2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar burada 13. haftada görünüyorum ama 12. haftaya yeni girdim. bu haftalarda olanlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor beslenmeleriniz? ne kadar kilo aldınız?

aşağıdaki takvim içinde olduğumuz haftayı söylüyor mesela ben de 13+1 im bugün ama 14 gözüküyorum
bulantılarım 13. haftamı bitirmemle azaldı kızımda da böyle olmuştu
ama hala bir şey yiyemiyorum ilk hamileliğimde ilk 4 ay kilo almamıştım toplamda 8 kiloyla tamamlamıştım
bunda da hala kilo almadım
aslında sağlıklı beslendiğin sürece fazla kilo almıyorsun
ama pastaya böreğe dayanırsan işte o kötü çünkü zaten son aylarımız sıcaklara geliyor
ben mahvolmuştum ilkinde eve klima taktırmıştık az kiloma rağmen her şey sıkıntı veriyodu
bir de yürüyüşü eksik etmessek hem doğum da kolay oluyor

banada herkes kız diodu cnm birkaç kişi erkek dedi biride annemdi hayırlısı olsun cnm gelince yaz merak ettim

Dün benimde kontrolüm vardı.. Sağolsun Rize'de ki doktor iyi ilgilendi... Kıza benziyor dedi... 1 ay sonra daha net konuşuruz dedi...

kızlar ben dün gece rüyamda cinsiyetini öğrendim :)
bayan bir doktora gitmişim kesin kız bu kesiiinn diyor
öyle emin konuşuyor ki :)

canım benim çok geçmiş olsun yazılarını okuyunca tutamadım kendimi şuan sana ne söylesek boş allahım kimselere yaşatmasın sana sabır versin tez zamanda üzüntünü atlatırsın inşallah allhım birdaha uzak etsin inş.başka bir bebekle taçlandırsın üzüntünü unuttursun

elevit kullanıyodum ben de gerçekten büyük insanın içesi gelmiyo yutarken zorluyo bana muadili olara decaviti verdi o da küçük değil ama elevite göre daha iyi boyut olarak..

kızlar burada 13. haftada görünüyorum ama 12. haftaya yeni girdim. bu haftalarda olanlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor beslenmeleriniz? ne kadar kilo aldınız?

12+1 günlük hamileyiz, ilk başlarda benimde çok kafam karışıyodu ama tüm hesaplayıcılar 13 diye gösteriyo yanına + gelince bi sonraki haftaya geçiyo sanırım.Doktorumda 13. haftaya girdiğimi söyledi, seninde geç döllenme gibi bişey yoksa böyledir :)
Ben 1 kilo aldım, çok ufak tefek şeylere takılmıyorum beslenme konusunda doğal şeyler yemeğe çalışıyorum, abur cubur yemiyorum zaten canımda istemiyo hiç.
Bi sabahları bulantım oluyo hala özellikle dişlerimi fırçalarken o biraz can sıkıcı, bide son bir haftadır özellikle sabahları baş dönmelerim oluyo bayılcak gibi oluyorum. onuda araştırdım bu aralar normal olduğu yazıyo nette.
bende durumlar böyle polyannacım :)

bende 2 gündür ateşli şekilde grip geçiriyorum şuan ladyin yazısını okuyuncada çok kötü oldum insan korkuyo senin neyin var kuzum

benimde tam gribim geçtim dedi yine hasta oldum:2: vücut çok halsiz bir kilo daha verdiğimi öğrendim sabah. ayrıca lady içiinde çok üzüldüm insan acaba benimde başıma gelirmi diye düşünmüyo değil korku saldı içimi zaten pinpirikliyim kötü düşünceye yer arıyorum bir haftadır eşimde iş dolayısıyla şehir dışında evde otur otur paslandığımı hissediyorum...

amma yakınmışım yahuuu

bizde dün acile gittik dr.a ultrason yokmu dedim bebeğide merak ediyorum die oda grip bebeğe geçmez kalp atışını etkilemez dedi ama yinede insan korkuyo 2 gündür bebeği hissedemiyordum heryerim sızladığı için belki ama sabah hissettim sanki arkasındanda safranı çıkarınca korkum geçti niyeyse kusunca iyi gibi geliyo inş.öyledir allahım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

amin canım rabbim sanada acil şifalar versin hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi....

slm kızlar kasıklarımda ağrı var ya 5 gündür geçmedi. dr agittim kalsiyum eksikliğinden olur dedi. idrrar temiz çıktı bebeğimde iyi şükür. dinlenince oturunca sorun yok ama ayağa kalkınca sağdada soldada ksıklarım hani böyle hamlarsınızda bi yeriniz ağrırya işte öyle ağrıyor böyle sıkıntısı olan var mı?

cnm rabbim sabır versin çok üzüldüm. hemen içimi bi korku kaplıyor böyle şeyler duyunca zaten kasık ağrılarım endişendiriyor beni. inş en kısa zamanda yeniden hamiş kalırsın sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın.

benimde boğazlarımda ağrı başladı hafif hafif artmasından korkuyorum ne yapsam acaba?

Biz geldik kizimla... Doktor ense kalinligi iyi dedi ikili test istemedi bidahaki ay istersen uclu test yapariz dedi annesinin yavrusu saglikla alalim da kucagimiza ama sanki babasi bozuldu kiz olduguna ona uzuldum biraz.birazdiyemicem baya uzuldum

Biz geldik kizimla... Doktor ense kalinligi iyi dedi ikili test istemedi bidahaki ay istersen uclu test yapariz dedi annesinin yavrusu saglikla alalim da kucagimiza ama sanki babasi bozuldu kiz olduguna ona uzuldum biraz.birazdiyemicem baya uzuldum

ayyy cnm kızmıymış çok sevindim şimdi bnde 2012 annelerin bebeklerine aldıklarına bakıodum inan kızlarınki şahane senn cicilerinide görürüz inş. bn erkek oldugunu öğrenince kıyafet alma hevesin kalmadı kız giydirmek çok eglenceli babanızada çok takılmayın kızı olunca iikide kız olmuş diyecek emin ol

Benim eşimde bu sabah beni üzdü ben haftaya doktora gidicem artık cinsiyeti nide öğreniriz dedim öğrenmeye ne gerek var kesin kizdir dedi iki kızımız var bunuda kiz olacağını düşünüyor ama istemeyerek dediğinin farkındayım bakalım hayırlısı

Canım aramızda 1 gün var. 13. haftada görünüyorsun çünkü 12+1, yani 12. haftayı 1 gün doldurunca 13. hafta kabul ediliyor. Sebebi bu. Benim bulantılarım hafifledi ama tamamen geçti diyemem. Ufak bir göbeğim var şimdiden :) Çok kilo almadım ama kıyafetlerim sıkıyor artık. Çok kokan yiyecekler yiyemiyorum, mesela balığı malesef uzun süredir ağzıma sürmedim ki çok faydalı olduğunu bilerek üzülüyorum
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?

arkadaşlar siz cinsiyetini öğrendinizmi çok şaşırdım benimde 14 ünde randevum var acaba bende öğrenirmiyim.çok heyecanlandım şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…