2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yapıyoruz başvuruyu canım

biri telefon numarasını yazmıştı topiğe ama hatırlamıyorum kim yazmıştı. Boyut Yayın Grubu | Kurumsal Web Sitesi bu siteye girip bakabilirsin. telefon buydu galiba :26: kampanyanız varmış internetten öğrendim , "bebeğimi beklerken" isimli kitabı istiyorum de.... bilgilerini alıyorlar, sadece kargo ücreti ödüyorsun 6tl. o kadar canım .....

aaaa seyyah bilmece gibi konuştun amaaa):26:

ooo sen hızlı çıktın canım:) isim hazır demek. merak ettim ama söylemek zorunda değilsin

Aren düşünüyoruz kızlar telafuzu hoş anlamı da güzel "Işığın İnsanı" ve "Çöldeki en parlak kum tanesi " anlamına geliyor . Oğlumuz ya da kızımız olursa adı belli işte :)

kızlar, şimdiye kadar iki tane hamile elbisesi almıştım ancak sıkıldım. çünkü normalde hep pantolon giyen biriyimdir. dün hamile kotu aldım. normalde 40 beden iyi oldu ama eşim 2 hafta sonra bunu giyemezsin deyince 42 beden aldım. bugün giydim ama düşüp duruyor baya bol. arkadaşım dediki kaç beden giyerken hamile kaldıysan o beden almalısın. yani biz ilerleyen haftalardan diğer bölgelerimizden kilo almayacakmıyız. sadece göbüş mü yapıcaz. yani 4 aylık hamileyken de 8-9 aylık hamileykende hep aynı bedeni mi giyicez. anlamadım bu pantolon olayını. birileri anlatabilir mi?

Ben yazmıştım canım Kitabın hayırlı ugurlu olsun... Ayy doğum bölümü beni ilk gördüğümde mafetmişti İlk doğumum , ilk gebeliğim 4445353 numarası

Aren düşünüyoruz kızlar telafuzu hoş anlamı da güzel "Işığın İnsanı" ve "Çöldeki en parlak kum tanesi " anlamına geliyor . Oğlumuz ya da kızımız olursa adı belli işte :)

Canım Aren çok güzel bir isim. Ben de geçen hafta TV de duydum çok hoşuma gitti. Tercihlerim arasında ama Eren le karıştırılır mı acaba diye tereddütteyim? Bir de anlam olarak çok emin olamadık. Dediğin anlamları okudum ama Osmanlıca sözlükte biraz tuhaf çıktı manası.

Ben yazmıştım canım Kitabın hayırlı ugurlu olsun... Ayy doğum bölümü beni ilk gördüğümde mafetmişti İlk doğumum , ilk gebeliğim 4445353 numarası

canım teşekkür ederim sayende güzel bir kitaptan haberdar olduk ve hemen gönderdiler. akşamları evde yanlız oluyorum genelde eşim geç geliyor, artık okurum bol bol

Canım aynısı bana da oldu. Tam bacak arasında, kasıkta da değildi. Hiç böyle birşey yaşamamıştım. Sanki deli gibi spor yapmışım da kas ağrısıymış gibi bir duyguydu aynen. Hata eşime de aynı bu şekilde tarif etmiştim. 1 gün önce temizlik yapmıştım, galiba ondan oldu Ellemicem bidaha. Boynum da tutuldu zaten mahvoldum. İlaç da- alamıyorum. Hamilelikten dolayı ten de daha hassas, daha da çok acı çekiyorum

Bir boyun tutulması yaşıyorum ki offff offf öyle böyle değil!

Ver gitsin canım bidaha mı giyicen :) Dolapta tozlanacağına birini sevindirsin işte ne güzel fırsat :)

Canım bende 2 tane hamile pantalonu aldım kot tarzı. Normalde giydiğim 38 ve birde bir beden büyük 40 beden aldım. 40 ın içinde kayboluyorum. Onu zaten ilerleyen zamanlar için almıştım. 38 çok rahat oluyor ki giydikçe oda bollaşıyor.. Arkadaşının bahsettiği yandan düğmeli ise onlar genişledikçe yanlardan açıyorsun belki o tarzdır.

Son düzenleme:

çok güzel canım. bak ben kolay kolay beğenmem cidden hoşmuş. kulağa da hoş geliyor. hiç tereddütsüz koy. ayrıca Kuran'da geçiyor muhabbetleri beni son derece gıcık ettiği için o tarz şeyleri senden duymamam daha da mutlu etti beni. Çocuklarımıza güzel isimlerle seslenmeliyiz. Allahü teala gidin Kuran'dan isim bulun falan dememiş :)

İyi bir noktaya deginmissin, bende ismin özellikle turkce olmasını istiyorum dolayısıyla Arapça olmayacağı icin Kuran'da geçmeyecek, benim ve kızımın adida Türkçe, benim icin önemli olan anlamı , turkce olması en sonda kulağa hoş gelmesi tabi ama Arapça istemiyorum. Sonuçta Arap değilim ki ben.

