- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.741
Benim eşimde bu sabah beni üzdü ben haftaya doktora gidicem artık cinsiyeti nide öğreniriz dedim öğrenmeye ne gerek var kesin kizdir dediiki kızımız var bunuda kiz olacağını düşünüyor ama istemeyerek dediğinin farkındayım bakalım hayırlısı
Hayirlisi ins allah gonlune gore versin insan bozuluyor benimde esimin annesi kiz istiyorum dedim diye neler dedi erkek olsun bize baksinmis kizi ne yapacakmisim bir sinir oldum bisey desem suclu ben olucam annesi ya sanki ben yavrumu bana baksin diye istiyorum
O ne demekmiş ya. Tabiki bize baksınlar diye istemiyoruz cocuklarımızı ama Allah evladın hayırlısını versin kızın mı yoksa erkeğin mı bakacağı hiç belli olmaz.
Cehalet iste anne olmus ama anneligin fedakarlik oldugunu anlamamis sirf esim calisip sadece onlara baksindiye bizim evliligimize engel olmak icin calisti utanmA yok ki hic
arkadaşlar siz cinsiyetini öğrendinizmi çok şaşırdım benimde 14 ünde randevum var acaba bende öğrenirmiyim.çok heyecanlandım şimdi :)
Hayirlisi ins allah gonlune gore versin insan bozuluyor benimde esimin annesi kiz istiyorum dedim diye neler dedi erkek olsun bize baksinmis kizi ne yapacakmisim bir sinir oldum bisey desem suclu ben olucam annesi ya sanki ben yavrumu bana baksin diye istiyorum
Evet en doğru tanım cahillik denecek bir şey yok. Artık bayanlarında erkekler kadar hatta kimilerinin daha fazla para kazandıklarının da farkında değil herhalde. Sen en iyisi hiç umursama söylediklerini canım.
Benim kaynvaldemde kızımda kız oldğunu öğrendğnde ilk tepkisi,keşke erkek olaymış,oğlumun soyadı yürürdü demişti.cehalete bak ya hala dùşününce deli oluyorum.
arkadaşlar bebeğe bişey olsa hissedebilirmiyiz dersiniz ben çok korkuyorum ordamı değilmi diye her gün ultrasonda görsem anca tatmin olucam kanama ağrı falan bişey oluyormu ki
kizoslar tansiyonum sanki dusuk ya 10a 4cikti?
arkadaşıım tevafuk olmuş benim bebeğiminde muhtemel doğum tarihi 27 temmuz benimde 14ünde randevum var.inşallah ikimizde önce sağlıklı olduklarını sonrada cinsiyetlerini 14 şubatta öğreniriz :)
kızlar bugun 14+3 üz ve cinsiyeti öğrendim bi prensesimm oluyooo :):2::2:
kızlar bugun 14+3 üz ve cinsiyeti öğrendim bi prensesimm oluyooo :):2::2:
tebrikler canım:) biz de 14+4 üz kesin olmamakla birlikte kıza benzediğini söyledi. geçen gittiğimizde de böyle demişti. benim bebişin pozisyonundan kaynaklanıyo sanırım net söyleyememesi. benim içime doğan hala erkek. bakalım annelik iç güdüsü mü galip gelecek yoksa doktor mu görücez önümüzdeki haftalarda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?