2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok iyi anlıyorum seni ben de eylül ayında düşürdüm bebeğimi aynı ay içinde çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim toparlanmam çok uzun sürdü... Ama insan bir şekilde yaşamak zorunda ve sen de bunun farkındasın Allah sana yeniden tattıracak bu sefer kat kat daha güçlü olacaksın emin ol :)

canımmmmmm zamanla herşey düzelicek sen yeterki kendini bırakma sağlam dur. bak biz hepimiz senin yanındayız kalplerimiz bir.. canım arkadaşımm söylicek çok bişey bulamıyorum aslında sadece aklımızda olduğunu bilmeni isterim kendine çok ama çok iyi bak kocaman öpüyorum senii
:112:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. sen güçlü birine benziyorsun, İnş. bebeğini sağlıkla dünyaya getirip sen de sağlığına kavuşacaksın...

canlar çok sağolun gerçekten anne olmak çok zor daha iki ay önce karnımdaki bebeği bile unutturacak öyle bir acı daha yaşadımki trafik kazası geçirdik 7 yaşındaki oğum beyin kanamsı ve ağır ciğer hasarıyla yoğun bakımda 1 hafta yattı 1 ay oluyor hastaneden çıktık.sağ tarafı tutmadığından fizik tedavi ve bazı şeyleri hatırlamadığından psikolojik tedavi görüyor.niyetim sizi üzmek asla değil bunları anlatmamın nedeni o zaman bu kanser durumu ile hamilelik durumu yeni olmuştu o kadar üzülüyordum ki ama Mevlam öyle bir acı verdi ki herşeyi bir anda unuttum.diyeceğim Allah'ım taşıyamayacağımız yükü vermesin,kimseyi ama kimseyi evlaadıyla imtihan etmesin.ben karnımdaki bebekler öldüğünde yıkıldım aylarca toparlanamadım ama sağ evlat acısı hiçbir şeye benzemiyormuş.Rabbim hepimizin doğmuş doğmamış doğacak yavrularımızı bütün dertlerdeb,sıkıntılardan korusun.hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

canımm üzülme demenin bir faydası yok çok iyi biliyorum.Ama dua et inşallah Mevlam senin için hayırlı olanı en hayırlı zamanda verecektir ben eminim bundan eminim.sen kalbi ve ruhu güzel bir arkadaşsın.en yakın zamanda yüzün güler inşallah...

Aminn.. Sana da geçmiş olsun canım oğlun da çabucak toparlar kendini inşallah ...

çok ama çok geçmiş olsunn rabbim yardımcınız olsun oğluşun biran önce iyileşir inş canım dediğin gibi allah taşıyamayacağımız yük vermesin kimseye. herkesin gönlüne göre olsun herşey..

Günaydın kızlar...bugün güzel bir gün olsun inşallah...dün çok üzüldük..arkadaşlarımızın sıkıntılarıyla üzüldük..gerçekten yürekten hissettik..gece bile hep içimde sıkıntı vardı...inşallah tez zamanda allah sıkıntıda olanları kurtarsın..herkesi feraha çıkarsın...mutlu günler herkese...

uzun bir süredir giremiyordum foruma sabah bir açtım ve okuduklarıma çok üzüldüm Allah sabırlar versin ve şifalar versin zor durumda kalanlara ve inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

kızlar burada 13. haftada görünüyorum ama 12. haftaya yeni girdim. bu haftalarda olanlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor beslenmeleriniz? ne kadar kilo aldınız?

canım inan sende dualarımızdasın inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşacaksın sende sabırlı olmanın güçlü olamanın zamanı şimdi bol bol dua et dua ruhun şifası sende dualarımızdasın Rabbim bundan yüzünü hep güldürsün böle acılar yaşatmasın inşallah

günaydın herkese hepimizde bi hüzün var ama belki en hayırlısı böyleydi diyip ii düşünelim .dün bnm dr. günümdü herşeyimiz normal gzl gidio saglıgı cinsiyeti erkek dedi kız beklioduk ama hayırlısı olsun kızım biraz üzüldü kız istiodu şimdi dua edio değişir inş. die neyse oğluma arkadaş gelio hayırlısı dünkü atmosferde yazmak içimden gelmemişti şimdi yazdım herkesin bebeği allaha emanet ve sizde

kızlar burada 13. haftada görünüyorum ama 12. haftaya yeni girdim. bu haftalarda olanlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor beslenmeleriniz? ne kadar kilo aldınız?

