim bu topiğin en büyüğü çünküm ben temmuz annesi olacağım büyük ihtimal, sanki cinsiyet öğrenenlerinki benimkinden büyük. gıcık oldum kadına,insanı salak yerine koymuyorlar mı ona sinir oluyorum, göstermiyor de bari demi ama uyyuuuuuzzz
Neyse canım sen nasıl oldun görüşmeyeli, bulantıların azalmıştır inşallah
Kızlar günaydın herkese,birazcık morelim bozuldu bugün sağlıkocağında ilk randevum vardı rutin kontroller işte tansiyon kilo şişliğe baktı,tansiyonum düşüktü çıkmaya başlamış,kilo derseniz almış başını gidiyo 58 le hamile kaldım şu an 62 :125:hemşire dedi ne yaptın sen ne yapmışım dedimgörseniz öye bariz bellide değil kilo aldığım görenler aynısın diyo,ne yiyorsun dedi,çokda yemiyorum öğlenleri iş yerinde kepekli ekmek yiyorum,ara öğünler öyle ceviz fındık ne kadar dedi bi avuç dedim bi avuçmu en fazla 3-4 adet dedi böyle kilo almaya devam edersen doğumun için riskli bak tansiyonda çıkmış dikkat et dedi ne yicem ben yaa siz nasıl dikkat ediyorsunuz bi diyiverin bana ya
kızlar reflünün ilacı ne bende aynı sıkıntıyı çekiyorum hayatımda öğürmek nedir bilmezdim maşallah şimdi öyle konuşuyorum nerdeyse töbe estagfirullah
ben eşime çok üzülüyorum kıyamam sürekli evde bö bö diye dolaşan biri. zaten gaz problemimde hat safada :) bir bayanda bulunmaması gereken herşey mevcut buaralar bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?