2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar eylul annelerinin topigini okudum biraz.bulantilarn had safhada oldugu donemdeler yeni kalp atisi duyanlar yda keseyi gorenler var.biz cok yol katetmisz ne yollardan gecmisz.zaman gecmio saniorz ama cok cabuk gecmis canlarim

Haklısın canım. Sanki zaman hiç geçmiyor gibi ama düşününce daha dün kalp atışlarını duyacakmıyız diye heyecan yaşıyorduk! Şimdi çoğumuz 3. ayını dolduruyor. Ne mutlu! Allah bu yolda zorluk yaşayanlara güç kuvvet, bebeğini kaybedenlere de sabır ve bir an önce toparlanma dirayeti versin!

evt cnm daha cok yolumuz var.allah yardmcimiz olsun.bda kayiplar yasanmasin ins.seneye bu zamanlar minik bebislerimizden bahsedio olalim aramizdan ayrilan zor gunler geciren butun arkadslarmz ins en kisa zamnda tekrar hamile kalir saglikla alirlar bebeklerini kucaklarina..dualarm hepimiz icn zorluguda mutluluguda beraber yasiyoruz cnku

kızlar devlet hastanelerinde cinsiyeti belli olsada 16. haftadan önce söylemezler diyorlar doğrumu?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?

ben ozel hastaneye gdiyorum cnm.doktor zaten ikili teste geldiginde ni tahminde bulunurum demisti.gorduklerinde soylemeleri lazim ama ultrason cihazlariyla alakali olabilir cnm

kızlar devlet hastanelerinde cinsiyeti belli olsada 16. haftadan önce söylemezler diyorlar doğrumu?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?

slm bende 13 haftalık hamıleyım 16. haftadan sonra gıdecegım cınsıyet ıcın benımde bı akadsım var 14 haftalıkken devlette ogrenmıs dr da tembıhlemıs kımseye soleme devlette ogrendıgını dıe..normalde solenmıo bu kadar erken haftada ..

13 haftalik hamileyim kan sulandirici Inge ve dusuk onleyici fitil kullaniyorum 2 gundur cok bel agrim var Bu benim 3. Gebeligim ilk2 Gebeligim kanda pihtilasma sonucu dustu agrilarim normalmi bede 3 gundur igneyi vurdukdan sonra bacagimdan damla damla cikiyo korkuyorum faydasi olmuyor diye acaba ignenin faydasi olmadigi icinmi Bu agriyi cekiyorum Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin ben yurtdisindayim Burda oyle ilgilenmiyorlar ariyorum randevunu bekle diyorlar zaten ikili taramayida yapmiyolar burda ozele giriyormus

Benim de randevuma daha 16 gün var ama sanırım bu hafta doktoruma ihanet edicem
Hem çok merak ediyorum cinsiyetini hem de çok özledim kuzucuğumu

13 haftalik hamileyim kan sulandirici Inge ve dusuk onleyici fitil kullaniyorum 2 gundur cok bel agrim var Bu benim 3. Gebeligim ilk2 Gebeligim kanda pihtilasma sonucu dustu agrilarim normalmi bede 3 gundur igneyi vurdukdan sonra bacagimdan damla damla cikiyo korkuyorum faydasi olmuyor diye acaba ignenin faydasi olmadigi icinmi Bu agriyi cekiyorum Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin ben yurtdisindayim Burda oyle ilgilenmiyorlar ariyorum randevunu bekle diyorlar zaten ikili taramayida yapmiyolar burda ozele giriyormus

benim kızkardeşimde aynı sıkıntıdan dolayı 2 düşük yaptı
sonrasında dediğiniz gibi kan sulandırıcı iğne ile hamileliğini biraz sıkıntılı da olsa mutlu sonla bitirdi
şimdinur topu gibi bir oğlu var...

allah gonlune gore en onemlisi sagliklisini versn cnm.suprzlerde oluo ben smdi oglusum die seviorm alistrdm kendimi snradan bi suprz yapmaz umarim

canım aslında iki cinsiyete de alıştım gibi ama keşke 14 şubattan önce öğrensem şu babalı oğullu pijama takımları var ya eşime onlardan almayı düşünüyorum hediye olarak. ama şimdi ben alırsam kız çıkarsa eşim üzülür mü kiii? baştan pazarlık yapsam bak kızsa gider küçüğünü kız pijamasıyla değiştirirz üzülme diye

Keske bılsem de bırseyler dıyebılsem umarım kotu bırsey yoktur. Ne demek randevunu bekle ne tuhaflarrr(
acıl bır durum , rısklı gebelıklerım zaten vs. Dıye anlatsan?? Ay nasıl sinir oldum şimdi ordakınlere İnş kotu bırsey yoktur ve Allah bu guzel duyguyu hepinize yasatsın .

Hepimize hayırlı dogumlar.
Buarada eylul anne grubundaydım ama ztn sezeryan olcagımdan beklenen gun 30 u muhtemelen 25 i gıbı gelır en gec bebişimiz.

arkdsm valla hicbir bilgm yookkkk
yanlis birsey soylemk istememm
turkiyede kadn dogumcu arkadsm akrabn falan varsaonlara danisman en dogrusuuu olur gibiii
gecmis olsun
ama endiselenme lutfnn
yarn acile faln gitsen yardmci olurlarmi acaba

Ne mutlu ona umarim bende mutlu sona ulasirim sizde bel agrisi varmi

Bende cok sinir oluyorum zaten dusecekse duser biz bisey yapamayiz diyorlar sende bel agrisi varmi allah saglikla bebegine kavusmayi nasip Eder insallah

Ne mutlu ona umarim bende mutlu sona ulasirim sizde bel agrisi varmi
cnnm bn evdeym izinliym kizimdan dolayi
sonuna kadar kullnicm yani
evde oldgm icn surekli uzanyrm dinlenyrm
acaba calisan annelerin beli daha mi cok agryr dersnnnn
ogretmn arkdslar hele hep ayaktalar
bn de ilk gebeligimde birinci sinif okutyrdmm ve hep ayaktydmm
o zamn belim daha ck agryrduu

arkdsm valla hicbir bilgm yookkkk
yanlis birsey soylemk istememm
turkiyede kadn dogumcu arkadsm akrabn falan varsaonlara danisman en dogrusuuu olur gibiii
gecmis olsun
ama endiselenme lutfnn
yarn acile faln gitsen yardmci olurlarmi acaba

Hic bi tanidigim yok malesef off acile gitmek istiyorum yarin bakicam olmazsa gidicem

Malesef konu hakkında hiç bilgim yok bel ağrılarım benim de son bir haftadır arttı ancak dayanılmayacak gibi değil.Hafta hafta gebelikten bahseden sitelerde normal olduğunu okumuştum. İğne daha önce de aynı şekilde olmuşmuydu? Mesela ben 12 haftaya kadar düşük önleyici fitil kullandım ve bir süre sonra yarısı erimeden dışarı atmaya başladı. Doktorum vücudumun gerektiği kadarını almış olacağını kalanını attığını söylemişti acaba böyle birşey olabilirmi? Çok fazla panik yapıp bebeğini de strese sokmamaya çalışsan ve en kısa sürede bir uzmana ulaşsan iyi olur aslında.. Doktor siteleri var online yardım alabiliyorsun öyle bir siteden kadın doğum uzmanlarından biri ile iletişime geçebilirsin bizim kadar hızlı cevap vermezler ama doğru yanıtlayacakları kesin..
umarım sıkıntı yaşatacak bir durum yoktur ve herşey yolunda gider canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…