2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kahvaltı sorunu bende de var. Sabahları kalkmak çok zooorrr geliyor.. Ceviz yerine fındıkta yiyebilirsin canım.

duygu somurusune vurdum isi eski hallerimi ozledm askm diyorum en derinden isliyorum napim utaniyorum artik bigun yeter artik diye isyan etmesnden korkuyorum

tüm yazılanları okudum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim

mide bulantım hiç olmadı
başım hiç dönmedi
4 hf.sonra hiç halsizliğim olmadı
canım ilk 2 hf acı sivri biber çekmiş idi bunun dışında canım hiç birşey çekmiyor-- standart devam ediyor
sigarayı bıraktım (mutsuzum ama olsun geçecek)
yemeklerimi çeşit çeşit yapıyorum
çalışıyorum bu arada..
temizlk bende aşırı titizim eşime sadece koltuk dolap vs. çektiriyorum
çamaşır bulaşık hala aynı
arada bi nazlanayım diyorum yazık kıyamıorum ödü kopuyo bişey olacak acı çekecem diye hehe..

gaz sorunumda yok ayrıca
her haftada hastaneye giderim kontrole
hamileyim ama ben eminim yani değilmiyim yoksa

dün hatta akşam eve gittim banyoları yıkadım + cmlarımı sildim+ tüllerimi yıkadım eşim astı ne desem yapar ama hiç kıyamam ben ona.. oda bana kıyamaz ama dayanamıyorum ne yapayım biyerde toz olacak diye ödüm kopuyo.. ama bulaşık makinasını devrettim ona o yerleştiriyo rkasından düzeltiyorum ama olsun..

oğluşum çok uslu çok annsini hiç üzmüyor
ayrıca kalça ve bacak egzersizleride yapıyorum her akşam

ben yatamıyorum, benimki yapsa bile yavaş yapıyor, ya da benim aklımdaki gibi yapamıyor, sonra da bana sinir geliyor, oyüzden iyisi mi ben yapayım diyorum işlere girişiyorum yaa:44:

canım şu kalça ve bacak egzersizlerini anlatsana...yatar pozisyonda mı?benim kalçalar da almış başını gidiyor da...

Selamlar kızlar.....Sabah ailece doktora gittik:) Eşim,2 çocuk ve ben..... İkili testimi yaptırdım çok şükür.Herhangi bir sorunumuz yok nazal kemiği falan gördü, ense kalınlığı da normal çıktı.1,1 çıktı yani herşey yolunda.... Giderken bol bol şeker çikolata yediğim için bebeğim de iyice hareketlenmişti.Doktoruma cinsiyetini görebiliyorsanız sakın söylemeyin çünkü biz eşimle sürpriz olsun istiyoruz dedim,güldü....Çok güzel düşünmüşsünüz dedi sürpriz yumurtamızın cinsiyeti de sürpriz olsun istiyoruz dedik.Eşim de uzun uzun izledi bebişi..ALLAHIM YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN HEPİMİZE

bulantılarım geçmişti ne güzel yaaaa bugün yine öğle yemeğinden sonra tüm yediklerimi çıkardım, miidem yanıyor resmen şuan. süt içemediğim için sütlü türk hahvesi içmesi karar verdim artık, şimdi onu içiyorum ama zorla.... amma mızmız oldum yaaa, kendimi sevmiyorum artık.....

Gercekten güzel dusunmussunuz eskiden de hep sürpriz olurmuş ne güzel. Ama ben dayanamazdim sonra Rus takvimi cin takvimi... Gobegindeki tüyleri incele , bilgi elinin altindayken ogrenmemek çok zor. bide alışveriş meselesi var o nasil olacak?

Canım benim ya , bu bulantilara gecti demeye gelmiyor bende azıcık kendimi iyi hissedeyim geçiyor diyorum evdekilere daha iyiyim sonra demez olaydım diyorum . Kovama zor yetişiyorum . En yakın dostum oldu kova benim. Lavobaya bile yetişemiyorum çünkü . Bulimik mı oldum acaba?

Kızlar ikili teste 0.7 ense kalınlığı normal mi? Birde cinsiyeti daha belli olmaz dimi?

Doktroun bir yorum yapmadı mı? Ben 12 haftalıkken gittiğimde ense kalınlığı 1.1 di. Dr. çok ii oldugunu söyledi. Kimilerinde cinsiyet gösteriyor canım ama benimkini göremedim demişti.

Ahhh bu yavrucuklarım bize ettiklerine bak :26: şımarık mı olacak acep bizimkiler

Ayyy nerdeyse unutuyordum , benim işyerimden maruz kaldığım tehlikeli kimyasallarla ilgili dr.u bilgilendirmem gerektiğini söylediler, bende kullandığımız kimyasalların özelliklerini ve tehlikelilik durumunu içeren bir bilgi formlarının çıktısı alıp dr. a götürdüm. hemde şu gıcık dr.a. kendi dr.uma 16.sında gideceğim birde buna göstereyim dedim :44::44::44:

önce öyle baktı baktı baktı dr. hanım ben biliyorum tehikelilk durumlarını koruyucu malzeme, eldiven maske vs. ne gerekiyorsa kullanıyorum dedim. ama bunlar çok tehlikeli bölümünü değiştirme şansın yokmu dedi bana yaaaaa.....

nasıl olacak sa bu bir 13 sene önce olsaydı kimya değil de başka bir bölüm okurdum demi ama
benim işim bu laboratuvardayım sürekli dedim, hala bana işyerinde başka departmana geçebiliyorsan geç bence dedi

Ahhhh isetcim halimi sen düşün artık :18::18::18:

carsı pazar gezdım geldım bennnn havada masallahı var kase kaban gıymıstım pıstım resmen ıstanbula yaz gelmıs mubarek

Sabah 7.15 de çıkıp iş yerine bir giriyorum akşama kadar havanın güzelliğinden malesef mahrumum canım. Biz çalışanlar içinde gezseydin

Son düzenleme:
Kızlar ikili teste 0.7 ense kalınlığı normal mi? Birde cinsiyeti daha belli olmaz dimi?

bizim ense kalınlığı 1.3 çıkmıştı...sonuçlarımız iyi...bildiğim kadarıyla sıkıntılı bebeklerin ensesi kalın oluyor...içini ferah tut..bence bir sıkıntı yok canım... biz 12. hafta cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenmiştik..ben özel muaynaneye gidiyorum ve ultrasyonu gayet iyi.... 14. hafta da özel bir hastaneye gitmiştim...cinsiyetini bilmediğimi söyledim...sanırım erkek demişti...

Sevin tabi niye üzülüyorsun çok sanslisin. Bizim adımıza uzulebilirsin ama ...

çok normal canım hiç merak etme. benim dr. um ölçülemecek kadar ince dedi önce çok korktum, ama bu çok çok iyi dedi. birtürlü ölçemedi sonra bana verdiği kadığa 0,5 yazmış :) testlerimizde gayet güzel çıktı. seninde iyi çıkar inş. sakın telaşlanma .

kızlar kilo durumunuz nasıl.? 15. haftadayım 3 kilo aldım...sanırım bundan sonra kilo alımı hızlanacak.. arkadaşlarımdan özellikle 5,-6 aylarda birden kilo alındığını duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…