- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.941
Dun gece sabaha kadar sancim oldu. Evin icinde dolastim dolastim bebegimle konustum. Yapma annecim dedim. Ne olur beni birakma dedim. Saati en son gordugumde 5 ti. Uyumusum. 7 de tekrar uyandim. Kocama hic soylemedim. Korkutmak kotusunu dusunmek istemedigimden galiba. Servise bindim. Ise gittim. Doktorumu aradim. Hemen gel dedi. Is yerinden bi arkadasim bizi hastaneye goturdu. Gidene kadar dua ettim. Kalbim duracak gibi atiyodu. Doktorum geldi. Beni ultrasona aldi. Bebegimi gordum. Kollari bacaklari vardi. Tam bir bebek olmustu benim melegim. Ama hic kipirdamiyodu. Hic..
Doktor bi muddet konusamadi. Bakti bakti bakti. Kalp atisini alamiyorum dedi. O ana kadar tuttugum gozyaslarim sicim gibi gozlerimden indi. Bebegim beni terketmisti.
Esim ve annem geldi. Ogleden sonra saat 2 de bebegimi benden koparip aldilar. O artik yok. Cok sevmistim ben seni annecim. Her seyden cok.
Iste boyle arkadaslarim. Hic birinizi tanimiyorum. Buna ragmen her birinizi ayri ayri cok sevdim ben. Hic kimseyi bile isteye kirmadim. Kirdiysam da affedin. Her sey icin hepinize tesekkur ederim. Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun. Hoscakalin…
merhaba kızlar...yarın 15.haftamı dolduruyorum hayırlısıyla...bugünlerde çok çarpıntım oluyo..tansiyonum normal ama nabız yüksek...henüz demir desteğine başlamadı doktorum...öğle yemeklerinden sonra bayılacak gibi oluyorum..halsizlik ve çarpıntı beni mahvediyor..baş ağrısı da çekmeye başladım 2 güne bir...zor günler bekliyor beni heralde...böyle sıkıntılar yaşayanınız var mı?mide sorunları yerini, bunlara bıraktı malesef...
kızlar ikili tarama testim aynen şöyle: hesaplanan trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile) <1:10000 dir. bu düşük riski işaret eder. doktor normal dedi. az önce sağlık ocağına gittim ordaki kadın dıoğumcuya sordum bu testlerin %70 doğru dedi moralimi bozdukafamı karıştırdı. sizce sonuçlarım nasıl riski kaç oluyo beni bi aydınlatın lütfen
kızlar ikili tarama testim aynen şöyle: hesaplanan trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile) <1:10000 dir. bu düşük riski işaret eder. doktor normal dedi. az önce sağlık ocağına gittim ordaki kadın dıoğumcuya sordum bu testlerin %70 doğru dedi moralimi bozdukafamı karıştırdı. sizce sonuçlarım nasıl riski kaç oluyo beni bi aydınlatın lütfen
Arkadaşlar merhaba.. Siz ağustos annelerinin tecrübelerinden faydalanmak istedim. Ankara'da ikili test yaptıranlar nerede ve ne kadara yaptırdı? Bir de doktorundan/hastanesinden memnun mu ? Ben yeniyim Ankara'da ne yapacağımı bilemedim.
ben sincan lokman hekim hastanesinde 35 tl ye yaptırdım.
Arkadaşlar merhaba.. Siz ağustos annelerinin tecrübelerinden faydalanmak istedim. Ankara'da ikili test yaptıranlar nerede ve ne kadara yaptırdı? Bir de doktorundan/hastanesinden memnun mu ? Ben yeniyim Ankara'da ne yapacağımı bilemedim.
