- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.521
çok normal canım hiç merak etme. benim dr. um ölçülemecek kadar ince dedi önce çok korktum, ama bu çok çok iyi dedi. birtürlü ölçemedi sonra bana verdiği kadığa 0,5 yazmış :) testlerimizde gayet güzel çıktı. seninde iyi çıkar inş. sakın telaşlanma .
tüm yazılanları okudum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
mide bulantım hiç olmadı
başım hiç dönmedi
4 hf.sonra hiç halsizliğim olmadı
canım ilk 2 hf acı sivri biber çekmiş idibunun dışında canım hiç birşey çekmiyor-- standart devam ediyor
sigarayı bıraktım (mutsuzum ama olsun geçecek)
yemeklerimi çeşit çeşit yapıyorum
çalışıyorum bu arada..
temizlk bende aşırı titizim eşime sadece koltuk dolap vs. çektiriyorum
çamaşır bulaşık hala aynı
arada bi nazlanayım diyorum yazık kıyamıorum ödü kopuyo bişey olacak acı çekecem diye hehe..
gaz sorunumda yok ayrıca
her haftada hastaneye giderim kontrole
hamileyim ama ben eminim yanideğilmiyim yoksa
dün hatta akşam eve gittim banyoları yıkadım + cmlarımı sildim+ tüllerimi yıkadım eşim astı ne desem yapar ama hiç kıyamam ben ona.. oda bana kıyamaz ama dayanamıyorum ne yapayım biyerde toz olacak diye ödüm kopuyo.. ama bulaşık makinasını devrettim ona o yerleştiriyo rkasından düzeltiyorum ama olsun..
oğluşum çok uslu çok annsini hiç üzmüyor
ayrıca kalça ve bacak egzersizleride yapıyorum her akşam[/QUOTE:))bende aynı senin gibiyim hamilemiyim neyim anlayamadım:))maşallah bize:)
bizim de ev değiştirmemiz gerek( Haziran'da taşınma işini tamamlayalım demiştik, ama nasıl olacak bilmiyorum. ooof
bebeğinin cinsiyetini öğrenen yok galiba doktorumuz bugün %70 kız dedi bize
vee düşündük taşındık 14 şubat perşembe gününe minik sevgilimizi görmek için kendi doktorumuzdan 16:05e randevumuzu aldık. böylece benim izin almama gerek kalmayacak sadece eşim alacak. inşallah hayrlı haberlerle döneriz. ikili testi nasıl yapıyorlar arkadaşlar? kan testi mi ultrasonla ilgili mi?
heey benlen alay etmee ben kutsal bir anayım bugüne bugünnnnaber :) sessiz sessiz niye izliyosun bakim. azcık kızdırıyım mı seniUykucu obur şirin
gebelikte uzun boyun faydasını ilk senden duydum canım çok rahatladım inşallahSanada günaydın, erkencisin...
Ne güzel uzun boyluymussun eğer fazla kilo almazsan gebelikte uzun boy büyük avantaj. Karnın çok fazla çıkmaz ve iç organların bebeği sigdirabilmek icin sikismayacagindan ilerleyen aylardaki sancı ve gebelik şikayetlerin minyon kadınlardan çok daha az olur.
Selamlar kızlar.....Sabah ailece doktora gittik:) Eşim,2 çocuk ve ben..... İkili testimi yaptırdım çok şükür.Herhangi bir sorunumuz yok nazal kemiği falan gördü, ense kalınlığı da normal çıktı.1,1 çıktı yani herşey yolunda.... Giderken bol bol şeker çikolata yediğim için bebeğim de iyice hareketlenmişti.Doktoruma cinsiyetini görebiliyorsanız sakın söylemeyin çünkü biz eşimle sürpriz olsun istiyoruz dedim,güldü....Çok güzel düşünmüşsünüz dedi sürpriz yumurtamızın cinsiyeti de sürpriz olsun istiyoruz dedik.Eşim de uzun uzun izledi bebişi..ALLAHIM YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN HEPİMİZE
kızlar maşallah bize pipi göründü
ikiside cnm ultrasondanda bakio bde kan veriosun cok guzel bi sevgililer gunu szi bklio desene
inşallah canım Rabbim güzel haberler aldırsın. bebişimizin sağlığı sıhatı keyfi yerinde olsun :)benimde en güzel sevgililer günüm olsun. her hafta doktora gidenler var maşallah.ben daha sadce 1 kez gördüm bebişimi o zamanda küçük bir noktaydı
kızlar maşallah bize pipi göründü
Bizim evimiz de -allahım gücüne gitmesin- çok küçük. 66 metrekare. Büyütmeyi çok isterdim ama gücümüz yetmez. İnşallah bir gün diyelim :)
bizede gorundu pipi hyrli olsun pasan cnm
bizede gorundu pipi hyrli olsun pasan cnm
iyi geceler hamişler hala geçmişi okuyorum neyse yazayım dedim de sonra devam ederim okumaya benimde zaman zaman migren ağrılarım oluyor felaket birşey o gün iptal oluyorum hayatla bağlantım kopuyor desem yeridir mecbur çekeceğiz artık migren ağrısı yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
bende yarın doktora gideceğim çünkü ara ara benim nabız 115-120 oluyor soluk soluğa kalıyorum sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım o sonuçlarıda yarın alıp bir gideyim bakayım doktorumuz ne diyecek benden haberler böylee
haa birde ben 2 gece üst üste sürekli bebeğim doğmuş ona bakıyorum uyutuyorum emziriyorum 2. Sezon çektik yani o kadar uzun uzun rüya gördüm çok güzel bir bebekti ama cinsiyetini bir türlü görmedim :)) belki yarın usg de görürüz gerçi 15 gün önce gittiğimde erkek gibi demişti doktor ama bakalım artık sağlıklı olsunda yavrum
neyse işte böyle öptüm sizi hamişler ben geçmişi okumaya devam edeyim :) görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?