Güzel bir konuya değinmişsiniz ben de almak istiyorum ama kaç beden alacağımı bilmiyorum şu anda 36 bedenim

offffffffff kocaişten cıktı 8de evde olur yemek yapasım yokkk ne yapsamm aç kalcaz

kızlar 2lı test sonuclarımızı aldık doktora gosterdık.degerlerımız cok ıyı cok sukur hersey yolunda..darısı sonuc bekleyen ve onumuzdekı gunlerde testı yaptırıcak arkadaslara..bdakı randevumuz 3 hafta sonra... ben nası dayanıcamm ya ozlerım mınnakımı:)

benımde dra gıtmeme 17 gun var ben nasıl dayanıcam kıı cınsıyetını ogrenmek ıcın cok sabırsızlanıyorum

Güzel bir konuya değinmişsiniz ben de almak istiyorum ama kaç beden alacağımı bilmiyorum şu anda 36 bedenim

yine 36 almalısın,
ben de 34-36 bedenim, 36 beden boru paça hamile kotu aldım, sanki yanları hafif bol oldu,
34'de yoktu,
bu 36 bedeni daha en az 3 ay giyerim gibi,
ama sanırım 7.8 ay da bir beden büyük giysilere geçmek gerekebilir...
biraz da kilo alım durumuyla iligli sanırım büyük bedene geçme olayı

hele bi de emzirirken sütün yetmiyoo bak çocuk aç hiç sütün yok demelieri insanı çileden çıkarır onun yanında emzirmek istemezdim gelmiyoda bu çocuk ne emiyo curk curk

Ya sorma , benim kızıma iki aylık bebekken çok ağladığı icin bebek ac doymuyor diye tutturdular, kayınvalidem karışmaz şimdi hakkını yemeyim, görümcem ve kaynim( aynen öyle kaynim, esi benden dört gün sonra doğurdu ,onun icin çok biliyor beyefendi) Bebek doymuyor hazır mama vermemiz gerekiyor dediler. Dedim ki, bebek gazdan ağlıyor . Tatmin olmadılar hazır mama alıp eve gelmişler bir gün. Biberonla vermeye çalıştılar ama nafile kızım ne yaptılarsa almadı biberonu sonra gidip bir kaç çeşit daha mama alıp geldiler, Yok oda olmadı hiçbirini istemedi kızım ve çok ağladı sonra ben aldım emzirmeye başladım buseferde kandırmaya çalıştılar emerken arada biberonu ittirdiler ama ne yaptıklarsa olmadı. Kızım anne sutu dısında bir şey istemedi. Bende bu duruma çok sevindim. 18 ay emzirdim onu.

Arada bana çok laf attılar bebek zayıf dediler sütun yaramıyor dediler. Hata yaptın bakamadım dediler.
Sevgili kaynim kendi bebeğine daha ilk günden itibaren anne sütüne ek mama verdi. Bebek dort aylıkken annesini emmeyi tamamen bıraktı.mamayla beslendi,ek gıdalara geçincede hazır gıdalara ağırlık verdiler. Su anda kizlarimizin arasında dört gün olmasına rağmen benim kızımın motor gelişimi bir buçuk yıl onde gidiyor, bizimki masallar anlatıyor ,şarkılar söylüyor, sayıları renkleri biliyor. Kuzeni henüz konuşamıyor. Kızımın bir buçuk yıl once yapabildiklerini yeni yapmaya başladı.

Ben bu güne kadar kimsenin cocuğuna nasil baktığını elestirmemistim. Ama beni çok üzdüler. Neyseki kızım emeklerimin karşılığını verdi beni mahcup etmedi. Boyu kilosu ve akliyla dört dörtlük bitanem.

Aynen ben de öyle. Türkçe olsun, kulağa hoş gelsin, anlamı güzel olsun. Göktürkçe sözlük var oraya dadandım bakıyorum. İçlerinden henüz seçemesem de gördüğüm bi kaç bişey var. Daha zaman var mutlaka aralarından bulunur.:)

Bende dün Ebru maternity den hamile kıyafetleri sipariş verdim. Bir pantolun, bir elbise , iki tanede buz. Pantolon 38 beden digerleri small, normal bedenimde almam gerekiyormuş ben 36- 38 giyerim. Basen ve göğüs ölçüleri var ona gore seciyorsun bedenini ilerleyen aylarda beden ayarı yapabiliyorsun . Bakalım olacaklarım? Pantolonlar çok güzeldi bedenini tutturursam bir kaç tane daha alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…