- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.041
tamam çikolata koydum çantama
geçen gittiğimde eli tam oarsındaydı arkadaşlar diyo ki eli orasındaysa kesin erkektir kaşıyodur hahahah
gunaydın canım benım oglumda arda uyanınca falan gunaydınkardesım dıyıp karnımı opuyor dun krese basladı takrar tatılden sonra aksam gelınce sordugu soru anne kardesım benı ozlemıs dımı dedi cok hosuma gıttı bende ozledı tabıkı dedimmm
tatlım yaa nerden bulcaz ki onu
Kızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..
2li testinin üzerinde yazıyor zaten rapor elindeyse bak beta hcg değerin ve papp_a değerlerin yazıyor canım.
2li testinin üzerinde yazıyor zaten rapor elindeyse bak beta hcg değerin ve papp_a değerlerin yazıyor canım.
anaeeeeeemmm benimki T-hCG yazıyo orasımı ,38.1
şimdi aradım doktoru beta hcg hamilelik ölçümünde yapılır dedi
komik oldum
oyyyyy maşaallah kuzucuklarımızainşallah hep korur kollarlar böyle kardeslerini
Benim hCG değerim 44380 ama cinsiyeti bilmiyoruz henüz. isetberyy de bu değere gör erkek olduğunu söylemişti. bakalım yarın dr.umuz ne diyecek :18::18::18::18::18::18::18:
anaaam naptın sen süpheye düştüm=)
ne sordun kız doktoraa Allah iyiliğini versin
şimdi aradım doktoru beta hcg hamilelik ölçümünde yapılır dedi
komik oldum
bndede 39.7 yazıo doktor erkek demıstı polııı kızzz erkek sennkı heral :) menekse senkı kızsa bu tez dogru:)
bu arada bu papp-a dedıgı ne oluo
günaydııınnnnn
kız dur korkutma cici anneleri
gözleriniz kararracaakkkkk ağzınızdannn köpükler çıkacakkkk ayaklarınızdan ateşşşşşşş sonraaaa kulaklarınızdan alevler çıkacakkkk huhahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?