- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.801
kizlar eylul annelerinin topigini okudum biraz.bulantilarn had safhada oldugu donemdeler yeni kalp atisi duyanlar yda keseyi gorenler var.biz cok yol katetmisz ne yollardan gecmisz.zaman gecmio saniorz ama cok cabuk gecmis canlarim
Haklısın canım. Sanki zaman hiç geçmiyor gibi ama düşününce daha dün kalp atışlarını duyacakmıyız diye heyecan yaşıyorduk! Şimdi çoğumuz 3. ayını dolduruyor. Ne mutlu! Allah bu yolda zorluk yaşayanlara güç kuvvet, bebeğini kaybedenlere de sabır ve bir an önce toparlanma dirayeti versin!
kızlar devlet hastanelerinde cinsiyeti belli olsada 16. haftadan önce söylemezler diyorlar doğrumu?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?
kızlar devlet hastanelerinde cinsiyeti belli olsada 16. haftadan önce söylemezler diyorlar doğrumu?
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlet hastanesine mi?
benim sürekli sağ tarafım sancıyor kız heralde :)
13 haftalik hamileyim kan sulandirici ınge ve dusuk onleyici fitil kullaniyorum 2 gundur cok bel agrim var bu benim 3. Gebeligim ilk2 gebeligim kanda pihtilasma sonucu dustu agrilarim normalmi bede 3 gundur igneyi vurdukdan sonra bacagimdan damla damla cikiyo korkuyorum faydasi olmuyor diye acaba ignenin faydasi olmadigi icinmi bu agriyi cekiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin ben yurtdisindayim burda oyle ilgilenmiyorlar ariyorum randevunu bekle diyorlar zaten ikili taramayida yapmiyolar burda ozele giriyormus
allah gonlune gore en onemlisi sagliklisini versn cnm.suprzlerde oluo ben smdi oglusum die seviorm alistrdm kendimi snradan bi suprz yapmaz umarim
13 haftalik hamileyim kan sulandirici Inge ve dusuk onleyici fitil kullaniyorum 2 gundur cok bel agrim var Bu benim 3. Gebeligim ilk2 Gebeligim kanda pihtilasma sonucu dustu agrilarim normalmi bede 3 gundur igneyi vurdukdan sonra bacagimdan damla damla cikiyo korkuyorum faydasi olmuyor diye acaba ignenin faydasi olmadigi icinmi Bu agriyi cekiyorum Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin ben yurtdisindayim Burda oyle ilgilenmiyorlar ariyorum randevunu bekle diyorlar zaten ikili taramayida yapmiyolar burda ozele giriyormus
arkdsm valla hicbir bilgm yookkkk13 haftalik hamileyim kan sulandirici Inge ve dusuk onleyici fitil kullaniyorum 2 gundur cok bel agrim var Bu benim 3. Gebeligim ilk2 Gebeligim kanda pihtilasma sonucu dustu agrilarim normalmi bede 3 gundur igneyi vurdukdan sonra bacagimdan damla damla cikiyo korkuyorum faydasi olmuyor diye acaba ignenin faydasi olmadigi icinmi Bu agriyi cekiyorum Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin ben yurtdisindayim Burda oyle ilgilenmiyorlar ariyorum randevunu bekle diyorlar zaten ikili taramayida yapmiyolar burda ozele giriyormus
benim kızkardeşimde aynı sıkıntıdan dolayı 2 düşük yaptı
sonrasında dediğiniz gibi kan sulandırıcı iğne ile hamileliğini biraz sıkıntılı da olsa mutlu sonla bitirdi
şimdinur topu gibi bir oğlu var...
ne mutlu ona umarim bende mutlu sona ulasirim sizde bel agrisi varmi
Keske bılsem de bırseyler dıyebılsemumarım kotu bırsey yoktur. Ne demek randevunu bekle ne tuhaflarrr (
acıl bır durum , rısklı gebelıklerım zaten vs. Dıye anlatsan?? Ay nasıl sinir oldum şimdi ordakınlere İnş kotu bırsey yoktur ve Allah bu guzel duyguyu hepinize yasatsın .
Hepimize hayırlı dogumlar.
Buarada eylul anne grubundaydım ama ztn sezeryan olcagımdan beklenen gun 30 u muhtemelen 25 i gıbı gelır en gec bebişimiz.
cnnm bn evdeym izinliym kizimdan dolayiNe mutlu ona umarim bende mutlu sona ulasirim sizde bel agrisi varmi
arkdsm valla hicbir bilgm yookkkk
yanlis birsey soylemk istememm
turkiyede kadn dogumcu arkadsm akrabn falan varsaonlara danisman en dogrusuuu olur gibiii
gecmis olsun
ama endiselenme lutfnn
yarn acile faln gitsen yardmci olurlarmi acaba
13 haftalik hamileyim kan sulandirici Inge ve dusuk onleyici fitil kullaniyorum 2 gundur cok bel agrim var Bu benim 3. Gebeligim ilk2 Gebeligim kanda pihtilasma sonucu dustu agrilarim normalmi bede 3 gundur igneyi vurdukdan sonra bacagimdan damla damla cikiyo korkuyorum faydasi olmuyor diye acaba ignenin faydasi olmadigi icinmi Bu agriyi cekiyorum Bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin ben yurtdisindayim Burda oyle ilgilenmiyorlar ariyorum randevunu bekle diyorlar zaten ikili taramayida yapmiyolar burda ozele giriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?