2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben daha hiç hamile magazasindan alışveriş yapmadım. Kapaliyolda var hamile butikleri kızıma hamileyken bakmıştım ama bedenleri büyük gelmişti . O donemde robadan genişleyen tunikler modaydi normal gencler bile onları giyiyordu . Bende robadan genişleyen tunikler ve gömlekleri taytlarla kombine edip giyiyordum. Elbiseylede çok rahat ediyordum. Alışveriş icin ışıklara gidiyorum genelde.

Ama dedigim gibi kapalı yoldaki hamile butiklerini bakmakta fayda var irembebe nin karşısında vardı bir tane. Sende güzel birseyler bulursan beni haberdar et. Ben henüz bulantilardan alışverişe fırsat bulamadım çünkü.

Son düzenleme:

ne güzel canım tayt tunik en rahatı ben mesleğim icabı bazen ciddi giyinmem gerekiyo o yüzden kumaş bişeyler Almam gerekiyor şu an benim de ihtiyacım yok 3 kilo zayıflamış durumdayım ama 1 aya kadar giymem gerekir heralde canım.

dediğin yerlere bi bakayım güzel şeyler bulursam seni haberdar edeyim cnm

:):) tatlım o devlet hastanesinin ultrasonundan kaynaklanıyor onlarınki çok eski benimde 7. haftamda daha keseyi görememişti düşün aynı gün özele gittim keseyi görmeyi bırak içindeki embriyoyu bile gördük

bebek odası için öncelikle taşınmam lazım fellek fellek ev bakıyoruz ama yokk ama gönlümüze göre 3+1 yok.dua edin de bebişim doğmadan hayırlısıyla taşınayım
bende sendenim aynen benimde ev bulmam lazım bian önce ama bakalım

ohoooo.. çamaşır bulaşık hepsi bende, ohoooooo ben de yemek yapamıyorum diye üzülüp her gün yemek yapmaya kasıyordum benimki de yatıyor!
aynen yaa hem hamileyim hem dünyanın işini yapıyorum bişey eksik olsun bu niye olmamış diye birde hesap soruluyor bana .

yahu gaz çıkarabiliyor musunuz eşinizin yanında çok afedersiniz ama? ben yapamıyorum, her gün içimden şehirler geçiyor, korna sesleriyle berabeeer

kaçıyo ama bazen yaa

kendimden utanıyorum o zamanlar eşim maşallah çekiyo

Amaaaaaaaaan boşver kedidir o kedi

Allah'ım nasıl bir ağırlık var üstümde! çalışırken, telefonla konuşurken birdenbire horlamaya başlıcam diye çok korkuyorum :)
vücudum da bir bitkin, bir yorgun. hamileliğin ilk haftalarına geri mi dönüyorum ben ne

muhabbetiniz çok içler açıcı maşallah :):):):) Bu gaz sorunu herkeste var sanırım hamilelikten dolayı napalım elimizde deil. Ama ben çok sıkıyorum kendimi eşimde rahat ol ben duymamazlktan gelirim diye gülüyor ama genede yapmıyorum utanıyorum :) Yemekteyken sadece içim bişey almadığı için sizler gibi bö böö yapıp duruyorum

slm elsa...

bende 12. hf.sonunda öğrendim erkek kısmet olur ise... çok rahat öğrendik, açımış biz bakıodu sanki... pipisinin resmini bile aldık

yahu gaz çıkarabiliyor musunuz eşinizin yanında çok afedersiniz ama? ben yapamıyorum, her gün içimden şehirler geçiyor, korna sesleriyle berabeeer

canım benim zaten hep böyle bir problemim vardı. hatta bunun için kolonoskopi bile oldum ama neden kaynaklandığı bulunamadı.tabi hamilelikle beraber tavan yaptı. eşim artık alıştı. :) sağolsun rahatlatıyo beni hatta tutma karnın ağrır diyo teşvik bile ediyo yani :))) Allah kimsenin başına vermesin...bazen sınıfta öğrencilerin arasında bile yaşıyorum bu sıkıntıyı nasıl korkuyorum duyulacak diye ( ama tabi elhamdülillah Allah başka sıkıntılar vermesin alıştık biz yani :) eşim bazen takılıyo biz sevgiliyken ben nasıl farkedemedim diyo :)

Sizlerin yorumları okuyunca kendi halim geliyor gözümün önüne kendime gülüyorum ama tek fark ben sofradan kalkınca eşim yemeği sevdiği için devam ediyor sonra sofrayı topluo bulaşıkları yıkıo ben yatıorum. Hergün nasılsın die sordugunda şikayet edecek illa birşeyim oluyor ben çekiniyorum artık sormasın diye dua edicem nerdeyse

