2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimmmmmmmmmm
Birkaç gündür girememiştim, aklım buradaydı, en çok da nedense sendeydi. Bundanmış meğer.
Canım arkadaşım, yüzyüze görüşmemiş olsak da, biz seni çok sevdik. Buradaki bebişlerimiz kendimizin değil, hepimizin aslında. İnan kardeşimmiş gibi üzüldüm. Seninle birlikte ben de ağladım buradan...
Canım benim sana sabırlar diliyorum. Eşinle birbirinize destek olun. Keşke ben de Ankara'da yanında olabilsem, sarılabilsem sana. Ya da keşke elimden herhangi birşey gelse...
Biz seni çok seviyoruz unutma bunu...

Son düzenleme:
merhaba kızlar...yarın 15.haftamı dolduruyorum hayırlısıyla...bugünlerde çok çarpıntım oluyo..tansiyonum normal ama nabız yüksek...henüz demir desteğine başlamadı doktorum...öğle yemeklerinden sonra bayılacak gibi oluyorum..halsizlik ve çarpıntı beni mahvediyor..baş ağrısı da çekmeye başladım 2 güne bir...zor günler bekliyor beni heralde...böyle sıkıntılar yaşayanınız var mı?mide sorunları yerini, bunlara bıraktı malesef...

kızlar ikili tarama testim aynen şöyle: hesaplanan trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile) <1:10000 dir. bu düşük riski işaret eder. doktor normal dedi. az önce sağlık ocağına gittim ordaki kadın dıoğumcuya sordum bu testlerin %70 doğru dedi moralimi bozdu kafamı karıştırdı. sizce sonuçlarım nasıl riski kaç oluyo beni bi aydınlatın lütfen

dr.un troidlerine baktımı hiç çarpıntının sebebi olabilir yada hamilelik şekeri olabilir dr.la görüş

benimde trisomy 13/18 riski 1/10000 üç farklı doktora sordum normal dedi. sadece papp a yüksek.

2li test sonucum icin hastaneyi aradm 2kere sisteme giremiyolarmis.uf yarina kalsin istemiyorum merak ediyorum doktorun 6ya kadar muayenesi var.uff ya sinir oldum

Cnm bence onemli olan senin doktorunun soyledigidir.bikac doktora sorup kafani karistirma derim ben . Seni hamileligini bebegini en iyi basindan beni kontrollerini yapan doktorun bilir

Arkadaşlar merhaba.. Siz ağustos annelerinin tecrübelerinden faydalanmak istedim. Ankara'da ikili test yaptıranlar nerede ve ne kadara yaptırdı? Bir de doktorundan/hastanesinden memnun mu ? Ben yeniyim Ankara'da ne yapacağımı bilemedim.

slm kızlar biraz önce Sabiha Paktuna Keskin'in Bebeğimi beklerken adlı kitabı geldi, geçen hafta forumda paylaşmıştı bir arkadaş bende arayıp basvuru yapmıştım ücretsiz gönderdiler okumak için sabırsızlanıyorum, çok güzele benziyor. Bir de yeni yeni kokmasa midem bulandı kokusundan

ben sincan lokman hekim hastanesinde 35 tl ye yaptırdım.

hoşgeldin angaralı ben ikili testimi hrs hastanesinde yaptırdım.110 tl idi galiba arayıp öğrenebilisin eğer keçiörendeysen bilgi tıp merkezi var orda ikili test 50 tl imiş.

hoşgeldin angaralı ben ikili testimi hrs hastanesinde yaptırdım.110 tl idi galiba arayıp öğrenebilisin eğer keçiörendeysen bilgi tıp merkezi var orda ikili test 50 tl imiş.

Hoş bulduk teşekkürler. HRS olabilir hafta sonu test yapabiliyorlar mı acaba? Benim bu ikinci , 4 yaşında bir ufaklığım daha var te gitmem zor olur

Dagi Çocuk Yuvarlak Yaka Patlı 83 Baskılı Pijama Takımı burdakilerde hoş ama bizim cinsiyet belli değil. neyse oğluşu olacak arkadaşlara bi fikir olmuş olsun benimkisi :)
teşekkürler paylaşım için, çok hoş bir fikir...
sürprizli bebekler desenee bahaneyle sürekli görüyorsundur, en güzeli de bu
benzer bir hırsızlık olayını da geçen yıl yaşamış biri olarak çok geçmiş olsun diyorum... allah kolaylık versin.

ben o korkuyla -ki hiç korkak bi insan değildim önceleri- eve tek başıma giremedim, duramadım evde tek başıma haftalarca. rüyalarımdan çıkmadı...
alarm taktırdık sonunda. kapı ve pencerelerde alarm sistemi var, siz alarmı devreye soktuğunuzda pencere veya kapı açıldığında alarm bas bas bağırıyor ve merkezden verdiğiniz telefon numaraları tek tek aranmaya başlıyor. bence siz de bi araştırın ve mümkünse taktırın.

insan başına gelmez zannediyor ama eşim de diyor, evlenirken nasıl tv buzdolabı vs. alınıyor; bu önlemler de bir ev kurulurken hemen alınmalı diye... sonra çok ah vah ediyor insan.

büyük geçmiş olsun.

nasıl yapıyoruz başvuruyu canım

Hoş bulduk teşekkürler. HRS olabilir hafta sonu test yapabiliyorlar mı acaba? Benim bu ikinci , 4 yaşında bir ufaklığım daha var te gitmem zor olur

ben cumartesi gitmiştim kan alıyolar sadece 3 gün sonra doktor aradı sonuçlar çıkınca bilgi verdi
tabi bide doktor muayenesi var sadece testi yapıp çıkmıyosun yani.eğer sana test yazacak bi doktorun varsa o kağıtla düzen lab gidebilirsin
.

bu arada benimde 2. ve kızım 4 yaşında :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…