2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun esılanın anamı

Esila
Çoğu anne ve baba isim koyarken iki şeye dikkat ediyor: kulağa hoş gelmesine ve Kuran-i-Kerim’de geçmesine.
Bu yüzden son zamanlarda Esila ismi ön planda.
Fakat Esila Asila’yla karıştırılıyor. Asila Kuran’da geçen ve ‘akşam’ anlamına gelen bir kelimedir.
Araplar Asila kelimesini isim olarak kullanmıyorlar.
Esila ise Kuran’da geçmeyen ve anlamsız olan bir isimdir!

teşekkürler isetberry, zaten elevitin içindeki o kadar vitamini ve demiri midem bu haldeyken kullanmazdım ki,
midem sindirmez en başta,
peki sen şimdi sadece elevit ve sonuna kadar demirhapı mı kullanacaksın,
başka birşey kullanlıyor mu,
ben burdaki doktrlara güvenmediğimden ve burdaki ilaçlarada güvenmiyorum,
o nedenle kan testi sonuçlarımı bir şekilde yorumlayıp n eksikse ona göre türkiyeden ilaç getirtmeyi planlıyorum,
şu aşamada elevit getirtsem iyi olur gibi gözüküyor

oglumun adı BARKIN 2. de oglum olursa eşim BATUHAN fena degıl dedı ama ben kararsızım

çok güzel... 2. isim ARKIN da olur :44:
bende ön isim eşimin adı
cevat yağın ist,yorum kısmet olur ise

kız olur ise ön isim benim erkek olur ise eşimin adını istedik.. 2. erkek olsa mesela ön isim yine cevat

ben onlara içimden hep cevat diyeceğim- aşkım diyeceğim duygulandım... Rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah..

Evet canım sadece elevit kullanıyorum ben su anda . Bir ay sonra demirede başlayacağız başka bir şey yok. Hatta emzirirkende devam etmiştim kızımda.

canım ben baştan beri elevit kullanıyorum ve çok memnunum. folbiol almıştım 8.haftada ama kendi dr.um bunu tavsiye etti, 16. haftaya kadar buna devam et, kan değerlerine göre demir ve kan ilaçlarına geçeceğiz o zaman karar veririz dedi. geçen hafta elevit bitmişti bende folbiolle idare edeyim kontrole kadar yenisini almayayım dr. belki devam etme der diye düşündüm ama folbiol beni mahvetti yaa. aldım hemen elevit. bünyem buna alıştı galiba

kizlar doktordan geldik.olcumlerimz normalmis doktorumz degerleri soylemedi cok normal hersey dedi.ve kesin dil ama erkek dedi..oglusum olucak sanirim teyzeleri uyyodu doktor amcasini hic zorlamadi bikacgunde onden gdiyomus gelisimi.sukurler olsun.allahm hepimizn bebislerini korusun

Kızlar doğum izni ile ilgili 6 ay süre hakkında kesinleşme oldumu? Haberiniz var mı?

şu anda bir gelişme yok - olur ise zannediyorum memurlara olacak imiş ? doğrumu bilemiyorum ama.. sanki biz hamile değiliz.
kar yağdığında da aynısı oluyor bizim iznimizden kesiliyor memurlardan kesilmiyor.. yazık..

kızlar yaa kafam çok karıştı 11 şubatta gidecektik doktora izinliymiş 16 şubata randevu aldık bizde. şimdide hastaneden aradılar ve doktorun 16 şubatta da izinli olacağını söylediler eşimde bende çalıştığımız için randevunun haftasonu olmasını istiyoruz çünkü gideceğimiz hastane 45 km uzakta ve ikimizinde haftaiçi gitmek için izin veya rapor almamız lazım burdaki devlet hastanesine de pek gidesim yok. ilk gebelik testi yaptırmaya gitmiştim nerdeyse 1 saat bekledim bi de üstelik doktorun yanına 3 er 5 er aldılar. en son bebişimi 6 haftalıkken 5 ocakta görmüştüm.çok özledim onu çok merak ediyorum napsam kiii?

pes yaaa lanet olsun dicem artık bu ne ya memur olmayanlar sürünecek mi? Onlar memur hamilesi biz neyiz yaaa ALLAHım vallahi sinirlerim çok bozuk. Kafamda bazı planlar var ama malesef ki bi saçmalıkları yüzünden güvenip kesinleştiremiyorum. Son ayıma kadar çalışıp ayrılmayı düşünüyorum 6 ay olmazsa. 3 aylık bırakmak istemiyorum bebeğimi kaynanamında bakmasını istemiyorum çünkü herseferinde ben alırım onu günlere giderim dio Çocugumun bi düzeni olamıcak diye kahroluyorum zaten.

Hayırlı olsun canım.Senin ilkti sanırım değil mi? Hayırlısı hangisiyse o olsun hepimiz için inşallah. Doya doya kokladığımız günleri de görürüz inşallah

oğluş bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz :44:

bizimde cinsiyet belli değil ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bir hevesle sabahtan akşama kadar internetten isimlere baktım hoşuma gidenleri anlamları ile not ettim ve eşime gösterdim akşam ..... bana ne dese beğenirsiniz ???? sen bunları hiç düşünme, bunlara hiç vakit harcama erkek olursa TOPRAK kız olursa YAĞMUR olacak demesin mi
Bir de nasıl kararlı, şok oldum kaldım. çok eskiden beri aklında olan ve birgün çoçuğum olursa isimleri bunlar olacak diye hayalleri varmış meğer kocacığımın, ben tabi 2. şooookkk, benimki o tarz biri değildir.... yani 13 yıldır tanıdığım kocamın ağzından hiç beklemedim sözler ama çok ta hoşuma gitti
bende tamam dedim madem aklında varmış içinde kalmasın....
ben oğlum olursa babamın ismini koymayı çok isterdim " MASHAR " hem güzel hem güçlü hem anlamlı hem farklı. bir isimde aradığım herşey var . ama eşim aile büyüklerinin isimlerinin koyulmasından hiç hoşlanmıyor bende teklif bile etmedim zaten .....

Haaa oğlum olursa kocamın adını da ekleyeceğim ve TOPRAK ÖNER olacak inş.

ilk zamanlar bana erkek gibi geliodu ama şimdi kızmış gibi hissediyorum
kızımın bir kızkardeşi olsun hep isterim zaten
hem bu hamileliğimle ilki arasında çok benzerlik var

ikisinde de hamileliğimin ilk ayında ev değiştirdim
ikisinde de hamile olduğumu bilmeden tekirdağa gittim
ikisinde de bulantım çok oldu
ikisinde de ilk 3 ayda kilo almadım

ne biliim önce sağlıklı olsun tabi ama sanırım kız geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…