- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.421
merhaba güzel anneler
nasılsınız?
ben yine ve yine annemdeyim
benim velet anneanneyi çok seviyo galiba uslu uslu duruyo maşallah ama evime gitmem lazımm artık
isetberry canım antalya da gittiğin beğendiğin hamile giyim mağazası var mı?yavaştan bakmam gerekiyo..
yahu gaz çıkarabiliyor musunuz eşinizin yanında çok afedersiniz ama? ben yapamıyorum, her gün içimden şehirler geçiyor, korna sesleriyle berabeeer
Canım ben daha hiç hamile magazasindan alışveriş yapmadım. Kapaliyolda var hamile butikleri kızıma hamileyken bakmıştım ama bedenleri büyük gelmişti . O donemde robadan genişleten tunukler modaydi normal gencler bile onları giyiyordu . Bende robadan genişleyen tunukler ve gömlekleri taytlarla kombine edip giyiyordum. Elbiseylede çok rahat ediyordum. Alışveriş icin ışıklara gidiyorum genelde.
Ama dedigim gibi kapalı yoldaki hamile butiklerini bakmakta fayda var irembebe nin karşısında vardı bir tane. Sende güzel birseyler bulursan beni haberdar et. Ben henüz bulantilardan alışverişe fırsat bulamadım çünkü.
Hoşbulduk canımgitmedim burdayım ama işleirm yoğun arada bakabiliyorum ancak, sayfa kendiliğinden kapatıyor bir süre sonra
Neyse evet benimki küçük müş. çok bilmiş dr. öleeeee dedi. halbuki benim bebeğim bu topiğin en büyüğü çünküm ben temmuz annesi olacağım büyük ihtimal, sanki cinsiyet öğrenenlerinki benimkinden büyük. gıcık oldum kadına,insanı salak yerine koymuyorlar mı ona sinir oluyorum, göstermiyor de bari demi ama uyyuuuuuzzz
Neyse canım sen nasıl oldun görüşmeyeli, bulantıların azalmıştır inşallah
bende sendenim aynen benimde ev bulmam lazım bian önce ama bakalımbebek odası için öncelikle taşınmam lazımfellek fellek ev bakıyoruz ama yokk ama gönlümüze göre 3+1 yok.dua edin de bebişim doğmadan hayırlısıyla taşınayım
aynen yaa hem hamileyim hem dünyanın işini yapıyorum bişey eksik olsun bu niye olmamış diye birde hesap soruluyor bana .ohoooo.. çamaşır bulaşık hepsi bende, ohoooooo ben de yemek yapamıyorum diye üzülüp her gün yemek yapmaya kasıyordumbenimki de yatıyor!
yahu gaz çıkarabiliyor musunuz eşinizin yanında çok afedersiniz ama? ben yapamıyorum, her gün içimden şehirler geçiyor, korna sesleriyle berabeeer
bende sendenim aynen benimde ev bulmam lazım bian önce ama bakalım
aynen yaa hem hamileyim hem dünyanın işini yapıyorum bişey eksik olsun bu niye olmamış diye birde hesap soruluyor bana .
kaçıyo ama bazen yaa
kendimden utanıyorum o zamanlar eşim maşallah çekiyo
bende sendenim aynen benimde ev bulmam lazım bian önce ama bakalım
aynen yaa hem hamileyim hem dünyanın işini yapıyorum bişey eksik olsun bu niye olmamış diye birde hesap soruluyor bana .
kaçıyo ama bazen yaa
kendimden utanıyorum o zamanlar eşim maşallah çekiyo
Merhaba arkadaşlar ben ikili teste gittiğimde ki o zaman 11 hafta 4 günlüktüm ultrason doktoru bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Bu kadar erken beklemiyordum aranızda benim gibi erkenden öğrenen var mı? Bir de şu anda 13. Haftadayım karnım tok olsa da açlıktan midem kazınıyor çok rahatsız edici bunun bir çözümü yok mudur?
cnm sanki bzi anlatiyosun..sofraya oturuyoruz bn genellikle ogurerek kalkiorm o da yiyemiyo tabi..surekli oguren gazli bi tip.ben kendmden tiksindim o iyi dayaniyo.bulasik onda yemek onda temizlik onda...benden guzel utu yapar oldu..nasilsin diye sormaya korkuyo artik hergun yeni bsiyle uyaniyorum ..isi cok zor benimkininde
Sizlerin yorumları okuyunca kendi halim geliyor gözümün önüne kendime gülüyorumama tek fark ben sofradan kalkınca eşim yemeği sevdiği için devam ediyor sonra sofrayı topluo bulaşıkları yıkıo ben yatıorum. Hergün nasılsın die sordugunda şikayet edecek illa birşeyim oluyor ben çekiniyorum artık sormasın diye dua edicem nerdeyse
Kızımda da ilk 16 hafta boyleydim . Sonra gecti. Kiloyu son aylarda aldım . Son iki ay doymaz olmuştum. Toplamda 12 kilo aldım. Kızım 3,5 kilo 50 cm doğdu ve çok saglikliydi ilk bir yıl hiç hastalanmadı .
