2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ufff yemek tarifi sitelerinden nefret ediyorum artık. Canım ne görsem onu çekiyo ( ama üşengeçlik tembellikte dizboyu...canımın çektiğiyle oturup kalıyom

kızlar sabahtan beri sol kasığıma ve vajinama agrı giriyor bıcak saplar gibi birde çok gazım var sürekli çıkartıyorum ama bitmiyor hatta kalbime vuruyor gaz sancısı ama gazdan öte kasık ve vajen beni tedirgin etti kanam yok şükür ama sabahtan beri yatıyorum geçmedi arada geçiyor gibi oluyor 15 dakka sonra ard arda yine başlıyor normal mi bugün 12.haftama girdim

Gaz sancısı olabilir canım.rahimde büyüyo tabi.içerde organlarımızda ne fırtınalar kopuyo kimbılir.değşim içindyz.mesela bu akşam benimde gaz sorunum var.ve çıkan cinsten değl.içimi şismiş gbi hssedyrm.boşluklarm kaskatı oldu.otramyrm bile.rahat ol canım.stres daha kötu yapar

Hafif sancılar bu haftalarda normal de şiddetliyse, seni uyutmayacak , yatırmayacak kadar şiddetliyse doktoruna haber vermende fayda var.

canım şu an hediye ettiğin ninniyide dinliyorum bir yandan da ağlıyorum inan o kadar çok üzüldüm ki gece yatağa yattım seni düşündüm ağlaya ağlaya sızmışım rabbim sabır versin sana ve eşine yeniden seni aramızda görürüz Allahım bir daha yaşatmasın son acın olur kendine iyi bak en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz çok öptüm samsundan sevgiler

kızlar benimde bugün akşam üzeriden beri sol kasığıma sık sık bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor normal mi ve neden olur ki korkmaya başladım hemde ani harekette falan değil uzanırkende oluyor:26:

herkese merhabaaa...tatil bitio..okul maratoınu başlayacak..iyiydi böyle ewde yatmak..çalışmayan bayanlar çok şanslı

Aynen Canım! Stres bastı şimdiden! Ama diğer taraftan da şöyle düşünüyorum, bir an önce ikinci dönem başlasın ki bilirsin bu dönem ilk döneme nazaran daha çabuk geçer, yaz tatilimiz gelsin bebeklerimize kavuşalım!! (Bir de havalar ısınsın artık ya

Biz geldik kizimla... Doktor ense kalinligi iyi dedi ikili test istemedi bidahaki ay istersen uclu test yapariz dedi annesinin yavrusu saglikla alalim da kucagimiza ama sanki babasi bozuldu kiz olduguna ona uzuldum biraz.birazdiyemicem baya uzuldum
canlar nasilsnz
gerci uzucu haberlerdensonra sizlerde tefrgn o.dnuz herhalde
ozelliklede ilk bebegi olacak annelerr
hic endiselenmeyn arkdslrm
kafanizi olumsuz seylerle doldurmayn ki
artk icimizdeki melekler de herseyden etkilenebilecek zamndalar
annenin her turlu ruh hali yavrularmizi da etkileybilirrr
mutlu ve pozitif olmaya calisiiin derim bennn
ne kadar uzulur sikinti duyarsaniz kasilmalarnz artabilirrr

cinsyetini ogrenenlerrr ne guzell allh kucagniza almayi da nasip etsnn
cinsyet konusuna takilan erkekleri anlmk cok guccc
keske surada cocuk sahibi olabilmek icin cirpinan anne ve babalarin yazilarini okuyabilselerr
ne kadar sukursuzce dusunduklerinin farkina varirlarrr
hem zaten duygusal bir donem geciren hamile annenin de moralini ne dye bozarlarr
sanki cinsyeti kendileri belirlemiyrmus gibiii

bu arada kizi olck anneler
bnm esim o kadar cook sevyr ki kizini
ne biliym daha bi farklilar mi acabaaa
baklm bu bebegmz ne olck
allhtn gelen ci
kiz yada erkek
hic farkeder miiii
hepnz ona emant olun
mutlu kalinnn guzel hamislerr

bebeklerine ilerde bize bakrlar diye düsünenlere sesleniyorum. sahsen ben öyle düsünmüyorum öyle düsünenleride HOS GÖRMÜYORUM.
insallah cocuklarim okur güzel gelecekleri olur mutlu yuvalari olur. esimle bende birbirimze yardimci olup biribirimize bakicilik yapariz o duruma gelince ,cocuklarimizda yanimiza ugrayip hal hatir sorup destek ciksinlar isterim. yoksa ne kizima damadima nede ogluma gelinime engel olmak istemem mutlu yuvalarinda mesut hayatlarinda bol basarilar dilerdim. biz esimle hep dua ederiz allahim bizi birbirimizden ayri koyma ne ben geri kalayim ne sen, insaalah hayatimi birlestirdigimi gibi hayatimizida berber sonlandirirz.....

COCUKLARA BAKICI GÖZÜYLE DEGIL EVLAT GÖZÜYLE BAKMAK GEREK :)

Ben hiç tanımıyorum seni birkez bile konuşmadım.. dünde yazdım.. bu saatte okudum yazını yeni gördüm.. hayla ağlıyorum bunu acını paylaştığımı bilmen için yazıyorum çok içten yazmışsın o ninni olayı beni bitirdi.. Dilerim hemen hemen yeniden hamile kalır ve bu defa saglıkla bebegını alırsın kucagına. Kısa zamanda güzel haberlerini DUYMAK DİLEGİYLE.Rabbim kimseyi doğmuş doğmamış büyük küçük evlat acısıyla imtihan etmesin.. Dularım içten bil isterim. Hiç tanımadığım biri için gecenin bir vakti böyle üzülebilmek... bana bunu hatırlattığın için teşekkür ederim.. İnsan olduğumu birkez daha.. kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle.. hoşçakal.

Son düzenleme:
aman dün ne kötüydüm sancılı geçti.Allahtan uykuya daldıtan sonra geçti ama bu kasık ağrısı ve vajina agrısı çok fena.birazda bu kayıplardan dolayı sinirlerim bozuldu zaten korkaktım iyice gözüm korktum Rabbim korusun bebişlerimizi

günaydın kızlar boğazımın şişi gitti sadece burun tıkanıklığı baş ağrısı kaldı onlarda geçer inş. saadet benimde vajinada ağrı var bende mantar oluşmuştu acaba onun etkisimi diye düşündüm bu haftaki kontrolde sorucam:18:

gunaydın kızlarr!bu haftayı acı bı haberlerle kapatalım...rabbım bıdaha boyle acı seyler yasatmasın bıze,hıcbırımıze...yasadıklarımız kolay degıll..soyleyecek cumle bulamıyorum..bogazuıım dugum dugum oluyoo...

günaydın kızlar.bugün ruh halimde sabırsızlık hasıl oldu yaa..bir an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum,bir an önce hareketlerini hıssetmek istyrm.biran ônce bùyüsün,bir an önce doğuruyimaaaa bu fazla oldu galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…