- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #8.961
nasıl yapıyoruz başvuruyu canım
aaaa seyyah bilmece gibi konuştun amaaa):26:
ooo sen hızlı çıktın canım:) isim hazır demek. merak ettim ama söylemek zorunda değilsin
biri telefon numarasını yazmıştı topiğe ama hatırlamıyorum kim yazmıştı. Boyut Yayın Grubu | Kurumsal Web Sitesi bu siteye girip bakabilirsin. telefon buydu galiba :26: kampanyanız varmış internetten öğrendim , "bebeğimi beklerken" isimli kitabı istiyorum de.... bilgilerini alıyorlar, sadece kargo ücreti ödüyorsun 6tl. o kadar canım .....
Aren düşünüyoruz kızlar telafuzu hoş anlamı da güzel "Işığın İnsanı" ve "Çöldeki en parlak kum tanesi " anlamına geliyor . Oğlumuz ya da kızımız olursa adı belli işte :)
Ben yazmıştım canımKitabın hayırlı ugurlu olsun... Ayy doğum bölümü beni ilk gördüğümde mafetmişti İlk doğumum , ilk gebeliğim 4445353 numarası
slm kızlar kasıklarımda ağrı var ya 5 gündür geçmedi. dr agittim kalsiyum eksikliğinden olur dedi. idrrar temiz çıktı bebeğimde iyi şükür. dinlenince oturunca sorun yok ama ayağa kalkınca sağdada soldada ksıklarım hani böyle hamlarsınızda bi yeriniz ağrırya işte öyle ağrıyor böyle sıkıntısı olan var mı?
kızlar bel ağrısı yaşayanlar varmı erken değilmi şimdiden 3. bebeğim bn böle şiddetli bi ağrı yaşamadım ilk aylarda sabah yataktan zorla kalktım iki büklüm halde neden acaba konrolede yeni gittim ondan sonra şiddetlendi ağrım ne yapsam acaba :44::44::44::44:
cnm bn gelınlıgımı cok pahalı almıstım bı markadan .. kız arkdasımda cok begenmıs modelını baska model begenemıomus o yuzden ıstıo kıralamak,parasız lıktan degıl. bnde gozum gıbı bakıyorum gelınlıgıme napcam şasırdım kızada kıyamadım sevmış gelınlıgımı kiralasam ,arkadas parayı nasıl konuscan ,esımde dıo sonucta evde ole duruo barı kırala elıne bı kac para gecsın erkek dusuncesı kararsız kaldım
kızlar, şimdiye kadar iki tane hamile elbisesi almıştım ancak sıkıldım. çünkü normalde hep pantolon giyen biriyimdir. dün hamile kotu aldım. normalde 40 beden iyi oldu ama eşim 2 hafta sonra bunu giyemezsin deyince 42 beden aldım. bugün giydim ama düşüp duruyor baya bol. arkadaşım dediki kaç beden giyerken hamile kaldıysan o beden almalısın. yani biz ilerleyen haftalardan diğer bölgelerimizden kilo almayacakmıyız. sadece göbüş mü yapıcaz. yani 4 aylık hamileyken de 8-9 aylık hamileykende hep aynı bedeni mi giyicez. anlamadım bu pantolon olayını. birileri anlatabilir mi?
Aren düşünüyoruz kızlar telafuzu hoş anlamı da güzel "Işığın İnsanı" ve "Çöldeki en parlak kum tanesi " anlamına geliyor . Oğlumuz ya da kızımız olursa adı belli işte :)
çok güzel canım. bak ben kolay kolay beğenmem cidden hoşmuş. kulağa da hoş geliyor. hiç tereddütsüz koy. ayrıca Kuran'da geçiyor muhabbetleri beni son derece gıcık ettiği için o tarz şeyleri senden duymamam daha da mutlu etti beni. Çocuklarımıza güzel isimlerle seslenmeliyiz. Allahü teala gidin Kuran'dan isim bulun falan dememiş :)
kızlar, şimdiye kadar iki tane hamile elbisesi almıştım ancak sıkıldım. çünkü normalde hep pantolon giyen biriyimdir. dün hamile kotu aldım. normalde 40 beden iyi oldu ama eşim 2 hafta sonra bunu giyemezsin deyince 42 beden aldım. bugün giydim ama düşüp duruyor baya bol. arkadaşım dediki kaç beden giyerken hamile kaldıysan o beden almalısın. yani biz ilerleyen haftalardan diğer bölgelerimizden kilo almayacakmıyız. sadece göbüş mü yapıcaz. yani 4 aylık hamileyken de 8-9 aylık hamileykende hep aynı bedeni mi giyicez. anlamadım bu pantolon olayını. birileri anlatabilir mi?
kızlar 2lı test sonuclarımızı aldık doktora gosterdık.degerlerımız cok ıyı cok sukur hersey yolunda..darısı sonuc bekleyen ve onumuzdekı gunlerde testı yaptırıcak arkadaslara..bdakı randevumuz 3 hafta sonra... ben nası dayanıcamm ya ozlerım mınnakımı:)
Güzel bir konuya değinmişsiniz ben de almak istiyorum ama kaç beden alacağımı bilmiyorum şu anda 36 bedenim
hele bi de emzirirken sütün yetmiyoo bak çocuk aç hiç sütün yok demelieri insanı çileden çıkarır onun yanında emzirmek istemezdim gelmiyoda bu çocuk ne emiyo curk curk
İyi bir noktaya deginmissin, bende ismin özellikle turkce olmasını istiyorum dolayısıyla Arapça olmayacağı icin Kuran'da geçmeyecek, benim ve kızımın adida Türkçe, benim icin önemli olan anlamı , turkce olması en sonda kulağa hoş gelmesi tabi ama Arapça istemiyorum. Sonuçta Arap değilim ki ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?