- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.721
kızlar burada 13. haftada görünüyorum ama 12. haftaya yeni girdim. bu haftalarda olanlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor beslenmeleriniz? ne kadar kilo aldınız?
hayırlı evlat olsun inşallah tatlım.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı bu sene erkek senesi mi nedir kimi duysam erkek benimde bugün doktor günüm herkes erkek diyo ama herkes öle dediği için kız çıkacakmış gb de geliyor hayırlısı sağlıklı olduğunu da duyayım da cinsiyeti ne farkeder kızım da yok benim şuanda oğlum da yok
Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..
Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin
ben bugün kullanmaya başladım ve başladığım gibi bırakmaya karar verdim:) folbiol u bile zor yutan bi insanım zaten 3 bardak su içtim eleviti yutana kadar. bi hafta dayancam haftaya gittiğimde muadili daha küçük bi vitamin varsa ondan yazdırcam:)
kızlar burada 13. haftada görünüyorum ama 12. haftaya yeni girdim. bu haftalarda olanlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor beslenmeleriniz? ne kadar kilo aldınız?
bende 2 gündür ateşli şekilde grip geçiriyorum şuan ladyin yazısını okuyuncada çok kötü oldum insan korkuyo senin neyin var kuzumkızlar nasıl içim sıkılıyo anlatamam dünden beri çok mutsuzum huysuzum :85:
bende 2 gündür ateşli şekilde grip geçiriyorum şuan ladyin yazısını okuyuncada çok kötü oldum insan korkuyo senin neyin var kuzum
bizde dün acile gittik dr.a ultrason yokmu dedim bebeğide merak ediyorum die oda grip bebeğe geçmez kalp atışını etkilemez dedi ama yinede insan korkuyo 2 gündür bebeği hissedemiyordum heryerim sızladığı için belki ama sabah hissettim sanki arkasındanda safranı çıkarınca korkum geçti niyeyse kusunca iyi gibi geliyo inş.öyledir allahım herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..
Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin
Biz geldik kizimla... Doktor ense kalinligi iyi dedi ikili test istemedi bidahaki ay istersen uclu test yapariz dedi annesinin yavrusu saglikla alalim da kucagimiza ama sanki babasi bozuldu kiz olduguna ona uzuldum biraz.birazdiyemicem baya uzuldum
Biz geldik kizimla... Doktor ense kalinligi iyi dedi ikili test istemedi bidahaki ay istersen uclu test yapariz dedi annesinin yavrusu saglikla alalim da kucagimiza ama sanki babasi bozuldu kiz olduguna ona uzuldum biraz.birazdiyemicem baya uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?