2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyyy maşaallah kuzucuklarımıza inşallah hep korur kollarlar böyle kardeslerini

anaeeeeeemmm benimki T-hCG yazıyo orasımı ,38.1

oyyyyy maşaallah kuzucuklarımıza inşallah hep korur kollarlar böyle kardeslerini

ne güzel gamze ve hazarfen, inşallah bu çocuklarınızda sağlıkla ve sıhhatle kız olurlar, yaşları yakın, büyük erkek küçük kız kardeşlerin oluşturduğu görüntüye bayılıyorum,
abiler de hep bir koruma içgüdüsü oluyor,
sanki kendileri çok büyükmüş gibi koruyorlar kardeşlerini,
ele le tutuşup yürüyorlar falanya, inşallah benim de öyle olur.
yaşları yakın, sağlıkla sıhhatle...

Benim hCG değerim 44380 ama cinsiyeti bilmiyoruz henüz. isetberyy de bu değere gör erkek olduğunu söylemişti. bakalım yarın dr.umuz ne diyecek :18::18::18::18::18::18::18:

Bu 2'li test değerin değildir canım yaa sen nerden baktın bu değere?2li test sonucunda yazacak yokse normal beta hcg değil be değer karıştırma.Benim de 6 haftalık hamileyken 28000 falan çıkmıştı ama bu dediğimiz o değil..ikilinin üstünde yazıyor papp-a ile alt lta yazar

bndede 39.7 yazıo doktor erkek demıstı polııı kızzz erkek sennkı heral :) menekse senkı kızsa bu tez dogru:)

kızların serbest beta hcg biraz daha yüksek oluyor bu doğru ama benimki de 38 küsürdü doktor kıza benziyor dedi. başka bir topikte okumuştum 50 nin altında olup da kızı olan çok. tez çürütülmüş.

bu arada bu papp-a dedıgı ne oluo

Bu değer de gebelikte salgısı artan bir gebelik hormonuymuş bir tür gebelik proteiniymiş.Bu değer çok düşerse ve free beta hcg ise çok yüksekse bebekte kromozomsal bir sorun var demekmiş(allah korusun) free beta hcg gebeliğin bu devresinde düşmesi gerekliymiş bildiğim kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…