- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.901
:)) bana kıza benziyor dedi 2 kez. tam kesinleşene kadar ihtimallere razı olucaz napalım. isim mevzusu ciddi ciddi benim de aklımı kurcalıyor. benim için önemli çünkü hayat boyu taşıyacak o ismi. bir modern bir de eski isimlerden koymayı düşünüyorum. 2 seçeneği olur ve kendisi beğendiğini kullanır böylece. henüz hiç bir ismi beğenmiş değilim. ilerki günler içime sinen bişeyler çıkar umarım.
biz de cinsiyetini öğrenemedik perşembe günü kendi doktoruma gidicem belki o söyler :) bizim bebeğin ismi hazır babasının adının bir harf değişiği hem kız ismi hem de erkek ismi olarak kullanılabilir :)
Biz de cinsiyetini öğrenemedik perşembe günü kendi doktoruma gidicem belki o söyler :) Bizim bebeğin ismi hazır babasının adının bir harf değişiği hem kız ismi hem de erkek ismi olarak kullanılabilir :)
Kızlar nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim kzım olacakmış.Doktorum ben kıza benzettim dedi.3 hafta sonra tekrar gel dedi
darısı başınıza
Kızlar nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim kzım olacakmış.Doktorum ben kıza benzettim dedi.3 hafta sonra tekrar gel dedi
darısı başınıza
kızlarrr size bişey sorcaaammmm alakasız olacak ama gelinliğimi bi arkadaşım kıralamak ıstıyor bnmkı gıbı bır gelınlık bulamamıs napıcagımı bılmıyorum kıralayayımmı sizcee ? siz olsanız ne yapardınız??
darısı başınıza
darısı başınıza
Ben olsam giymesi i in verir sadece getirirken temizletip getirmesini rica ederdi
. Verilmende ben bu gelinliği giyip cok mutlu bir evlilik yaptım insallah sizde bizim gibi mutlu olursunuz sanada Ugur getirir derdim .
benım gelınlıgımıde bırı ıstemıstı ama gıcık kaptıgım bı kızdı gonullu olmadım :) ama hazıranda cok yakın bı arkadasm evlenıo vucut olculerımız uyuyo begenmıstı gelınlıgımı ben teklıf ettm ıstersen gıyebılırsn dıye....ıcıne sinen biriyse verebılırsn cnm temızletıp gerı verır sana..
Canım hayırlı olsun. Kesin kız dememiş benzettim demiş benle aynı durumdasın 2 dir benzetiyor. Net söyleyene kadar kesin kız diye düşünme tam cinsiyet 16 da belli oluyor genelde ve doktorlar o zaman başka cinsiyet söyleyebiliyor. Bu durumu çevremde çok duydum. Allah gönlüne göre versin. Kız erkek farketmez ama kafada kesin şudur diye hayaller kurunca ve cinsiyetin değişikliği öğrenilince şok yaşanabilir hayal kırıklığı olabilir. Sen her duruma hazırlıklı ol derim :)) ben öyleyim şuan.
Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam çok zor saatler geçirdik alışveriş için akşam 5te markete gitmiştik kahvaltılık almak için tam bir saat içinde döndük sütçüyü bekliyordum eşime çabuk gidelim sütcü gelmiştir dedim asansör4 . katdaydı herhalde sütcü geldi bizim katda bekliyor dedim
ellerimizde poşetler anahtarı kapıya doğru yönelttim kapının anahtar deliği yok kafam durdu sanki karşı komşunun zilini çaldım ses duydunuzmu dedim eşim ve oğlum da kapıdaydı sanırım komşunun zilinin sesini duydular hırsızlar birkaç saniye içinde içerden 2 hırsız bizi yiterek kaçtılar o sırada oğlumu yitmişler hiç farkında değilim eşimle karşı komşu kovaladılar ama yakalayamadılar. Giderken özel eşyalarını unutmuşlar bir poşet içinde mont ve kilidi kırdıkları 3 tornavida ve ingiliz abnahtarını polis dedil olarak aldı
sanırın geleceğimizi tahmin etmiyorlardı yatak odasını darmadağın etmişler oğlumun odasınıda öyle polisler saat 10 a kadar evdeydi sabaha kadar korkudan huzursuzluktan uyuyamadım
SİZ SİZ OLUN KAPINIZIN HEM ÜSTHEM ALT KİLİDİNİ KİTLEYİN OZAMAN AÇAMIYORLARMIŞ EŞİMİN OKADAR SÖYLEMESİNE RAĞMEN İHMALLLİK EDİP SADACE ALTI KAPATMIŞTIM
kabus gibiydi ALLAH kimseye yaşatmasın
bende o durumdayım canım smdı erkege alıstırdm kendımı ama sonra ne olur bılmıyorumm :)bıkac hafta sonra hepımızınkı netlesıcek ıns
http://www.youtube.com/watch?v=rA-R3TwT40k kızlar şunu bi izleyin inanamadım ben harika bişe :81:
Süpeeeerrrrr Ben de isterem çok kıskandım
sakın alıştırma kendini. hele senin için çok çok erken. daha 12. haftadasın. eşin başlamıştır Allah bilir oğluyla gideceği maçların hayalini kurmaya. kesinleştiğinde farklı bişey söylerse ikinizi de etkiler bu durum. boşuboşuna moraliniz bozulur. içinde bir mucize var. bunun tadını çıkar. cinsiyet hiç önemli değil. kucağımıza aldığımızda ne olursa olsun aynı sevicez nasıl olsa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?