- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.021
nazlı o zaman bebişimiz:d walla ben hastanede çalışıyorum göstermeseydi sabah öğle aksam doktorun odasına giderdinm sanırım
Bahtsızsın sen arkadaşım kız herkes 12 haftalıkken öğreniyor. Neyse geç olsun temiz olsun:)
Eeeee bu hayalinin gerçekleşmesine ne kadar var barime sevgililer gününe yetişseydi canım.Haa bu arada cinsiyeti belli olmasa bile sen beyaz bir ayakkabı al gönder ne de olsa beyaz unısex bir renk
Senin belli olmuş muydu canım? Hayırlı olsun ben kaçırmışım senin haberi...
15 haftalık oldum hala cinsiyet öğrenemedimmm yaaa
Cnmmmm ins ogreniceksn en kisa zamanda ama bizimkilerde net degil 3hafta snra gttigimde aaa bebis kizmis ta diyebilirkendimizi alistitmiskenn.oylesi daha kotu olur kuzum ya bu arada sevgililer gunu icin dusundugun hediyeler super
Oldu canım erkek=) deişmezse tabi 12. haftada öğrendik % 70 dedi
sıranı bekle sen canımdaha sırada ben varım. benim kontrolümde cumartesi den yarına alındı. dr. izne çıkıyomuş haftasonu, benimde işime geldi. inşallah miniğim yarın gösterir, kutusu mu var pipisi mi görürüz
onun için bugün doktora gitmem yarında kargo göndermem lazımm...
Doktora giderken biraz yürü ve bol bol çikolata şeker ve meyve suyu iç hareketlensin bebişin.Muayeneden önce oturma biraz adımla koridorda yoksa uykuya dalmasın yine:)
çok güzel canım. bak ben kolay kolay beğenmem cidden hoşmuş. kulağa da hoş geliyor. hiç tereddütsüz koy. ayrıca Kuran'da geçiyor muhabbetleri beni son derece gıcık ettiği için o tarz şeyleri senden duymamam daha da mutlu etti beni. Çocuklarımıza güzel isimlerle seslenmeliyiz. Allahü teala gidin Kuran'dan isim bulun falan dememiş :)
Canım Aren çok güzel bir isim. Ben de geçen hafta TV de duydum çok hoşuma gitti. Tercihlerim arasında ama Eren le karıştırılır mı acaba diye tereddütteyim? Bir de anlam olarak çok emin olamadık. Dediğin anlamları okudum ama Osmanlıca sözlükte biraz tuhaf çıktı manası.
Kızlar günaydın
Ya karnımda göğsümde bi kaşıntı bi kaşıntı aksam allahım dedim.Normal olduğu kesinde sizinde öylemi diye merak ettim
Kızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..
Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlısıyla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah.
ne güzel minnaklar gösteriyor artık
ama cinsiyet konusunda bu site ayli akıl karıştırıcı
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
doktoruma dicem pipisni görmeden inanmam
Evet canım ya o kadar kendini alıştırmışken ve de herkesler söylemişken cinsiyetin değişmesi kötü olsa gerek.Bence ilk haftalar öğrensen eşine dahi söylememek lazım( tabi çatlamazsak:) dilimiz durmaz ya neyse ben kendimden biliorum:))
Tamam eşinize söyleyin ama fazla kimselere söylemeyin yani akrabalara falan...Sonra millet şoka girmesin:)
ben öğle arasına aldım randevuyu işyerime yakın doktor gidecem inşallah
sende yarın görürsün inşallahh
tatlım yaa nerden bulcaz ki onuKızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?