2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah be arkadaşım allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin. duadan başka sığınağımız yok. sen de bol bol oku hem sana iyi gelir hem de yavruna inşallah. bir an önce etki etsin ilaçlar...

oncelıkle cok gecmıs olsun canım. Benim merak ettiğim kusma olayı var mı? Benim oglumda 1 hafta süren ateş ve sürekli yediğini çıkarma durumu vardı.Aşılı oldugu halde rotavirus olmuştu. Farklı ; jel seklınde , suya karıstırıldıgında cozulen ozel bır ılacı vardı. Umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur kuzucugun. cok zor seni anlıyorum..

Son düzenleme:

gecmıs olsun canımmmm

gunaydın kızlarr bugun mısafırlerım gelıcek pek gıremıyecehım opuyorum hepınızı

ah cnm kıyamam ben ona geçmiş olsun, geçicek çabucak toparlıcak İnş...

bende aynı senin gibiyim hamilemiyim neyim anlayamadım:))maşallah bize:)[/QUOTE]

oh oh.. nlatmyalım pek fazla
bak nazar deyiyormuş

çok fenayım çok
bide kilo aldım ki sorma

canım bende hamile reflüsü oldum sanırım. dediğin gibi aç tok sürekli midemde bi haller ve afedersin geğirme isteği var.doktora gidince sormayı düşünüyorum tavsiye edebileceği bişey var mı?

Canım öğrenirsen bana da söyle çünkü ben doktora gittiğimde böyle bir şikayetim yoktu şu anda 1 ay var bir dahaki doktor ziyaretime.

cnm cok gecmis allah sifa versin yavruna en kisa zamanda

günaydın bayanlarr

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar var ne güzel çoğuda pipiyi görmüş.nevlam hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inş.

bakalım biz ne zaman göreceğiz pipi yada kutuyu

günaydın kızlar. bugün kontrol günümüz. cinsiyeti de öğrenicez büyük ihtimal. dün gece rüyamda yine bebişimi gördüm. hastanedeydik ve erken doğmuştu.o kadar güzel o kadar tatlıydı ki:) eşime benziyordu aynı. karnı acıkmıştı emzirdim. böyle sütler fışkırıyodu o da cork cork emiyodu. sonra eşim dedi doğdu ama cinsiyetini bilmiyoruz. bezini açtık ve minik bi pipi gördük sanki. evet evet minik bir pipi gördük

Son düzenleme:
ay yesin onu teyzesiii maşallah maşallaah oğlumaa
ye teyzesi yee :)

bizede gorundu pipi hyrli olsun pasan cnm
saol canım hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallahh

Bende gorururm inşallah o pipi den :)
hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versin

ohh. maşallah
dikkat ediyormusunuz kızlar hftalara göre cinsiyetler tutuyor..
bende 14. hf bende erkek kısmetse

ben dikkat etmemiştim ama hep kızım diye sevdim bebişimi gücenmemiştir inşallah anneye dün bi baktık bacaklar acık pipi ortada al sana kız annecim der gibi...
rabbim neylerse hayırlı eyler bi erkek evladım oluyo inşallah ilerde anasını koruyup kollayacak kimseye muhtaç etmeyecek..

Son düzenleme:
Gunaydınlar
Artık hergun bır cınsıyet haberı gelır oldu ne guzel
Ben temmuzda doğum yapacam buyuk ıhtımal ama bız de hala cınsıyet bellı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…