- 30 Ağustos 2012
- 212
- 13
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.061
Evet canım ya o kadar kendini alıştırmışken ve de herkesler söylemişken cinsiyetin değişmesi kötü olsa gerek.Bence ilk haftalar öğrensen eşine dahi söylememek lazım( tabi çatlamazsak:) dilimiz durmaz ya neyse ben kendimden biliorum:))
Tamam eşinize söyleyin ama fazla kimselere söylemeyin yani akrabalara falan...Sonra millet şoka girmesin:)
Bu 2'li test değerin değildir canım yaa sen nerden baktın bu değere?2li test sonucunda yazacak yokse normal beta hcg değil be değer karıştırma.Benim de 6 haftalık hamileyken 28000 falan çıkmıştı ama bu dediğimiz o değil..ikilinin üstünde yazıyor papp-a ile alt lta yazar
Ben doktora hep eşimle gittiğim için süpriz yapmak istesem bile bu imkansız :) benden daha çok meraklı hemen ultrason odasına giriyor. Hele birde çok istediği kızımızı duyunca aramadığı kalmadı ANONS etti kaynanama söyleyince bütün herkes duyuyor zaten :)
amannn ya bızım cm lık mınnaklar pıpılerını kukularını her neyse dosdogru gostermedıklernden doktorlarada maskara oluorz bzımle oyunuolar resmen bska bşi degıl:)
sennkıde benım hesap ne olsa soruorm adama su kalp atım hızını sordugumda bana oyle bı bakısı vardıkı:)
kevok cum senin kontrolün ne zaman ? Hakan bey izne çıkacakmış bu hafta yine
Bu 2'li test değerin değildir canım yaa sen nerden baktın bu değere?2li test sonucunda yazacak yokse normal beta hcg değil be değer karıştırma.Benim de 6 haftalık hamileyken 28000 falan çıkmıştı ama bu dediğimiz o değil..ikilinin üstünde yazıyor papp-a ile alt lta yazar
Boşveer sanki doğumdan sonra dr bizi nerden tanıyacak:) Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp dersin doktora:)))))))))))))))
cnmmmmmmm bnde bı tek benımkı var boyle naklen yayın yapan sanıyodum.adam kesın degıl demesıne ragmen annesı babası babannesı kardeslerı herkese soyledı :) snra degısırse bılmem napıcaz :)
canım benim taaaa ay sonunda olacak daha almadım bile randevumu2 hafta çıkmaz heralde izne zaten telle bile ulaşana kadar canımız çıkıyor... mesela balık yiyemiyorum ben çok huzursuzum şu balık yağı tabletlerinden aldık ama doktora da sormak istiyorum kullanmadan önce kara kara nasıl ulaşıcam diye düşünüyorum... neyse canım senin için iyi olmuş bebişini göreceksin ne güzel yarın inşallah açar bacaklarını da rahat rahat gösteri neyi varsa sergiler
:) Bende birtek benimki böyle heralde diyordum. Bizim doktorda gene erken ama kızımız dedi ya olay bitmiştir. Kocacım noktayı koydu ve tel. ile annesini ablalarını aradı. Annesine benzemiş aynı oda sağolsun etrafındakileri arayıp söylemiş. Güler misin ağlar mısınİnşallah değişmezlerde aynı durumları gene yaşamayız
günaydııınnnnn
kız dur korkutma cici anneleri
gözleriniz kararracaakkkkk ağzınızdannn köpükler çıkacakkkk ayaklarınızdan ateşşşşşşş sonraaaa kulaklarınızdan alevler çıkacakkkk huhahahahaha
15 haftalık oldum hala cinsiyet öğrenemedimmm yaaa
slmmmm....cok sukur kızlar yarından sonra 15. hafta doldurcaz bnm mınnaklada inşallhh bızde cumartesı öğrenırız cinsiyetımızı ...etrafımda herkez erkek hıssedıyor bebek ultrason resımlerı cabuk sekıllendıgı ıcınde biraz öle tahmın edıyorlar ..bu arada kızoşlar bendekı ikili test sonucunda : serbest bhcg değeride 35,25 bu değere göre ne oluyor yanı
slmmmm....cok sukur kızlar yarından sonra 15. hafta doldurcaz bnm mınnaklada inşallhh bızde cumartesı öğrenırız cinsiyetımızı ...etrafımda herkez erkek hıssedıyor bebek ultrason resımlerı cabuk sekıllendıgı ıcınde biraz öle tahmın edıyorlar ..bu arada kızoşlar bendekı ikili test sonucunda : serbest bhcg değeride 35,25 bu değere göre ne oluyor yanı
yokk kuzumm sennkının bı esıde bende...hastaneden cıktık bı hısım basladı telefon trafıgı:) dıyorumkı bak askım adam kesın demedı beklesek yok dıyo cıkıntı gorunuyo dıyo benım kocam cıplak gozle cocugun pıpısını gordugunu soyluo :) aynen bende dua edıyorum sonradan degısmesın dıye ya bılımum butun cevre duydu cnku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?