2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bel ağrısı yaşayanlar varmı erken değilmi şimdiden 3. bebeğim bn böle şiddetli bi ağrı yaşamadım ilk aylarda sabah yataktan zorla kalktım iki büklüm halde neden acaba konrolede yeni gittim ondan sonra şiddetlendi ağrım ne yapsam acaba :44::44::44::44:

2gundr girmiorm zaten son aldigimz haber hepimizi cok uzdu.gecmisi pek okuyamadim ama lady nin yazdiklarini okuyunca ve ninni olayini gorunce gne bsladim aglamaya..allah sana bda aci yasatmasin canim..sevdiklernle ailenle esinle cok mutlu olursun.dualarn icin saol o kadar temiz kalplisinki biz seni cok seviyoruz kacamakta olsa gne arada git topige bizi habersz birakma.keske bi imkan olsa hepimiz toplansak yanina gelsek hepimiz sana sarilsak acini paylassak eminim suan herkes bunu istiodur.kendine cok ii bak.sen bzm icn cok ozelsin bunu untma sakin

günaydın hamişler bende yeni geldim sabah açık öğretim sınavında görevim vardı tatil bitti :) kabus gibi başladı okul bugünden neyse zaman geçer en azından şimdi ben maç izlemeye gidiyorum hepinizi öptüm

kızlar insiyetimiz yine net değilmiş. Oğluşuma alıştırmıştım kendimi Takdir Allahtan da sağlıklı olsun yeter inşallah bende en kısa zamanda net bir şekilde öğrenirim ciciler alırım bebeğime oğluşumu çok seviyorum aksi ispat edilene kadar yakışıklım var

İyi Akşamlar herkese.. Biz Türkiye'nin tam bir ucunda olduğumuz için burda akşam oldu bile Artık tatil bitti, okullar yarın açılıyor. Ben biraz seviniyorum açıkçası. İkinci dönem hızlı geçer, bir iki haftaya kadar inşaallah bebişlerimizin hareketlerini hissetmeye başlarız Ben cuma günü eşime hediye alırken, birde kızıma zıbın aldım Aynı hediye paketinin içine koydum, sevgililer günü gelmeden, buldu hediyesini... Aynen şu smiley gibi oldu---> Aldı salonun duvarına astı Ertesi sabah benden önce kalkmış almış zıbını yanıma koymuş bizi seviyor Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah..

cnm yasadiklarini okuyunca gercekten icim acidi.seni cok takdir ettm bu kadr acinin ustesnden geldigin ve hic pes etmedigin icin.gercrkten cok guclusun bn bu kadr guclu olamazdim ...evlatlarini allah sana esine bagislasin ve bu bebisini saglikla kucagina alirsn ins

Sagol canim benim zordu gercekten ama Rabbim dayanacak gucu de verdi sukurler olsun.Hep bunlari bir imtihan olrak dusundum Mevlam hicbirimize daha acisini gostermesin insallah saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim simdi bana herkes iki oglum oldugu icin kiz mi istiyorsun diyorlar hayir diyorum sag salim kucagima gelsin baska hicbirsey istemiyorum.

Destekleriniz ve guzel sozleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim arkadaslar Mevlam size hic aci gostermesin insallah.

canım çok geçmiş olsun inşallah bogazında düzelir agrı mantardanda olabilir ama bende bildiğim kadarıyla mantar yok sanki azaldı agrım bence benim idrar yollarında sıkıntı var özellikle idrarımı yaptıktan sonra bir agrı giriyor neyse inşallah bişey yoktur ikimizdede

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı?
Ben sanki pek hissedemiyorum
normal mi bu ???
Arada sanki sağ tarafımda küçük hareketler oluyor ama
bebeğim daha çok küçük olduğundan pek bebek hareketi olduğunu düşünmüyorum...
Siz açıkca hissediyormusunuz yaa ...
Birde cinsiyeti belli olanlar bu bebek sağdaysa erkek soldaysa kız konusuna katılıyormusunuz?
Ne kadar doğru acaba???

bilemiorm cnm ama benim bebis solda ama doktorumuz erkege benzio dedi

kizlar eylul annelerinin topigini okudum biraz.bulantilarn had safhada oldugu donemdeler yeni kalp atisi duyanlar yda keseyi gorenler var.biz cok yol katetmisz ne yollardan gecmisz.zaman gecmio saniorz ama cok cabuk gecmis canlarim

kızlar devlet hastanelerinde cinsiyeti belli olsada 16. haftadan önce söylemezler diyorlar doğrumu?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…