2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebeğe bişey olsa hissedebilirmiyiz dersiniz ben çok korkuyorum ordamı değilmi diye her gün ultrasonda görsem anca tatmin olucam kanama ağrı falan bişey oluyormu ki

Hayirlisi ins allah gonlune gore versin insan bozuluyor benimde esimin annesi kiz istiyorum dedim diye neler dedi erkek olsun bize baksinmis kizi ne yapacakmisim bir sinir oldum bisey desem suclu ben olucam annesi ya sanki ben yavrumu bana baksin diye istiyorum

O ne demekmiş ya. Tabiki bize baksınlar diye istemiyoruz cocuklarımızı ama Allah evladın hayırlısını versin kızın mı yoksa erkeğin mı bakacağı hiç belli olmaz.

O ne demekmiş ya. Tabiki bize baksınlar diye istemiyoruz cocuklarımızı ama Allah evladın hayırlısını versin kızın mı yoksa erkeğin mı bakacağı hiç belli olmaz.

Cehalet iste anne olmus ama anneligin fedakarlik oldugunu anlamamis sirf esim calisip sadece onlara baksindiye bizim evliligimize engel olmak icin calisti utanmA yok ki hic

Doktorum temmuz bebeği olacak dedi.İlk doktorum da 5 ağustos demişti.Memleketteki doktooruma daha çok güveniyorum.Cinziyeti de öğrendik.Allah herkese hayırlı evlatlar versin.

Cehalet iste anne olmus ama anneligin fedakarlik oldugunu anlamamis sirf esim calisip sadece onlara baksindiye bizim evliligimize engel olmak icin calisti utanmA yok ki hic

Evet en doğru tanım cahillik denecek bir şey yok. Artık bayanlarında erkekler kadar hatta kimilerinin daha fazla para kazandıklarının da farkında değil herhalde. Sen en iyisi hiç umursama söylediklerini canım.

arkadaşlar siz cinsiyetini öğrendinizmi çok şaşırdım benimde 14 ünde randevum var acaba bende öğrenirmiyim.çok heyecanlandım şimdi :)

arkadaşıım tevafuk olmuş benim bebeğiminde muhtemel doğum tarihi 27 temmuz benimde 14ünde randevum var.inşallah ikimizde önce sağlıklı olduklarını sonrada cinsiyetlerini 14 şubatta öğreniriz :)

Benim kaynvaldemde kızımda kız oldğunu öğrendğnde ilk tepkisi,keşke erkek olaymış,oğlumun soyadı yürürdü demişti.cehalete bak ya hala dùşününce deli oluyorum.

Evet en doğru tanım cahillik denecek bir şey yok. Artık bayanlarında erkekler kadar hatta kimilerinin daha fazla para kazandıklarının da farkında değil herhalde. Sen en iyisi hiç umursama söylediklerini canım.

Saol canim aynen takmiyorum artik allah nasil biliyorsa oyle yapsin onu ki ben 2 unv okudum bebis dogsun biraz buyusun zaten calisicm

Benim kaynvaldemde kızımda kız oldğunu öğrendğnde ilk tepkisi,keşke erkek olaymış,oğlumun soyadı yürürdü demişti.cehalete bak ya hala dùşününce deli oluyorum.

Bunu soyleyen kendisi de bir kadin nasil bir dusunce insan anlayamiyor hic ciddiye almiycaz boyle kisileri

arkadaşlar bebeğe bişey olsa hissedebilirmiyiz dersiniz ben çok korkuyorum ordamı değilmi diye her gün ultrasonda görsem anca tatmin olucam kanama ağrı falan bişey oluyormu ki

canım bende çooookk merak ediyorum nerdeyse 5 hafta önce ultrasona girmiştim. şuanda canlı mı büyüdü mü herşey yolunda mı bilmiyorum doktorum ilk3 ay çok sık ultrason tavsiye etmiyorz şubatta gel dedi. yani endişelenmen normal ama tevekkül et derim. aklına hiç kötü ihtimalleri getirme bebeklerimiz Allaha emanet. bz onlar için dua etmek ve iyi beslenmeye çalışmak dışında bişey yapamayız. bana kaygılarımın arttğı zaman dua etmek ve ayetel kürsi okumak iyi geliyor.

arkadaşıım tevafuk olmuş benim bebeğiminde muhtemel doğum tarihi 27 temmuz benimde 14ünde randevum var.inşallah ikimizde önce sağlıklı olduklarını sonrada cinsiyetlerini 14 şubatta öğreniriz :)

inşaallah hep sağlıklı sıhhatli olsun die dua ediyorum...hayırlısı bakalımm cinsiyetini öğrenince yazalım bakalım :)

kızlar bugun 14+3 üz ve cinsiyeti öğrendim bi prensesimm oluyooo :):2::2:

tebrikler canım:) biz de 14+4 üz kesin olmamakla birlikte kıza benzediğini söyledi. geçen gittiğimizde de böyle demişti. benim bebişin pozisyonundan kaynaklanıyo sanırım net söyleyememesi. benim içime doğan hala erkek. bakalım annelik iç güdüsü mü galip gelecek yoksa doktor mu görücez önümüzdeki haftalarda:))

MerhabA annişler, dün laydimin durumundan sonra hiç girmedim moralim çok bozuluyor böyle üzüce şeylere. Hatta bu yüzden bu gün için dr. dan randevu almıştım şubat sonuydu ama meraklandım ve dayanamadım. Bebeğim çok şükür sağlıklıydı ve annesiyle babasına dünyanın en güzel haberini verdi. KIZIMMMM masalım geliyormuş.. Dünyalar bizim oldu babamızla duyunca bu haberi ağladık halimizi görmeniz lazımdı :) Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin ve kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin.

Biz ilk sağlığından sonra kızımız olması ağır basıyordu. Ama içime doğan erkekti. Babamızda kızımız diyordu. Ve babamızın içine doğan oldu.. Doktorumuz birden söyledihaftamıza göre herşeyi ii kızımızın dedi. ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…