- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.481
arkadaşlar kızım olcakmış yuppiiiiiiiçok mutluyum çık sevindim esila düşünüyorum ismini anlamı ne ki bilen varmı nasıl sizce fikir alabilirmiyim????kuranda geçiyormuş allaha hep zikreden diye okudum bi kaç yerde ama fikri olan varsa sevinirim
oğluş bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz :44:
teşekkürler isetberry, zaten elevitin içindeki o kadar vitamini ve demiri midem bu haldeyken kullanmazdım ki,Dediğin gibi ilk uç ay da elevit gibi multivitamin e başlatan doktorlar var ama bunlar azınlık annede herangi bir vitamin eksikliği yoksa bir anlam göremiyorum ben. Bende ilk uç ay folibol kullandım 12 haftalık olunca folibolu bırak Elevite başla dedi doktorum şimdi elevit iciyorum gelecek ay Demir hapınada başlayacağım. Benim mantığıma yatanda bu.
oglumun adı BARKIN 2. de oglum olursa eşim BATUHAN fena degıl dedı ama ben kararsızım
ohh ne güzel isim düşünmeye başlamışsınız, benim öğrenmeme daha 2 hafta var, o da bebişim gösterirse
teşekkürler isetberry, zaten elevitin içindeki o kadar vitamini ve demiri midem bu haldeyken kullanmazdım ki,
midem sindirmez en başta,
peki sen şimdi sadece elevit ve sonuna kadar demirhapı mı kullanacaksın,
başka birşey kullanlıyor mu,
ben burdaki doktrlara güvenmediğimden ve burdaki ilaçlarada güvenmiyorum,
o nedenle kan testi sonuçlarımı bir şekilde yorumlayıp n eksikse ona göre türkiyeden ilaç getirtmeyi planlıyorum,
şu aşamada elevit getirtsem iyi olur gibi gözüküyor
teşekkürler isetberry, zaten elevitin içindeki o kadar vitamini ve demiri midem bu haldeyken kullanmazdım ki,
midem sindirmez en başta,
peki sen şimdi sadece elevit ve sonuna kadar demirhapı mı kullanacaksın,
başka birşey kullanlıyor mu,
ben burdaki doktrlara güvenmediğimden ve burdaki ilaçlarada güvenmiyorum,
o nedenle kan testi sonuçlarımı bir şekilde yorumlayıp n eksikse ona göre türkiyeden ilaç getirtmeyi planlıyorum,
şu aşamada elevit getirtsem iyi olur gibi gözüküyor
Kızlar doğum izni ile ilgili 6 ay süre hakkında kesinleşme oldumu? Haberiniz var mı?
şu anda bir gelişme yok - olur ise zannediyorum memurlara olacak imiş ? doğrumu bilemiyorum ama.. sanki biz hamile değiliz.
kar yağdığında da aynısı oluyor bizim iznimizden kesiliyor memurlardan kesilmiyor.. yazık..
kizlar doktordan geldik.olcumlerimz normalmis doktorumz degerleri soylemedi cok normal hersey dedi.ve kesin dil ama erkek dedi..oglusum olucak sanirim teyzeleri uyyodu doktor amcasini hic zorlamadi bikacgunde onden gdiyomus gelisimi.sukurler olsun.allahm hepimizn bebislerini korusun
oğluş bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz :44:
ya kızlar
beni sağlık ocağından kimse aramıyor. çalıştığım için bende gitmedim. zaten nerde olduğunu bilmiyorum bile.
başıma iş açmasın bu durum
canım başına iş açılmaz ama bi gidip kayıt yaptırsan iyi olur. ben özel hastaneye gidiyorum, tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım, aşılarımı da onlar yapacak. belki devlet hastaneleri yapıyordur aşıyı ama özele gidiyorsan bi uğra. hem doğumdan sonra bebeğin aşılarını da takip ediyolar.
aile hekimi gebelik takibi yapmak zorunda devlet hastanesinde olmuyor
zaten doğumdan sonra da bebeği takip edyorlar
Hayırlı olsun canım.Senin ilkti sanırım değil mi? Hayırlısı hangisiyse o olsun hepimiz için inşallah. Doya doya kokladığımız günleri de görürüz inşallah
kızlar kontroller ayda bire düştüğünden beri kafayı yicem, resmen geçmiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?