- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.461
Benim lodostan basım catlıyorrr ve minoset alerji yapıyorkaldım gariban gariban
arkadaşlar elevitle folicplusun arasındaki fark ne,
elevitin içeriğine baktım yok yok, herşey var, 12 vitamin, 4 mineral vs vs.,
elevit tabletten bahsediyorum bu arada,
kapsül olanıda varmış,
hamileliğin başından sonuna bazı doktorlar kullanılmasını tavsiye diyorlarmış,
hatta bazıları ilk 3 ay hem elevit hem folikc asit ilçalrından birisni kullanıyorlarmış,
ama elevitin içinde zaten 800 mug folik var,
e folibol yada folicplusun içindede 400 mug folik var,
bu arkadaşlar totalde o zaman 1200 mug folik alıyorlar değil mi,
benim bildiğim folik asit sadece ilk 3 ayda alınmalı o da ortalama 400 mug olmalı,
ben sadece folicplus kullanıyorum,
hata mı ediyorum,
sizler ne kullanıyorsunuz...
Benim lodostan basım catlıyorrr ve minoset alerji yapıyorkaldım gariban gariban
kızlar kilo durumunuz nasıl.? 15. haftadayım 3 kilo aldım...sanırım bundan sonra kilo alımı hızlanacak.. arkadaşlarımdan özellikle 5,-6 aylarda birden kilo alındığını duydum...
parol kullan canımBenim lodostan basım catlıyorrr ve minoset alerji yapıyorkaldım gariban gariban
ben folıbolla basladım 8. haftamda drum decavıtede baslattı hem folıbol hem decavıt ıcıyorum 14. haftamda drum decavıte devam ama folıbolude bırakma haftada 2 3 gun yıne almay devam et dedı folık asıtın bı zarrarı yok ama tek basına folık asıt yeterlı degıl vıtamın gereklıarkadaşlar elevitle folicplusun arasındaki fark ne,
kapsül olanıda varmış,
hatta bazıları ilk 3 ay hem elevit hem folikc asit ilçalrından birisni kullanıyorlarmış,
benim bildiğim folik asit sadece ilk 3 ayda alınmalı o da ortalama 400 mug olmalı,
hata mı ediyorum,
kapsül olanıda varmış,
hata mı ediyorum,
Ahhh bu yavrucuklarım bize ettiklerine bak :26: şımarık mı olacak acep bizimkiler
Ayyy nerdeyse unutuyordum , benim işyerimden maruz kaldığım tehlikeli kimyasallarla ilgili dr.u bilgilendirmem gerektiğini söylediler, bende kullandığımız kimyasalların özelliklerini ve tehlikelilik durumunu içeren bir bilgi formlarının çıktısı alıp dr. a götürdüm. hemde şu gıcık dr.a. kendi dr.uma 16.sında gideceğim birde buna göstereyim dedim :44::44::44:
önce öyle baktı baktı baktıdr. hanım ben biliyorum tehikelilk durumlarını koruyucu malzeme, eldiven maske vs. ne gerekiyorsa kullanıyorum dedim. ama bunlar çok tehlikeli bölümünü değiştirme şansın yokmu dedi bana yaaaaa.....
nasıl olacak sa bubir 13 sene önce olsaydı kimya değil de başka bir bölüm okurdum demi ama
benim işim bu laboratuvardayım sürekli dedim, hala bana işyerinde başka departmana geçebiliyorsan geç bence dedi
Ahhhh isetcim halimi sen düşün artık :18::18::18:
Merhaba güzel anneleraz önce ancak girebildim foruma ve şöyle bir göz atabildim ancak. Hepimiz ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz, iyi ki bunları paylaşabilmek gibi bir şansımız var. Aramızda mutfağı tamamen kocaya devretmiş şanslılar var, ben de şanslı sayılırım. 1 aydır yemek yapmıyorum ama eşim makineye bulaşık yerleştirmeyi hiç beceremiyor. Çok kötü olduğum günlerde rica ediyorum sadece. Çamaşıra da hiç karışmaz, ancak şikayet eder. Ben de yıkıyorum, asıyorum ama birkaç gün sonra ancak topluyorum. Katlayınca da birkaç gün daha sepette bekliyor, yerlerine yerleşmek üzere. Temizliğe gelince inanın 2-3 haftayı buluyor. Eşim yardım etse de gözüm yemiyor yine de, boş verdim biraz.
Benim en çok üzüldüğüm şey süt ve yoğurtla aramı bir türlü yapamadım, yeni yeni peynir yemeye başladım. Kuruyemişten de tiksindim, eşim ağzıma zorla sokuyor birkaç tane, yemezsem çok kızıyor. En sevdiğim şey, bişeyleri limonlayıp tuzlayıp yemek. İyi ki kışa gelmiş bu aylar, bol limon var. Aslında canımın istediği bi iki yemek var ama hem annem hem kayınvalidem şehir dışında, hangisi önce gelirse ona sipariş vereceğim
kapsül olanıda varmış,
hata mı ediyorum,
arkadaşlar bende migren var 12-13 haftamda çok baş ağrım oluyordu şimdi yok çok şükür ama korkudan hiç ilaç almadım
Gercekten güzel dusunmussunuz eskiden de hep sürpriz olurmuş ne güzel. Ama ben dayanamazdim sonra Rus takvimi cin takvimi... Gobegindeki tüyleri incele , bilgi elinin altindayken ogrenmemek çok zor.bide alışveriş meselesi var o nasil olacak?
canım şu kalça ve bacak egzersizlerini anlatsana...yatar pozisyonda mı?benim kalçalar da almış başını gidiyor da...
canım yazını okuyunca bir an kendimi okuyorum zannettim...benimde tek şansım kayınvalimde aynı ilçedeyiz..her akşam yemekte ordayız.. sonrada kedi gibi sobanın yanına kıvrılıyorum...süt ve yoğurta dikkat et canım.. geçen gün ön dişimin kenarı kırıldı yada dolgum düştü..anlayamadık.. ne yazık ki genetik olarak dişlerden çok sıkıntılıyım...inşallah bir an önce annen veya kayınvaliden gelir istediğin yemeği getirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?