2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bahtsızsın sen arkadaşım kız herkes 12 haftalıkken öğreniyor. Neyse geç olsun temiz olsun:)

Cnmmmm ins ogreniceksn en kisa zamanda ama bizimkilerde net degil 3hafta snra gttigimde aaa bebis kizmis ta diyebilirkendimizi alistitmiskenn.oylesi daha kotu olur kuzum ya bu arada sevgililer gunu icin dusundugun hediyeler super

Kızlar Merhaba,
Doktordan Az Önce Geldim.Meleğim 14 cm olmuş Maşallah.Cinsiyetinide Öğrendik Oğluşum Olacakmış Kısmetse..Allah Hayırla Kucaklarımıza Almayı Nasip Etsin Cümlemizinkini..

Cnmmmm ins ogreniceksn en kisa zamanda ama bizimkilerde net degil 3hafta snra gttigimde aaa bebis kizmis ta diyebilirkendimizi alistitmiskenn.oylesi daha kotu olur kuzum ya bu arada sevgililer gunu icin dusundugun hediyeler super

Evet canım ya o kadar kendini alıştırmışken ve de herkesler söylemişken cinsiyetin değişmesi kötü olsa gerek.Bence ilk haftalar öğrensen eşine dahi söylememek lazım( tabi çatlamazsak:) dilimiz durmaz ya neyse ben kendimden biliorum:))
Tamam eşinize söyleyin ama fazla kimselere söylemeyin yani akrabalara falan...Sonra millet şoka girmesin:)

ben öğle arasına aldım randevuyu işyerime yakın doktor gidecem inşallah

sende yarın görürsün inşallahh

Doktora giderken biraz yürü ve bol bol çikolata şeker ve meyve suyu iç hareketlensin bebişin.Muayeneden önce oturma biraz adımla koridorda yoksa uykuya dalmasın yine:)

tamam çikolata koydum çantama
geçen gittiğimde eli tam orasındaydı arkadaşlar diyo ki eli orasındaysa kesin erkektir kaşıyodur hahahah

Son düzenleme:
Kızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..

Günaydın kızlar :)) Beğendiğinize çok sevindim hayırlısıyla doğsun da hayatımızın güneşi , ışığı :) Siz ne isim düşünüyorsunuz ?? Bu arada yarın işyerinden izin alabilirsem doktora gitmeyi planlıyorum testlerimizi yaptıralım artık değil mi :) Bir kez daha o minik ayakları görmek için deliriyorum :)

benım 18di erkek cıktı

Saklamak ne mümkün eşim son kontrole gelemeyecekti ben kendim giderim dedim ,olmaz ya cinsiyetini söylerse dedi doktorlar bazen kordon nedeniyle cinsiyetine erkek diyebiliyor

ben öğle arasına aldım randevuyu işyerime yakın doktor gidecem inşallah

sende yarın görürsün inşallahh

Peki canım Allah gönlüne göre versin inşallah
ben bekleyeceğim mecburen, biz başka bir şehire gidiyoruz dr için. 40 km uzak. zaten çok yoğun bir dr. en az 10 gün önce randevu almak gerekiyor
çikolatanı ye bol bol, ben yarın çikolata kavanozunu yanıma alacağım arabada kaşık kaşık yiyeceğim gidene kadar

tatlım yaa nerden bulcaz ki onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…