- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.761
kızlar sabahtan beri sol kasığıma ve vajinama agrı giriyor bıcak saplar gibi birde çok gazım var sürekli çıkartıyorum ama bitmiyor hatta kalbime vuruyor gaz sancısı ama gazdan öte kasık ve vajen beni tedirgin etti kanam yok şükür ama sabahtan beri yatıyorum geçmedi arada geçiyor gibi oluyor 15 dakka sonra ard arda yine başlıyor normal mi bugün 12.haftama girdim
kızlar sabahtan beri sol kasığıma ve vajinama agrı giriyor bıcak saplar gibi birde çok gazım var sürekli çıkartıyorum ama bitmiyor hatta kalbime vuruyor gaz sancısı ama gazdan öte kasık ve vajen beni tedirgin etti kanam yok şükür ama sabahtan beri yatıyorum geçmedi arada geçiyor gibi oluyor 15 dakka sonra ard arda yine başlıyor normal mi bugün 12.haftama girdim
Sabaha karsi girdim bi kac kez. Hirsiz gibi Hepinizin yazdiklarini sayisini hatirlayamayacagim kadar okudum. Belki saatlerce agladim. Ama iyi geldiniz. Sagolun..
En cok gulen insanlar kalplerinde en cok aciyi tasiyanlardir aslinda derler ya. Oyle iste benimki de. Bu kadar dagilmam bu kadar yikilmam bundandir. Beni en iyi anlayanlarin sizler oldugunu biliyorum ben. Cunku hepiniz birer anne adayisiniz. Bebegin orda, bizimle oldugunu anladigimiz ilk andan itibaren muthis bi duyguyla onlara baglaniyoruz.
Bana gelince.. Hic gibiyim. Hic bir sey gibi. Boslukta gibi. Yok gibi. Yasadigim aci kalbime oturmus, ne yapsam kaldiramiyorum. En zoru bu galiba, kolayini bulayim diyorum yapamiyorum. Hayatta iki aci imtihan etti beni. Yalnizca evladimi degil babami da kaybettim ben bundan seneler once. O da boyle zordu, o da boyle kalbimin ucunu ince ince sizlatti, kanatti. Ne diyeyim ki.. Allah tekrarindan korusun.
Gitmenin huznu degil, yalan degil, riya degil, ben hepinizi cok seviyorum. Hepiniz dualarimdasiniz. Meleklerinize lutfen iyi bakin. Bir suru bebegin teyzesiyim ben. Ne mutlu.
Kimseyi daha fazla uzmeye hakkim olmadigini bildigim icin simdi gidiyorum. Ne zaman kadar bilemiyorum. Bu ninni size, bebeklerinize lady teyzelerini hatirlatsin.. Toygar Işıklı -- ninni (forumistasyon.com) - YouTube
herkese merhabaaa...tatil bitio..okul maratoınu başlayacak..iyiydi böyle ewde yatmak..çalışmayan bayanlar çok şanslı
herkese merhabaaa...tatil bitio..okul maratoınu başlayacak..iyiydi böyle ewde yatmak..çalışmayan bayanlar çok şanslı[/
bi açıdan güzeldi yattım uyudum başım dönünce hemen uzandım ama bi taraftanda evde daha çok evhamlandığımı farkettim.okul yoğunluğu içinde bebeğimle ilgili olumsuzlukları düşünmeye daha az vaktim oluyo. ama tabi tatil herşeye rağmen güzel. yaz tatiline girdiğimizde Allah nasip ederse bebişlerimz hemen hemen 7 aylık olcak :) yerim ben onları....
canlar nasilsnzBiz geldik kizimla... Doktor ense kalinligi iyi dedi ikili test istemedi bidahaki ay istersen uclu test yapariz dedi annesinin yavrusu saglikla alalim da kucagimiza ama sanki babasi bozuldu kiz olduguna ona uzuldum biraz.birazdiyemicem baya uzuldum
Sabaha karsi girdim bi kac kez. Hirsiz gibi… Hepinizin yazdiklarini sayisini hatirlayamayacagim kadar okudum. Belki saatlerce agladim. Ama iyi geldiniz. Sagolun..
En cok gulen insanlar kalplerinde en cok aciyi tasiyanlardir aslinda derler ya. Oyle iste benimki de. Bu kadar dagilmam bu kadar yikilmam bundandir. Beni en iyi anlayanlarin sizler oldugunu biliyorum ben. Cunku hepiniz birer anne adayisiniz. Bebegin orda, bizimle oldugunu anladigimiz ilk andan itibaren muthis bi duyguyla onlara baglaniyoruz.
Bana gelince.. Hic gibiyim. Hic bir sey gibi. Boslukta gibi. Yok gibi. Yasadigim aci kalbime oturmus, ne yapsam kaldiramiyorum. En zoru bu galiba, kolayini bulayim diyorum yapamiyorum. Hayatta iki aci imtihan etti beni. Yalnizca evladimi degil babami da kaybettim ben bundan seneler once. O da boyle zordu, o da boyle kalbimin ucunu ince ince sizlatti, kanatti. Ne diyeyim ki.. Allah tekrarindan korusun.
Gitmenin huznu degil, yalan degil, riya degil, ben hepinizi cok seviyorum. Hepiniz dualarimdasiniz. Meleklerinize lutfen iyi bakin. Bir suru bebegin teyzesiyim ben. Ne mutlu.
Kimseyi daha fazla uzmeye hakkim olmadigini bildigim icin simdi gidiyorum. Ne zaman kadar bilemiyorum. Bu ninni size, bebeklerinize lady teyzelerini hatirlatsin.. Toygar Işıklı -- ninni (forumistasyon.com) - YouTube
aman dün ne kötüydüm sancılı geçti.Allahtan uykuya daldıtan sonra geçti ama bu kasık ağrısı ve vajina agrısı çok fena.birazda bu kayıplardan dolayı sinirlerim bozuldu zaten korkaktım iyice gözüm korktum Rabbim korusun bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?