2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın günaydın kıslar ben kız hissettiğim için pembe bi sakal ip aldım kızıma lif örüyorum oğlumunki beyazdı çok güzel yumuşacık oluyor bebeklere.. Hem aklıma olumsuz şeyler gelmiyor o zaman layd den sonra içimde bi sızlama kaldı çünkü.. 9 gün sonra kontrol var bakalım kızmıymış

günaydın annecikler... dün 2 li testimizin sonucunu aldık çok şükür iyi geldi darısı sonuç bekleyenlere ve bundan sonraki testlerimize inşallah...

kızlar hamilelik ağrısız sızısız geçmiyor telaşlanmayın boşuna. İğne batmaları ilerki aylarda bıçak batmasına dönecek bel ağrınız olacak. Hatta pantolon giymek için ayağınızı kaldırdığınızda müthiş bi ağrı hissedeceksiniz... elleriniz ayaklarınız ödem olmaya başlamış olabilir kendinize ayakkabı bulamayacaksınız hatta ben son haftada elimde bi kase tutamayacak kadar ellerim şişmişti ve bükemiyordum 38. Haftada doğurdum bu arada..

herkese gunaydnnn
bnm de bgn kntrlm var
baklm kizima kiz mi erkek mi kardes gelecekkkk
simdiden heyecnlndmmm
hadi hayrlisiii

günaydııınnnnn

kız dur korkutma cici anneleri
gözleriniz kararracaakkkkk ağzınızdannn köpükler çıkacakkkk ayaklarınızdan ateşşşşşşş sonraaaa kulaklarınızdan alevler çıkacakkkk huhahahahaha

Bugün hiç Halim yok eve gidip uyumak istiyorum. Çalışasın yok kolum kalkmiyor

Kızlar 3,5 aylık olup karnı az çıkan varmı? Bazen çok şişiyor gazdan heralde diyorum. Sabahları özellikle minik bir göbekmiş gibi duruyor..

Kız bu ne acele daha 6 ay ver ya kız değilse kendine örersin pembeleri:) Bari kontrolden gelirken alsaydın hem emin olurdun valla alemsin elifçiğim yine de Allah gönlüne göre verir inşallah devam edersin pembeleri işlemeye:)

Bu arada kızlar sevgililer gününde eşime harika bir alyans beğendim kuyumcudan ama parmağının ölçüsünü bilemedim.Eski yüzüğünü çaktırmadan alıp onun aynı ölçüsünden almayı düşünüyorum.Eşim balıkları çok sever bir de akvaryum ve birkaç tane de balık almak istiyorum.. Hepsi iyi hoş ama akvaryumun kokusundan tiksinirim diye korkuyorum kızıma hamileyken de vardı ve o suyun yosunsu kokması beni çok rahatsız etmişti.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın

Ya karnımda göğsümde bi kaşıntı bi kaşıntı aksam allahım dedim.Normal olduğu kesinde sizinde öylemi diye merak ettim

Bak benimki senden 2 hafta küçük ama benim hamilelik günlüğümde genital organların görülebileceği yazıyor ve iyice belirginleşti diyor. Ama ben kesin kararlıyım cinsiyetini öğrenmeyeceğim

nazlı o zaman bebişimiz:d walla ben hastanede çalışıyorum göstermeseydi sabah öğle aksam doktorun odasına giderdinm sanırım

ben ne istiyorum biliyomusunuz.....
bugün doktora gitsem bana cinsiyetinin erkek olduğunu söylese(ALLAHIM NE VERİRSEN KABULÜM SAĞLIKLI OLSUNDA )sadece hayalll
ve ben gidip mavi ayakkabı vs alsam eşimin işyerine kargo yapsam sevgililer gününde ne güzel olur demiiiiiii
tipik balık burcuyum galiba bennnn:97:

Eeeee bu hayalinin gerçekleşmesine ne kadar var barime sevgililer gününe yetişseydi canım.Haa bu arada cinsiyeti belli olmasa bile sen beyaz bir ayakkabı al gönder ne de olsa beyaz unısex bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…