- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.921
kızlar cinsiyetı ogrenenler şanslıı.....inşallah bu cumartesı bende öğrenirimde rengımız bellı olur başlarım ufak tefekk keçeden meçeden hazırlıklara flnn çok heycanlııı:))) Dilekce Hayata Dair..: Ben Yaptım
baksanıza ne guzel seyler yapmış bayan bebegınee...15ci haftaya gırmış olcaz dr gıttıgımızde hayırlısıyla.. öğrenirim heralde değilmi artıkkk cinsiyetiii
Benimde gelinliğim bir markanındı ve pahalıydı, gerçekten çok ihtiyacı olan benim gelinliğimi çok beğenen imrenen bir kıza ben teklif etmiştim, bozmadan temizletmek şartıyla para almadım, o kadar çok dua etti teşekkür etti ki, Artık gelinliğimi gördükçe mutlu oluyorum, eşimde çok sevindi parasını çıkardı diyor, ama şöyle bir durum vardı kız benle aynı boyda ve kilodaydıaynen bende senın gıbı dusundum cnm :)) ilk bas nerden aldın dıe msj atmış soyledım ama senelık model cıkaran bıyerden aldıgım ıcın bulamamıs 2aydırda heryerı gezmıs bulamamıs hep aklında bnm gelinlıkmışbende kıralamak ıstediğini duyunca şaşırdım doğrusu
bizim bıdıklarda böyle bi poz verse fenamı olur dimi hem ilerde video olarak izlemek onunda çok hoşuna gider
Bugün ikili teste girdim kızlar. Ense kalınlığı 1.1 normal dedi doktor. Cinsiyeti söylemedi belli olmaz daha dedi ama ben çok inanmadım. Neyse bebeğimi gördüm bugün ilk defa eşimle gittik. Normalde 12+1 ama 12+4 çıktı çok da önemli değil. Ultrason resmi net değil koyamıyorum. Ekranda çok netti halbuki
Selam kızlar;
Benimde göbişim çok kaşınmaya başladı artık.Bu haftalarda normalmiş ve önümüzdeki haftalarda da çatlaklar oluşmaya başlayacakmış:s
Çatlakta benim en sevmediğim şeylerden biri. Doktoruma danıştım bebe yağı, susam yağı kullan dedi.Ancak ben daha ciddi bir seyler kullanmak istiyorum bebe yağıyla olacak iş değil gibime geliyor.Sizler bir önlem alıyor musunuz göbek çatlakları için?
Selam kızlar;
Benimde göbişim çok kaşınmaya başladı artık.Bu haftalarda normalmiş ve önümüzdeki haftalarda da çatlaklar oluşmaya başlayacakmış:s
Çatlakta benim en sevmediğim şeylerden biri. Doktoruma danıştım bebe yağı, susam yağı kullan dedi.Ancak ben daha ciddi bir seyler kullanmak istiyorum bebe yağıyla olacak iş değil gibime geliyor.Sizler bir önlem alıyor musunuz göbek çatlakları için?
Selam kızlar;
amaretti sanki öyle yağlar ben de daha çok kaşıntı yaptı gibi,
benim erken başladı kaşıntılarım, çok çıktı göbeğim çünkü,
lyriac krem tavsiye etmişti arkadaşalrdan biri,
şimdi sipariş ettim onu bekliyorum, onu kullananların hiç çatlağı olmamaış,
öyle diyolar,
hatta benim sırtım omuzlarım kalça bölgem falan da kaşınıyor...
Selam kızlar;
Kızlar bu göbüş çatlakları için benim doktorum bepantholun çatlak önleyici kremini tavsiye etti. 50 tl kendileri.. Ben almadım.. Ama ilk gebeliğini geçiren herkese tavsiye ediyormuş..
ben tatlı badem yağı aldım. ablam söylemişti. ilk hamileliğinde şişe şişe kullanmış çatlak olmamış. ikinci de 1-2 şişe kullanmış çatlakları olmuş. ben gün aşırı duştan çıkınca sürüyorum ama sanırım sabah akşam sürmek gerekiyormuş. çatlamak istemiyorumm ama yorgunluk, halsizlik derken ben de dikkat etmiyorum. kozmetik ürünlerden de çekiniyorum ve almayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?