2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben ikili test yaptırmadım ya ne güzel siz bi şekilde yorumlar yapabiliyorsunuz bende perşembe gününe randevu aldım inşallah gidip cinsiyetimize bakacağız hayırlısı artık :) dayanamaz oldum valla kontrolü bekleyemiyorum.

Ben doktora hep eşimle gittiğim için süpriz yapmak istesem bile bu imkansız :) benden daha çok meraklı hemen ultrason odasına giriyor. Hele birde çok istediği kızımızı duyunca aramadığı kalmadı ANONS etti kaynanama söyleyince bütün herkes duyuyor zaten :)

amannn ya bızım cm lık mınnaklar pıpılerını kukularını her neyse dosdogru gostermedıklernden doktorlarada maskara oluorz bzımle oyunuolar resmen bska bşi degıl:)

cnmmmmmmm bnde bı tek benımkı var boyle naklen yayın yapan sanıyodum.adam kesın degıl demesıne ragmen annesı babası babannesı kardeslerı herkese soyledı :) snra degısırse bılmem napıcaz :)

amannn ya bızım cm lık mınnaklar pıpılerını kukularını her neyse dosdogru gostermedıklernden doktorlarada maskara oluorz bzımle oyunuolar resmen bska bşi degıl:)

Boşveer sanki doğumdan sonra dr bizi nerden tanıyacak:) Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp dersin doktora:)))))))))))))))

kevok cum senin kontrolün ne zaman ? Hakan bey izne çıkacakmış bu hafta yine

canım benim taaaa ay sonunda olacak daha almadım bile randevumu 2 hafta çıkmaz heralde izne zaten telle bile ulaşana kadar canımız çıkıyor... mesela balık yiyemiyorum ben çok huzursuzum şu balık yağı tabletlerinden aldık ama doktora da sormak istiyorum kullanmadan önce kara kara nasıl ulaşıcam diye düşünüyorum... neyse canım senin için iyi olmuş bebişini göreceksin ne güzel yarın inşallah açar bacaklarını da rahat rahat gösteri neyi varsa sergiler

Test Sonuçlar MoM​
PAPP-A​
1390.00 ng/ml 1.83
hCG (T1)​
44380.0 mIU/ml 0.49
NT 0.5 mm 0.39

canım 2li testten baktım bende, o kadarını da karıştırmam merak etme, kimyagerim ben

Boşveer sanki doğumdan sonra dr bizi nerden tanıyacak:) Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp dersin doktora:)))))))))))))))

adam benden bıktı zaten canım...muayeneye gırıorm arka arkaya sormaya baslıorm sonunda bı gun esım acıklama yapma geregı duydu benım esım bıraz evhamlıdır dedı bılıyorum farkındayım dedı guldu :) smdı ben soylemeden doktor soruyo bana su sıkayetın ne durumda azaldımı dıe...:) benı baska doktor harbı kaldıramaz bu huyla :)

cnmmmmmmm bnde bı tek benımkı var boyle naklen yayın yapan sanıyodum.adam kesın degıl demesıne ragmen annesı babası babannesı kardeslerı herkese soyledı :) snra degısırse bılmem napıcaz :)

:) Bende birtek benimki böyle heralde diyordum. Bizim doktorda gene erken ama kızımız dedi ya olay bitmiştir. Kocacım noktayı koydu ve tel. ile annesini ablalarını aradı. Annesine benzemiş aynı oda sağolsun etrafındakileri arayıp söylemiş. Güler misin ağlar mısın İnşallah değişmezlerde aynı durumları gene yaşamayız

bu arada kalça ağrısı çeken var mı yaaa ben uzanamıyorum bile ağrısından niye bu kadar sıkıntılı benim gebeliğim yaaa (43:

cep telefonu yokmu sende, ben arıyorum açıyor görüşüyoruz. dur yazayım sana özelden

yokk kuzumm sennkının bı esıde bende...hastaneden cıktık bı hısım basladı telefon trafıgı:) dıyorumkı bak askım adam kesın demedı beklesek yok dıyo cıkıntı gorunuyo dıyo benım kocam cıplak gozle cocugun pıpısını gordugunu soyluo :) aynen bende dua edıyorum sonradan degısmesın dıye ya bılımum butun cevre duydu cnku :)

slmmmm ....cok sukur kızlar yarından sonra 15. hafta doldurcaz bnm mınnaklada inşallhh bızde cumartesı öğrenırız cinsiyetımızı ...etrafımda herkez erkek hıssedıyor bebek ultrason resımlerı cabuk sekıllendıgı ıcınde biraz öle tahmın edıyorlar ..bu arada kızoşlar bendekı ikili test sonucunda : serbest bhcg değeride 35,25 bu değere göre ne oluyor yanı

erkek oluyor kuzum :) tabı bunlar bızım tahmınler

Erkek oluyorda bu tez çürütüldü diyenlerde var

aynen şekerim yaa acele etme diyorum kızımız o kızımız kesin diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…