Teşekkür ederim cevap için. Sincan bana çok uzak. Dikmende oturuyorum.
hoşgeldin angaralı ben ikili testimi hrs hastanesinde yaptırdım.110 tl idi galiba arayıp öğrenebilisin eğer keçiörendeysen bilgi tıp merkezi var orda ikili test 50 tl imiş.
https://www.markasecal.com/product/10412/Yeni İnci epj412 Süprem 2'li Takım ( ERKEK PİJAMA TAKIM)
nette var canım hatta linkini paylaştığım çok hoş. ama ben benm bulunduğum yerde pijama dünyası diye bir yer var orda görüp beğenmiştim. tabi hala varsa o zaman bebiş yoktu bile ortalıkta
teşekkürler paylaşım için, çok hoş bir fikir...Dagi Çocuk Yuvarlak Yaka Patlı 83 Baskılı Pijama Takımı burdakilerde hoşama bizim cinsiyet belli değil. neyse oğluşu olacak arkadaşlara bi fikir olmuş olsun benimkisi :)
sürprizli bebekler deseneegünaydın kızlar
geçen haftaki olaydan sonra hiç yazmak gelmedi içimden ...
inşallah leydim daha iyidir şimdii..ben son 2 hafta içinde 3 kez doktora gittim ama cinsiyet göremedim dktor çok uğraştı alttan baktı ama elini koymuş sıpa tam orasına çekmedi bir sonrakindede kordon vardı bacaklarının arasında yine göremedi elini oynatıyo doktor diyoki bak bizle dalga geçiyo bide nanik yapıyo diyo :) illaki görecez bi ara yine gel diyo bu bahaneyle gidiyorum hem bebişimi görmüş oluyorum...ama çook meraktayımm yaawww
benzer bir hırsızlık olayını da geçen yıl yaşamış biri olarak çok geçmiş olsun diyorum... allah kolaylık versin.Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam çok zor saatler geçirdik alışveriş için akşam 5te markete gitmiştik kahvaltılık almak için tam bir saat içinde döndük sütçüyü bekliyordum eşime çabuk gidelim sütcü gelmiştir dedim asansör4 . katdaydı herhalde sütcü geldi bizim katda bekliyor dedim
ellerimizde poşetler anahtarı kapıya doğru yönelttim kapının anahtar deliği yok kafam durdu sanki karşı komşunun zilini çaldım ses duydunuzmu dedim eşim ve oğlum da kapıdaydı sanırım komşunun zilinin sesini duydular hırsızlar birkaç saniye içinde içerden 2 hırsız bizi yiterek kaçtılar o sırada oğlumu yitmişler hiç farkında değilim eşimle karşı komşu kovaladılar ama yakalayamadılar. Giderken özel eşyalarını unutmuşlar bir poşet içinde mont ve kilidi kırdıkları 3 tornavida ve ingiliz abnahtarını polis dedil olarak aldı
sanırın geleceğimizi tahmin etmiyorlardı yatak odasını darmadağın etmişler oğlumun odasınıda öyle polisler saat 10 a kadar evdeydi sabaha kadar korkudan huzursuzluktan uyuyamadım
SİZ SİZ OLUN KAPINIZIN HEM ÜSTHEM ALT KİLİDİNİ KİTLEYİN OZAMAN AÇAMIYORLARMIŞ EŞİMİN OKADAR SÖYLEMESİNE RAĞMEN İHMALLLİK EDİP SADACE ALTI KAPATMIŞTIM
kabus gibiydi ALLAH kimseye yaşatmasın
kızlar facede sorunmu var acamıyorumda ben
dikmendeki 29 mayıs hastanesi de uygunmuş diye duydum
slm kızlar biraz önce sabiha paktuna keskin'in bebeğimi beklerken adlı kitabı geldi, geçen hafta forumda paylaşmıştı bir arkadaş bende arayıp basvuru yapmıştım ücretsiz gönderdilerOkumak için sabırsızlanıyorum, çok güzele benziyor. Bir de yeni yeni kokmasa midem bulandı kokusundan
Hoş bulduk teşekkürler.HRS olabilir hafta sonu test yapabiliyorlar mı acaba? Benim bu ikinci , 4 yaşında bir ufaklığım daha var te gitmem zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?