2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bebeginden ona neymis canim ya bde kendi bebegi varkrn.ne yapmak istiyosa kendi cocugunda yapabilirde seninkine ne karisiyo.bde ben oyle cok bilen herseye karisan erkeklere sinir olurum kadin gibi iyi sabretmissin en guzrl cevabi kizin buyuynce vermis onlara.herkes kendi isine baksa nasi iyi olur

Bende surekli tayt giyyorum ama sıkldim alisveris yapmk istiyorum bnde 36 htta 34 bedenim ustume bol gelir dusunuyorum emanet gibide dursun istemiyorum ustumde

Kizlar ya iki gundur karnima icerden bisey batiyo gibi agri giriyor bebisime bisey oldu diye cok korkuyorum yarin bir doktora gitsem mi lady den sonra daha cok takar oldum

Aynı sorun bende de var canım, kaşımaya korkuyorum çatlayacak diye. Ama çok tatlı kaşınıyor..

Kızlar bu göbüş çatlakları için benim doktorum bepantholun çatlak önleyici kremini tavsiye etti. 50 tl kendileri.. Ben almadım.. Ama ilk gebeliğini geçiren herkese tavsiye ediyormuş..

ben genlerime güveniyorum ama önlemimi alayım yinede dedim. sabah lierac öğlen kakao yağı (katı olan) akşam da mustela kullanıyorum

aynen ben de türkçe istiyorum

naber kıslar nasılsınız bakalım ben teskere bekler gibi ay sonuna kadar gün sayacağım gel teskere gel teskere de bebişimi göreyim bir de cinsiyetimizi öğrenirsek deymeyin keyfimize

j
hosgeldn
bn de o semtte otryrm
100. yil a gidyrm araba ile 10 dk
muayene 59 tl
ikili testin fiyatni bilmiyrm cunku yaptramadm zamanini kacrdmmm

günaydın okull başlar..herkese iyi haftalar...
evet yaa bende başladım hadi kolay gelsin

çok çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım allah kimseye yaşatmasın bende daha önce karşılaştım
kızlar bugün sağ yumurtalığımda böyle iğne batması gibi bişey hissediyorum korkuyorum ya neden olabilir:18:

canım aynı sağ kasığımda sanki bişeyler beni çekiştiriyo seyirme gibi sancı gibi batma gibi. bugün 2 doğum yapan bi arkadaşa sordum sağda olur normal dedi.perşembe doktoruma da sorcam sana haber veririm.benim 1 haftadır ara ara oluyor. Rabbim üzücü haberler aldırmasın hiçbirimize

gunaydın canım benım oglumda arda uyanınca falan gunaydınkardesım dıyıp karnımı opuyor dun krese basladı takrar tatılden sonra aksam gelınce sordugu soru anne kardesım benı ozlemıs dımı dedi cok hosuma gıttı bende ozledı tabıkı dedimmm

gunaydın kızlarr!!bugun dr gıdecegım..bu sefer yanımızda teyzesı olacak kuzumun... :)) ıkılı test yapacak dr amcamız...ınsallah hayırlı bı sonuc cıkar..dua edın bakalım..acaba bugun gıttıgımde cınsıyetını ogrenebılımrıyım...bıde sabaha karsı ruyamda rahmetlık annanemı gordumm..annane karnımdakı kız mı erkekmı dıye sotunca sen kız ıstıyorsun ama erkek o bebek dedı..bakalımmm hayırlısı.....

Günaydın güzeller...Yepyeni bir günden hepinize selamlar... Ağustos Çiçeklerine ve böceklerine de öpücükler.. Afiyetteler inşallah:)

Bu arada bizim 2'li sonucumuz da çok şükür iyi çıktı.Darısı 2'li testini bekleyenlere olsun Allahım hepimizi güzel haberlerle sevindirmeyi nasip etsin. Bu arada sıcak çayım da yanımda, gelin beraber içelim

Günaydın kızlarr. Güne bir kitap önerisi ile başlamak istiyorum. "Sevgili bebeğim hoşgeldin" kitapyurdunda falan var. ben yarısındayım ama çok bilgilendirici buldum. hem hamilelikle, hem doğum anıyla (sezaryen ve normal durum hangi durumlarda yapılmalı-yapılmamalı) hem bebek doğduktan sonra ihtiyaç duyabileceğiniz güzel bilgiler var...

Kizlar ya iki gundur karnima icerden bisey batiyo gibi agri giriyor bebisime bisey oldu diye cok korkuyorum yarin bir doktora gitsem mi lady den sonra daha cok takar oldum

Korkmana gerek yok bence canım. aynı sorun ara ara bana da oluyor. iğneyi batırıyorlar gibi garip birşey. İlk zamanları kasıklarımdı, şimdi göbek çevrem. Doktor normal olduğunu bu tarz şeylerin olabileceğini söyledi. Bende taktığım için eşim bu sefer doktoruma beni şikayet etti. Her türlü kötü olayları okuyup kendisini etkiliyor diye. Doktorda haliyle kızdı, çok düşünmen bebeğe zarar verir. doğumdan sonra senin bütün gerginliğin onda oldugunu görürsün düşünme falan dedi. Bebeğim için çok takmamaya çalışacağım artık.. Herşey sonuçta ALLAHın takdiri..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…