Son düzenleme:
kızlar bu aylar erkek ayı galıba cok fazla erkek bebek haberı alıyorumm... bakalım bızımkı ne olacak mrkla beklıyorum kuzumun popişini dönmesını

aynı şekılde bende cnm yemek hazırlıom hep olesıne seyler mesela dun makarna hazır corba bn yıyıp ıcerı gecıom o devam edıo topluo sofrayı saolsun sonra gelıo yanıma nasılsın ıyımısın dıo ya basım agrıo,ya karnım ağrıoo ...dun artık hergun bısey demekten utanıyorum sağlıklı hallerımı özledım dedım ..dıo bısy olmazz geçicek

süper isetberry, umarım benim de öyle olur,
ben ve kardeşlerim de 3 kilo ve üzeri doğmuşuz,
hiç bir sağlık sorunumuzda olmamış,
ama annemin bulantısı hiç olmamış, teyzelerimin anneannemin hiçbirnin olmamış,
benim de final zamanı mide krizlerim tutardı,
aynen aşık olduğumda ilk midemde hissederdim etkisini,
uzun yolda mutlaka bulanırdım ve kusardım,
bu sanırım yapı meselesi...

ohoooo.. çamaşır bulaşık hepsi bende, ohoooooo ben de yemek yapamıyorum diye üzülüp her gün yemek yapmaya kasıyordum benimki de yatıyor!

sen hiç bi şey yapmazsan o devralır sorumluluğu bekle,
biz de benimki benden umudu kesti,
hep öğürüp sürekli de yatıyorum,çaktırmamaya çalışıyor ama bu durumdan pek memnun değil,
ne zaman geçecek senin bu haller deyip duruyor,
her taraf her taraf ta olunca mecburen geçiriyor eldivenleri eline dalıyor mutfağa:):):)
yemek konusunda hiç başarılı değil, bi patates bi de makarna yapabiliyo,
ama olsun o kadarcık da...

ben genelde işten eşimden öne gelirim. Çok kötü oldugum zamanlar o gelene kadar yatıyorum hiç mutfaga girmiyorum gelip bakıo bana kötüyüm öpüo hemen kolları sıyırıp mutfağa giriyor. Napsın karısından hayır yok

ben sabah güne ilk meyva yemekle başlıyorum.. ,ilk ne yersen vitamin hemen gidermiş oğluşuma sabah peynir ve 2-3 ad. galete öğlene kadar meyva kuru kayısı .. öğlen çorba ve mutlaka salata akşama kadar yine meyva 1 bardak süt ve 1 bardak maden suyumu mutlaka içerim... en az 2,5 lt. su mutlaka içerim .. çayı neredeyse kestim sayılırki yemekle bile çay içeriz biz.. akşamları canım ne sterse onu yapıp yiyorum ama güzel bi değişiklik yaptım tabaklarımı küçülttüm en küçük tabaklarda küçük porsiyon yiyorum ama ne istersem yiyorum.. sonuç olarak 14. hf. 3 kilo almış idim - sigarayı bırakmış olmama rağmen iyi bir kilo bence ... ve 34 beden olmama karşın göbişimde pırtlama bile yok aynı kıyafetlerimde devam ediyorum kimsede anlamadı hamile olduğumu bile

kızlar zaten son 3 ayda istemesekte kilo alacağız bebişleirmiz sağlıklı olsun güzel beslenelim yeter ilk 6 ayda ne kadar az kilo alır isek o kadar güzel ve sağlıklı bence bu arada hergün yoğurt umuda asla eksik etmem.. ama neye dikkat ediyorum şekere ve ekmeğe özellikle.. hatta 1 hf önce başıma şu kendi çok acıdım kndime ama ne yapayım
öğlen yemekte şöbiyet vardı ohh mis.. garsonumuz saolsun zayıf olduğumdan bana 3 ad. vermiş.. 1 ad. yedim diğerlerine bakıorum nasıl canım stiyo anlatamam ama nefsimi körledim 1 ad. yedim yeter.. garsona dedimki alablirsiniz teşekkürler.. beyenmediniz mi herkes çok güzel olduğunu söyledi dedi.. bende hayır dedim çok yumuşak geldi yiyemedim

yani diyeceğim o ki aman hamileyim kilo alacağım zaten diye kendimizi kandırmayalım sağlıklı beslenelim süt+yoğurt+meyva eksik etmeyelim yeter

bu arada 15. hf.da pilatese başlıcam inşallah

çok güzel bi yer ile anlaştım son 1 haftam kaldı.. inşallah Rabim sağlık versin hepimize..

merhaba ne güzel yazmışsın,bir solukta okudum...ben de aynı durumdayım...kilolu hamile kaldım ve havaların da etkisi ile egzersiz planlarım suya düştü şimdilik...ve doğru dürüst bir beslenme planım da yok...plasenta previya için erken gibi ama bir fikir yürütülebilir...doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir..ama yine de başka bir uzman dr un da fikrini almakta fayda var...de factonun hamile ürünleri satmaya yeni başladığını biliyorum...daha pek inceleme fırsatım olmadı...o da pek kaliteli değildir ama iyi bulmuşsun pantolonu,güle güle eskit...bende de yürüme bandı var...aslında yağmurda çamurda iyi bir seçenek..üşeniyorum malesef..düşük bir hızda 30 dk yürünebilir...hamile pilatesi proğramı olan spor salonları var...gitsem mi diye düşünüyorum...bir de en büyük sıkıntım kahvaltı..aslında biraz erken uyanıp hazırlayıp öyle işe gidebilirim de...simit,poğaça ne bulursam yemek kolayıma geliyor..bir de cevizden tiksindim malesefyerine ne yesem acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…