- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.501
bizimde cinsiyet belli değil ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bir hevesle sabahtan akşama kadar internetten isimlere baktım hoşuma gidenleri anlamları ile not ettim ve eşime gösterdim akşam ..... bana ne dese beğenirsiniz ???? sen bunları hiç düşünme, bunlara hiç vakit harcama erkek olursa TOPRAK kız olursa YAĞMUR olacak demesin mi
Bir de nasıl kararlı, şok oldum kaldım. çok eskiden beri aklında olan ve birgün çoçuğum olursa isimleri bunlar olacak diye hayalleri varmış meğer kocacığımın, ben tabi 2. şooookkk, benimki o tarz biri değildir.... yani 13 yıldır tanıdığım kocamın ağzından hiç beklemedim sözler ama çok ta hoşuma gitti
bende tamam dedim madem aklında varmış içinde kalmasın....
ben oğlum olursa babamın ismini koymayı çok isterdim " MASHAR " hem güzel hem güçlü hem anlamlı hem farklı. bir isimde aradığım herşey var . ama eşim aile büyüklerinin isimlerinin koyulmasından hiç hoşlanmıyor bende teklif bile etmedim zaten .....
Haaa oğlum olursa kocamın adını da ekleyeceğim ve TOPRAK ÖNER olacak inş.
kızlar kontroller ayda bire düştüğünden beri kafayı yicem, resmen geçmiyor günler
bu kadar beklemek zorunda değilsin ki ? ben birkaç kere yazmıştım ama her hafta gidiyorum oğluşumu görmeye
her gittiğimde yeni foto alıyorum yazdığım günlüğüme yapıştırıyorum ...
oğluş bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz :44:
bu kadar beklemek zorunda değilsin ki ? ben birkaç kere yazmıştım ama her hafta gidiyorum oğluşumu görmeye
her gittiğimde yeni foto alıyorum yazdığım günlüğüme yapıştırıyorum ...
Benimde daha 2 haftam var
canım Allahtan eşinin kararlı olduğu isimler çok güzel :))
gayet modern ve uyumlu
Canım benim ya , bu bulantilara gecti demeye gelmiyor bende azıcık kendimi iyi hissedeyim geçiyor diyorum evdekilere daha iyiyim sonra demez olaydım diyorum . Kovama zor yetişiyorum . En yakın dostum oldu kova benim. Lavobaya bile yetişemiyorum çünkü . Bulimik mı oldum acaba?
evet canım doğru ama YAĞMUR ismine alışamadım hala, eşimi kırmak istemiyorum içinde kalmasın diyorum ama şu Beren Saatin dizisi varya initkam oarda adı yağmur olduğu için soğudum bu isimden. uyuz oluyorum o kadına benim aklımda DERİN veya DURU ismi vardı, o uyuz kadının dizide diğer adı derin ya ondan da vazgeçtim. kadın sanki benim hamileliğimi buldu yaaaa şimdi birşey diyeceğim bebişlerimizin önünde ayıp olacak alla alla.....
benim korkum yağmur isminin moda olması hani dizilerdeki isimler birden yaygınlaşıyor ya
arkadaşlar elevitle folicplusun arasındaki fark ne,
elevitin içeriğine baktım yok yok, herşey var, 12 vitamin, 4 mineral vs vs.,
elevit tabletten bahsediyorum bu arada,
kapsül olanıda varmış,
hamileliğin başından sonuna bazı doktorlar kullanılmasını tavsiye diyorlarmış,
hatta bazıları ilk 3 ay hem elevit hem folikc asit ilçalrından birisni kullanıyorlarmış,
ama elevitin içinde zaten 800 mug folik var,
e folibol yada folicplusun içindede 400 mug folik var,
bu arkadaşlar totalde o zaman 1200 mug folik alıyorlar değil mi,
benim bildiğim folik asit sadece ilk 3 ayda alınmalı o da ortalama 400 mug olmalı,
ben sadece folicplus kullanıyorum,
hata mı ediyorum,
sizler ne kullanıyorsunuz...
aa doktor bişi demiyo mu :)))
elevit tek çeşittir. sadece tb formu var ve multivitamindir. folic plusta ise sadece 174 mcg folic acit 267 mg kalsiyum ve d3 vitamni 100 iü vardır. elevitte ise folic acit 800 mcg kalsiyum 125 mg d3 vitamini 500 iü ve bunların dışında daha bir çok vitamin var.
ben şimdilik sadece folbiol kullanıyorum. sadece folic acid 5 mg içeriği haftaya kontrolum var büyük ihtimalle elevite geçeriz.
elevit tek çeşittir. sadece tb formu var ve multivitamindir. folic plusta ise sadece 174 mcg folic acit 267 mg kalsiyum ve d3 vitamni 100 iü vardır. elevitte ise folic acit 800 mcg kalsiyum 125 mg d3 vitamini 500 iü ve bunların dışında daha bir çok vitamin var.
ben şimdilik sadece folbiol kullanıyorum. sadece folic acid 5 mg içeriği haftaya kontrolum var büyük ihtimalle elevite geçeriz.
İsetberrycim;
aynı durum bende de var. 2-3 defa denedim. Ne zaman birine bulantılarım mide ağrım geçti desem o gün öğürdüm. anneme anlattığımda bana hamileyken insanın kendi kendine daha çok nazarının değeceğini söyledi. Nazara inanırım ben. Onda da aynısı oluyormuş...
Evet doğru bir hamileyken kendine nazarın çok değiyor birde bebek yeni doğduğunda kendi bebeğine çok nazarın değiyor bunlar hakkında fazla konuşmamak lazim
Kayınvalidem kızım bebekken uyusada uyumuyor hep ağlıyor de soranlara diyordutabi ben uyamiyordum neyse o . Uyuyorsa uyuyor , ağlıyorsa ağlıyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?