2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben senden daha fena durumdayım bu bulantılar artıkça artıyo ve hiç bişey yiyemez oldum.uyuduğum zaman kendimi iyi hissediyorum oyuzdende bol bol uyuyorum yani bizim bebişler nazlı bence :)

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam çok zor saatler geçirdik alışveriş için akşam 5te markete gitmiştik kahvaltılık almak için tam bir saat içinde döndük sütçüyü bekliyordum eşime çabuk gidelim sütcü gelmiştir dedim asansör4 . katdaydı herhalde sütcü geldi bizim katda bekliyor dedim
ellerimizde poşetler anahtarı kapıya doğru yönelttim kapının anahtar deliği yok kafam durdu sanki karşı komşunun zilini çaldım ses duydunuzmu dedim eşim ve oğlum da kapıdaydı sanırım komşunun zilinin sesini duydular hırsızlar birkaç saniye içinde içerden 2 hırsız bizi yiterek kaçtılar o sırada oğlumu yitmişler hiç farkında değilim eşimle karşı komşu kovaladılar ama yakalayamadılar. Giderken özel eşyalarını unutmuşlar bir poşet içinde mont ve kilidi kırdıkları 3 tornavida ve ingiliz abnahtarını polis dedil olarak aldı

sanırın geleceğimizi tahmin etmiyorlardı yatak odasını darmadağın etmişler oğlumun odasınıda öyle polisler saat 10 a kadar evdeydi sabaha kadar korkudan huzursuzluktan uyuyamadım

SİZ SİZ OLUN KAPINIZIN HEM ÜSTHEM ALT KİLİDİNİ KİTLEYİN OZAMAN AÇAMIYORLARMIŞ EŞİMİN OKADAR SÖYLEMESİNE RAĞMEN İHMALLLİK EDİP SADACE ALTI KAPATMIŞTIM

kabus gibiydi ALLAH kimseye yaşatmasın

cok gecmıs olsun ıyıkı sız evde yokmussunuz vede olupta karsılasmak ıstmez herhalde kımse

cnm cok gecmıs olsun sıze bısey olmamamıs cok sukur...

bende hergun fılm gıbı olaylar zıncırının ortasındayım cnım:) hıc alımın ucundan gectımıcek ınsanları flan goruyorum ki ben oyle cok fazla ruya goren bı ınsanda degıldım sımdı masallah her aksam yenı bır macera :)

Geçmiş olsun ... İyi ki size zarar vermediler ..

Günaydın anneler;

Haftasonu doktordaydık. İkili test için. Burun kemiği 3.4mm ense kalınlığı 1.4 mm çıktı. Normal dedi doktor. (Normal ama dimi ???? :44:) Bir de kan verdim. Sonucu için malesef haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğiz. Başka bir ildeki laboratuvara gönderiliyormuş ondanmış bu beklemeler. Ölçümler için bizim velet bi türlü bi taraflarını dönmedi. Doktor karnıma ultrason cihazının probuyla güm güm vuruyor bizimkinde tık yok. "inatçı biraz galiba dedi " Annesi inatçı babası inatçı dedim ben de . Tabii ki içimden Sonra cinsiyetini sordum. Burda genital nub teorisini okumuştum. Doktorumda bana aynını anlattı. 90 dereceden fazla açılıysa büyük ihtimal erkek deriz dedi. Baktı Baktı Baktıııııııı. Açısı çok değil ama erkeğe benziyor dedi. Ama sakın kimseye söylemeyin 16. haftada kesin söyleyeceğiz dedi. İlk size söylüyorum kızlar Annemlere bile söylemedim ama birine söylemesem çatlardım valla. Kız bebek elbiselerine içim gidiyor ama doktorumun da cinsiyet tahminininde ünü var. Heralde erkek. Şimdiden isim düşünüyorum . Hep önceden kız ismi düşünürdüm. Bulduğum ve beğendiğim isimleri yazıyorum. Siz de bize erkek ismi tavsiyesi verirseniz sevinirim. Ama böyle berkli,canlı bişey olmasın.
Beğendiğim kız isimleri : (Yanlarına yıldızlı puanlama yapacağım)
Aslı ***** Bunu çok beğeniyorum. ilerde de rahatça kullanır. Aslı hanııııımmmmmm diye bağırdıklarını düşünsenize
Ceren ****
Cemre ****
Defne ****

