2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

isetberry kıznda da mı böyleydin, yani bulantın varmıydı, kahvaltılıkla mı beslenmiştin,
anneme söylüyorum yemek yiyemiyorum diye, çocuğun küçücük kalır gelişemez ye mutlaka diye canımı sıkıyor,
ben de tabi vicdan azabı hissediyorum, besleyemiyorum gibi geliyor bebeğimi,
kaç kilo doğmuştu senin kızın,

saol canım inan benimde çok işime yarıcak ne kdar zormuş reflü insan yaşamadıkça anlamıyo neyin zor olduğunu sanada geçmiş olsun canım

Çok zor gercekten, benim en hassas organım midemmis galiba. Hamileliğin sindirim sistemi üzerinde ne kadar etkisi varsa hepsini hat safhada yasıyorum.
Gecmistede üzüldüğümde, heycanlandigimda, asık oldugumda iiştahdan kesilirdim. Ordan belliymis benim akıbetim.

ben eşime çok üzülüyorum kıyamam sürekli evde bö bö diye dolaşan biri. zaten gaz problemimde hat safada :) bir bayanda bulunmaması gereken herşey mevcut buaralar bende :)

ben de çok üzülüyorum eşime, benim yüzümdne o da ekmekten aştan kesildi, ben 2 kilo verdim, o kesin 4-5 vermiştir,
oturmayalım birlikte sofraya diyorum aslında kabul etmiyor...
temizlik falan hak getire yemek zaten pişirmiyorum,
çamaşırları o yıkıyor, bulaşıkları o yerleştiriyor, buzdolabını o temizliyor,
işi çok zor:):):)

canım bende hamile reflüsü oldum sanırım. dediğin gibi aç tok sürekli midemde bi haller ve afedersin geğirme isteği var.doktora gidince sormayı düşünüyorum tavsiye edebileceği bişey var mı?

ayni durum bndedr var her turlu hamilelik rahtszliklarini uzermde barindiriorm ogurmk hayatimn bi parcasi oldu acsamda toksamda midem kazinio gbi vla anlamadim bugun doktora bi sorim bunuda adam bnm sikayetlermden meslegi birakicak

bebek odası için öncelikle taşınmam lazım fellek fellek ev bakıyoruz ama yokk ama gönlümüze göre 3+1 yok.dua edin de bebişim doğmadan hayırlısıyla taşınayım

Kızımda da ilk 16 hafta boyleydim . Sonra gecti. Kiloyu son aylarda aldım . Son iki ay doymaz olmuştum. Toplamda 12 kilo aldım. Kızım 3,5 kilo 50 cm doğdu ve çok saglikliydi ilk bir yıl hiç hastalanmadı .

Annem dokuz ay bulanti çekmiş toplamda bes kilo almış ve ben 3,5 kilo 50 cm doğmuşum kızımla aynı. Sanırım bebeğin kaç kilo doğduğu annenin aldığı kilo ile çok ilişkili değil.

hamile kalmadan önce ben hiç yaşamadım böyle şeyler şimdi bebiş neler neler yapıyo annesine

mide ağrısı normal zamanda da olması çok kötü ben eşimden biliyorum yazık bazen hiçbişe yiyemiyo gerçekten zor. ama su ilacı alıyım iyi gelsin duacınım isetberry

bebek odası için öncelikle taşınmam lazım fellek fellek ev bakıyoruz ama yokk ama gönlümüze göre 3+1 yok.dua edin de bebişim doğmadan hayırlısıyla taşınayım

Bebişin size şans getirsin, gönlünüze göre ev bulursunuz inşallh canım

Son düzenleme:

cnm sanki bzi anlatiyosun..sofraya oturuyoruz bn genellikle ogurerek kalkiorm o da yiyemiyo tabi..surekli oguren gazli bi tip.ben kendmden tiksindim o iyi dayaniyo.bulasik onda yemek onda temizlik onda...benden guzel utu yapar oldu..nasilsin diye sormaya korkuyo artik hergun yeni bsiyle uyaniyorum ..isi cok zor benimkininde

ohoooo.. çamaşır bulaşık hepsi bende, ohoooooo ben de yemek yapamıyorum diye üzülüp her gün yemek yapmaya kasıyordum benimki de yatıyor!

ay benim oğlum çok uslu maşllah ya annesini hiç yormuyor midesini bulandırmıyor.
yavrumm benimm inşallah doğuncada böle uslu olur

yahu gaz çıkarabiliyor musunuz eşinizin yanında çok afedersiniz ama? ben yapamıyorum, her gün içimden şehirler geçiyor, korna sesleriyle berabeeer

merhaba güzel anneler

nasılsınız?

ben yine ve yine annemdeyim

benim velet anneanneyi çok seviyo galiba uslu uslu duruyo maşallah ama evime gitmem lazımm artık

isetberry canım antalya da gittiğin beğendiğin hamile giyim mağazası var mı?yavaştan bakmam gerekiyo..

yahu gaz çıkarabiliyor musunuz eşinizin yanında çok afedersiniz ama? ben yapamıyorum, her gün içimden şehirler geçiyor, korna sesleriyle berabeeer

evt ya ben odadan disari cikiyorum genellikle kocam bendenmi cekiniosun die kizio ama ben kendmden rahtsizm 9ayda adam bnle evlrndigine pisman olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…