Annem dokuz ay bulanti çekmiş toplamda bes kilo almış ve ben 3,5 kilo 50 cm doğmuşum kızımla aynı. Sanırım bebeğin kaç kilo doğduğu annenin aldığı kilo ile çok ilişkili değil.
ohoooo.. çamaşır bulaşık hepsi bende, ohoooooo ben de yemek yapamıyorum diye üzülüp her gün yemek yapmaya kasıyordumbenimki de yatıyor!
aynı şekılde bende cnm yemek hazırlıom hep olesıne seyler mesela dun makarna hazır corbabn yıyıp ıcerı gecıom o devam edıo topluo sofrayı saolsun sonra gelıo yanıma nasılsın ıyımısın dıo ya basım agrıo,ya karnım ağrıoo ...dun artık hergun bısey demekten utanıyorum sağlıklı hallerımı özledım dedım ..dıo bısy olmazz geçicek
Kızlar günaydın herkese,birazcık morelim bozuldu bugün sağlıkocağında ilk randevum vardı rutin kontroller işte tansiyon kilo şişliğe baktı,tansiyonum düşüktü çıkmaya başlamış,kilo derseniz almış başını gidiyo 58 le hamile kaldım şu an 62 :125:hemşire dedi ne yaptın sen ne yapmışım dedimgörseniz öye bariz bellide değil kilo aldığım görenler aynısın diyo,ne yiyorsun dedi,çokda yemiyorum öğlenleri iş yerinde kepekli ekmek yiyorum,ara öğünler öyle ceviz fındık ne kadar dedi bi avuç dedim bi avuçmu en fazla 3-4 adet dedi böyle kilo almaya devam edersen doğumun için riskli bak tansiyonda çıkmış dikkat et dedi ne yicem ben yaa siz nasıl dikkat ediyorsunuz bi diyiverin bana ya
evt ya ben odadan disari cikiyorum genellikle kocam bendenmi cekiniosun die kizio ama ben kendmden rahtsizm 9ayda adam bnle evlrndigine pisman olmasin
hem de fosur fosur :))
Gecen gun ben de ılk hamıle pantolunumu aldım...
Çok secenegımız olmadıgı ıcın lcw ye gıttım, resmen paçavra gıbı kıyafetler ama gobegım artık sıkıstıgı ıcın mecbur alacaktım kasaya gelınce aklıma defacto geldı ayırın 10 dakkaya gelıcem dedım hemen defactoya gıttım. orda harıka bır pantolon buldum, modelı, kuması dusuru muhtesemdı, gıyınce daha da bayıldım, 50 lıraya aldım, oraya bakmanızı tavsıye edıyorum evet orada da urun cesıtlılıgı henuz kısıtlı ama en azından olanlar da kalıtelı...
Beslenme konusunda acaba dıyetısyene gıtsem mı dıye epeydır dusunuyorum ama henuz faalıyete gecemedım...
Genel olarak kendıme saglıklı menuler olusturmaya calısıyorum cunku zaten kılolu hamıle kaldım...
Sabah peynır, zeytın, yumurta 2 dılım ekmek yıyorum
Ara ogun de mutlaka 3 cevız 3 kayısı yıyorum kı bagırsaklarım calıssın
Öglen yemek degıl de yıne ara tarzında oluyor...
Aksam ana yemek, yoğurt, salata
Ara meyve yatarken süt derken ne bıleyım yıne de ıyı gıdıyorum dıye dusunuyorum...
Spora baslayan var mı aranızda?
daha once bahsettım mı bılmıyorum ama bana 2 hafta once plesenta prevıa teshısı konuldu bu yuzden cok hareket etmem yasaklandı, cok buyuk ıhtımal degısme olmazsa sezeryan olacagım soylendı falan ama bu tanının 20-25 haftadan once konulamayacagını okudum kaynaklardan... Bu yuzden sımdıden kafama takmak ıstemıyorum...
Evde yuruyus bandım var, saatte 4km hızla yaklasık 25-30 dakıka yurumeye basladım, daha da artırmak ısterdım fakat yıne de ınsan rıske atarmıyım acaba dıye korkmuyor degıll... Halbukı ne ozenırdım hergun duzenlı 1 saat yuruyecem derdım, hos bu tanıyı baska baska gıttgım yerlerde duydum onlar da kesın degıl plesentan yukarı cıkabılır de dedıler kı kendı doktorum adını bıle anmamıstı, bakalım herseyın hayırlısı...
Cenem dustu farkındayım ama sık yazamayınca bırıkıyor ne yapayım
Bu kadar erken olur mu dıye ben de tereddute dusmustum fakat 1 haftadır bebegımın hareketlerını hıssedıyorum, uzun surelı degıl elbette, ilk oldugunda ne oldugunu anlayamamıstım gazdır demıstım keza esım hala aynı kanıdafakat ıkı gunde bır aynı seyı hıssedınce emın oldum, aksam yemegımı yedıkten bı saat sonra falan koltukta uzanınca sol tarafımda bısey karnıma ıkı kere tıklatıyor hepsı bu... Ama harıka bır hıs
Cıdden cenem dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?