- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.541
senin çin takvimi ne diyordu canım cinsiyete?
kızlar dün gece oğlumu acile götürdük 3.günde antibiyotik etki eder dediler ama bugün 3.günün sonu ama oğlum hala çok kötü.. Ateşleniyor çok halsiz ağlıyacam valla. Ayağımda sallıyorum 3 gündür öldüm bittim yeterki iyileşsin
kızlar dün gece oğlumu acile götürdük 3.günde antibiyotik etki eder dediler ama bugün 3.günün sonu ama oğlum hala çok kötü.. Ateşleniyor çok halsiz ağlıyacam valla. Ayağımda sallıyorum 3 gündür öldüm bittim yeterki iyileşsin[/QUO
Allah acil şifa versin inşallah oğluşuna(
kızlar dün gece oğlumu acile götürdük 3.günde antibiyotik etki eder dediler ama bugün 3.günün sonu ama oğlum hala çok kötü.. Ateşleniyor çok halsiz ağlıyacam valla. Ayağımda sallıyorum 3 gündür öldüm bittim yeterki iyileşsin
kızlar maşallah bize pipi göründü
canım bende hamile reflüsü oldum sanırım. dediğin gibi aç tok sürekli midemde bi haller ve afedersin geğirme isteği var.doktora gidince sormayı düşünüyorum tavsiye edebileceği bişey var mı?
cnm ben parol ıcıyorum..druna sor ıc derse bu ılacı ıc alerjı yapmassa
Hayırlı olsın kızlar! Bu sene pipi senesi :)) Kimi duysam erkek bebek bekliyor çevremde.
oğluş bekleyenler isim olarak ne düşünüyorsunuz :44:
ye teyzesi yee :)ay yesin onu teyzesiiimaşallah maşallaah oğlumaa
saol canım hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallahhbizede gorundu pipi hyrli olsun pasan cnm
hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versinBende gorururm inşallah o pipi den :)
ohh. maşallah
dikkat ediyormusunuz kızlar hftalara göre cinsiyetler tutuyor..
bende 14. hf bende erkek kısmetse
kızlar maşallah bize pipi göründü
bizede gorundu pipi hyrli olsun pasan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?