- 17 Kasım 2011
- 1.841
- 2
- 108
- 37
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.821
Bende cok sinir oluyorum zaten dusecekse duser biz bisey yapamayiz diyorlar sende bel agrisi varmi allah saglikla bebegine kavusmayi nasip Eder insallah
cnnm bn evdeym izinliym kizimdan dolayi
sonuna kadar kullnicm yani
evde oldgm icn surekli uzanyrm dinlenyrm
acaba calisan annelerin beli daha mi cok agryr dersnnnn
ogretmn arkdslar hele hep ayaktalar
bn de ilk gebeligimde birinci sinif okutyrdmm ve hep ayaktydmm
o zamn belim daha ck agryrduu
herkese merhbalarrr
ya hepniz biyerlere kacmissiniz
Yok cnm ben ıyıyım. Ek tavsıyem kesınlıkle dınlen oyle uzanma dolapustunden bırsey alma yanı. Sanırım burda da dusuk ıhtımalı olsa bırınde dr sadece bunu derdı bırde dusmesın dıe hap verıyorlar ama sanırım alıyorsundur dımı?
kızlarrr size bişey sorcaaammmm alakasız olacak ama gelinliğimi bi arkadaşım kıralamak ıstıyor bnmkı gıbı bır gelınlık bulamamıs napıcagımı bılmıyorum kıralayayımmı sizcee ? siz olsanız ne yapardınız??
kızlarrr size bişey sorcaaammmm alakasız olacak ama gelinliğimi bi arkadaşım kıralamak ıstıyor bnmkı gıbı bır gelınlık bulamamıs napıcagımı bılmıyorum kıralayayımmı sizcee ? siz olsanız ne yapardınız??
Evet dusuk onleyici fitil kullaniyorum oda ayri bi dert zaten kusmalarimda var allah herkezin yardimcisi olsun sen kac haftaliksin ya bide bisey sorcam bebegin kalbi dursa annede ne gibi belirti olur acaba biliyomusunuz ayy benim pskoloji bozulmus sanirim
Aman bırdaha gıymıcen nasılsa durumu da yksa kı durumu olsa nıye kullanılmıs ıstesın kullansın yazık sevaptır. Bılmıyorum belkıde cogu ozel bır gıyım nıye veresın de dıyebılır. Senın ıcınden ne gecıyorsa onu yap snra verıp de sıkılma da
Malesef konu hakkında hiç bilgim yok bel ağrılarım benim de son bir haftadır arttı ancak dayanılmayacak gibi değil.Hafta hafta gebelikten bahseden sitelerde normal olduğunu okumuştum. İğne daha önce de aynı şekilde olmuşmuydu? Mesela ben 12 haftaya kadar düşük önleyici fitil kullandım ve bir süre sonra yarısı erimeden dışarı atmaya başladı. Doktorum vücudumun gerektiği kadarını almış olacağını kalanını attığını söylemişti acaba böyle birşey olabilirmi? Çok fazla panik yapıp bebeğini de strese sokmamaya çalışsan ve en kısa sürede bir uzmana ulaşsan iyi olur aslında.. Doktor siteleri var online yardım alabiliyorsun öyle bir siteden kadın doğum uzmanlarından biri ile iletişime geçebilirsin bizim kadar hızlı cevap vermezler ama doğru yanıtlayacakları kesin..
umarım sıkıntı yaşatacak bir durum yoktur ve herşey yolunda gider canm..
yakın ve sevdiğim bir arkadaşımsa hiç tereddütsüz verirdim..
bedenler uygun mu ? Tadilat yaptıracakmı o da önemli?
evet cnm ayni imisGünlerimiz aynı seninle
Cnsiyet belli oldumu:44:
canım aslında iki cinsiyete de alıştım gibi ama keşke 14 şubattan önce öğrensem şu babalı oğullu pijama takımları var ya eşime onlardan almayı düşünüyorum hediye olarak. ama şimdi ben alırsam kız çıkarsa eşim üzülür mü kiii? baştan pazarlık yapsam bak kızsa gider küçüğünü kız pijamasıyla değiştirirz üzülme diye
Ya arkadasın da bır tuhafmıs. Madem paran var gıt dıktır aynısını be kardesım. Ben de bır modacıya dıktırmıstım. N ıstıyorsa yaptırsın hemde temız gıyılmemıs haksızmıyımben de yazık durumu yoksa dıe dusunuyordum
Ahaa bende ayni konudan muzdaribtim neden cikiyo fitilin yarisi diyordum sucu kendimde ariyodum yapamiyorum saniyodum soyledigin cok iyi oldu cok sagol ya agrim belirgin bi sekilde ama asiri siddetli degil bazen siddetini arttiriyo ama bilmiyorum umarim normaldir[/
ben dikkat ettim de çok uyuduğumda , fazla ayakta kaldığımda , ev işiyle fazla ilgilendiğimde çok ağrıyor genelde..bir de otururken belinin boşlukta kalmamasına dikkat et mutlaka yastıkla falan hiç boşluk kalmayacak şekilde destek yapmalısın..umarım endişelerin yersizdir ve bir an önce kurtulursun endişeden..
cnm arkdsn cook da samimi arkdsn degilmissscnm bn gelınlıgımı cok pahalı almıstım bı markadan .. kız arkdasımda cok begenmıs modelını baska model begenemıomus o yuzden ıstıo kıralamak,parasız lıktan degıl. bnde gozum gıbı bakıyorum gelınlıgıme napcam şasırdım kızada kıyamadım sevmış gelınlıgımı kiralasam ,arkadas parayı nasıl konuscan ,esımde dıo sonucta evde ole duruo barı kırala elıne bı kac para gecsın erkek dusuncesı kararsız kaldım
yok cnm yakın degıl 6 sene onceden çalıştıgım bır fırmadan bır kız arkdasım ,evet dogru dedın onun boyu uzun olmayabılrıde
evet cnm ayni imis
ama bnm dgm erkn olck sanirim
ilki sezeryan cunku
ben ne zamndr dr a gdemdm
surekli sehir disindaydm
o yuzdn ikili testi de kacrdmmm
ama sali yada carsmba gidicm
baklmm
senin belli olmusmuyduu[/QUOTE
Yok belli değil ama çok meraktayım
iyi düşünmüşsün :) nerde bu ikili pijamalar bende mi alsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?