- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.401
Evet ya ben de kızarım böyle seylere. Evime yakın diye 6 haftalikken bir doktora gitmiştim . Bebeğin kalp atışını dinlemeyi umut ediyordum. Bu haftada kalp atışını duyman mümkün değil dedi. Hani göremedik falan değil mümkün değil diyor . Kızıma hamileyken tam altı haftalikken bebeği gormuş kalp atışınıda duymuştum dedim. Yaniliyorsundur dedi mümkün değil. Eve gidince gebelik günlüğüme ve gecmis ultrason kağıdının tarihine baktım tabiki yanılmıyorum. Birdaha gitmedim o doktora gitmemde. Mümkün değil gibi bir cümle bir doktorun ağzından nasil cikar ben birdaha onun sözüne nasil güvenirim. Birde bana o hafta Demir hapi ve multivitamin verdi , kullanmadım tabiki. Doğru Antalya'ya kendi doktoruma bir saat uzakta ama güveniyorum ona.
Bulantilarima gelince azaldı daha iyiyim. En azından sadece aksam çıkarıyorum artık. Ama yemek yemeye başlayamadim daha halen kahvaltiliklarla besleniyorum. Neyse buna şükür.
saol canım inan benimde çok işime yarıcak ne kdar zormuş reflü insan yaşamadıkça anlamıyo neyin zor olduğunu sanada geçmiş olsun canım
ben eşime çok üzülüyorum kıyamam sürekli evde bö bö diye dolaşan biri. zaten gaz problemimde hat safada :) bir bayanda bulunmaması gereken herşey mevcut buaralar bende :)
canım bende hamile reflüsü oldum sanırım. dediğin gibi aç tok sürekli midemde bi haller ve afedersin geğirme isteği var.doktora gidince sormayı düşünüyorum tavsiye edebileceği bişey var mı?
Kızlar, cinsiyeti belli olan annişler ne tür bebek odası hazırlamayı düşünüyorlar bir topic açılsa 2013 annelerinin bebek odaları diye ilerleyen zamanlarda da bizde odalarımızın resimlerini paylaşsak nasıl olur? Ben pek topic açmaktan anlamadığım için sizlere yazıyorum..
isetberry kıznda da mı böyleydin, yani bulantın varmıydı, kahvaltılıkla mı beslenmiştin,
anneme söylüyorum yemek yiyemiyorum diye, çocuğun küçücük kalır gelişemez ye mutlaka diye canımı sıkıyor,
ben de tabi vicdan azabı hissediyorum, besleyemiyorum gibi geliyor bebeğimi,
kaç kilo doğmuştu senin kızın,
Çok zor gercekten, benim en hassas organım midemmis galiba. Hamileliğin sindirim sistemi üzerinde ne kadar etkisi varsa hepsini hat safhada yasıyorum.
Gecmistede üzüldüğümde, heycanlandigimda, asık oldugumdai iştahdan kesilirdim. Ordan belliymis benim akıbetim.
teyzeleri bugun bzm 3bucukta doktorumuzda olucz ikili teste gidiyoruz dua edin bzim icin.ins hersey guzel olur
bebek odası için öncelikle taşınmam lazımfellek fellek ev bakıyoruz ama yokk ama gönlümüze göre 3+1 yok.dua edin de bebişim doğmadan hayırlısıyla taşınayım
ben eşime çok üzülüyorum kıyamam sürekli evde bö bö diye dolaşan biri. zaten gaz problemimde hat safada :) bir bayanda bulunmaması gereken herşey mevcut buaralar bende :)
ben de çok üzülüyorum eşime, benim yüzümdne o da ekmekten aştan kesildi, ben 2 kilo verdim, o kesin 4-5 vermiştir,
oturmayalım birlikte sofraya diyorum aslında kabul etmiyor...
temizlik falan hak getire yemek zaten pişirmiyorum,
çamaşırları o yıkıyor, bulaşıkları o yerleştiriyor, buzdolabını o temizliyor,
işi çok zor:):):)
ben de çok üzülüyorum eşime, benim yüzümdne o da ekmekten aştan kesildi, ben 2 kilo verdim, o kesin 4-5 vermiştir,
oturmayalım birlikte sofraya diyorum aslında kabul etmiyor...
temizlik falan hak getire yemek zaten pişirmiyorum,
çamaşırları o yıkıyor, bulaşıkları o yerleştiriyor, buzdolabını o temizliyor,
işi çok zor:):):)
Allah yardımcın olsuun
bebek odası için öncelikle taşınmam lazımfellek fellek ev bakıyoruz ama yokk ama gönlümüze göre 3+1 yok.dua edin de bebişim doğmadan hayırlısıyla taşınayım
cnm sanki bzi anlatiyosun..sofraya oturuyoruz bn genellikle ogurerek kalkiorm o da yiyemiyo tabi..surekli oguren gazli bi tip.ben kendmden tiksindim o iyi dayaniyo.bulasik onda yemek onda temizlik onda...benden guzel utu yapar oldu..nasilsin diye sormaya korkuyo artik hergun yeni bsiyle uyaniyorum ..isi cok zor benimkininde
yahu gaz çıkarabiliyor musunuz eşinizin yanında çok afedersiniz ama? ben yapamıyorum, her gün içimden şehirler geçiyor, korna sesleriyle berabeeer
Al benden de o kadarohoooo.. çamaşır bulaşık hepsi bende, ohoooooo ben de yemek yapamıyorum diye üzülüp her gün yemek yapmaya kasıyordumbenimki de yatıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?