ben de senin gibiyim 13. hafta görünüyorum ama 12. haftamdayım 5 gün geriden geliyorum. yemek konusunda sana tavsiye verebilecek son kişiyim sanırım çünkü hiçbişe yiyemiyorum 49 ile hamile kaldım suan 46yım bulantılardan bişe yiyemedim. umarım bundan sonra sağlıklı beslenmeye başlarız. ama bildiğim kadarıyla az az ama sık sık yemek çok faydalıymış. doktorumla henüz beslenme konusunda çok konuşmadık bişe yiyemediğim için oda üstüme çok gelmedi bu konuda çarşamba günü gittiğimde beslenmeyle ilgili bilgiler alıcam belki ozaman daha faydalı bilgiler aktarabilirim sana :)

hayırlı evlat olsun inşallah tatlım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı bu sene erkek senesi mi nedir kimi duysam erkek benimde bugün doktor günüm herkes erkek diyo ama herkes öle dediği için kız çıkacakmış gb de geliyor hayırlısı sağlıklı olduğunu da duyayım da cinsiyeti ne farkeder kızım da yok benim şuanda oğlum da yok

canım inşallah bulantıların geçer. ben 55 kilo ile başladım 57 oldum şu an yani yemem iyi iştahım yerinde herşeyden almaya çalışıyorum ama işte insan ne yapsa da sanki eksikmiş hissi oluıyor o yüzden sormak istedim bir de 11.14. hafta testi varmış benim randevum pazartesi ozaman sorucam ama sen yaptırdın mı canım down sendromu için sanırım

2li testim çarşamba günü inş hayırlı haberler alırız herşey yolunda olur. dediğin çok doğru insan ne yesede yeterli hissetmiyo ama şanslısın yine yiyebiliyomuşsun ben resmen vicdan azabı çekiyorum ama drum üzülmemen gerektiğini söyledi çok şükürki 2 gündür bulantılarım azaldı en azından öğlende bişeler yemeye başladım sanırım artık bende normale dönüyorum :)

bende 12 haftalığım ama beslenme konusunda cok dıkkat ettıgımı soyleyemem bulantılar yuzunden degıl ama yemeklere tıksınme var.yogurta aşırı bır düşkünlüğüm var.haftada bı balık yemeye calışıyorum günlük ceviz felan ama banada yeterli gelmıyor suçlu hissediyor insan kendını

hmm ozaman benimde pazartesi söyler test ile alakalı. tabi canım bence de üzülme bir de ilk aylarda bebek anne yeterli yiyemese bile olması gerektiği gibi besleniyormuş bulantı çeken ve yiyemeyen çoğu insan var ve bebekleri ne kadar sağlıklı doğan. Allah korur onu sen merak etme.

sevgili ladybird,
yazını okuyunca gözyaşlarıma engel olamadım . Ne söylesem boş ama bildiğim bir gerçek varsa o da zamanın en iyi ilaç olduğu.
Ben ilk hamileliğimde de sürekli korku içindeydim şimdi de öyle. Her kontrolde kalbi atıyor mu diye heyecanla bekliyorum
kızım biraz fazla uyusa gidip uyandırıdım acaba yaşıyor mu diye.Korkusu bile insanın içini yakarken
senin halini düşenemiyorum . Bu annelik sürekli endişe etmek zaten. Ama dilerim hiçbirimizin endişeleri
çıkmasın. Ve şuna da inanıyorum ki biz daha bebeklerimizi kucağımıza almadan sen yeni bebek müjdesiyle geleceksin.
Allahım sana ve hiçbir anneye böyle acı yaşatmasın. Bunda da vardır bir hayır diyerek sabretmeye çalış. acını da yaşa ama
sakın hiçbir şeyden elini ayağını çekme umudunu kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…