2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vee düşündük taşındık 14 şubat perşembe gününe minik sevgilimizi görmek için kendi doktorumuzdan 16:05e randevumuzu aldık. böylece benim izin almama gerek kalmayacak sadece eşim alacak. inşallah hayrlı haberlerle döneriz. ikili testi nasıl yapıyorlar arkadaşlar? kan testi mi ultrasonla ilgili mi?

Allah senden razı olsun nasıl rahatladım anlatamam :) Ohh çok şükür yarabbim. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana saol :)

ikiside cnm ultrasondanda bakio bde kan veriosun cok guzel bi sevgililer gunu szi bklio desene

naber :) sessiz sessiz niye izliyosun bakim. azcık kızdırıyım mı seni Uykucu obur şirin
heey benlen alay etmee ben kutsal bir anayım bugüne bugünnn çok meşguldüm şekerim üst üste misafirlerim geldi 2 gündür, ancak yazıyorum
gebelikte uzun boyun faydasını ilk senden duydum canım çok rahatladım inşallah nerden duydum bilmem de, birileri de minyon tipli insanlar daha kolay doğum yapıyor demişti beni bi düşüncedir almıştı hepimizinki çok kolay su gibi geçser inşallah...

hahahaaa bi benim zannediyodumm böylee
söylemeyin demiştim ya ben de doktora. gerçi ay sonunda gidicez, o zaman allah izin verirse 16 haftalık olucaz, o zaman söyler kesin. ben kesin olsun-bi daha bi daha değişmesin cinsiyeti diye söylemesin istedim.

bu arada dün 2li test sonucunu almaya gittik, çokk şükür her şey yolunda dedi doktor. bir de rica ettik bi burnuna bakalım mıııı diye açtı doktor ultrasonu, ben de göbişi... bi baktıkk ooo bizim bebek bayaa bayaa kocca insan olmuş meğer eşim bi afalladı ben de tabii, a aa bu bizimki mi dedi, yani bizim bebek mi? sanmış ki önceki hastanın falan ekranda kalmışş doktor da valla eşinizin karnına baktığıma göre sizin olsa gerek dedi :) geçen haftadan beri değişmiş. ya biz geçen hafta net göremediğimizden... süperdi, çok heyecanlandım. parmağını ağzına götürdü, ağzını açıp kapadı, kafayı geri itti, parmaklarını oynattı. parmaklarına, burnuna, göz çukurlarına, ayaklarına kadar çok şükür her bi şeyini gördük. tabi cinsiyet için bi'şi demedi doktor, çokbilmiş hastası öğrenmek istemiyo ya

o nub teorisine göre kendim bakayım dedim ama o heyecanla da anlayamadım resim de vermedi zaten, öyle randevuyla girmemiştik ondan belki:26: bu sefer ağzım kulaklarımda çıktım doktordan, ilk kez böyle mutlu ve heyecanlıydım bak anlatırken bile kalbim pır pır...

bi de sporu sordum, hem yapayım mı diye daha da fazla spor yapmanın normal doğuma kolaylığı olur mu diye... "tabi spor yapabilirsin kendini zorlamadan ama ben o top üstünde bişiler yaptığında doğum kolay geçer gibi şeylere inanmıyorum; en önemlisi günlük hayatından hareketlerini kısma, kendini hamileyim diye kısıtlama hareketten. heo gördüm ki kendinden ve hareketlerden kısmayanlar bunlara devam edenlerin doğumu hep kolay ve hızlı oluyor..."

doktorum da benim gibi, çok rahat gerçi bazen fazla mı rahat diyorum ama... böylee işte canlar. size anlatmazsam çatlardım, anlattım rahatladım

bir de isetberryim, sen bişilere bakıp kız mı erkek mi diyordun bu test sonuçlarında, neydi o yazayım sana yorumla beni de

Son düzenleme:
ikiside cnm ultrasondanda bakio bde kan veriosun cok guzel bi sevgililer gunu szi bklio desene

inşallah canım Rabbim güzel haberler aldırsın. bebişimizin sağlığı sıhatı keyfi yerinde olsun :)benimde en güzel sevgililer günüm olsun. her hafta doktora gidenler var maşallah.ben daha sadce 1 kez gördüm bebişimi o zamanda küçük bir noktaydı

cnm sen bebisinn ne kadar buyudugunu daha iyi goruceksn daha iyi aslnda en don gordugunde noktaydi smdi kipir kipr olucak o da seni ozlemistr annesi cok anlamli bi sevgililer gunu szin icn hersey guzel olur ins

İyi geceler hamişler hala geçmişi okuyorum neyse yazayım dedim de sonra devam ederim okumaya benimde zaman zaman migren ağrılarım oluyor felaket birşey o gün iptal oluyorum hayatla bağlantım kopuyor desem yeridir mecbur çekeceğiz artık migren ağrısı yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
bende yarın doktora gideceğim çünkü ara ara benim nabız 115-120 oluyor soluk soluğa kalıyorum sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım o sonuçlarıda yarın alıp bir gideyim bakayım doktorumuz ne diyecek benden haberler böylee
haa birde ben 2 gece üst üste sürekli bebeğim doğmuş ona bakıyorum uyutuyorum emziriyorum 2. sezon çektik yani o kadar uzun uzun rüya gördüm çok güzel bir bebekti ama cinsiyetini bir türlü görmedim :)) belki yarın usg de görürüz gerçi 15 gün önce gittiğimde erkek gibi demişti doktor ama bakalım artık sağlıklı olsunda yavrum
neyse işte böyle öptüm sizi hamişler ben geçmişi okumaya devam edeyim :) görüşürüz

senin çin takvimi ne diyordu canım cinsiyete?

kızlar dün gece oğlumu acile götürdük 3.günde antibiyotik etki eder dediler ama bugün 3.günün sonu ama oğlum hala çok kötü.. Ateşleniyor çok halsiz ağlıyacam valla. Ayağımda sallıyorum 3 gündür öldüm bittim yeterki iyileşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…