çok geçmiş olsun arkadaşım size bi zararları olmamış çok şükür..
dediğin gibi hem alt hem üst kitlemeliyiz ben evde 10 kişi bile olsa kitliyorum tırsaklık çok bende

geçmiş olsun canım neyse ki size birşey olmamış

ayy ne güzel doktorun fikrini bari söylemiş ayrıca kız isimleri de güzelmiş bulduğun

cnm bende hep kıza endekslemıstım kendımı çin takvimi bilmem ne işte onlara gore :)hep kız ısmı arıyodum ama doktor erkege benzıo dedı..bde erkek bebeklerın cınsıyetı daha once bellı oluyomus yanı ben degısıcegını sanmıyorum..artık erkek ısımlerıne bakıyorum ...ıkılı testımızı yaptırdık bzde olcumler gayet ıyımıs..test sonucları bugun cıktıysa gıdıp doktorumuza gostercez ıns...bu arada herkese gunaydın kızlar ıns moralımızın yuksek oldugu kotu haberler almadıgımız sıkayetlerımızn azaldıgı guzel bı hafta gecırırız

sen bi de 16 haftanın içindesin seninki de mi göstermediiiii

yok canım yaaa
benim bebek küçükmüş daha
kendi dr. ma en son 12. haftada gitmiiştim belli değildi o zaman, bir sonraki 16. haftada yani 16 Şubatta. arada dayanamayıp belki cinsiyet öğreniriz diye başka dr. gittim geçen haftada. o kadın da beni beni uyuz etti. "bebeğiniz çok küçük daha cinsiyet için erken " dedi. gerizekalı yaaaa hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. sanki öğrenenlerin ki benimkinden büyük, burda en büyük biziz yawwww..... uyuz kadın göstermiyor demiyorda bebeğin küçük diyor, insanı salak yerine koyup bir de moralini bozuyorlar. doktor olmuş bide bunlar hay allahım yawwww..... neyse işte policim böyle.
16. sında inşallah öğreniriz diye umut ediyorum

Gecmis olsun canim amin allah kimseye yasatmasin sende bu olayi dusunmemeye calis hamilelik psikolojisi ile seni daha cok etkiler

Ay kizlar bu cinsiyet meselesi cok merak ediyorum icim gidiyor bebis kiyafetlerine ama hala ogrenemedim artik uclu testte kesin soyleyecekmis doktor 28 subat gelsin cabuk

o hissettiklerin psikolojikmen:))
bende doktoruma sordum neden hissetmiyorum diye güldü bana daha var dedi 16, haftadan sonra hissedebılırmışız:)

ama insan bi an önce hissetmek istiyor değil mi

çok geçmiş olsun canım allah kimseye yaşatmasın bende daha önce karşılaştım
kızlar bugün sağ yumurtalığımda böyle iğne batması gibi bişey hissediyorum korkuyorum ya neden olabilir:18:

yaaa sorma canım yaa..bende aynen nedense çok ürkünç korku filmi seviyesinde bol senaryolu rüyalar görüyrm özellikle bikaç gün üstüste ççok gördüm..gündüz bile moralim bozuk gezdim..akşamları hangi filmi izleyip yattıysam mutlaka ondanda etkilenip bikaç kurgu giriyo rüyama..)

Ay kizlar bu cinsiyet meselesi cok merak ediyorum icim gidiyor bebis kiyafetlerine ama hala ogrenemedim artik uclu testte kesin soyleyecekmis doktor 28 subat gelsin cabuk

bende sizin gibi çok merak ediyorum erkeğe benziyor dedı ama kesin söylesin istiyorum bnmde 3 lü testim 28 şubatta banada o zmn sölerim dedi hadi bakalım:)

çok geçmiş olsun canım allah kimseye yaşatmasın bende daha önce karşılaştım
kızlar bugün sağ yumurtalığımda böyle iğne batması gibi bişey hissediyorum korkuyorum ya neden olabilir:18:

ay arzu aynı şeyi ben yazıcaktım..bugün sağ yumurtalık kısmında daire içine alabilceğim şekilde minik bi bölge batıyor...oturunca değil..kalkınca..niye acaba yaa..evhamda yapmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…