- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.081
amın ınsallah canımmmoyyyyy maşaallah kuzucuklarımızainşallah hep korur kollarlar böyle kardeslerini
ne güzel gamze ve hazarfen, inşallah bu çocuklarınızda sağlıkla ve sıhhatle kız olurlar, yaşları yakın, büyük erkek küçük kız kardeşlerin oluşturduğu görüntüye bayılıyorum,
abiler de hep bir koruma içgüdüsü oluyor,
sanki kendileri çok büyükmüş gibi koruyorlar kardeşlerini,
ele le tutuşup yürüyorlar falanya, inşallah benim de öyle olur.
yaşları yakın, sağlıkla sıhhatle...
slmmmm....cok sukur kızlar yarından sonra 15. hafta doldurcaz bnm mınnaklada inşallhh bızde cumartesı öğrenırız cinsiyetımızı ...etrafımda herkez erkek hıssedıyor bebek ultrason resımlerı cabuk sekıllendıgı ıcınde biraz öle tahmın edıyorlar ..bu arada kızoşlar bendekı ikili test sonucunda : serbest bhcg değeride 35,25 bu değere göre ne oluyor yanı
Kızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..
ben öğle arasına aldım randevuyu işyerime yakın doktor gidecem inşallah
sende yarın görürsün inşallahh
Test Sonuçlar MoMPAPP-A1390.00 ng/ml 1.83hCG (T1)44380.0 mIU/ml 0.49NT 0.5 mm 0.39
canım 2li testten baktım bende, o kadarını da karıştırmam merak etme, kimyagerim ben
Kızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..
ay bende kaç gündür aynı planları yapıyorum sevgililer gününde kocama sürpriz olayını
seninle aramızda birgün var bugün sen öğrenirsen ben yarın kesin doktordayım
canım noktalara takılma sen, birimlerle alakalı o. benimki 44380 ml. litreye çevirirsen 44,3 L olur. belki sizinki litre cinsinden yazılmış olabilir. normal olmasaydı doktrum söylerdi zaten. sonuçların çok güzel dediBu kadar yüksek olmaması lazım diye düşünüyorum.Belki cihazla alakalı olabilir yani 44380 değil de 44,3 olarak alınıyordur belkide.
arkadaşlar serbest beta hcgye bakılıp cinsiyet belli olsaydı doktorlar ultrasonla genital bölgeye bakmazlardı.2 li test sonucuna bakıp direkt kız ya da erkek derlerdi. bu durumda serbest betahcg ile cinsiyetin pek bir alakası yok.
aynen şekerim yaa acele etme diyorum kızımız o kızımız kesin diyo..
Düşünecek olursak aslında mantıklı hani doktorlar küçücük bir organ keşfine çıkmazlardı.Ben bunu internette bir doktorun tezinde okudum 2002 yılında yapılan bir araştırmaya göre kızlarda free bera hcg yüksek olduğu görülmüştür yazıyor.Şimdi sitesini bilemiyorum ama free beta hcg tezi falan diye yazarsanız belki google amcamız bulabilir:)
cnmmm bzımkı pıpıyı gordu bız emınız artık oglusum assa oglusum yukarı :) planlar kurmaya basladı oglumla erkek erkege suraya gıderız sunu yaparız bılmem ne.bırden o moda gırdı..cınsıyetı bellı olmadan oncede kesın kız dıodu kendını sartlamıstı doktor erkege benzıo dıyınce ben tedırgın oldum kıza alıstrmıstı kendını dıye yanılmısımmmm:) kapıdan cıktık oglum benım dıye sevmeye bsladı bırden benımsedı şok oldumm :) her sarta adapte oluyo vla sasırdım yanı :) keske her konuda boyle olsaaa :)
Ben öğrendim, durmayın gidin sizde öğreninnnn
Bizimkisi kız delisiydi. Hatta doktora gideceğimiz gün hadi kızımızı görmeye gidelim diyodu bende erkek o diyodum. Sağlıklı olsun önemlisi o ama kız dioduBizde de doktro erkek deseydi nolurdu bilmiyorum ama doktor haftasına göre çok ii kızımız deince benden yaşlar süzülüyor kafamı hemen kocama çevirdim gözyaşlarını siliyordu Şimdi diyorum nasılda ağladın ama :) ALLAH kocamın ve benim gönlüme göre verdi. İnşallah doktorumuzda yanılmamıştır
Seninle de bir gün var aramızdaaaa:18:
Ne zaman öğrendin canım bir de kesin mi söyledi dr:26:
bende acayıp kız ıstyodum esımde oyleydı kendımı sartlamısım hangı akla hızmetse erkek dıyınce sasırdmm snra kızdım kendıme ya hande kız olsaydı allah korusun ozurlu olsaydı mutlumu olucaktın dedmm saglıklı bı oglusun var ::) smdı cok mutluyum saglıklı sıhhatlı sukur... cokkk yakısıklı bı oglum olucak ıns :) tabı degısmezse :)
12. haftamda gittiğimde göremediğini 1 ay sonra kesin göreceğini söyledi. Ama biz kurtlular 2 hafta zor durduk. Tam 14. haftamızda gittik canım nasıl bahanesiyle. O gün laf arasında cinsiyetini söyledi çok güzeldi :) Birşeyler alma için erken ama kızımız yani dedi. Kesin der gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?