2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne bilsin bizim tam ayrıntısına kadar takip ettiğimizi başından savmak için küçük demiş...
inşallah görürsün ben de bu hafta içi yine gitmek istiyorum.cinsiyet öğrenmek için para almıyo zaten doktorum sağolsunnn..

ay arzu aynı şeyi ben yazıcaktım..bugün sağ yumurtalık kısmında daire içine alabilceğim şekilde minik bi bölge batıyor...oturunca değil..kalkınca..niye acaba yaa..evhamda yapmak istemiyorum..
ya bende uzanırken bile oluyo cuma günü randevum var ama meraktan ölücem inş. kötü bişe yoktur :18:ladynin olayından sonra daha çok stres yaptık galiba allah korusun kalbi dursa nerden anlaşılıyo acaba

Benim kaynvaldemde kızımda kız oldğunu öğrendğnde ilk tepkisi,keşke erkek olaymış,oğlumun soyadı yürürdü demişti.cehalete bak ya hala dùşününce deli oluyorum.

onları çok takmamak lazım melek, malesef ileri geri konuşmak da üstlerine yok.
benim de görümcem bebişimin burcuna taktı, aslanlar çok yaramaz olurmuş da, uykuyu unutayımmışım da, allah şimdiden kolaylık versinmiş de.
normalde iyi anlaşırım, hiç kırmamaya çalışırım, ama bir kez daha yaparsa aynısını kırıcam artık.
kendi de kızını ayarlayıp balık yaptı, çok tatlı cimcime ama bir cadı ve ağıtçı 7 sülaleyi dize getirdi.
kötü niyet arıyorum artık bu kadar da olmaz ki, insan az olumlu şey söyler,
ben de sen üzülme benim için, benim ağır bir işim var allah halimizi görüyor bebğim sakin ve huzurlu olur sen hiç merak etme dedim.

ya bende uzanırken bile oluyo cuma günü randevum var ama meraktan ölücem inş. kötü bişe yoktur :18:ladynin olayından sonra daha çok stres yaptık galiba allah korusun kalbi dursa nerden anlaşılıyo acaba

leydinin üzücü olayından sonra doktora gitmiştim öğleden sonra doktor baktı okadar korkmuşum ki dur bi kalbini dinleyelim dedi atınca nasıl rahatladım bi bilsen Allahım çok şükür dedim doktor da böle bi baktı :26:

Allah korusun içimizi serin tutalım.benimde çarşamba kontrolüm var...3 haftadır görmüyorum bebeğimi meraklardayım...

ben ikili test için cuma gününe aldım randevuyu 12+3 oluyoruz çarşamba gitsek 12.haftada olurmu kızlar öne aldırsammı sizce erken olmaz değilmi ikili test için

bende cok sabuırsızım cınsıyetını gorme konusunda dr gıtmeme 17 gun kaldı off offf

tahmini doğum günlerimiz aynıymış canım, ben de senin gibi çok sabırsızlanıyorum. herkes soruyor, inşallah 2 hafta sonra öğreneceğiz, diyorum. benim de 12 gün kaldı randevuma, geçmeyecek gibi yavvv.

valla ben senden daha fena durumdayım bu bulantılar artıkça artıyo ve hiç bişey yiyemez oldum.uyuduğum zaman kendimi iyi hissediyorum oyuzdende bol bol uyuyorum yani bizim bebişler nazlı bence :)

ahh ahh, annesi de çok nazlıydı küçükken ben 12. haftadan sonra bitmesine odaklanmıştım, bitmeyince bozuldum işte biraz.

geçmiş olsun, ucuz kurutlmuşsunuz. Bir musibet bin nasihattan iyidir, diye düşünün bence.

poli bende senin gibi oldum çok tedirginlik yaşadım çarşamba günü randevum var benimde 4gözle bekliyorum umarım iyi haberler alırım içim sıkıldığında hep klasik müzik dinletiyorum bebişime tavsiye ederim http://www.youtube.com/watch?v=1nZ2QvtnurQ

bide benim kızımda lohusalık dönemimde ben yatıyrm üstüme titreniyo falan yaa..nedense kaynanamın bel ağrıları tutmuştu..oğlundan yastık falan istiyodu arkasına he bana gelmiş he kendini baktırıyodu..çocuğuda tutamıyodu ''anne boynuna dikkat dediğimdede''al ozaman sen tut'' derdi..tavır yapardı..demem o ki...bizim bu dönemimizde onlarada bişey oluyor...

büyük geçmiş olsun. ucuz atlatmışsınız.

hele bi de emzirirken sütün yetmiyoo bak çocuk aç hiç sütün yok demelieri insanı çileden çıkarır onun yanında emzirmek istemezdim gelmiyoda bu çocuk ne emiyo curk curk

:)) bana kıza benziyor dedi 2 kez. tam kesinleşene kadar ihtimallere razı olucaz napalım. isim mevzusu ciddi ciddi benim de aklımı kurcalıyor. benim için önemli çünkü hayat boyu taşıyacak o ismi. bir modern bir de eski isimlerden koymayı düşünüyorum. 2 seçeneği olur ve kendisi beğendiğini kullanır böylece. henüz hiç bir ismi beğenmiş değilim. ilerki günler içime sinen bişeyler çıkar umarım.

Allah korusun içimizi serin tutalım.benimde çarşamba kontrolüm var...3 haftadır görmüyorum bebeğimi meraklardayım...

evt lady nin yasadgndn snra iyice evhamli oldum..bde cvremden bska seylerde duydum..bugun ikili test sonucu cktysa doktora gdicem utanmasam bi baksak iyimi dicem zaten evhamliyim doktorda ogrendi adam. ama icimize ferah tutmk zorundayiz kzlar onlar allaha emanet

kaynanan dikkat cekmeye calismis bnce canim bebege ilgi gosterilince kiskandi heraldeguya yardm edicek dimi.herseye karismayi gorev edinmisler hepimizn ufak tefek sikayetleri vardr bu knuda...ben ogluyla gelininin arasnda yatan kaynana duydum sok gecirmistim

arada yatanmı yok artık şaka gibi töbe estagfurullah

Arzucum kasik yumurtaliklarda agri bndede var.evham yaptim tabi hemen internettn arastrdm bu hftalarda normalmis rahim kaslari geriliomus bu bile bebegimizn iyi olduguna bi isaret yani kafani takma

arada yatanmı yok artık şaka gibi töbe estagfurullah

Evt bnde ayni tepkiyi verdim ogluyla ayni sehirde oturumus evi barki var yani ama oglunda kaliomus hep gecede yatma vakti gelince gidip yatiomus yanlarina.istersem ayiririm sizi diomus.gelinin ablasi benim arkadsm o anlatti bana bi yasima daha girdim dedim yani ne insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…