2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de cinsiyetini öğrenemedik perşembe günü kendi doktoruma gidicem belki o söyler :) Bizim bebeğin ismi hazır babasının adının bir harf değişiği hem kız ismi hem de erkek ismi olarak kullanılabilir :)

ooo sen hızlı çıktın canım:) isim hazır demek. merak ettim ama söylemek zorunda değilsin

kızlar eşimin adı ali benim adım tuğba oğluşumuz olursa eğer ikimizin isimlerinin ilk hecelerinde oluşan ALTUĞ ismini koyalım dedik, kız olursa eğer NAZ çünkü rahmetli babamı görmüştüm 2 yıl önce rüyamda naz koyucam baba adını dediğimde babamın masmavi gülen gözlerini gördüm, sabah kalktığımda eşime direk kızımız olursa adını naz koyalım demiştim o günden beri bebişimizin isimleri belli :81:

kızlar cinsiyetı ogrenenler şanslıı.....inşallah bu cumartesı bende öğrenirimde rengımız bellı olur başlarım ufak tefekk keçeden meçeden hazırlıklara flnn çok heycanlııı:))) Dilekce Hayata Dair..: Ben Yaptım
baksanıza ne guzel seyler yapmış bayan bebegınee...15ci haftaya gırmış olcaz dr gıttıgımızde hayırlısıyla.. öğrenirim heralde değilmi artıkkk cinsiyetiii

Kızlar nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim kzım olacakmış.Doktorum ben kıza benzettim dedi.3 hafta sonra tekrar gel dedi

darısı başınıza

Kızlar nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim kzım olacakmış.Doktorum ben kıza benzettim dedi.3 hafta sonra tekrar gel dedi

darısı başınıza

hayırlı olsun arkadaşım.
çarşamba günü 2li testimiz var bizde gidicez bakalım göstericekmi bıdığımız. çok heycanlıııııııııı

Ben olsam giymesi i in verir sadece getirirken temizletip getirmesini rica ederdi
. Verilmende ben bu gelinliği giyip cok mutlu bir evlilik yaptım insallah sizde bizim gibi mutlu olursunuz sanada Ugur getirir derdim .

darısı başınıza

Canım hayırlı olsun. Kesin kız dememiş benzettim demiş benle aynı durumdasın 2 dir benzetiyor. Net söyleyene kadar kesin kız diye düşünme tam cinsiyet 16 da belli oluyor genelde ve doktorlar o zaman başka cinsiyet söyleyebiliyor. Bu durumu çevremde çok duydum. Allah gönlüne göre versin. Kız erkek farketmez ama kafada kesin şudur diye hayaller kurunca ve cinsiyetin değişikliği öğrenilince şok yaşanabilir hayal kırıklığı olabilir. Sen her duruma hazırlıklı ol derim :)) ben öyleyim şuan.

Son düzenleme:
Ben olsam giymesi i in verir sadece getirirken temizletip getirmesini rica ederdi
. Verilmende ben bu gelinliği giyip cok mutlu bir evlilik yaptım insallah sizde bizim gibi mutlu olursunuz sanada Ugur getirir derdim .

benım gelınlıgımıde bırı ıstemıstı ama gıcık kaptıgım bı kızdı gonullu olmadım :) ama hazıranda cok yakın bı arkadasm evlenıo vucut olculerımız uyuyo begenmıstı gelınlıgımı ben teklıf ettm ıstersen gıyebılırsn dıye....ıcıne sinen biriyse verebılırsn cnm temızletıp gerı verır sana..

lepıstesscım alıntıyı yanlıs yapmısım canım kusura bkma :)

bende o durumdayım canım smdı erkege alıstırdm kendımı ama sonra ne olur bılmıyorumm :)bıkac hafta sonra hepımızınkı netlesıcek ıns

​Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun..

bende o durumdayım canım smdı erkege alıstırdm kendımı ama sonra ne olur bılmıyorumm :)bıkac hafta sonra hepımızınkı netlesıcek ıns

sakın alıştırma kendini. hele senin için çok çok erken. daha 12. haftadasın. eşin başlamıştır Allah bilir oğluyla gideceği maçların hayalini kurmaya. kesinleştiğinde farklı bişey söylerse ikinizi de etkiler bu durum. boşuboşuna moraliniz bozulur. içinde bir mucize var. bunun tadını çıkar. cinsiyet hiç önemli değil. kucağımıza aldığımızda ne olursa olsun aynı sevicez nasıl olsa:))

evt canım haklısın aslında 13+0 dık ıkılı test gunu sattan farklı gıdıo mınnak ama evt cok erken...esım ılk kız dıe delırıodu smdı tabı kesın erkek dıo.oglum assa oglum yukarı:) kızıyorum degısebılır dıormm bende... allahım hayırlısını versın canım cok erken dedıgın gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…