2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cok sinir oluyorum zaten dusecekse duser biz bisey yapamayiz diyorlar sende bel agrisi varmi allah saglikla bebegine kavusmayi nasip Eder insallah

Yok cnm ben ıyıyım. Ek tavsıyem kesınlıkle dınlen oyle uzanma dolapustunden bırsey alma yanı. Sanırım burda da dusuk ıhtımalı olsa bırınde dr sadece bunu derdı bırde dusmesın dıe hap verıyorlar ama sanırım alıyorsundur dımı?

Valla bilmiyorum hic bir is yapamiyorum hemen agri giriyo adet sancisi gibi ne yapicagimi sasirdim burda kimsemde yok bana yardim etsin esimde calisiyo gun icinde bana yardimi olmuyor adama yemek bile yapamiyorum

kızlarrr size bişey sorcaaammmm alakasız olacak ama gelinliğimi bi arkadaşım kıralamak ıstıyor bnmkı gıbı bır gelınlık bulamamıs napıcagımı bılmıyorum kıralayayımmı sizcee ? siz olsanız ne yapardınız??

Evet dusuk onleyici fitil kullaniyorum oda ayri bi dert zaten kusmalarimda var allah herkezin yardimcisi olsun sen kac haftaliksin ya bide bisey sorcam bebegin kalbi dursa annede ne gibi belirti olur acaba biliyomusunuz ayy benim pskoloji bozulmus sanirim

Aman bırdaha gıymıcen nasılsa durumu da yksa kı durumu olsa nıye kullanılmıs ıstesın kullansın yazık sevaptır. Bılmıyorum belkıde cogu ozel bır gıyım nıye veresın de dıyebılır. Senın ıcınden ne gecıyorsa onu yap snra verıp de sıkılma da

yakın ve sevdiğim bir arkadaşımsa hiç tereddütsüz verirdim..
bedenler uygun mu ? Tadilat yaptıracakmı o da önemli?

Cnm boyle dusunup de gebelık gecmezkı , Allah korusun ama annede morarma bırsey belırtı oluyor merak etme Allah korusun. Strees yapma ama tabı soylemesı kolay dıyorsundur kolay seyler atlatmamışsın ama yapma boyle strees cnm. Esın ıcın de artık bıraz o yapar bıraz ıdare edersınız napcanız mecbur yeterkı ıyı ol .

cnm bn gelınlıgımı cok pahalı almıstım bı markadan .. kız arkdasımda cok begenmıs modelını baska model begenemıomus o yuzden ıstıo kıralamak,parasız lıktan degıl. bnde gozum gıbı bakıyorum gelınlıgıme napcam şasırdım kızada kıyamadım sevmış gelınlıgımı kiralasam ,arkadas parayı nasıl konuscan ,esımde dıo sonucta evde ole duruo barı kırala elıne bı kac para gecsın erkek dusuncesı kararsız kaldım

Ahaa bende ayni konudan muzdaribtim neden cikiyo fitilin yarisi diyordum sucu kendimde ariyodum yapamiyorum saniyodum soyledigin cok iyi oldu cok sagol ya agrim belirgin bi sekilde ama asiri siddetli degil bazen siddetini arttiriyo ama bilmiyorum umarim normaldir

yakın ve sevdiğim bir arkadaşımsa hiç tereddütsüz verirdim..
bedenler uygun mu ? Tadilat yaptıracakmı o da önemli?

yok cnm yakın degıl 6 sene onceden çalıştıgım bır fırmadan bır kız arkdasım ,evet dogru dedın onun boyu uzun olmayabılrıde

Ya arkadasın da bır tuhafmıs. Madem paran var gıt dıktır aynısını be kardesım. Ben de bır modacıya dıktırmıstım. N ıstıyorsa yaptırsın hemde temız gıyılmemıs haksızmıyım ben de yazık durumu yoksa dıe dusunuyordum

nlerimiz aynı seninle
Cnsiyet belli oldumu
:44:
evet cnm ayni imis
ama bnm dgm erkn olck sanirim
ilki sezeryan cunku
ben ne zamndr dr a gdemdm
surekli sehir disindaydm
o yuzdn ikili testi de kacrdmmm
ama sali yada carsmba gidicm
baklmm
senin belli olmusmuyduu

iyi düşünmüşsün :) nerde bu ikili pijamalar bende mi alsam ki

aynen bende senın gıbı dusundum cnm :)) ilk bas nerden aldın dıe msj atmış soyledım ama senelık model cıkaran bıyerden aldıgım ıcın bulamamıs 2aydırda heryerı gezmıs bulamamıs hep aklında bnm gelinlıkmış bende kıralamak ıstediğini duyunca şaşırdım doğrusu

cnm arkdsn cook da samimi arkdsn degilmisss
o kadar model arasindan begenememesi dusundurucuuu
hem ondan kira nasil istycnnn
seninde paraya ihtycn yoksa verme bnceee
cok mu acimasz olduuuu

yok cnm yakın degıl 6 sene onceden çalıştıgım bır fırmadan bır kız arkdasım ,evet dogru dedın onun boyu uzun olmayabılrıde

Benim de kuzenimin bir arkadaşı fotoğrafta görüp beğenmiş, istedi. Kızı tanımıyorum bir kere görmüşümdür. İlk başta verecektim ama baktım kızın benden 10 kg. Fazlası var mümkün değil giremez içine. Dedim ben 50 kg. O 60 nasıl olcak olmaz dedim. Kenarlardan ek yaptıracakmış dedi kıyamadım vermedim biraz hzursuz oldum ama vermedim yani .. Çünkü ben mezuniyetimde annemin nişanlığını giydim hiç tadilatsız
Annemle aynı yapıdayız ve inanılmaz bir duyguydu benim için. Gelinlğimi çok beğendiğim için hep bir kızım olursa belki bir şekilde değerlendirir düşüncem var .. Tadilatsız bir gece giyip geri verecek ve gerçekten ihtiyacı olan birine yine veririm ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…