- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.841
Dagi Çocuk Yuvarlak Yaka Patlı 83 Baskılı Pijama Takımı burdakilerde hoşama bizim cinsiyet belli değil. neyse oğluşu olacak arkadaşlara bi fikir olmuş olsun benimkisi :)
günaydın güzel anneler ve bebişleri, güzel haberlerle dolu, güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yarın 15. Haftamıza gireceğiz çok şükür ama ben hala kusuyorum (ortalama haftada 3 gün) ve hala akşamları uyuyorum. Yeni doğum yapan bir arkadaşım "aa sen hala uyuyor musun, geçmiş olması lazımdı" deyince acaba ben mi tembellil yapıyorum diye düşündüm deBenim haftama yakın olup da bu şikayetleri devam eden var mı acaba?
Günaydın güzel anneler ve bebişleri, güzel haberlerle dolu, güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yarın 15. haftamıza gireceğiz çok şükür ama ben hala kusuyorum (ortalama haftada 3 gün) ve hala akşamları uyuyorum. Yeni doğum yapan bir arkadaşım "Aa sen hala uyuyor musun, geçmiş olması lazımdı" deyince acaba ben mi tembellil yapıyorum diye düşündüm deBenim haftama yakın olup da bu şikayetleri devam eden var mı acaba?
Günaydın güzel anneler ve bebişleri, güzel haberlerle dolu, güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yarın 15. haftamıza gireceğiz çok şükür ama ben hala kusuyorum (ortalama haftada 3 gün) ve hala akşamları uyuyorum. Yeni doğum yapan bir arkadaşım "Aa sen hala uyuyor musun, geçmiş olması lazımdı" deyince acaba ben mi tembellil yapıyorum diye düşündüm deBenim haftama yakın olup da bu şikayetleri devam eden var mı acaba?
seninle doğum tarihleriiz aynı canım benimde bulantılarım azaldı.fakat yinede arada kusmalar ve öğürmeler oluyor..daha dün sabah uyandığım gbi lavaboya fırladım..uyku halim çok fazlaydı..bir hafta önceye kadar okuldan akşam 18:30 gibi evde olur,yemeği bile zar zor yeyip ağzımda lokmalarla uyuklardım..uyku halim var ama son bir haftadır daha fazla uyanık kalabiliyorum akşamları...yinede gündüzleri okulda çok fena uyku basıyor...
Gunaydin benimde 15 oldu ama bulantim ayni hatta bir kac gundur daha da artti sabahlari hicbisey yiyemiyorum
canım herkesin gebeliği farklı olurmuş başkalarıyla karşılaştırma bence bebeğin ne istiyorsa yap dinlenmeni istiyorsa yat dinlen boşver gerisini o iyi olduğu sürece...
Bu hamilelik bana hd kalitede rüyalar gösteriyor annişlerHer gece başka bir kurgu ve aklımın ucundan geçmeyen şeyler görüyorum. Sabahları uyanınca kaleme alsam her birinden oscar adaylığına girecek düzeyde filmler çıkar bilimkurgu, aksiyon, polisiye,korku ne ararsan var rüyamda.
Sizde de rüya artışı oldu mu? Enteresan rüyalar görme vs.?
günaydın kızlar
geçen haftaki olaydan sonra hiç yazmak gelmedi içimden ...
inşallah leydim daha iyidir şimdii..ben son 2 hafta içinde 3 kez doktora gittim ama cinsiyet göremedim dktor çok uğraştı alttan baktı ama elini koymuş sıpa tam orasına çekmedi bir sonrakindede kordon vardı bacaklarının arasında yine göremedi elini oynatıyo doktor diyoki bak bizle dalga geçiyo bide nanik yapıyo diyo :) illaki görecez bi ara yine gel diyo bu bahaneyle gidiyorum hem bebişimi görmüş oluyorum...ama çook meraktayımm yaawww
Canım çok haklısın, hepimiz yıkıldık geçen hafta....
Cinsiyet konusunda bende senin gibiyim. Allahım hayırlısı versin ama çatlıyorum meraktan yawwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?