- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.441
merhaba ne güzel yazmışsın,bir solukta okudum...ben de aynı durumdayım...kilolu hamile kaldım ve havaların da etkisi ile egzersiz planlarım suya düştü şimdilik...ve doğru dürüst bir beslenme planım da yok...plasenta previya için erken gibi ama bir fikir yürütülebilir...doktorun en doğru şekilde yönlendirecektir..ama yine de başka bir uzman dr un da fikrini almakta fayda var...de factonun hamile ürünleri satmaya yeni başladığını biliyorum...daha pek inceleme fırsatım olmadı...o da pek kaliteli değildir ama iyi bulmuşsun pantolonu,güle güle eskit...bende de yürüme bandı var...aslında yağmurda çamurda iyi bir seçenek..üşeniyorum malesef..düşük bir hızda 30 dk yürünebilir...hamile pilatesi proğramı olan spor salonları var...gitsem mi diye düşünüyorum...bir de en büyük sıkıntım kahvaltı..aslında biraz erken uyanıp hazırlayıp öyle işe gidebilirim de...simit,poğaça ne bulursam yemek kolayıma geliyor..bir de cevizden tiksindim malesefyerine ne yesem acaba?
aynı şekılde bende cnm yemek hazırlıom hep olesıne seyler mesela dun makarna hazır corbabn yıyıp ıcerı gecıom o devam edıo topluo sofrayı saolsun sonra gelıo yanıma nasılsın ıyımısın dıo ya basım agrıo,ya karnım ağrıoo ...dun artık hergun bısey demekten utanıyorum sağlıklı hallerımı özledım dedım ..dıo bısy olmazz geçicek
sen hiç bi şey yapmazsan o devralır sorumluluğu bekle,
biz de benimki benden umudu kesti,
hep öğürüp sürekli de yatıyorum,çaktırmamaya çalışıyor ama bu durumdan pek memnun değil,
ne zaman geçecek senin bu haller deyip duruyor,
her taraf her taraf ta olunca mecburen geçiriyor eldivenleri eline dalıyor mutfağa:):):)
yemek konusunda hiç başarılı değil, bi patates bi de makarna yapabiliyo,
ama olsun o kadarcık da...
tüm yazılanları okudum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
mide bulantım hiç olmadı
başım hiç dönmedi
4 hf.sonra hiç halsizliğim olmadı
canım ilk 2 hf acı sivri biber çekmiş idibunun dışında canım hiç birşey çekmiyor-- standart devam ediyor
sigarayı bıraktım (mutsuzum ama olsun geçecek)
yemeklerimi çeşit çeşit yapıyorum
çalışıyorum bu arada..
temizlk bende aşırı titizim eşime sadece koltuk dolap vs. çektiriyorum
çamaşır bulaşık hala aynı
arada bi nazlanayım diyorum yazık kıyamıorum ödü kopuyo bişey olacak acı çekecem diye hehe..
gaz sorunumda yok ayrıca
her haftada hastaneye giderim kontrole
hamileyim ama ben eminim yanideğilmiyim yoksa
dün hatta akşam eve gittim banyoları yıkadım + cmlarımı sildim+ tüllerimi yıkadım eşim astı ne desem yapar ama hiç kıyamam ben ona.. oda bana kıyamaz ama dayanamıyorum ne yapayım biyerde toz olacak diye ödüm kopuyo.. ama bulaşık makinasını devrettim ona o yerleştiriyo rkasından düzeltiyorum ama olsun..
oğluşum çok uslu çok annsini hiç üzmüyor
ayrıca kalça ve bacak egzersizleride yapıyorum her akşam
Selamlar kızlar.....Sabah ailece doktora gittik:) Eşim,2 çocuk ve ben..... İkili testimi yaptırdım çok şükür.Herhangi bir sorunumuz yok nazal kemiği falan gördü, ense kalınlığı da normal çıktı.1,1 çıktı yani herşey yolunda.... Giderken bol bol şeker çikolata yediğim için bebeğim de iyice hareketlenmişti.Doktoruma cinsiyetini görebiliyorsanız sakın söylemeyin çünkü biz eşimle sürpriz olsun istiyoruz dedim,güldü....Çok güzel düşünmüşsünüz dedi sürpriz yumurtamızın cinsiyeti de sürpriz olsun istiyoruz dedik.Eşim de uzun uzun izledi bebişi..ALLAHIM YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN HEPİMİZE
bulantılarım geçmişti ne güzel yaaaabugün yine öğle yemeğinden sonra tüm yediklerimi çıkardım, miidem yanıyor resmen şuan. süt içemediğim için sütlü türk hahvesi içmesi karar verdim artık, şimdi onu içiyorum ama zorla.... amma mızmız oldum yaaa, kendimi sevmiyorum artık.....
Kızlar ikili teste 0.7 ense kalınlığı normal mi? Birde cinsiyeti daha belli olmaz dimi?
Canım benim ya , bu bulantilara gecti demeye gelmiyor bende azıcık kendimi iyi hissedeyim geçiyor diyorum evdekilere daha iyiyim sonra demez olaydım diyorum . Kovama zor yetişiyorum . En yakın dostum oldu kova benim. Lavobaya bile yetişemiyorum çünkü . Bulimik mı oldum acaba?
carsı pazar gezdım geldım bennnn havada masallahı var kase kaban gıymıstım pıstım resmen ıstanbula yaz gelmıs mubarek
Kızlar ikili teste 0.7 ense kalınlığı normal mi? Birde cinsiyeti daha belli olmaz dimi?
tüm yazılanları okudum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
mide bulantım hiç olmadı
başım hiç dönmedi
4 hf.sonra hiç halsizliğim olmadı
canım ilk 2 hf acı sivri biber çekmiş idibunun dışında canım hiç birşey çekmiyor-- standart devam ediyor
sigarayı bıraktım (mutsuzum ama olsun geçecek)
yemeklerimi çeşit çeşit yapıyorum
çalışıyorum bu arada..
temizlk bende aşırı titizim eşime sadece koltuk dolap vs. çektiriyorum
çamaşır bulaşık hala aynı
arada bi nazlanayım diyorum yazık kıyamıorum ödü kopuyo bişey olacak acı çekecem diye hehe..
gaz sorunumda yok ayrıca
her haftada hastaneye giderim kontrole
hamileyim ama ben eminim yanideğilmiyim yoksa
dün hatta akşam eve gittim banyoları yıkadım + cmlarımı sildim+ tüllerimi yıkadım eşim astı ne desem yapar ama hiç kıyamam ben ona.. oda bana kıyamaz ama dayanamıyorum ne yapayım biyerde toz olacak diye ödüm kopuyo.. ama bulaşık makinasını devrettim ona o yerleştiriyo rkasından düzeltiyorum ama olsun..
oğluşum çok uslu çok annsini hiç üzmüyor
ayrıca kalça ve bacak egzersizleride yapıyorum her akşam
Sabah 7.15 de çıkıp iş yerine bir giriyorum akşama kadar havanın güzelliğinden malesef mahrumum canım. Biz çalışanlar içinde gezseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?