2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar serbest beta hcgye bakılıp cinsiyet belli olsaydı doktorlar ultrasonla genital bölgeye bakmazlardı.2 li test sonucuna bakıp direkt kız ya da erkek derlerdi. bu durumda serbest betahcg ile cinsiyetin pek bir alakası yok.

oyyyyy maşaallah kuzucuklarımıza inşallah hep korur kollarlar böyle kardeslerini
amın ınsallah canımmm

amın ınsalh canımmmm

kızlar zaten hiçbir tez doğru değil ki , sanki çin takvimi, ruz takvimi, yüzük testi, tuttu mu hepsi. Nasip işte allah bilir en doğrusunu, hayırlısı ne ise öyle olsun. ama bizde vakit geçiriyoruz işte yoksa çatlayacağız meraktan demi ama

slm cnm.. oh maşallah büyüyoruz :) Benimde etrafımdaki bi çoğu erkek diyordu hatta bende dahil :) Ama babamızın hissettiği oldu.. :)

Kızlar selam, gerçekten böyle bir şey var mı? Doğruluk payı nedir bilen var mı?

Test Sonuçlar MoM​
PAPP-A​
1390.00 ng/ml 1.83
hCG (T1)​
44380.0 mIU/ml 0.49
NT 0.5 mm 0.39

canım 2li testten baktım bende, o kadarını da karıştırmam merak etme, kimyagerim ben

Bu kadar yüksek olmaması lazım diye düşünüyorum.Belki cihazla alakalı olabilir yani 44380 değil de 44,3 olarak alınıyordur belkide.

Test sonucum evde unutmazsam eve gidince bir bakayım. Bebeğimiz kız ama sonucunu hatırlamıyorum

Bu kadar yüksek olmaması lazım diye düşünüyorum.Belki cihazla alakalı olabilir yani 44380 değil de 44,3 olarak alınıyordur belkide.
canım noktalara takılma sen, birimlerle alakalı o. benimki 44380 ml. litreye çevirirsen 44,3 L olur. belki sizinki litre cinsinden yazılmış olabilir. normal olmasaydı doktrum söylerdi zaten. sonuçların çok güzel dedi

Düşünecek olursak aslında mantıklı hani doktorlar testle bilselerdi küçücük bir organ keşfine çıkmazlardı. Kızlar Ben bunu internette bir doktorun tezinde okudum 2002 yılında yapılan bir araştırmaya göre kızlarda free bera hcg yüksek olduğu görülmüştür yazıyor.Şimdi sitesini bilemiyorum ama free beta hcg tezi falan diye yazarsanız belki google amcamız bulabilir:)

Son düzenleme:
aynen şekerim yaa acele etme diyorum kızımız o kızımız kesin diyo..

cnmmm bzımkı pıpıyı gordu bız emınız artık oglusum assa oglusum yukarı :) planlar kurmaya basladı oglumla erkek erkege suraya gıderız sunu yaparız bılmem ne.bırden o moda gırdı..cınsıyetı bellı olmadan oncede kesın kız dıodu kendını sartlamıstı doktor erkege benzıo dıyınce ben tedırgın oldum kıza alıstrmıstı kendını dıye yanılmısımmmm:) kapıdan cıktık oglum benım dıye sevmeye bsladı bırden benımsedı şok oldumm :) her sarta adapte oluyo vla sasırdım yanı :) keske her konuda boyle olsaaa :)

tatlım evet kızların betahcg erkeklere göre biraz daha yüksek oluyor. ama her zaman değil. benim 50 nin altında doktor kıza benziyor dedi ayrıca eşim doktor kadın doğumcuyla birlikte o da baktı ve o da kıza benzetti. tam kesin sonuç olmasa da benim büyük ihtimal kız olacak. betahcg 38 küsürdü. ben arkadaşlar hayal kırıklığı yaşamasın diye yazdım. yanlış anlaşılmasın lütfen.

Bizimkisi kız delisiydi. Hatta doktora gideceğimiz gün hadi kızımızı görmeye gidelim diyodu bende erkek o diyodum. Sağlıklı olsun önemlisi o ama kız diodu Bizde de doktro erkek deseydi nolurdu bilmiyorum ama doktor haftasına göre çok ii kızımız deince benden yaşlar süzülüyor kafamı hemen kocama çevirdim gözyaşlarını siliyordu Şimdi diyorum nasılda ağladın ama :) ALLAH kocamın ve benim gönlüme göre verdi. İnşallah doktorumuzda yanılmamıştır

bende acayıp kız ıstyodum esımde oyleydı kendımı sartlamısım hangı akla hızmetse erkek dıyınce sasırdmm snra kızdım kendıme ya hande kız olsaydı allah korusun ozurlu olsaydı mutlumu olucaktın dedmm saglıklı bı oglusun var ::) smdı cok mutluyum saglıklı sıhhatlı sukur... cokkk yakısıklı bı oglum olucak ıns :) tabı degısmezse :)

Seninle de bir gün var aramızdaaaa:18:
Ne zaman öğrendin canım bir de kesin mi söyledi dr
:26:

12. haftamda gittiğimde göremediğini 1 ay sonra kesin göreceğini söyledi. Ama biz kurtlular 2 hafta zor durduk. Tam 14. haftamızda gittik canım nasıl bahanesiyle. O gün laf arasında cinsiyetini söyledi çok güzeldi :) Birşeyler alma için erken ama kızımız yani dedi. Kesin der gibi..

Benim de çok güzel bir kızım olacak. Beyaz tenli renkli gözlü Değişmez değişmez. Alıştık biz onlara

Aynen bende 12+1 de gitmiştim 1 ay sonra görüşelim dedi. Bugün 14+1 oldum duramıyorum yerimde doktorum gelme dese bile başka doktora gidicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…